Horde Zla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Frank Sinatra
#976 Re: Horde Zla
Zato sto u mjenjacnici postoji provizija i zato sto cu radije besposlicariti negdje drugo umjesto da se tebi pocaljujem. To je dobra volja i usluga svima sto ce neko odvojiti svoja 4 sata (2x2 dana) i skupljati taj novac. Mjenjacnica postoji 20-30 koraka od kafica. Ako ti neko naplati 9KM kartu reci ces da je lopov, a ne pada mi na pamet preracunavati koliko ce provizije biti u mjenjacnici kad se dodje sa skupljenim iznosom KM, a pogotovo UNFKS nece iz svog budzeta placati. Ako neko ima vremena da se zajebaje svaki dan i devera sa autobusima, agencijama, kontaktima, kartama i ostalim, mozes i ti doci i rezervisati/kupiti sebi kartu.
-
Mr Hiccup
#977 Re: Horde Zla
evo ja te molim nemoj ici preko unfks, ziv bio i zdrav sto godina._Reds_ wrote:Eto idi ti, besposlne po citav dan si ionako.Frank Sinatra wrote:Ti slobodno nemoj ici.
ne vidim zaista zato udruzenju nije lkase bilo zamjeniti pare, nego da sve pojadinacno mijenja, ako mi neko da neko objasnjenje uredu ja cu da ga prihvatim.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#978 Re: Horde Zla
E ne mogu vjerovati oko cega se razvila polemika...stvarnooooo

- Logovan
#980 Re: Horde Zla
Nama kad je dosadno onda se moramo početi prepirati, inače to ne bi bili mi.

- Kemal Malovčić
#981 Re: Horde Zla
edit -LIBERO-: Dobro je, zavrsena je prica oko karata.
Imate stav Hz, imate instrukcije..vase je da sve to ispostujete.
Ozbiljna je stvar, zaobidjite sa zezancijom.
Hvala.
Imate stav Hz, imate instrukcije..vase je da sve to ispostujete.
Ozbiljna je stvar, zaobidjite sa zezancijom.
Hvala.
-
Mr Hiccup
#982 Re: Horde Zla
ne prepiremo se uopste, ali kada ljudi ne znaju prepoznati i cijeniti rad i trud ljudi u i oko unfks vec su u startu drski i bezobrazni, onda im se na isti nacin i odgovara jer bolje nisu ni zasluzili!zlo87 wrote:Nama kad je dosadno onda se moramo početi prepirati, inače to ne bi bili mi.![]()
pojedini ljudi propisase krv da svima ugode, spuste cijene autobusa na minimalne i naprave cjelokupnu organizaciju da bi svima osigurali sto laksi pristup ulaznicama i onda se nadje neko poput redsa da se posere na sav taj VOLONTERSKI rad i trud tih ljudi.
lijepo je jedan od osnivaca grupe rekao... vodi, slijedi il' se skloni s puta. stoga, dragi reds, ako ti se ne svidja - hajd' ti gdje ima bolje. sto je previse, previse je!
@malovcic:
http://www.youtube.com/watch?v=h-9mC3UJ ... page#t=82s
- lijan
#983 Re: Horde Zla
UNFKS zar je moguce da ne mozete skontati, ako bi karte naplacivali po 8km da bi na 1000 karata bili dobri negdje oko 150km ... kad bi poslije odnijeli KM - ove u mijenjacnicu i kupili eure...danas sam kupio 10 eura u mijenjacnici na Bascarsiiji i dao 19,60km 
-
Frank Sinatra
#984 Re: Horde Zla
Zato sto je to prevara i preprodaja karata. Ovo ne radimo zbog profita, nego da bi nas bilo sto vise i da bi svi mogli do karte. Imate mjesto, imate vrijeme, imate cijenu. Over and out.
