Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Host
#976 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Interesuje me samo kome je bila upucena psovka od strane Misketa tacnije 'Fuck U',da li prema Susicu ili gostujucoj ekipi na klupi?
- Obuca9
#977 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Miske, svaka čast za gol.
A ono ponašanje poslije gola, ne bih da komentarišem. Previše mi je drag igrač, da bih ga popljuvao odmah, ali ako se ispsotavi da je ono rafalanje i ono fuck bilo namijenjeno našoj klupi, onda ću se duboko razočarati u njega.
A ono ponašanje poslije gola, ne bih da komentarišem. Previše mi je drag igrač, da bih ga popljuvao odmah, ali ako se ispsotavi da je ono rafalanje i ono fuck bilo namijenjeno našoj klupi, onda ću se duboko razočarati u njega.
- nosara
#978 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Decko je neuravnotezen... Da sam Pape, odstranio bih ga definitivno iz ekipe... Cuj, "jebi se" i "rafalanje" po selektoru... E, jeb'o bih mu ja znanje... 
-
masinovodja
#979 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
bio onaj firaun hagi u publici, njemu miske sasu rafal popracen toplim zeljama...Host wrote:Interesuje me samo kome je bila upucena psovka od strane Misketa tacnije 'Fuck U',da li prema Susicu ili gostujucoj ekipi na klupi?
- Partijaner
#980 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ma nije uopste bilo upuceno papetu sta vam je vise, smirite se malo 
- novi.dan.nova.nafaka
#981 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
masinovodja wrote:bio onaj firaun hagi u publici, njemu miske sasu rafal popracen toplim zeljama...Host wrote:Interesuje me samo kome je bila upucena psovka od strane Misketa tacnije 'Fuck U',da li prema Susicu ili gostujucoj ekipi na klupi?
Ono što stvarno ohrabruje je to što je Pape smiren i hladan, i ne nasjeda na priče mnogih koji bi raspirili vatru. Stvarno mu se na tome mora odati veeeeliko priznanje.
Eto, mogao je na osnovu novinarskih priča otpiliti Asmira, može evo i Misketov potez okarakterisati kao nešto protiv njega - ne, on ko' kakav stari dedo to lagano i polako, smireno objasni da Miske mora popraviti kondiciju i minutažu u klubu (kao što u stvari i mora) i da će više igrati...
A dušmani koji žele nevolje u reprezentaciji neka crknu od muke.
Last edited by novi.dan.nova.nafaka on 07/09/2011 09:49, edited 1 time in total.
- nosara
#982 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ako je to istina, ondak se ogradjujem od sebe...masinovodja wrote:bio onaj firaun hagi u publici, njemu miske sasu rafal popracen toplim zeljama...Host wrote:Interesuje me samo kome je bila upucena psovka od strane Misketa tacnije 'Fuck U',da li prema Susicu ili gostujucoj ekipi na klupi?
- Ce-de-vi-ta
#983 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Bio je Hagi i definitivno je bilo upuceno nekome na tribinama, jer nit je Miske gledao u klupu niti je kome od nasih psovao. Bravo MISKE i neka si uradio sve sto si uradio, ponosni smo na tebe

- Obuca9
#984 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Hagi bio na utakmici? Ako je i bio, čisto sumnjam da je bio na zapadu, na istoku je loža.
- arzuhal
#985 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Jučer sam i sam imao neki osjećaj da će Miske dat gol, to sam i pisao. Bilo mi začudo kad nisam vidio Misketa u prvoj postavi. I onda gledam, na poluvremenu, Miske se sprema ući, a Pape - nasmiješen - nešto govori Misketu i dobroćudno ga tapše po vratu, a Zvjezdan klima glavom, odobravajući...
Možda je naivno od mene, ali nikako ne bih mogao povezati tu scenu sa scenom rafalanja i psovanja, a koja bi bila upućena Papetu.
Svaka čast i jednom i drugom

Možda je naivno od mene, ali nikako ne bih mogao povezati tu scenu sa scenom rafalanja i psovanja, a koja bi bila upućena Papetu.
Svaka čast i jednom i drugom
-
juan
#986 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
po najnovijim informacijama kojim ja raspolazem
onaj rafal kao i izjava o stidu i odazivanju je upucena bila upravo nasem KAPITENU a ne Selektoru!
Nesto se desilo na treningu i ovaj glupan nas, zvani kapiten, mu to rekao!
Miske se naljutio, usao, zabio i onda poceo rafalat! Bas ko pravi profesionalac!
MISKE, Drzava je uz tebe!!!

