Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Vjeruj!

#976 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

Галас ће отићи 80-90%.
У преговорима је са ПСГ-ом, и талијанским клубовима, ја мислим Ромом и Јувентусом.
Није човјек добар, најбоње је да оде, а мора се онда довести замјена, те чекамо на потезе Великог Вође.
Jokericious

#977 Re: Arsenal F.C.

Post by Jokericious »

Pozdrav svim navijacima Arsenala. ;-)
Vjeruj!

#978 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

Поздрав, друже, драго ми је да си нам се придружио јер овдје можемо водити мало озбиљније дебате да нам она дјеца не сметају. :thumbup:

Мислим да је ствар да Колом прилично јасна. Шта ти мислиш о новом појачању?
Jokericious

#979 Re: Arsenal F.C.

Post by Jokericious »

Vjeruj! wrote:Поздрав, друже, драго ми је да си нам се придружио јер овдје можемо водити мало озбиљније дебате да нам она дјеца не сметају. :thumbup:

Мислим да је ствар да Колом прилично јасна. Шта ти мислиш о новом појачању?
Dobar je Cole. Pogotovo sto moze igrati na dosta pozicija. Wenger je pojacao i sredinu(Cole) i napad(Chamakh), a da nije ni feninga bacio. Odlican posao...Samo me zanima kolika ce mu plata biti.
Nego, sta ti mislis o ovo Koscienlyu iz Lorienta? On ce nas najvjerovatnije pojacati u odbrani.
Vjeruj!

#980 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

Искрено, нисам га гледао, тако да морамо вјеровати Венгеру. Према ономе што говоре медији, играч није лош, тако да ћемо видјети.

У праву си, што се тиче одбране и напада, то је финализирано, сада моамо радити на дефанзиви.
Шварцер је близу и мислим да је то добро рјешење, а онда остаје још посао око штопера.
Видјет ћемо.......... оно што је сигурно јесте да смо јачи него прошле сезоне и да можемо и требамо очекивати
титулу, а док наш Венгер слаже екипу, ми можемо уживати у СП-у. :thumbup:

ЕДИТ
Волио бих у одбрани видјети Кјеара. Момак ће вјероватно експлодирати на СП и пратити ће га много екипа,а у уговору има клаузулу од 10 мил.
radiostar

#981 Re: Arsenal F.C.

Post by radiostar »

ne znam odakle kupite informacije, ali ja koliko jutros procitah, PHW je izjavio da su pitali za Shwarzera i da su iz Fulham-a rekli da nece prodavati, te da se Arsenal povukao.
Takodjer, sto se tice Cole-a, ne bih bio tako siguran da je vec potpisao za Arsenal, i radije bih sacekao kraj WC-a i vidio sta ce se desiti. Arsenal nije jos ni blizu kompletirao (bar zvanicno) ekipu za iducu sezonu...
Vjeruj!

#982 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

radiostar wrote:ne znam odakle kupite informacije, ali ja koliko jutros procitah, PHW je izjavio da su pitali za Shwarzera i da su iz Fulham-a rekli da nece prodavati, te da se Arsenal povukao.
Takodjer, sto se tice Cole-a, ne bih bio tako siguran da je vec potpisao za Arsenal, i radije bih sacekao kraj WC-a i vidio sta ce se desiti. Arsenal nije jos ni blizu kompletirao (bar zvanicno) ekipu za iducu sezonu...
За Шварцера нисам сигуран, а са Колом је, према неким инсајдерима, већ потписан предуговор и чека се завршетак СП-а да се то финализира.
Слажем се да састав није комплетиран, ал'треба знати да Венгер воли да што прије то одради како би се екипа могла што боље спремити, наравно, ако је то могуће.
Сигурно је да ћемо довести барем једног штопера, у то не сумњам, ал'' и ја мислим да нас очекује много изненађења у овом прелазном року, видјет ћемо, сад сам у еуфорији због СП-а. :thumbup:
Jokericious

#983 Re: Arsenal F.C.

Post by Jokericious »

Wenger o Fabregasu i Coleu

Menadžer Arsenala, Arsene Wenger je ponovo potvrdio da on ni po koju cijenu ne želi prodati Cesca Fabregasa i da mu je glavni prioritet očuvanje najboljih igrača u klubu. Ovo je prvo direktno javljanje Wengera o "slučaju Fabregas" i nadamo se da će menadžer i ostati pri svojoj izjavi.

"Ono što je bitno je da Cesc odigra dobro na Svjetskom Prvenstvu i da se nakon toga vrati u Arsenal sa velikom željom da igra dobro i za klub" - rekao je Wenger.

"Mi želimo zadržati sve svoje najbolje igrače - u tome sam jako odlučan - jer ovaj tim smo gradili otkad su neki igrači imali svega 16-17 godina. Želimo nastaviti raditi s njima jer osjećamo kako smo veoma blizu cilja, treba im samo još malo."

Wenger se također osvrnuo i na medijske priče koje povezuju dosadašnjeg igrača Chelsea, Joe Colea sa Arsenalom. Wenger nije htio potvrditi niti demantirati da je Arsenal već dogovorio stvari sa Coleom ali je rekao da mu on kao igrač jako sviđa.