- _Reds_
#985 Re: Horde Zla
Ja sam upravo zbog toga rekao. Miaim da se niko ne bi ljutio da da tih 8KM. A da udruzenje na kraju zamjeni to sve, i ako njima nesto ostane, ostane.lijan wrote:UNFKS zar je moguce da ne mozete skontati, ako bi karte naplacivali po 8km da bi na 1000 karata bili dobri negdje oko 150km ... kad bi poslije odnijeli KM - ove u mijenjacnicu i kupili eure...danas sam kupio 10 eura u mijenjacnici na Bascarsiiji i dao 19,60km
Drugo ti sinatra, ne pametuje bgt, postoji ljudi koji rade od 8 do 4, i usput i poste u ovom mjesecu, i eto opet nadju vremena da odu na gostovanje nekako. No neki od vas nisu spremni na bilo kakvo pitanje, bilo kakvu kritiku, bilo kakvu sugestiju. Odmah reagujete krajnje drsko. Mislim svakom, svacije.
I nisam ja rekao da mi se ne svidja, nego da bi tako bilo jednostavnije, laske i efektivnije, ali eto ocigledno da valjda valda jednoumlje.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#986 Re: Horde Zla
Drug, ne bi se ti ljutio al' bi bilo mnogo onih koji bi 
- _Reds_
#987 Re: Horde Zla
Ma uredu je reci to ne neki normalan nacin, i objasniti. No nekima ocigledno takav vid komunikacije nije jaca strana.leet wrote:Drug, ne bi se ti ljutio al' bi bilo mnogo onih koji bi
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#988 Re: Horde Zla
zato sto ce onda udruzenje morati snositi troskove konverzije novca_Reds_ wrote:Eto idi ti, besposlne po citav dan si ionako.Frank Sinatra wrote:Ti slobodno nemoj ici.
ne vidim zaista zato udruzenju nije lkase bilo zamjeniti pare, nego da sve pojadinacno mijenja, ako mi neko da neko objasnjenje uredu ja cu da ga prihvatim.
i morati namiriti to iz svoje kase
a to nije obaveza udruzenja
ne govorim da je ovo 100% tacan razlog ali ako se logikom razmisli sto bi udruzenje snosilo troskove koverzije za tih 8000 KM sto nije malo para uopste
razmislite malo glavama prije nego sto se pocnete praviti pametni i postavljati pitanja
- _Reds_
#989 Re: Horde Zla
Gore ti je covjek objasnio, da bi udruzenje ne bi imalo troskova, nego bi bilo dobro, jer na 100 eura ti uzmu provizije mozda 2-3Km. A 195 KM je 100 eura.F&N wrote:zato sto ce onda udruzenje morati snositi troskove konverzije novca_Reds_ wrote:Eto idi ti, besposlne po citav dan si ionako.Frank Sinatra wrote:Ti slobodno nemoj ici.
i morati namiriti to iz svoje kase
a to nije obaveza udruzenja
ne govorim da je ovo 100% tacan razlog ali ako se logikom razmisli sto bi udruzenje snosilo troskove koverzije za tih 8000 KM sto nije malo para uopste
razmislite malo glavama prije nego sto se pocnete praviti pametni i postavljati pitanja
Ne hajde zavrsimo ovo, neki su dali normalne odgovore, i postujem.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#990 Re: Horde Zla
Ne bih bash se ubjedjivao ali to sto je udruzenje nema nikakve veze... helem da ne sirimo pricu nidje veze... ako je iko ikad vodio maksimalno racuna da ispostuje raju i da maksimalno olaksa svima to je UNFKS i sigurno ni sada ovo sto rade, ne rade zato sto im je mrsko skoknuti do mjenjacnice vez postoje razlozi._Reds_ wrote:
Gore ti je covjek objasnio, da bi udruzenje ne bi imalo troskova, nego bi bilo dobro, jer na 100 eura ti uzmu provizije mozda 2-3Km. A 195 KM je 100 eura.
Zasto jednostvno JEDNOM nebi mogli ispostovati i sami odraditi sto je do nas, a ne svaki put zahtjeva milion ko da uplacujete turisticki put na Sejsele.
Previse su se raja opustila i previse zanovjetaju ukljucujuci i ovo oko konverzije.