Miske se naljutio, usao, zabio i onda poceo rafalat! Bas ko pravi profesionalac!
MISKE, Drzava je uz tebe!!!
- Don Zivconi
#987 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Miske je ono rafalanje i psovku uputio šupcima iz saveza (znaju oni koji su), sam je rekao da su mu pojedinci govorili i bili loši prema njemu "da bi ih bilo stid odazvati se na poziv selektora da su u njegovoj formi" . Naravno da je Pape takvoga misljenja i da mu je on to rekao kao da bi ga zvao u selekciju. Pape zna da nije spreman za 90" ali isto tako zna da jedini on može valjati loptu i napraviti prevagu
. Koliko god volim Džeku kao igraca moram priznati da nije Misketa bilo u njegovom klubu nebi sada igrao za City
MISKE KRALJU ŠAHU IDOLU

MISKE KRALJU ŠAHU IDOLU
-
D spešl van
#988 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Isto pitanje si postavio i na drugoj temiHost wrote:Interesuje me samo kome je bila upucena psovka od strane Misketa tacnije 'Fuck U',da li prema Susicu ili gostujucoj ekipi na klupi?
mozda je to porucio tebi i tebi slicnima koje vise zanimaju zbivanja van terena nego na terenu.
-
D spešl van
#990 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
evo ga pocinje seljakluk..stizu mahaluse da sire dezinformacije..juan wrote:po najnovijim informacijama kojim ja raspolazemonaj rafal kao i izjava o stidu i odazivanju je upucena bila upravo nasem KAPITENU a ne Selektoru!
MISKE, Drzava je uz tebe!!!![]()
![]()
![]()
Zasto ne napises odakle dobijas te tzv. informacije ?
- arzuhal
#991 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Jo, jarane
Miske je psovao i pucao u:
a) Papeta, jer mu ne da igrat dovoljno i jer mu je rekao ''kako bi njega bilo stid da se odazove a da tako malo igra'';
b) nekog Bjelorusa sa kojim se pokoškao malo prije gola;
c) Haggija, zbog klupe u Galatasarayu, a koji je ili bio na Bilinom, ili se to samo Misketu učinilo;
d) Stangea, jer ne voli ljude sijede kose koji su nekad radili za tajnu službu Stazi;
e) Spahića, jer mu je rekao ''kako bi njega bilo stid da se odazove a da tako malo igra'';
f) nekog iz Saveza, jer mu je taj rekao ''kako bi njega bilo stid da se odazove a da tako malo igra'';
g) košpicara, jer mu je uvalio fišek neposoljenih košpa u toku prvog poluvremena;
h) jednog vatrgosaca, koji inače dobro konta engleski, a koji nije dao da mu sestra izađe sa Misketom prošli put kad je bio u Zenici...

