Cars & Coffee
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
ado-šampion
#976 Re: Cars & Coffee
Ja sam se donedavno ložio na Volvo, jednom kad sam na sajmu sjeo u S60, wow to je bio onaj osjećaj kao odijelo po mjeri - malo tijesno a savršeno pristaje, osjećaj koji sam jedino nalazio u BMWu. Međutim kad sam se nedavno provozao u tom istom S60 - WTF
Ovaj je još bio odlično opremljen, kožna sjedala, dizel tegli ko vo, međutim udobnost, koja udobnost
Nisam u životu sjeo u auto s tako tvrdom amortizacijom, jbt na glavnoj sarajevskoj džadi trese ko da boluje od Parkinsona, da ne pričam na rupama, ta kožna sjedala nazad ko daska, nakon pola sata bole leđa, evo moja glava ako mi se Golf IV ne čini udobnijim.
Samo dvije stvari su mi se u tom Volvu činile premium: izrada, jer je fakat fenomenalna, unutar ko tenk, i zvučna izolacija. Ostalo sve, uključujući sivilo u untrašnjosti, zvučni sistem, pomenutu udobnost, nikako mi ne miriše na premium.
- avantgarde
#977 Re: Cars & Coffee
johntra wrote:A1 iznutra isti kao Fiesta prošle generacije, a najjači motor, trenutno 122 KS, a oni ga zovu najsportskijim malim autom? i za to čudo da uzmu nekome 16.000 eurića?![]()
VW i dalje nastavlja sa svojom filozofijom redizajniranja modela i prodaje muda pod bubrege, kao eto ovo je nešto novo...ista stvar i sa šesticom t. Golfom pet+....jedino novo je hibridni motor i unutrašnjost, ostalo sve malo veći redizajn...
Nissan Juke je zvanično uzeo titulu Najružnijeg automobila na svijetu od FIAT-a Multiple...S60 čudno izgleda na prvu, ali ne sumnjam da će biti odličan automobil, koji će moći parirati svemogućoj trojici iz Njemačke...
A za Deltu i ne treba trošiti riječi...
momce,neprikosnovena svemoguca trojica su;Merc. Benz,BMW i Audi...ovom triu nikad niko nece moci parirat ni sad ni za 100 godina,dovoljno je da sjednes u jedan od ovih i sve ti se kaze, trenutno je MB moj favorit.
-
AdnanSA
#978 Re: Cars & Coffee
Čuj S60 neudoban? Tebe je neko ubacio na zadnje sjedište i spičio ga preko tramvajskih pruga po Sarajevu i sada ti se čini da je s60 neudoban.ado-šampion wrote:Ja sam se donedavno ložio na Volvo, jednom kad sam na sajmu sjeo u S60, wow to je bio onaj osjećaj kao odijelo po mjeri - malo tijesno a savršeno pristaje, osjećaj koji sam jedino nalazio u BMWu. Međutim kad sam se nedavno provozao u tom istom S60 - WTFOvaj je još bio odlično opremljen, kožna sjedala, dizel tegli ko vo, međutim udobnost, koja udobnost
Nisam u životu sjeo u auto s tako tvrdom amortizacijom, jbt na glavnoj sarajevskoj džadi trese ko da boluje od Parkinsona, da ne pričam na rupama, ta kožna sjedala nazad ko daska, nakon pola sata bole leđa, evo moja glava ako mi se Golf IV ne čini udobnijim.
Samo dvije stvari su mi se u tom Volvu činile premium: izrada, jer je fakat fenomenalna, unutar ko tenk, i zvučna izolacija. Ostalo sve, uključujući sivilo u untrašnjosti, zvučni sistem, pomenutu udobnost, nikako mi ne miriše na premium.
Garant si ti naučio na bolju udobnost od S60. Ako išta u Volvu valja onda su to sjedišta i muzika....
- anonimni clan
#979 Re: Cars & Coffee
Pa gurati VOLVO medju premium klasu: BMW,AUDI.MERCEDES i o tome pisati na jednom ozbiljnom forumujohntra wrote:a što to ne bi????
to kao C klasa, trica i četovrka nešto nemoguće za dostići????
evo da se ja malo grohotom smijem....![]()
![]()
![]()
je jako neozbiljno.......
PS. Pa ovome sto si napisao smije se cijeli Forum......pa sto ne bi i ti?
- Šeha
#980 Re: Cars & Coffee
Brat i raja na snijegu juce
Mocno zvuci ovaj SRT sto jest, jest.
- johntra
#981 Re: Cars & Coffee
hahaha...koji forum???koliko vidim smiješ se samo ti i lik što ima nick po imenu paketa opreme Mercedesa....
šta ću vam ja kad ne vidite dalje od njemčkih vanago...hvala Bogu, pa sam vozio mnoge od tih i jasno mi je kako se radi o klasičnoj prodaji damu pod bubrege...al, haj ti bošnji objasni....mogu li se opet nasmijati?
šta ću vam ja kad ne vidite dalje od njemčkih vanago...hvala Bogu, pa sam vozio mnoge od tih i jasno mi je kako se radi o klasičnoj prodaji damu pod bubrege...al, haj ti bošnji objasni....mogu li se opet nasmijati?
-
ado-šampion
#982 Re: Cars & Coffee
Druže mene niko nije "spičio" preko pruge, voziko sam se pola sata po gradu, i u neudobnije auto teško da sam sjeo, stojim iza toga. Preko nezgodnijih šina zubi ispadaju.AdnanSA wrote:Čuj S60 neudoban? Tebe je neko ubacio na zadnje sjedište i spičio ga preko tramvajskih pruga po Sarajevu i sada ti se čini da je s60 neudoban.ado-šampion wrote:Ja sam se donedavno ložio na Volvo, jednom kad sam na sajmu sjeo u S60, wow to je bio onaj osjećaj kao odijelo po mjeri - malo tijesno a savršeno pristaje, osjećaj koji sam jedino nalazio u BMWu. Međutim kad sam se nedavno provozao u tom istom S60 - WTFOvaj je još bio odlično opremljen, kožna sjedala, dizel tegli ko vo, međutim udobnost, koja udobnost
Garant si ti naučio na bolju udobnost od S60. Ako išta u Volvu valja onda su to sjedišta i muzika....
Rijetko se vozim u tuđim autima jer sam većinom ja vozač, tako mi grah pao, a po prezentacijama ne hodam jer mi ne pada na pamet da trošim slobodno vrijeme na to, al vozio sam prije neke dvije godine prošli Avensis (od prijatelja) i za tog Volva on je limuzina, a cijenom nije ni blizu premium klase.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#983 Re: Cars & Coffee
Toyota idea 