- _Reds_
#991 Re: Horde Zla
Uredu je drug, reci i napisati, tako i tako, momci nemaju vremena i sl. A ne neki dodju sa nekim svojim *******fazonima, sta god pitas, a njima nije po volji, onda dodju sa pricom ne moras ti ni ici.F&N wrote:Ne bih bash se ubjedjivao ali to sto je udruzenje nema nikakve veze... helem da ne sirimo pricu nidje veze... ako je iko ikad vodio maksimalno racuna da ispostuje raju i da maksimalno olaksa svima to je UNFKS i sigurno ni sada ovo sto rade, ne rade zato sto im je mrsko skoknuti do mjenjacnice vez postoje razlozi._Reds_ wrote:
Gore ti je covjek objasnio, da bi udruzenje ne bi imalo troskova, nego bi bilo dobro, jer na 100 eura ti uzmu provizije mozda 2-3Km. A 195 KM je 100 eura.
Zasto jednostvno JEDNOM nebi mogli ispostovati i sami odraditi sto je do nas, a ne svaki put zahtjeva milion ko da uplacujete turisticki put na Sejsele.
Previse su se raja opustila i previse zanovjetaju ukljucujuci i ovo oko konverzije.
Last edited by -LIBERO- on 07/08/2012 12:11, edited 1 time in total.
Reason: Bez uvreda.
Reason: Bez uvreda.
-
Mr Hiccup
#992 Re: Horde Zla
@reds
prvi si poceo s pljuvanjem po organizaciji, a stara narodna kaze sto posijes to ces poznijeti. opusti se k'o na slaufu!
prvi si poceo s pljuvanjem po organizaciji, a stara narodna kaze sto posijes to ces poznijeti. opusti se k'o na slaufu!
-
frontline
#993 Re: Horde Zla
al stvarno cuj u eurima da placaju i to gvozdenim 
-
Frank Sinatra
#994 Re: Horde Zla
Samo mala izmjena:VAZNO
Cijena karte je 4 eura. Sutra i prekosutra, tj. utorak i srijeda, u periodu od 18h do 20h u cafe El Kasbah ce se moci uplatiti gore navedeni iznos za karte ZA SVE PUTNIKE U PODGORICU. Dakle, bilo da idete autobusima preko UNFKS ili u privatnom aranzmanu, novac za karte donesite sutra ili prekosutra u datom terminu.
Preuzimanje karata ce biti na zbornom mjestu prije Podgorice koje ce biti naknadno napisano.
DRUGOG NACINA ZA KUPOVINU ULAZNICE NECE BITI!
Jos jednom ponavljam, uplatite kartu sutra i prekosutra u El Kasbahu, a istu cete preuzeti na zbornom mjestu SVIH VOZILA koja idu u Podgoricu!
Kada uplatite kartu dobicete potvrdu od UNFKS da ste uplatili. Sa tom potvrdom mozete preuzeti kartu u Crnoj Gori. Za navijace Sarajevo predvidjeno je 1100 karata. Vise od toa nece biti ni stampano ni pusteno u prodaju. Obavjestite sve koji namjeravaju ici da znaju za ovo.
Oni koji putuju autobusima UNFKS ne moraju dolaziti da kupe kartu. Njima ce biti omoguceno da kupe kartu u autobusu i nikako ne mogu ostati bez nje. Za sve ostale koji zele kartu vazi gore napisano.
-
mekaba
#995 Re: Horde Zla
Zna li se odokativno koliko vas ide????
- strong69
#997 Re: Horde Zla
Pa za nas je 1100 karata... Vjerovatno nas toliko i ide. A ocekuje se i dolazak "nasih" ljudi iz CG i SRB 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#998 Re: Horde Zla
HORDE ZLA:Sarajevo - Čelik 05.08.2012 (Prvo poluvrijeme)
-
cetinje
#999 Re: Horde Zla
Mi dolazimo sigurno...dogovor je pao..SJEVER PAMTI TE PULJICU VEDRANE...