idi s jaranom, pa tjerajte jedan drugog...Globus wrote:Mah ..da je meni hemije uzet
al nikako mi se neda
Meni malo fali da mi se sve prima .. samo da vjezbam redovno .. al nemam volje u kuci .. a neda mi se u teretanu
Teretana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- illuminated
#976 Re: Teretana
- Globus
#977 Re: Teretana
Ma oticu ovih dana do teretane da vidim kakva je muzika
ako je nasa vrlo lahko se moze desit da odmah krenem sa radom
a ako nije morat cu nabavit prvo blu tut slusalice ..meni je muzika motivacija za sve.. 
-
sitna.buranija
#978 Re: Teretana
Nije ni "hemija" carobni stapic. Sredi trening i prehranu prvo...Globus wrote:Mah ..da je meni hemije uzet
al nikako mi se neda
Meni malo fali da mi se sve prima .. samo da vjezbam redovno .. al nemam volje u kuci .. a neda mi se u teretanu
Jucer noge radio, danas upala
-
suspect_zero
#979 Re: Teretana
Ove sedmice četiri dana, malo me čučnjevi zeznuli
a svejedno, zadovoljna sam učinkom
....sutra ponovo 
-
enisss
#980 Re: Teretana
ma ja noge vise nikako ne mogu da "ubijem"...prije sam ih uvijek osjetio poslije teretane sad nikako...uradim trening nogu i nista poslije...kao i da nisam radio...nema onog osjecaja da me malo bole kad silazim niz stepenice....sitna.buranija wrote:Nije ni "hemija" carobni stapic. Sredi trening i prehranu prvo...Globus wrote:Mah ..da je meni hemije uzet
al nikako mi se neda
![]()
- Globus
#981 Re: Teretana
Ma jestsitna.buranija wrote:Nije ni "hemija" carobni stapic. Sredi trening i prehranu prvo...Globus wrote:Mah ..da je meni hemije uzet
al nikako mi se neda
![]()
-
nAN3
#982 Re: Teretana
ako si ozbiljan i zelis "pravu" hemiju pm meGlobus wrote:da je meni hemije uzet
- Globus
#983 Re: Teretana
Najmanji problem je nac dobar protein..kreatin.. i jos sto sta ... ako si mislio na neku drugu hemiju .. necu to 
-
nAN3
#984 Re: Teretana
to je suplementacija mislim na pravu hemijuGlobus wrote:Najmanji problem je nac dobar protein..kreatin.. i jos sto sta ... ako si mislio na neku drugu hemiju .. necu to
- Globus
#985 Re: Teretana
ma dobro .. ja kad sam napiso hemija znaju ostali na sta sam mislio 
-
nova_korisnica
#987 Re: Teretana
bilo kuda, droga svuda...
imam jedno pitanje za ove sto pravo vjezbaju
malo su mi ledja kriva...valjda od sjedenja za racunarom..imate li kakve preporuke kakve vjezbe da radim da to malo popravim??? nije alarmantno..cak me ni ne bole...ali eto smeta mi...
inace idem 3x sedmicno u teretanu (ne da bildam, vec da odrzavam ovo vec nabildano
shala..malo kondicije i to) pa bih da ubacim i to u program...ne bih volila da za 10-ak godinu budu bas kriva...valja jos raditi 
malo su mi ledja kriva...valjda od sjedenja za racunarom..imate li kakve preporuke kakve vjezbe da radim da to malo popravim??? nije alarmantno..cak me ni ne bole...ali eto smeta mi...
inace idem 3x sedmicno u teretanu (ne da bildam, vec da odrzavam ovo vec nabildano
-
enisss
#988 Re: Teretana
Najbolja vjezba ce ti sigurno biti da naucis pravilno sjediti...tj...moras se natjerati i stalno razmisljati o tome da ti ledja moraju biti prava...znam da je jako tesko al pokusaj dan dva da mislis na to....ledja su veliki problem...ako su kriva...trpi kicma..trpe pluca...srce....zeludac....mnogo problema ti moze napraviti krivo drzanje a i sto je jako bitno to zaista ruzno izgledanova_korisnica wrote:bilo kuda, droga svuda...![]()
inace idem 3x sedmicno u teretanu (ne da bildam, vec da odrzavam ovo vec nabildanoshala..malo kondicije i to) pa bih da ubacim i to u program...ne bih volila da za 10-ak godinu budu bas kriva...valja jos raditi
U biti svaka vjezba koju radis bi trebala da se radi sa pravim ledjima...ako radis cucanj ledja su prava..mrtvo dizanje takodje...
pozdrav
-
Rambo-Amadeus
#989 Re: Teretana
danas je ponedeljak ili u prevodu prsa - biceps... 
- burek_in_space
#990 Re: Teretana
Zar nije prsa - triceps?!Rambo-Amadeus wrote:danas je ponedeljak ili u prevodu prsa - biceps...
-
callmethebreeeze
#991 Re: Teretana
ja sam prosle sedmice jednom, doduse, vucarao sam neke stvari na tavan i juce i danas, ali nije to ni blizu kako bi trebalo. najgore od svega je sto kad ne treniram, ja krenem pusiti. vec sam tri cigarete danas ispusio. samoranicu se.

