Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
- Johnny071
#976 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
univerzume ja sam rekao da nemamo o cemu da raspravljamo jer si poceo da pises a meni upuceno "kakav je to mozak" to je tvoja provokacija, vid komunikacije ti je jako los... i ne znam samo sta glumis, ali eto, ne glumis meni glumis sebi. mirzazmaj, procitaj malo sta sam napisao, ja to tak ovidim, ja sam juce izasao sam ispred predsjednistva dosla je i neka sacica ljudi, kad je policija dosla i pitala ko je to organizovao ja sam istupio i dao licnu kartu posto su htjeli da legitimisu "organizatora" isto tako je tu bila i pojacana sipa i policija kao i tv ekipa sa FTVa, previse je situacija zategnuta, zasto ? recite vi meni.. ja samo kazem t.j. tvrdim da nije sve onako kako je predstavljeno i kako se cini, nikad nije ni bilo, a nije ni sada, samo je dosta upakovano, samo ne mogu da vjerujem koliko su spremi daleko ici, nema veze, mi trebao ici jos dalje i dalje da bi nesto postigli, ali sta ima od ovakve rasprave i razglabanja na forumu kada vecina vas nece izaci i iznjeti svoje misljenje, stav ili bilo sta ? nema svrhe, ljudi probudite se, ovja put nije vas pogodilo ? jeste jeste i te kako, samo nije direktno, indirektno vas pogadja svaki put, svaki zakon, svaki porez, sve... samo sto to neosjetite jer je sve to tako fino namjesteno suti i trpi.
- Univerzum36
#977 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Zamolio bih te da procitas par puta ovo sta sam napisao a onda bih te zamolio da mi pronadjes i jednu rijec gdje sam sta napisao u vezi tvog personalitia ili mozga ili bilo cega vezano licno za tebeJohnny071 wrote:univerzume ja sam rekao da nemamo o cemu da raspravljamo jer si poceo da pises a meni upuceno "kakav je to mozak" to je tvoja provokacija, vid komunikacije ti je jako los... i ne znam samo sta glumis, ali eto, ne glumis meni glumis sebi. mirzazmaj, procitaj malo sta sam napisao, ja to tak ovidim, ja sam juce izasao sam ispred predsjednistva dosla je i neka sacica ljudi, kad je policija dosla i pitala ko je to organizovao ja sam istupio i dao licnu kartu posto su htjeli da legitimisu "organizatora" isto tako je tu bila i pojacana sipa i policija kao i tv ekipa sa FTVa, previse je situacija zategnuta, zasto ? recite vi meni.. ja samo kazem t.j. tvrdim da nije sve onako kako je predstavljeno i kako se cini, nikad nije ni bilo, a nije ni sada, samo je dosta upakovano, samo ne mogu da vjerujem koliko su spremi daleko ici, nema veze, mi trebao ici jos dalje i dalje da bi nesto postigli, ali sta ima od ovakve rasprave i razglabanja na forumu kada vecina vas nece izaci i iznjeti svoje misljenje, stav ili bilo sta ? nema svrhe, ljudi probudite se, ovja put nije vas pogodilo ? jeste jeste i te kako, samo nije direktno, indirektno vas pogadja svaki put, svaki zakon, svaki porez, sve... samo sto to neosjetite jer je sve to tako fino namjesteno suti i trpi.
"Johny zar ti zelis reci da je on pametan jer je stekao bogastvo silom i otimanjem jadnih djevojaka po izbjeglickim kampovima u kojima se nezna ni njen registarski broj a da ne pricam za ID/Licnu Kartu???
Stvarno je to mozak nema sta,pogotovo kada je sirotinja u pitanju... "
- mirzazmaj
#978 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
ja radim pravo puno, i fakat al fakat nemogu nista prije subote, radim dva posla tako da mi je fakat tesko naci vremena, ja sam za subotu kad god da se dogovorimo, mogo sam i u petak navece al nema svrhe u ta doba.
