Hajlac wrote:Cisti uzasQler wrote:Ma toplane, ganjao sam se sa njima prosle godine, jer su mi slali slabu polaznu temperaturu, a jednocijevni je sistem. Od novembra se ganjao, da bi mi u februaru rekli da je do njih, i smanjili mi martovski racun za 60KM, vec april dosao puni racun, jer kazu to je vazilo samo za grejnu sezonu... Sada su se oni malo popravili, salju topliju vodu, stan je topliki (prosle godine u 10 ujutro u stanu bilo 16*C!) sada je to vec oko 21*C, ali klima to malo popravlja oko 23*C drzim zbog bebe...Hajlac wrote:
A centralno je na plin ili Toplane?
Ako je na plin, vidi li se razlika u racunu?![]()
Interesuje me kako ce se taj Haier ponasati pri jacim minusima tipa ispod -15C koji nam ubrzo dolaze. Ako ti nije problem, javi utiske(odmrzavanje, subjektivna toplota izlaznog zraka i tako to)
Bilo je ono oko pocetka decembra nekih minusa, nedavno, palio sam je i trebalo joj je par minuta da počne da puše, ali kada krene, veliki dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja i jos jedna soba koja je pkratično spojena sa dnevnim, velika dvokrilna vrata, nekih cca 40m2, možda i više, zagrije za par minuta. Jedino što mi monteri nisu bili postavili onu cijev za odvod kada grije, pa sam imao manju poplavu na balkonu