-
Rambo-Amadeus
#992 Re: Teretana
burek_in_space wrote:Zar nije prsa - triceps?!Rambo-Amadeus wrote:danas je ponedeljak ili u prevodu prsa - biceps...
ama jok, pa prevazisao sam ja te pocetnicke programe...na benchu vec izmorim triceps toliko da ne mogu onda da ga adekvatno uradim, nego radim odvojene gruppe misica da bi svaku uradio maksimalno...
-
sitna.buranija
#993 Re: Teretana
Podsjeti me na onaj vic...
Pita treba bildera: "Ej momcino, sta radis u nedjelju?"
Bilder: "Ledja i biceps"

-
enisss
#994 Re: Teretana
ruke su mi najvise napredovale upravo zbog toga sto radim sistem prsa triceps...ledja biceps...ako radim ledja..biceps mi radi cijeli trening tako da ga na kraju samo "dokrajcim"...jos jedna prednost ovog nacina treniranja je sto ruke imaju vise vremena da se odmore...ako jedan dan radis ledja-triceps..taj trening ces sigurno umoriti i biceps...vec iduci trening ces raditi prsa-biceps sto nece dati dovoljno vremena bicepsu za oporavakRambo-Amadeus wrote:burek_in_space wrote:Zar nije prsa - triceps?!Rambo-Amadeus wrote:danas je ponedeljak ili u prevodu prsa - biceps...
ama jok, pa prevazisao sam ja te pocetnicke programe...na benchu vec izmorim triceps toliko da ne mogu onda da ga adekvatno uradim, nego radim odvojene gruppe misica da bi svaku uradio maksimalno...
pozdrav
-
sitna.buranija
#995 Re: Teretana
Ma nije biceps veliki misic, brzo se on odmori, osim ako niste pocetnici (sjecam se dobro, prvi treninzi, nisam mogao ruke ispraviti od bola u bicepsu i napetosti tetiva
). Iako je meni logicnije da se trenira ledja+biceps i prsa+triceps (izmaranje vece misicne skupine, dok manja konstantno radi i na kraju izolacijske vjezbe za manju misicnu skupinu), svako radi kako mu odgovara 
Ja sad sa treninga (bio prvi u teretani
), ledja su mi unistena 
Ja sad sa treninga (bio prvi u teretani
- cls
#996 Re: Teretana
slazem se sa tom konbinacijom i ja isto tako radim jer dok radim prsa svakako i triceps asistira tako da triceps odradim sa prsima,a ledja i bicepssitna.buranija wrote:Ma nije biceps veliki misic, brzo se on odmori, osim ako niste pocetnici (sjecam se dobro, prvi treninzi, nisam mogao ruke ispraviti od bola u bicepsu i napetosti tetiva). Iako je meni logicnije da se trenira ledja+biceps i prsa+triceps (izmaranje vece misicne skupine, dok manja konstantno radi i na kraju izolacijske vjezbe za manju misicnu skupinu), svako radi kako mu odgovara
Ja sad sa treninga (bio prvi u teretani), ledja su mi unistena
- macan prvi
#997 Re: Teretana
sitna.buranija wrote:Podsjeti me na onaj vic...
-
suspect_zero
#998 Re: Teretana
sitna.buranija wrote:Ma nije biceps veliki misic, brzo se on odmori, osim ako niste pocetnici (sjecam se dobro, prvi treninzi, nisam mogao ruke ispraviti od bola u bicepsu i napetosti tetiva). Iako je meni logicnije da se trenira ledja+biceps i prsa+triceps (izmaranje vece misicne skupine, dok manja konstantno radi i na kraju izolacijske vjezbe za manju misicnu skupinu), svako radi kako mu odgovara
Ja sad sa treninga (bio prvi u teretani), ledja su mi unistena
A ti si taj što su ga danas tračali
-
sitna.buranija
#999 Re: Teretana
Ko rano rani, sam je u teretani 
-
callmethebreeeze
#1000 Re: Teretana
ja danas planiram voznju bicom od nekih 20 km i onda teretana veceras.
pa, sta mi bog da.

pa, sta mi bog da.