- Johnny071
#979 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
izvini, moja greska, pogresno sma protumacio recenicu, ali opet, nemoj smatrati i ako su krimianlci pogotovo ovi "uspjesniji" da su glupi ili da ih se moze prevariti... ne moze sigurno, htio ti to prihvatiti ili ne jako je tacno, pogotovo ako su i vani radili, ne kazem da su oni neko olicenje pameti, ali jako dobro znaju sta kad i gdje smiju uraditi, i kako svoju guzicu zastititi. ovdje sigurno ima stvari koje su neispravne, al to je nesto sto je 100%
- Baltazar_khan
#980 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
[quote="Johnny071"][/quote]
Ti si sandžo i braniš svog sandžu kriminalca.
- Johnny071
#981 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Baltazar_khan wrote:Johnny071 wrote:
smjesno je tako nesto reci, ja sam sarajlija, rodjen i zivim u sarajevu, sa vratnika i nemam nista sa sandzaklijama, mislim imam prijatelja koji su porijekom iz sandzaka, ja ljude ne klasiram po vjeri, naciji ili mjestu rodjenja, stvarno mi je zao sto imas takvo misljenje, jer nisi u pravu, ali opet ides na ruku ovima koji prave ovu predstavu, to nije tajna takvi su uvjek omiljeni.
i da se razumijemo, ne branim nikog, ja sma ZA NAJSTROZIJU I NAJGORU KAZNU ZA TASIMA KUCEVICA ali hocu i ostale koji su odgovorniza sve ovo, ja da se pitam odlezao bi sve, oduzela bi mu se sva pokretna i nepokretna imovina i potom bi bio deportovan tamo gdje ga najvise traze. ako to urade, onda skidam kapu, sve je kako je prikazano, ako to ne urade, znaci da ga neko sa vrha cuva i da je sve namjesteno. eto, toliko jednostavno.
Last edited by Johnny071 on 23/04/2009 16:53, edited 1 time in total.
- Alhemicarkaa
#982 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Ne mogu da vjerujem, cuj iscenirano?
Je li vi hocete da kazete da je vama sasvim normalno udariti zenu ako te provocira?
I da je to svima normalno, i samo kad neka zena hoce da "obescasti" nekog muskarca zovne kamere, malo ga isprovocira i on zviz samar?
O Boze, uci cemo u Ginisovu knjigu rekorda po dubini jame u koju smo upali...
Je li vi hocete da kazete da je vama sasvim normalno udariti zenu ako te provocira?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#983 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Baltazar_khan wrote:Ti si sandžo i braniš svog sandžu kriminalca.
- Univerzum36
#984 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Ma nikakav problem ljudski je praviti greskuJohnny071 wrote:izvini, moja greska, pogresno sma protumacio recenicu, ali opet, nemoj smatrati i ako su krimianlci pogotovo ovi "uspjesniji" da su glupi ili da ih se moze prevariti... ne moze sigurno, htio ti to prihvatiti ili ne jako je tacno, pogotovo ako su i vani radili, ne kazem da su oni neko olicenje pameti, ali jako dobro znaju sta kad i gdje smiju uraditi, i kako svoju guzicu zastititi. ovdje sigurno ima stvari koje su neispravne, al to je nesto sto je 100%
Sto se tice Kriminalaca i koliko su pametni Istina je ja se slazem sa tobom ima ih pametnih to je bez Daljnjeg ali vise ih ima ovih Sirovina koji misle sve da mogu na snagu,a takvi se najvise prikazuju na TV intervjuima baram koliko sam mogao da vidim.Iz tog kontexta sam izvadio i ovog Kurcevica jer pravi kriminalac nece kindapovat sirotinju vec ce da radi sa bankovnim racunima,nece pokazivat se u carsiji ili pred sudom kao bahat mangup vec ce da ide da gleda Umjetnicke slike itd.itd.
