Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JThomas wrote:nikad ja u svom životu neću komentarisati utakmice i situacije koje nisam vidio. samo kažem - dovoljno je pogledati vaše komentare prošle godine u ova doba i sad da bi se vidjelo koliko ste neprincipijelni. naročito odnos prema komentarima gostujućih trenera, i šuplju prije i poslije derbija na grbavici
.
Pa dobro, to je nromalno prepucavanje. Ne mozes ocekivati objektivne komentare.
pa jašta nego neobjektivni. količina šuplje i kad gubite i kad dobijate. da je makar principijelna, nego je različita za 180 stepeni.
ja nisam promjenio misljenje ni o cemu
I sami ste svjesni koliko navijacima FKS znaci dolazak ove nove uprave, to sto je FKS trenutno na prvom mjestu vjeruj mi je samo manje vazna 'nus-pojava'.
Niste nešto pretjerano spominjali Blekića na ovom forumu. Poslije pobjede u Banovićima odmah vam se upalila crvena lampica i svi mogući alarmi i odjednom se priča o njemu. Naša ekipa je u stanju pobijediti svaki tim u ovoj ligi, igraju srčano bore se kao lavovi. Plod takve igre je zaslužena pobjeda u Banovićima. Gubili smo 1-0 da bi na kraju preokrenuli rezultat u svoju korist.
Vjerujem da LSD hoće da poludi od muke kad vidi ko je lider na tabeli, pa otud proizilazi gnjev zbog Blekića. Budi siguran LSD da ova ekipa ne namjerava olako prepustiti drugima ovu poziciju
Baltazar_khan wrote:Niste nešto pretjerano spominjali Blekića na ovom forumu. Poslije pobjede u Banovićima odmah vam se upalila crvena lampica i svi mogući alarmi i odjednom se priča o njemu. Naša ekipa je u stanju pobijediti svaki tim u ovoj ligi, igraju srčano bore se kao lavovi. Plod takve igre je zaslužena pobjeda u Banovićima. Gubili smo 1-0 da bi na kraju preokrenuli rezultat u svoju korist.
Vjerujem da LSD hoće da poludi od muke kad vidi ko je lider na tabeli, pa otud proizilazi gnjev zbog Blekića. Budi siguran LSD da ova ekipa ne namjerava olako prepustiti drugima ovu poziciju
Ja ne znam što toliko pjeniš kada stavim link o kriminalnim aktivnostima predsjednika tvog kluba
Pa ne piše Biznis.ba o tebi majstore, vec o Blekiću...ne znam što si se ti našao nešto uvrijeđenim
E jedino da ti je rođak neki, to bi imalo smisla u tom slucaju.
jeza u ledja wrote:
Ne kontam sta hocete? Ne postoje nikakve indicije da postoje bilo kakve mutne radnje.
Postoje. Sigurno ekipa Budućnosti ima kvalitet zabiti 3 gola u Lukavici, a Sarajevo koje nije imalo poštenog šuta u Lukavici rastavi Budućnost u Banovićima. Možda ovo i ne bi bilo čudno da u pitanju nije BiH PL i ekipa koja je namještala utakmice i 2003.
ipak nikad ne seri, nije izdrzao pa se ponovo registrovao da nebulozise...
nijazova reputacija je sveto slovo za vas, a kad se spomene blekićeva, odmah se mijenja ploča. lik je teška mutljaga, nemojte meni vjerovati, pitajte nekoga kome vjeruje a ko radi s vrijednosnim papirima. da li će to prenijeti i u fudbal - vidjećemo.
Baltazar_khan wrote:Niste nešto pretjerano spominjali Blekića na ovom forumu. Poslije pobjede u Banovićima odmah vam se upalila crvena lampica i svi mogući alarmi i odjednom se priča o njemu. Naša ekipa je u stanju pobijediti svaki tim u ovoj ligi, igraju srčano bore se kao lavovi. Plod takve igre je zaslužena pobjeda u Banovićima. Gubili smo 1-0 da bi na kraju preokrenuli rezultat u svoju korist.