- sirocco
#984 Re: Cars & Coffee
VW CORRADO

- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
#985 Re: Cars & Coffee
what's the difference, corrado vs scirocco, anyone can explain, please

- olensoner
#986 Re: Cars & Coffee
Mislim da se neko igrao u Photoshopu sa Sciroccom i dobio ovo(Corrado)...corolla02 wrote:what's the difference, corrado vs scirocco, anyone can explain, please![]()
- Bullet Tooth Tony
#987 Re: Cars & Coffee
If you remember the brilliant but unsuccessful Volkswagen Corrado, you'll probably want to check out these renderings by Patrick Moczarsky.
Created to show what a modern Corrado would look like, the renderings blend elements of the old model with Volkswagen's current design philosophy. Key features include a retractable rear spoiler, light alloy wheels, and a Scirocco-like front end.
According to Moczarsky, "We realize, of course, that Volkswagen will not present such a car right now, but the flight of imagination is so fascinating that it won't give us a moment's rest."
As you may recall, the original Corrado was built by Karmann between 1988 and 1995. It used a mix of Volkswagen platforms (B3 in the rear, A2 up front) and offered exceptional handling for its time. Despite being a hit with critics, only 97,521 Corrados were made.
Created to show what a modern Corrado would look like, the renderings blend elements of the old model with Volkswagen's current design philosophy. Key features include a retractable rear spoiler, light alloy wheels, and a Scirocco-like front end.
According to Moczarsky, "We realize, of course, that Volkswagen will not present such a car right now, but the flight of imagination is so fascinating that it won't give us a moment's rest."
As you may recall, the original Corrado was built by Karmann between 1988 and 1995. It used a mix of Volkswagen platforms (B3 in the rear, A2 up front) and offered exceptional handling for its time. Despite being a hit with critics, only 97,521 Corrados were made.
- corolla02
#988 Re: Cars & Coffee
da tako sam i mislio, then, I will stick to my ToyoTaolensoner wrote:Mislim da se neko igrao u Photoshopu sa Sciroccom i dobio ovo(Corrado)...corolla02 wrote:what's the difference, corrado vs scirocco, anyone can explain, please![]()

- Bullet Tooth Tony
#989 Re: Cars & Coffee
da tako sam i mislio, then, I will stick to my ToyoTa
- corolla02
#990 Re: Cars & Coffee
jel ovo ti slusas
sund zvani Severinn..
nego budi elita ba
vidi i cijeli Pariz zna sta je muzika
Mighty AC/DC and Toyota
nego budi elita ba
- corolla02
- johntra
- corolla02
#993 Re: Cars & Coffee
dobra
vidis da je @emko u pravu za Audi!
valja i ova:
valja i ova:
- Bullet Tooth Tony
- citroen
#995 Re: Cars & Coffee
Beg_Babic wrote:
Alee Aleeeeeeeeeee
- Bullet Tooth Tony
- ljubav_aha
#997 Re: Cars & Coffee
BB,ovo ti korlolica nece nikad halalit'
corolla,trenutno je stanje uzasno sa toyotom
mmmeden
http://www.mitsubishicars.com/MMNA/jsp/ ... ?loc=en-us
corolla,trenutno je stanje uzasno sa toyotom
mmmeden
http://www.mitsubishicars.com/MMNA/jsp/ ... ?loc=en-us
- corolla02
#998 Re: Cars & Coffee
ma mi se ne brinemo sta drugi kazu ili misle o nama
evo malo i nase reklame

- ljubav_aha
#999 Re: Cars & Coffee
osobe gube trenutno posao u istoj kompaniji
- corolla02
#1000 Re: Cars & Coffee
well, be careful what you wish for, it may come trueljubav_aha wrote:osobe gube trenutno posao u istoj kompaniji