U stvari samo treba poslusat pojedine funkcionere i novopecene mangupe skojim jezikom pricaju i koliki je njihov knjizevni sklop rijeci bogat i sve ce biti jasno o kakvim osobama se radi.
Puscaj,nacero,sacero, itd.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#985 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
NEcemo. Nasa jama nema dno jbt...Alhemicarkaa wrote:Ne mogu da vjerujem, cuj iscenirano?
Je li vi hocete da kazete da je vama sasvim normalno udariti zenu ako te provocira?I da je to svima normalno, i samo kad neka zena hoce da "obescasti" nekog muskarca zovne kamere, malo ga isprovocira i on zviz samar?
-
mercur
#986 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Tasim,lijepa li imena, majko moja,
a tek ponašanja,
ma on ko da je u javnoj upravi odrast_o
zaključak: lako ćemo s tasimom(malo t),
al_ šta ćemo s javnom upravom
a tek ponašanja,
ma on ko da je u javnoj upravi odrast_o
zaključak: lako ćemo s tasimom(malo t),
al_ šta ćemo s javnom upravom
Last edited by mercur on 23/04/2009 19:49, edited 2 times in total.
- Baltazar_khan
#987 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
mIRCerka wrote:Baltazar_khan wrote:Ti si sandžo i braniš svog sandžu kriminalca.pa Baltazare citas li ti temu? On je jedan od rijetkih koji je pozivao na proteste ODMAH zbog ovoga a ti mu kazes da brani tasima...
Zar nije on rekao da je ona žena iscenirala ono sve?
Evo ko nije vidio, još jedan grozan video...
- armin071
#988 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Ovaj gosp. je na pravom putu da postane filmski reziser i to svjetskih razmjera.....Univerzum36 wrote:Johnny071 wrote:svako ima svoje misljenje, ja sam iznjeo svoje, i nema potrebe da govoris kakav je kod mene mozak... necu d aulazim u raspravu oko toga uopste, provociras me bez veze, ali ja kazem da ovo nije sve tako kako se cini, i u to sam siguran, dobroj lazi je lakse povjerovati nego dobroj istini i iza toga stojim. koliko god ti mislio da su neki ljudi gkupi uopste nisu, i da jesu, sa svojim parama mogu uvjek kupiti jedno 20 pametnih oko sebe da ih nasavjetuju, to je zalosno ali i istina, nemoj gledati tako plitko, ovo u svakom slucaju nije onako kako se cini, probaj malo da razmislis.
Sve ovo sto se desilo je jedan veliki samar za citavu drzavu ako se nesto zvano BiH uopste smije i nazvati tako, ne vise zbog PC i FBiH nego zbog nepostojanja zakona i najosnovnijih ljudskih prava. A nasa draga policija, sipa i sve ostale "drzavne sluzbe" mogu komotno da odrezu sebi "onu stvar" ako je uopste i imaju.. I ja mislim da smo ovim pokazali EU a i citavom svijetu da ne da nas ne trebaju pustiti u EU nego nam trebaju dozivotno zabraniti da se pridruzimo istoj. I prije rata u Sarajevu je i prije rata bilo svakakvih mangupa i mafije, ali se nijedan od njih nije isticao samaranjem zena ili tako sl. ali ove "dosle"(Kosovo, Sandzak i mislim