Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Host

#976 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Host »

Interesuje me samo kome je bila upucena psovka od strane Misketa tacnije 'Fuck U',da li prema Susicu ili gostujucoj ekipi na klupi?
Obuca9

#977 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Obuca9 »

Miske, svaka čast za gol.

A ono ponašanje poslije gola, ne bih da komentarišem. Previše mi je drag igrač, da bih ga popljuvao odmah, ali ako se ispsotavi da je ono rafalanje i ono fuck bilo namijenjeno našoj klupi, onda ću se duboko razočarati u njega.
nosara

#978 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by nosara »

Decko je neuravnotezen... Da sam Pape, odstranio bih ga definitivno iz ekipe... Cuj, "jebi se" i "rafalanje" po selektoru... E, jeb'o bih mu ja znanje... :lol:
masinovodja

#979 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by masinovodja »

Host wrote:Interesuje me samo kome je bila upucena psovka od strane Misketa tacnije 'Fuck U',da li prema Susicu ili gostujucoj ekipi na klupi?
bio onaj firaun hagi u publici, njemu miske sasu rafal popracen toplim zeljama... 8-)
Partijaner

#980 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Partijaner »

Ma nije uopste bilo upuceno papetu sta vam je vise, smirite se malo :-)
novi.dan.nova.nafaka

#981 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by novi.dan.nova.nafaka »

masinovodja wrote:
Host wrote:Interesuje me samo kome je bila upucena psovka od strane Misketa tacnije 'Fuck U',da li prema Susicu ili gostujucoj ekipi na klupi?
bio onaj firaun hagi u publici, njemu miske sasu rafal popracen toplim zeljama... 8-)
:-D
Ono što stvarno ohrabruje je to što je Pape smiren i hladan, i ne nasjeda na priče mnogih koji bi raspirili vatru. Stvarno mu se na tome mora odati veeeeliko priznanje.
Eto, mogao je na osnovu novinarskih priča otpiliti Asmira, može evo i Misketov potez okarakterisati kao nešto protiv njega - ne, on ko' kakav stari dedo to lagano i polako, smireno objasni da Miske mora popraviti kondiciju i minutažu u klubu (kao što u stvari i mora) i da će više igrati...
A dušmani koji žele nevolje u reprezentaciji neka crknu od muke. ;-)
Last edited by novi.dan.nova.nafaka on 07/09/2011 09:49, edited 1 time in total.
nosara

#982 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by nosara »

masinovodja wrote:
Ako je to istina, ondak se ogradjujem od sebe... :D
Ce-de-vi-ta

#983 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Ce-de-vi-ta »

Bio je Hagi i definitivno je bilo upuceno nekome na tribinama, jer nit je Miske gledao u klupu niti je kome od nasih psovao. Bravo MISKE i neka si uradio sve sto si uradio, ponosni smo na tebe :!: :!: :!: :!:
Obuca9

#984 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Obuca9 »

Hagi bio na utakmici? Ako je i bio, čisto sumnjam da je bio na zapadu, na istoku je loža.
arzuhal

#985 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Jučer sam i sam imao neki osjećaj da će Miske dat gol, to sam i pisao. Bilo mi začudo kad nisam vidio Misketa u prvoj postavi. I onda gledam, na poluvremenu, Miske se sprema ući, a Pape - nasmiješen - nešto govori Misketu i dobroćudno ga tapše po vratu, a Zvjezdan klima glavom, odobravajući...

Možda je naivno od mene, ali nikako ne bih mogao povezati tu scenu sa scenom rafalanja i psovanja, a koja bi bila upućena Papetu.

Svaka čast i jednom i drugom :thumbup: :bih:
juan

#986 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by juan »

po najnovijim informacijama kojim ja raspolazem :D onaj rafal kao i izjava o stidu i odazivanju je upucena bila upravo nasem KAPITENU a ne Selektoru!

Nesto se desilo na treningu i ovaj glupan nas, zvani kapiten, mu to rekao!
Miske se naljutio, usao, zabio i onda poceo rafalat! Bas ko pravi profesionalac!

MISKE, Drzava je uz tebe!!! :bih: :bih: :bih: :bih:
Don Zivconi

#987 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Don Zivconi »

Miske je ono rafalanje i psovku uputio šupcima iz saveza (znaju oni koji su), sam je rekao da su mu pojedinci govorili i bili loši prema njemu "da bi ih bilo stid odazvati se na poziv selektora da su u njegovoj formi" . Naravno da je Pape takvoga misljenja i da mu je on to rekao kao da bi ga zvao u selekciju. Pape zna da nije spreman za 90" ali isto tako zna da jedini on može valjati loptu i napraviti prevagu :-D. Koliko god volim Džeku kao igraca moram priznati da nije Misketa bilo u njegovom klubu nebi sada igrao za City :thumbup:

MISKE KRALJU ŠAHU IDOLU

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
D spešl van

#988 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by D spešl van »

Isto pitanje si postavio i na drugoj temi :x :x

mozda je to porucio tebi i tebi slicnima koje vise zanimaju zbivanja van terena nego na terenu.
romanovero

#989 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by romanovero »

Zwetschge
D spešl van

#990 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by D spešl van »

juan wrote:po najnovijim informacijama kojim ja raspolazem :D onaj rafal kao i izjava o stidu i odazivanju je upucena bila upravo nasem KAPITENU a ne Selektoru!

