Napravi ja haos, otvarajuci ovu temu:)..Slazem da je puno neke mrznje ili ne znam cega skoro kod svih clanova, smao vrebaju i cekaju da bi napali, ali ipak jabubavi1 wrote:Lucie, ti stvarno se pravis moderna, napredna, ali u stvari neznas komunicirati. Ja navodim primjere zena koje u svojim 30 godina, traze ozenjene jer su kvalitetni ljudi, stabilni i znaju sta hoce u zivotu to jest slozan zivot.
Navod o kidnapovanju, nisam ja spomenuo vec sam rekao da se udvaraju tim ozenjenim.
To sto navodis da poznajes masu zena koje su zavrsile fakultet itd, mozes govoriti za tu zemlju u kojoj zivis, ja pocinjem s statistike da u BIH ima samo 2.7% sa VSS, odbij od tih 2.7% momaka pa vidjeces koliko u stvarnosti ima djevojaka koje su fakultet zavrsile.
Zivis u zabludi nista drugo.
Divis se ljudima koji studiraju dva fakulteta, fino, divi se sebi u najmanju ruku, ostavi druge. Meni se takodjer ljudi dive, pa sta imam od toga, nista, znam sta sam, gdje sam, i koliki sam. A sta drugi misle o meni, ne utjece na moj zivot.
Radim puno radno vrijeme, studiram, idem na sport, imam porodicu, imam fino drustvo ( ne one sa Show "BUZA") da dalje ne nabrajam!!
A licno se ne osjecam napadnut samo reagiram na taj tvoj nacin komunikacije, koji je pun mrznje, napada, i ono fol ( ja sam moderna, prema tome, ti si zaostao, imas lose drustvo itd itd) Smatram da nisi na polozaju da nekome diktiras kako se treba ponasati, niti koje drustvo imati itd Ustvari idi kahvu pristavi bolje je za tebe!
Prava ljubav godine ne broji? ili...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- mentol girl
#976 Re: ***mladje je sladje**;)
- Lucie
#977 Re: ***mladje je sladje**;)
zao mi da si se pronaso u mojim textovimaA licno se ne osjecam napadnut samo reagiram na taj tvoj nacin komunikacije, koji je pun mrznje, napada, i ono fol ( ja sam moderna, prema tome, ti si zaostao, imas lose drustvo itd itd) Smatram da nisi na polozaju da nekome diktiras kako se treba ponasati, niti koje drustvo imati itd Ustvari idi kahvu pristavi bolje je za tebe!
nemislim da ikome tu na forumu naredivam, diktiramili odredivam drustvo niti mislim da sam puna mrznje. ali je mislim da jesam moderna zena i ponosna sam na svoj rad kojim sam nesto postigla to samo da smo fer ako se takmicimo u zivotima
I o skolovanju??? malo pises da zivis u evropi posle navodis brojke iz bosne. pa se odluci dali pricamo globalno evropski ili smo na ogranicenom prostoru BiH. ??? tvoj problem je da neznas sta pises i neznas sta pricas.
I svu diskusii vodis potpuno u out temu. ali vidim da se ovako uskoro pomakne svaka tema. samo zezanje i napadanje je tu dobrodoslo
pa nazad na temu mislim da je mlado i sladko i vredi probati
- Cipelguz
#978 Re: ***mladje je sladje**;)
Ja sam tu da sve haose smirujem, vatre udvoje zapalim
a stariji sam i rado mladje khm prihvatam
PP je tu samo jedan klik i trenutak odluke.
Moja slika sve govori
teski sam radnik 
PP je tu samo jedan klik i trenutak odluke.
Moja slika sve govori
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#979 Re: ***mladje je sladje**;)
Mentol girl, da ti postavim jedno pitanje iste tezine kao i to tvoje: 
zasto stavljas ove *** zvjezdice** i
smajlije na pocetku tj kraju imena teme koju otvaras? 
godina gore- dole.
jesi cuo burek?
zasto stavljas ove *** zvjezdice** i
godina gore- dole.
jesi cuo burek?
- bubavi1
#980 Re: ***mladje je sladje**;)
Tema nije gdje zivim i dali trebam pisati o gdje zivim, tema je *******mladje i sladje****** ako zelis otvoriti temu o kako ko gdje zivi itd, onda slobodno!Lucie wrote:zao mi da si se pronaso u mojim textovimaA licno se ne osjecam napadnut samo reagiram na taj tvoj nacin komunikacije, koji je pun mrznje, napada, i ono fol ( ja sam moderna, prema tome, ti si zaostao, imas lose drustvo itd itd) Smatram da nisi na polozaju da nekome diktiras kako se treba ponasati, niti koje drustvo imati itd Ustvari idi kahvu pristavi bolje je za tebe!![]()
![]()
desi se sta cu
![]()
![]()
nemislim da ikome tu na forumu naredivam, diktiramili odredivam drustvo niti mislim da sam puna mrznje. ali je mislim da jesam moderna zena i ponosna sam na svoj rad kojim sam nesto postigla to samo da smo fer ako se takmicimo u zivotima![]()
![]()
![]()
![]()
i nesramim se svojih mislenja i svog zivota i jako znam da neke stvari tesko moze svatiti neko ko zivi pod odredenim pravilima kakav svet bi to trebao biti.
I o skolovanju??? malo pises da zivis u evropi posle navodis brojke iz bosne. pa se odluci dali pricamo globalno evropski ili smo na ogranicenom prostoru BiH. ??? tvoj problem je da neznas sta pises i neznas sta pricas.