samo na ovu mafiju ne na obican narod da se neko ne nadje uvrijedjen) izgleda ne znaju drugacije. Sarajevo, a i citava BiH placa danak "uvezenoj" bagri sa one strane Drine i ovaj papak je samo jedan u nizu.... Oni su u Sarajevo donijeli jedan novi "trend" koji vec godinama od Sarajeva pravi najobicnije selo. Gradske raje je jako malo ostalo, a i ono sto ima jednostavno nije u stanju da se nosi sa ovom bagrom. Jer dok je gradska raja ginula za ovaj grad bagra je kidnapovala BH izbjeglice i odvodila ih na prostituciju u strane zemlje. I naravno cim se rat zavrsio dosli su i tim "zaradjenim parama" pokupovali sve sto se kupiti moglo. Obican narod u Sarajevu je nemocan a sa druge strane vlast i policija korumpirani. To je Gordijev cvor kojeg ce tesko ko raspetljati. U Srbiji je bilo puno vecih mangupa nego sto su ovi "nasi" pa su sada svi iza resetaka. Ali kod nas ce tesko doci do toga dokle god su u politici ljudi poput Brankovica, Tihica, Silajdzica, Dodika, Covica i ostalih kojima je samo na umu kako sto vise da se nakradu para dok jos mogu. BiH umire lagano.... S jedne strane nam ljudi placu na TV za korom hljeba, osudjenici nam samaraju zene pred sudom BiH, profiteri nam "siluju" cerke policijskih cinovnika, ljudi se ubijaju pred ocima hiljada ljudi(Central caffe) ali bez svjedoka!?, djeca nam ginu u tramvajima(DENIS M.), i tako u nedogled u glavnom gradu jedne drzave!! Jadan narod koji propati onaj ruzni rat, a na kraju ce ispasti da je rat bio super(iako se to ne moze nikad reci) sta nam se sad desava.
- Johnny071
#989 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Ja samo kazem i ponovit cu, ima jako mutnih stvari, a pokazace se vrlo jednostavno sve i to na sljedeci nacin, ako ja nisma u pravu a ovolika se javnost radi ovoga digla,
tasim ce odmah otici pod istragu, poslije istrage na izlezavanje robije, oduzet cemu drzavljanstvo, deportovati ga, pa usput uzeti i imovinu. naravno ovo ce se desiti u slucaju da niko od onih na vecoj poziciji nema sta da krije niti da se boji da ovja ne proprica.
ako sam kojim slucajem ja u pravu bar dijelom,
poslat ce ga u zatvor, pa ce biti pomilovan, pa ce ga pogoditi koja amnestija i izaci i nastaviti da zivi ovdje kao i svaki drugi gradjanin,
eto zivi bili pa vidjeli
filmski reziser ? osvjesti se i pogledaj sta se oko tebe desava.
tasim ce odmah otici pod istragu, poslije istrage na izlezavanje robije, oduzet cemu drzavljanstvo, deportovati ga, pa usput uzeti i imovinu. naravno ovo ce se desiti u slucaju da niko od onih na vecoj poziciji nema sta da krije niti da se boji da ovja ne proprica.
ako sam kojim slucajem ja u pravu bar dijelom,
poslat ce ga u zatvor, pa ce biti pomilovan, pa ce ga pogoditi koja amnestija i izaci i nastaviti da zivi ovdje kao i svaki drugi gradjanin,
eto zivi bili pa vidjeli
filmski reziser ? osvjesti se i pogledaj sta se oko tebe desava.