Miske se naljutio, usao, zabio i onda poceo rafalat! Bas ko pravi profesionalac!

evo ga pocinje seljakluk..stizu mahaluse da sire dezinformacije..

Zasto ne napises odakle dobijas te tzv. informacije ?
arzuhal

#991 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Jo, jarane :lol:

Miske je psovao i pucao u:

a) Papeta, jer mu ne da igrat dovoljno i jer mu je rekao ''kako bi njega bilo stid da se odazove a da tako malo igra'';
b) nekog Bjelorusa sa kojim se pokoškao malo prije gola;
c) Haggija, zbog klupe u Galatasarayu, a koji je ili bio na Bilinom, ili se to samo Misketu učinilo;
d) Stangea, jer ne voli ljude sijede kose koji su nekad radili za tajnu službu Stazi;
e) Spahića, jer mu je rekao ''kako bi njega bilo stid da se odazove a da tako malo igra'';
f) nekog iz Saveza, jer mu je taj rekao ''kako bi njega bilo stid da se odazove a da tako malo igra'';
g) košpicara, jer mu je uvalio fišek neposoljenih košpa u toku prvog poluvremena;
h) jednog vatrgosaca, koji inače dobro konta engleski, a koji nije dao da mu sestra izađe sa Misketom prošli put kad je bio u Zenici...

:mrgreen:
juan

#992 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by juan »

D spešl van wrote:
juan wrote:po najnovijim informacijama kojim ja raspolazem :D onaj rafal kao i izjava o stidu i odazivanju je upucena bila upravo nasem KAPITENU a ne Selektoru!

oo pa gdje si gradjanu, nisam te prepoznao!!

Arzahul ti sve odgovorio!!
burek_in_space

#993 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by burek_in_space »

:-)

Smirite strasti :oops:
nazarenko

#994 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by nazarenko »

hz__semir wrote:Hagi bio na utakmici? Ako je i bio, čisto sumnjam da je bio na zapadu, na istoku je loža.
Hagi 100% nije bio na utakmici, jer sam đubre sinoć na prenosu iz Bukuresta vidio na tekmi Rumunija - Francuska.

Što se Misketa i njegovog ponašanja tiče, to nikako ne ide u prilog kompletnoj atmosferi u reprezentaciji i oko nje.
Trebao bi Papetu biti zahvalan što je iz njega izvukao maksimum i dao mu i ovoliku minutažu, koliku nije imao za cijelu polusezonu u Dinamu!
cel

#995 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by cel »

kako god, poceli smo da igramo i da stvaramo šanse kada je Miske ušao, ipak on i Džeko i dalje se najbolje razumiju na terenu
juventus

#996 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by juventus »

Ja mislim da je on odigrao sinoć posljednju utakmicu za reprezentaciju.

Hajd barem se na pravi način oprostio. :mrgreen:

Ako će stvarati nerede i rušiti atmosferu, bolje nek i ne dolazi više.

Sušića potpuno podržavam po ovom pitanju. Ne može se izboriti za mjesto u 5-6 ekipi ruske lige, a ovdje bi da bude standardan. Pa ko je tu sisao veslo?
Tomahawk11
Globalni moderator

#997 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Hocemo li bacati grah?! Ili gledamo u kasike?! Hodzini zapisi?! Svi sve znaju, a niko nista ne zna. :oops:
Dobro je dao opcije @arzuhal :thumbup: oko toga se i vrti ova rasprava ''sta je mozda mislio Miske sa svojim potezom''.
butterfly_01

#998 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by butterfly_01 »

bravo Miske... to ga forumasi sad oprastaju od reprezentacije???
susic kao selektor i nije nesto.. mozda je bio dobar fudbaler i znao trcati za loptom, ali voditi 11 ljudi na terenu ne zna na pravi nacin!
D spešl van

#999 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by D spešl van »

juan wrote:
D spešl van wrote:

oo pa gdje si gradjanu, nisam te prepoznao!!

Arzahul ti sve odgovorio!!
Opet te pitam, odakle ti ova glupost gore sto si napisao ? Nisi svjestan da sa svojim "rekla kazala" bljuvotinama dajes inspiraciju kojekakvim kvazi novinarima koji prate ovaj portal.
romanovero

#1000 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by romanovero »

when i say,fuck off,im not swearing,thats just way i talk
Post Reply