"Sviđa mi se kao igrač jer kada je god igrao protiv nas, imali smo problema da ga zaustavimo. U stanju je uticati na igru svojom kreativnošću. Dobar je u driblingu, dobar je u pasovima a dobar je i kod postizanja golova" - rekao je Wenger. Ove riječi on obično govori o igračima koje već dovede u klub tako da bi sve ove špekulacije o dolasku engleskog reprezentativca mogle biti i istina.
student001

#984 Re: Arsenal F.C.

Post by student001 »

Arsenalu treba novi trener i nova filozofija, jer ovako neće osvojiti ništa ni do Smaka svijeta (2012. godine)
Baltazar_khan

#985 Re: Arsenal F.C.

Post by Baltazar_khan »

Cikcanga, nešto kontam da odigram na kladionici na Bendtnera, kao najboljeg strijelca svjetskog prvenstva. Jel realno to :D :oops:
Vjeruj!

#986 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

Искрено, ја ћу највјероватније ставити кеш на РвП-а, али и Бенди не би био лоша опција.
Ако се не варам, квота на њега је око 125, тако да не би било сгорег коју фунтицу на то ставити.
Највјероватније ће дати Холандији гол јер имају доста слабу одбрану у мало су танки у прекидима, а и против Јапана и Камеруна би се требао уписати у стријелце.
LSD

#987 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Ciki buraz, više ce Vela zabiti golova za Mexico nego Bendy za dance...svi podcijenjuju meksikance izgleda.
Vjeruj!

#988 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

LSD wrote:Ciki buraz, više ce Vela zabiti golova za Mexico nego Bendy za dance...svi podcijenjuju meksikance izgleda.
Ја сутра имам намјеру да играм на Мексико и на Француску, то је квота око 7 и то лијепо на једног ценера за загријавање. Мексико ме импресионирао у припремним утакмицама. Фантастична комбинаторика против објективно јачих Енглеза и Холанђана, а Талијане су једноставно прегазили, много су јака репка. :thumbup:
LSD

#989 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Vjeruj! wrote:
LSD wrote:Ciki buraz, više ce Vela zabiti golova za Mexico nego Bendy za dance...svi podcijenjuju meksikance izgleda.
Ја сутра имам намјеру да играм на Мексико и на Француску, то је квота око 7 и то лијепо на једног ценера за загријавање. Мексико ме импресионирао у припремним утакмицама. Фантастична комбинаторика против објективно јачих Енглеза и Холанђана, а Талијане су једноставно прегазили, много су јака репка. :thumbup:
Ne bih se baš na francuze kladio , ne znam šta da kažem...da ih vodi Blanc ili Dešamp ili bilo koji normalan trener sa ovim sastavom koji imaju francuzi bi se trebali lagano prošetati kroz grupu, ali sa onim cirkusantom na klupi teško da ce šta napraviti na ovom SP...pa više autoriteta među igracima imaju Henry i Ribery od njega - to sve govori o kakvom je diletantu rijec.

Mexico bi mogao vrlo lako odmah u startu pobjediti domacina.
Vjeruj!

#990 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

У праву си за оног Клауна, ал'је ипак Француска доста јака и не би требала имати проблема са слабашним Уругвајем, којег сви превише хвале.
Очекујем у првих једанаест Сању и Диабија.
Jokericious

#991 Re: Arsenal F.C.

Post by Jokericious »

Vjeruj! wrote:У праву си за оног Клауна, ал'је ипак Француска доста јака и не би требала имати проблема са слабашним Уругвајем, којег сви превише хвале.
Очекујем у првих једанаест Сању и Диабија.
Vjeruj!

#992 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

:lol:
Добар, нисам ово прије видио. :lol:
fosil

#993 Re: Arsenal F.C.

Post by fosil »

Jos si na cirilici, zar nije jedne hefte cirilica, druge latinica? :D
Jokericious

#994 Re: Arsenal F.C.

Post by Jokericious »

Koscienly je sve blize Arsenalu. Navodno su se Arsenal i Lorient dogovorili oko cijene, 12 miliona.
Jokericious

#995 Re: Arsenal F.C.

Post by Jokericious »

Image
Vjeruj!

#996 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

dobar, svida mi se.
makkaj

#997 Re: Arsenal F.C.

Post by makkaj »

novi gostujući dres je fantastičan...još samo da ovaj prvi bude u old school fazonu :thumbup:
Jokericious

#998 Re: Arsenal F.C.

Post by Jokericious »

Na pocetku sezone protiv Losera. 8-)
-Paja

#999 Re: Arsenal F.C.

Post by -Paja »

Izdominiracemo ih!
Vjeruj!

#1000 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

Vjerovatno ce biti nesto u fazonu proslogodisnjeg otvaranja sezone. :thumbup:

Ocekujem 38 pobjeda u prvih 38 utakmica lige.

Onaj "Francuski Poljak" je sve blizi i blizi, vidjet cemo.
Post Reply