- clav
#990 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Te teorije zavjere sto pravis su glupost, jer ovo sto se desilo nikome ne odgovara, osim Federalnoj televiziji. I da je neki genijalac ne bi uopste bio osudjen na 12 godina i sigurno ne bi priustio sebi luksuz da samara zrtvu pred tv kamerama, zbog cega je ponovo uhapsen. Znao je da ga snimaju, ali je takva sirovina i takav siledzija da se jednostavno nije mogao suzdrzati. Sad je tek navukao gnjev i paznju javnosti na sebe i sto je najtragicnije ne zbog mnogo gorih gadosti koje je radio, nego jednog samara iz afekta, koji je igrom slucajeva zabiljezen kamerom.(sve i da je imao ikakvu zastitu od sudija, politicara i tuzilaca, sve mu je propalo u vodu zbog kamere i javnosti)Johnny071 wrote:izvini, moja greska, pogresno sma protumacio recenicu, ali opet, nemoj smatrati i ako su krimianlci pogotovo ovi "uspjesniji" da su glupi ili da ih se moze prevariti... ne moze sigurno, htio ti to prihvatiti ili ne jako je tacno, pogotovo ako su i vani radili, ne kazem da su oni neko olicenje pameti, ali jako dobro znaju sta kad i gdje smiju uraditi, i kako svoju guzicu zastititi. ovdje sigurno ima stvari koje su neispravne, al to je nesto sto je 100%
I vrlo je vjerodostojno prikazano ponasanje ljudi u ovakvim situacijama. Ja sam 100% siguran da bi se isto dogodilo i da na Ferhadiji neki zajebani tip osamari zenu ili djevojku. Ako bi se zadesila policija, dosla bi da vidi sta se dogodilo, pitala bi sta se to dogadja ovdje, i upitno je dali bi uzela podatke, privela na razgovor i podnjela prijavu za nanosenje tjelesnih ozljeda. Da je na filmovima, pojavio bi se Chuck Norris i nokautirao Tasima i njegove borce u djelicu sekunde, stavio im lisice, strpao u celiju, i svi sretni i zadovoljni. Ali ovdje se radi o stvarnosti, a stvarnost je takva da se ne mozete pouzdati u druge ljude u neposrednoj opasnosti.
- Johnny071
#991 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
OK,
ZASTO FTV ne prikaze CJELI TOK RAZGOVORA OD OSMJEHA DO SAMARA ?
i btw, da se u ferhadiji desilo tako nesto desilo bi se tkao kako si rekao ali se desilo u dvoristu VISOKOG SUDSKOG I TUZILACKOG VIJECA!
i btw, da se u ferhadiji desilo tako nesto desilo bi se tkao kako si rekao ali se desilo u dvoristu VISOKOG SUDSKOG I TUZILACKOG VIJECA!
- clav
#992 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Ma namjere federalne su dizanje gledanosti, a gledanost se najvise dize kada se ljuljaju stolice.Johnny071 wrote:OK,
- Johnny071
#993 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
neka onda prikazu sve, kad su vec "borci za istinu i prava ljudi" kao sto se predstavljaju, ja opet ponavljam, ne mora biti uvjetno istina ovo sto sam ja naveo i rekao, smao kazem da postoji ta opcija i to u velikom postotku, ne mora biti bas tako ali moze biti nesto jako slicno, mislim ljudi, bio je rat koji je poceo marketingom vlada i medija, zasto da vas cudi nesto ovkao ?
- vee-jay
#994 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
hmmmm pa sigurno nije glup...Univerzum36 wrote:
"Johny zar ti zelis reci da je on pametan jer je stekao bogastvo silom i otimanjem jadnih djevojaka po izbjeglickim kampovima u kojima se nezna ni njen registarski broj a da ne pricam za ID/Licnu Kartu???
Stvarno je to mozak nema sta,pogotovo kada je sirotinja u pitanju... "
-
superpujdo
#995 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Dan je vec na izmaku. http://sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=1&t=61642jefferson wrote: Rjesenje ovog problema nije jednostavno, i trajat ce sigurno sljedecih 20 godina kada bi danas se odlucili da se stvarno uhvatimo u kostac sa time.
- shuriken
#996 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
upravnik wrote:@shuriken, boldirao sam ti kako ih ja prepoznajemgurman wrote:danas sam ćuo priču jednog od novinara koji su prisustvovali događaju, koji nije pokušao pomoći ni ošamarenoj ženi niti novinarki. Kaže ovako: Prije samog početka snimanja situacija je bila napeta i bilo je nekog komešanja. On je upitao novinarku FTV šta se dešava da bi mu dotična rekla: "sad češ vidjeti šta će se desiti". On sumnja da je bilo iscenirano. Da li je to istina ili se on pravda ja u to ne ulazim.
e jebga upravnice
sad si nam razotkrio tajnu metodu
al hajd nece li biti i od toga neke koristi
toliki lektori nezaposleni
a ovako ce stranka da ih plati
- Johnny071
#997 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
sto bi reko deda zika "kolektori"
jel dosta offtopica mi se ovdje borimo a vi tako... nije nikakva tajna da bar pola sarajlija i onih sa srednjim a i onih sa jako visokim obrazovanjem ne zna razlikovati č i ć, i sta sad ?