Miske je psovao i pucao u:
a) Papeta, jer mu ne da igrat dovoljno i jer mu je rekao ''kako bi njega bilo stid da se odazove a da tako malo igra'';
b) nekog Bjelorusa sa kojim se pokoškao malo prije gola;
c) Haggija, zbog klupe u Galatasarayu, a koji je ili bio na Bilinom, ili se to samo Misketu učinilo;
d) Stangea, jer ne voli ljude sijede kose koji su nekad radili za tajnu službu Stazi;
e) Spahića, jer mu je rekao ''kako bi njega bilo stid da se odazove a da tako malo igra'';
f) nekog iz Saveza, jer mu je taj rekao ''kako bi njega bilo stid da se odazove a da tako malo igra'';
g) košpicara, jer mu je uvalio fišek neposoljenih košpa u toku prvog poluvremena;
h) jednog vatrgosaca, koji inače dobro konta engleski, a koji nije dao da mu sestra izađe sa Misketom prošli put kad je bio u Zenici...
-
juan
#992 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
oo pa gdje si gradjanu, nisam te prepoznao!!D spešl van wrote:evo ga pocinje seljakluk..stizu mahaluse da sire dezinformacije..juan wrote:po najnovijim informacijama kojim ja raspolazemonaj rafal kao i izjava o stidu i odazivanju je upucena bila upravo nasem KAPITENU a ne Selektoru!
![]()
![]()
Arzahul ti sve odgovorio!!
- burek_in_space
#993 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Smirite strasti
-
nazarenko
#994 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Hagi 100% nije bio na utakmici, jer sam đubre sinoć na prenosu iz Bukuresta vidio na tekmi Rumunija - Francuska.hz__semir wrote:Hagi bio na utakmici? Ako je i bio, čisto sumnjam da je bio na zapadu, na istoku je loža.
Što se Misketa i njegovog ponašanja tiče, to nikako ne ide u prilog kompletnoj atmosferi u reprezentaciji i oko nje.
Trebao bi Papetu biti zahvalan što je iz njega izvukao maksimum i dao mu i ovoliku minutažu, koliku nije imao za cijelu polusezonu u Dinamu!
-
cel
#995 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
kako god, poceli smo da igramo i da stvaramo šanse kada je Miske ušao, ipak on i Džeko i dalje se najbolje razumiju na terenu
-
juventus
#996 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ja mislim da je on odigrao sinoć posljednju utakmicu za reprezentaciju.
Hajd barem se na pravi način oprostio.
Ako će stvarati nerede i rušiti atmosferu, bolje nek i ne dolazi više.
Sušića potpuno podržavam po ovom pitanju. Ne može se izboriti za mjesto u 5-6 ekipi ruske lige, a ovdje bi da bude standardan. Pa ko je tu sisao veslo?
Hajd barem se na pravi način oprostio.
Ako će stvarati nerede i rušiti atmosferu, bolje nek i ne dolazi više.
Sušića potpuno podržavam po ovom pitanju. Ne može se izboriti za mjesto u 5-6 ekipi ruske lige, a ovdje bi da bude standardan. Pa ko je tu sisao veslo?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#997 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Hocemo li bacati grah?! Ili gledamo u kasike?! Hodzini zapisi?! Svi sve znaju, a niko nista ne zna.
Dobro je dao opcije @arzuhal
oko toga se i vrti ova rasprava ''sta je mozda mislio Miske sa svojim potezom''.
Dobro je dao opcije @arzuhal
- butterfly_01
#998 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
bravo Miske... to ga forumasi sad oprastaju od reprezentacije???
susic kao selektor i nije nesto.. mozda je bio dobar fudbaler i znao trcati za loptom, ali voditi 11 ljudi na terenu ne zna na pravi nacin!
susic kao selektor i nije nesto.. mozda je bio dobar fudbaler i znao trcati za loptom, ali voditi 11 ljudi na terenu ne zna na pravi nacin!
-
D spešl van
#999 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Opet te pitam, odakle ti ova glupost gore sto si napisao ? Nisi svjestan da sa svojim "rekla kazala" bljuvotinama dajes inspiraciju kojekakvim kvazi novinarima koji prate ovaj portal.juan wrote:oo pa gdje si gradjanu, nisam te prepoznao!!D spešl van wrote:evo ga pocinje seljakluk..stizu mahaluse da sire dezinformacije..juan wrote:po najnovijim informacijama kojim ja raspolazemonaj rafal kao i izjava o stidu i odazivanju je upucena bila upravo nasem KAPITENU a ne Selektoru!
![]()
![]()
Arzahul ti sve odgovorio!!
-
romanovero
#1000 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
when i say,fuck off,im not swearing,thats just way i talk