I svu diskusii vodis potpuno u out temu. ali vidim da se ovako uskoro pomakne svaka tema. samo zezanje i napadanje je tu dobrodoslo![]()
pa nazad na temu mislim da je mlado i sladko i vredi probati
Pricamo o BIH prostoru, i navodim primjer o kako se stvari razvijaju , djevojke i ljudi sve starije i starije ulaze u brak bas kao u Europi, razvoj je isti. Zato po mome nema tu puno razlike kada se nesto uporedjiva!
A da neznam sta pisem i sta pricam, to najbolje moje drustvo i okruzenje zna, tebe neznam niti me ti znas, prema tome, tvoje komentare cuvaj za sebe, nisi nicij sudija!!
-
*mima*
#981 Re: ***mladje je sladje**;)
mentol girl wrote:
Napravi ja haos, otvarajuci ovu temu:)..Slazem da je puno neke mrznje ili ne znam cega skoro kod svih clanova, smao vrebaju i cekaju da bi napali, ali ipak ja
Ma kako nas samo dobro procijeni za 1 dan......
- Lucie
#982 Re: ***mladje je sladje**;)
i dobro skuzilamima wrote:mentol girl wrote:
Napravi ja haos, otvarajuci ovu temu:)..Slazem da je puno neke mrznje ili ne znam cega skoro kod svih clanova, smao vrebaju i cekaju da bi napali, ali ipak ja
- mentol girl
#983 Re: ***mladje je sladje**;)
Navika sa drugih forumaanjusha wrote:Mentol girl, da ti postavim jedno pitanje iste tezine kao i to tvoje:
zasto stavljas ove *** zvjezdice** ismajlije na pocetku tj kraju imena teme koju otvaras?
godina gore- dole.
jesi cuo burek?
- mentol girl
#984 Re: ***mladje je sladje**;)
mima wrote:mentol girl wrote:
Pa toliko ste ....pa je lako;)
-
*mima*
#985 Re: ***mladje je sladje**;)
mentol girl wrote:mima wrote:mentol girl wrote:
Pa toliko ste ....pa je lako;)
Sta smo?
- bubavi1
#986 Re: ***mladje je sladje**;)
Eno sada djevojke se pocela samarati i vuc za kosu hahahahahaha
- mentol girl
#987 Re: ***mladje je sladje**;)
Bahati i predvidivi sa svojim komentarima, da je nevjerovatno/posebo ti ili ako ti smeta ovo "ti" Vi mima, a u ove ... moglo bi jos toga stati, ali nemam vremna trositi na tu glupost
PS ovo je upućeno cjenjenoj/cjenjenom mimi
PS ovo je upućeno cjenjenoj/cjenjenom mimi
Last edited by mentol girl on 10/05/2009 18:12, edited 1 time in total.
-
*mima*
#988 Re: ***mladje je sladje**;)
bubavi1 wrote:Eno sada djevojke se pocela samarati i vuc za kosu hahahahahaha
Miran.
- black
- lolita_xx
#990 Re: ***mladje je sladje**;)
mima ova te dobro poznaje
ja ne volim mladje muskarce
- black
#991 Re: ***mladje je sladje**;)
vidi se iz nickalolita_xx wrote:![]()
![]()
![]()
ja ne volim mladje muskarce
-
*mima*
#992 Re: ***mladje je sladje**;)
mentol girl wrote:Bahati i predvidivi sa svojim komentarima, da je nevjerovatno/posebo ti ili ako ti smeta ovo "ti" Vi mima, a u ove ... moglo bi jos toga stati, ali nemam vremna trositi na tu glupost
PS ovo je upućeno cjenjenoj mimi
Jesam bahata ije sam spamer.....al kad vidim vas klonove sta radite....ja sam mala maca.
- lolita_xx
#993 Re: ***mladje je sladje**;)
o tom nisam ni razmisljalablack wrote:vidi se iz nickalolita_xx wrote:![]()
![]()
![]()
ja ne volim mladje muskarce![]()
ne volim toliko starije
- mentol girl
#994 Re: ***mladje je sladje**;)
od tebe trebamima wrote:mentol girl wrote:Bahati i predvidivi sa svojim komentarima, da je nevjerovatno/posebo ti ili ako ti smeta ovo "ti" Vi mima, a u ove ... moglo bi jos toga stati, ali nemam vremna trositi na tu glupost
Jesam bahata ije sam spamer.....al kad vidim vas klonove sta radite....ja sam mala maca.
- lolita_xx
#996 Re: ***mladje je sladje**;)
a na osnovu cega si to zakljucila?mentol girl wrote:od tebe trebamima wrote:mentol girl wrote:Bahati i predvidivi sa svojim komentarima, da je nevjerovatno/posebo ti ili ako ti smeta ovo "ti" Vi mima, a u ove ... moglo bi jos toga stati, ali nemam vremna trositi na tu glupost
sumnjiva si ti meni
- mentol girl
#997 Re: ***mladje je sladje**;)
ovo neka prijetnja???mima wrote:Bjezat ces ti sama od sebe.
-
*mima*
#998 Re: ***mladje je sladje**;)
mentol girl wrote:ovo neka prijetnja???mima wrote:Bjezat ces ti sama od sebe.
Odkud ti ideja da tako nesto napises? Gdje ti vidis prijetnju?
Hajde ti idi sa svijim mladjim deckom u park.....ina tamo fina klackalica.
- Ridjobrki
- mentol girl
#1000 Re: ***mladje je sladje**;)
Ako ima ljulja idemmima wrote:mentol girl wrote:ovo neka prijetnja???mima wrote:Bjezat ces ti sama od sebe.
Odkud ti ideja da tako nesto napises? Gdje ti vidis prijetnju?
Hajde ti idi sa svijim mladjim deckom u park.....ina tamo fina klackalica.