- Op3r4t0r
#998 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Cuj sta sad, pa nek nauce bolan bosko, nek nauceJohnny071 wrote:sto bi reko deda zika "kolektori"jel dosta offtopica mi se ovdje borimo a vi tako... nije nikakva tajna da bar pola sarajlija i onih sa srednjim a i onih sa jako visokim obrazovanjem ne zna razlikovati č i ć, i sta sad ?
- Mikado
#999 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Cinjenice su sljedece:
- Obezbjedjenje je napravilo propust jer se prema grupi kriminalaca ponasalo kao da se radi o skolskoj ekskurziji.
- Nakon sto se desio napad ukazuju se novi propusti jer samo jedan pripadnik prilazi napadnutoj gospodji i novinarki, a napadac se odseta u sud kao da se nista nije dogodilo. (Da nebi bilo neke zabune i danas je samo jedan pripadnik obezbjedjenja obezbjedjivao prisutne u dvoristu suda).
- Na samom sudjenju ocito da tuzilastvo nije spomenulo sudijama sta se desilo i da li je tuzilastvo bilo informisano o tom dogadjaju.
- Postupak pozivanja napadaca na razgovor i pustanje nakon obavljenog razgovora jos jedan u nizu propusta.
- Tek 12 sati nakon nemilog dogadjaja slijedi reakcija ali od strane kantonalnog tuzilastva u kordinaciji sa FUP.
Cinjenica je da je Tasim Kucevic osudjen na SAMO 12 god. a zasluzio je bar u najmanju ruku 4 puta vecu kaznu sto dokazuje i njegov prekjucerasnji postupak uoci izricanja pomenute presude.
- Obezbjedjenje je napravilo propust jer se prema grupi kriminalaca ponasalo kao da se radi o skolskoj ekskurziji.
- Nakon sto se desio napad ukazuju se novi propusti jer samo jedan pripadnik prilazi napadnutoj gospodji i novinarki, a napadac se odseta u sud kao da se nista nije dogodilo. (Da nebi bilo neke zabune i danas je samo jedan pripadnik obezbjedjenja obezbjedjivao prisutne u dvoristu suda).
- Na samom sudjenju ocito da tuzilastvo nije spomenulo sudijama sta se desilo i da li je tuzilastvo bilo informisano o tom dogadjaju.
- Postupak pozivanja napadaca na razgovor i pustanje nakon obavljenog razgovora jos jedan u nizu propusta.
- Tek 12 sati nakon nemilog dogadjaja slijedi reakcija ali od strane kantonalnog tuzilastva u kordinaciji sa FUP.
Cinjenica je da je Tasim Kucevic osudjen na SAMO 12 god. a zasluzio je bar u najmanju ruku 4 puta vecu kaznu sto dokazuje i njegov prekjucerasnji postupak uoci izricanja pomenute presude.
-
mycy
#1000 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Mikado wrote:- Nakon sto se desio napad ukazuju se novi propusti jer samo jedan pripadnik prilazi napadnutoj gospodji i novinarki, a napadac se odseta u sud kao da se nista nije dogodilo. (Da nebi bilo neke zabune i danas je samo jedan pripadnik obezbjedjenja obezbjedjivao prisutne u dvoristu suda).
Nije samo on obezbjedjivao dvoriste. Bilo je tu jos nekoliko policajaca koji su u toj situaciji "nestali"! Medjutim prica se da postoji velika mogucnost da gospodin iz obezbjedjenja, koji je inace zaduzen samo za ulaz, ostane i bez posla jer je "napustio" radno mjesto! Sramota...