Ja ne znam što toliko pjeniš kada stavim link o kriminalnim aktivnostima predsjednika tvog kluba
Pa ne piše Biznis.ba o tebi majstore, vec o Blekiću...ne znam što si se ti našao nešto uvrijeđenim
otkad se biznis.ba bavi istragama o kriminalu? bolje da se vi molite da vam uefa ne da zik, na finale kupa.
Last edited by The 51st State on 29/08/2010 22:53, edited 1 time in total.
JThomas wrote:eto, to je živi dokaz o čemu pričam.
nijazova reputacija je sveto slovo za vas, a kad se spomene blekićeva, odmah se mijenja ploča. lik je teška mutljaga, nemojte meni vjerovati, pitajte nekoga kome vjeruje a ko radi s vrijednosnim papirima. da li će to prenijeti i u fudbal - vidjećemo.
za prosjecnog stanovnika ove drzave svaka aktivnost na berzi je mutljaga.
otkad se biznis.ba bavi istragama o kriminalu? bolje da se vi molite da vam uefa ne zik, na finale kupa.
Nije ni emisija 60 minuta kompetentna da se bavi kriminalom, pa se opet bavi i svi su ponedeljkom zakovani za TV ekrane jedva cekajuci šta i Kirba ima za saopštiti...to se zove istraživacko novinarstvo
jeza u ledja wrote:
Ne kontam sta hocete? Ne postoje nikakve indicije da postoje bilo kakve mutne radnje.
Postoje. Sigurno ekipa Budućnosti ima kvalitet zabiti 3 gola u Lukavici, a Sarajevo koje nije imalo poštenog šuta u Lukavici rastavi Budućnost u Banovićima. Možda ovo i ne bi bilo čudno da u pitanju nije BiH PL i ekipa koja je namještala utakmice i 2003.
ipak nikad ne seri, nije izdrzao pa se ponovo registrovao da nebulozise...
A je li to onaj paćenik što svaki put kad nas spomene ne propusti da iskaže svu svoju mržnju, tipa njanje i sl. Registrovao se i na drugom jednom forumu sa tim nickom gdje nas blati svako malo bez ikakvih povoda....
The 51st State wrote:za najmanju slamku se fatas, no dobro takvi ste vi vazda bili.
dobro to znam, ne trebaš mi saopštavati šta misliš o nama...to mi je odlicno poznato jer se vec više puta to naglasilo
sta ces, vazda smo takvi bili i jbg
Last edited by LSD on 29/08/2010 22:57, edited 1 time in total.
kažem ti, ne moraš meni vjerovati. eto, pošto si ti natprosječan, pitaj nekoga ko ti je nadprosječan i kome vjeruješ.
LSD, ne vidim da sam igdje napisao da pjenim, i ne vidim da sam igdje uvrijeđen
Ne izmišljaj neke stvari
Ako iko ovdje pjeni, onda si to ti. Evo već si čitavu jednu stranicu nalijepio Blekićem. Otvori zasebnu temu na nekom drugom podforumu pa ćemo tamo nastaviti ako želiš o Zijadu.
Mene samo interesuju rezultati mog kluba koji su onakvi kakve želimo da vidimo svi mi zaljubljenici u bordo boju!
LSD wrote:Koliko znam o Nijazu i njegovom mešetarenju i malverzacijama ne piše Biznis.ba vec o Blekiću, ali to je onaj isti covjek koji je predsjednik Sarajeva, prvi covjek kluba koji ima prošlost i pozadinu onakvu kakva se navodi u ovom linku. (kandidat SDP-a na njihovoj listi, bivši predsjednik Berze odakle je eskpresno protjeran; dakle vrlo zanimljiva prošlost celnog covjeka kluba za kojeg navijaš)...da nebi bilo da nešto izmišljam iz svoje glave, zato sam i postavio link teksta o tome, a tekst se ne bavi navijackim prepucavanjima na relaciji Sarajevo- Željo vec o njegovom dosadašnjem mešetarenju i malverzacijama ...dobro, vi se pravite slijepi pored ociju - OK vaša stvar.
Jesi ti procitao taj tekst u linku koji postavljas?
Meni recimo ovaj tekst nista ne znaci, da sam ga procitao o bilo kome drugom za koga nikad nisam cuo imao bi isto misljenje. 99% nasih biznismena, i uopste biznismena u svijetu se u raznoraznim clancima svakodnevno dovodi u vezi sa poslovnim mesetarenjem, ili nekim gorim kriminalnim radnjama.
I nisi odgovorio na pitanje, da li zelis reci da je Blekic isti ko Brkovic ( ) po tome sto su obojica: 1) lopovi ili 2) postenjacine?
Hajd, i ja se natjerah da vidim tu "silu" od željA, pa pogledah... Jedino što mi je zapalo za oko je ona bombastična cifra od 5000 ljudi Ne mogu da vjerujem kako se neko "gađa" tim ciframa... Smiješno..
@LSD...malo uživaš, dobićeš šećer ako se tako nastaviš nervirati zbog bordo mašine...!
kažem ti, ne moraš meni vjerovati. eto, pošto si ti natprosječan, pitaj nekoga ko ti je nadprosječan i kome vjeruješ.
dvostruki aršini uvijek, ali uvijek.
A imaš li nam ti šta reći o sabahudinu žuji? Vis a vis dvostrukih aršina?
Baltazar_khan wrote:LSD, ne vidim da sam igdje napisao da pjenim, i ne vidim da sam igdje uvrijeđen
Ne izmišljaj neke stvari
Ako iko ovdje pjeni, onda si to ti. Evo već si čitavu jednu stranicu nalijepio Blekićem. Otvori zasebnu temu na nekom drugom podforumu pa ćemo tamo nastaviti ako želiš o Zijadu.
Mene samo interesuju rezultati mog kluba koji su onakvi kakve želimo da vidimo svi mi zaljubljenici u bordo boju!
auuuffff bombe kragujevke što je zavalja Boško...jaooo poštenog i skromnog Baltazara....halali, mene prenijelo.
Nisi ti onaj koji prošle godine nije zatvarao ustao sa Nijazom svaki dan doslovno ...jelde da nisi ti taj
zaista ne znam puno o žujinom poslovanju van fudbala. ali više sam puta rekao da mu poslije onoga što je ostavio iza sebe prošli put ne vjerujem apsolutno ništa.
nemojte se zanositi, vi ste kraljevi dvostrukih aršina i to potvrđujete iz posta u post i stranice u stranicu.
jeza u ledja wrote:
I nisi odgovorio na pitanje, da li zelis reci da je Blekic isti ko Brkovic ( ) po tome sto su obojica: 1) lopovi ili 2) postenjacine?
nije on odgovorio ninajedno pitanje od nekih 3-4 upucenih direktno njemu na posljednjih par strana, iako je zamoljen
hoce to kad se nema argumenata nego maksim divizija folovi golovi
Blekica & Co. su doveli navijaci. Vama u upravi i dalje sjede iste face koje su vas sjebale. Samo se vi bavite komsijama. Nasa krava daje vise mlijeka.
jeza u ledja wrote:
nije on odgovorio ninajedno pitanje od nekih 3-4 upucenih direktno njemu na posljednjih par strana, iako je zamoljen
hoce to kad se nema argumenata nego maksim divizija folovi golovi
opet ti diverizantski upad, pa po meni rafalno mada ja tebe pomenuo nisam a i moja je stvar hocu li i kome cu odgovoriti, a ne tvoja briga
ali dobro, hajd nema veze
Evo bht sport. Kakva je ono bradica kod Kristića? Ne stoji mu ono ni sekunde
Nisam zadovoljan izvještajem iz Banovića, nisu pokazali start igrača Budućnosti koji je bio jako sumnjiv, za penal.
Leotar... Šta je ono majko draga Kakve su ono golove primali, kakva je ono neozbiljna odbrana kod njih? Stvarno su postali glavni kandidat pored Drine da ispadnu iz lige
samo nas vi ljutite,ima da vratimo nijaza i da jos blekicu finansijsku policiju posaljemo...
u svemu smo prvi,vidite da od nas uzeli foru,pa preko blekica kupuju titulu,papka iz buca potoka