Kraljica_Suza wrote:mužofobija![]()
leti po pivu istresi pepeljaru
Moderator: anex
Kraljica_Suza wrote:mužofobija![]()
posluzi se sambrazzo19 wrote:Kraljica_Suza wrote:mužofobija![]()
leti po pivu istresi pepeljaru
BarbaDue wrote:Prvo bi mu rekao datum 1. april 1910...![]()
a onda kada bi mi rekao e sad pitanje...samo bi mu lagano rekao,
Što bolan foliraš ovu raju?
E ne mere Barba tako,odmah bi te skinuli s linije.BarbaDue wrote:Prvo bi mu rekao datum 1. april 1910...![]()
Što bolan foliraš ovu raju?
To je već odgovorio - rekao je da idemo na Svjetskoburek_in_space wrote:E ne mere Barba tako,odmah bi te skinuli s linije.BarbaDue wrote:Prvo bi mu rekao datum 1. april 1910...![]()
Što bolan foliraš ovu raju?![]()
Bolje da postavish neko pitanje koje je na prvu ozbiljno,a ti znash da nema veze s tobom..npr.kad cu zavrshiti fax ili kad cu dobiti posao ili prvo dijete a ti vec sve od toga imash i slichno!
A moj favorit za pitanje bi bilo ishod utakmica sa Belgijom!![]()
Nemoj zezat'?!aNTropocentrio wrote:To je već odgovorio - rekao je da idemo na Svjetsko
jest bato, al ga je milan skin'o s linijeBarbaDue wrote:Nema veze, pokusao sam a' jbg i ne zvao ga ja vise...
a da li ga je iko od ove raje dobio?
Na Red Carpetu OBNovomburek_in_space wrote:Nemoj zezat'?!aNTropocentrio wrote:To je već odgovorio - rekao je da idemo na Svjetsko![]()
Kad je ovo rekao?!![]()
Sjoooooo Milane!!!![]()
Ne pratim red carpet pa nisam znao za to,ali za mushtuluka si kod mene kad je ova vijest u pitanju!aNTropocentrio wrote:Na Red Carpetu OBNovom
Ne pratim ni ja, al' sam maksuz zbog Milana gledaoburek_in_space wrote:Ne pratim red carpet pa nisam znao za to,ali za mushtuluka si kod mene kad je ova vijest u pitanju!aNTropocentrio wrote:Na Red Carpetu OBNovom![]()
Josh samo da ne omane u prognozi,po prvi put!![]()
vrati se u realnost, miliburek_in_space wrote:Ne pratim red carpet pa nisam znao za to,ali za mushtuluka si kod mene kad je ova vijest u pitanju!![]()
Draga,28.03. i 1.4. planiraj da idesh sa jaranicama u shopping.Dolaze mi jarani da prisustvujemo istorijskom uspjehu nashe reprezentacije!Kraljica_Suza wrote:vrati se u realnost, miliburek_in_space wrote:Ne pratim red carpet pa nisam znao za to,ali za mushtuluka si kod mene kad je ova vijest u pitanju!![]()
to bi bilo dobro da se moze odma dobiti...ali lopovi ti odmah na pocetku uzmu lovu i tu-tu...burek_in_space wrote:E ne mere Barba tako,odmah bi te skinuli s linije.BarbaDue wrote:Prvo bi mu rekao datum 1. april 1910...![]()
Što bolan foliraš ovu raju?![]()
Bolje da postavish neko pitanje koje je na prvu ozbiljno,a ti znash da nema veze s tobom..npr.kad cu zavrshiti fax ili kad cu dobiti posao ili prvo dijete a ti vec sve od toga imash i slichno!
A moj favorit za pitanje bi bilo ishod utakmica sa Belgijom!![]()
Mili, karte jaranice dresovi šalovi spremni za navijanje..ne briniburek_in_space wrote:Draga,28.03. i 1.4. planiraj da idesh sa jaranicama u shopping.Dolaze mi jarani da prisustvujemo istorijskom uspjehu nashe reprezentacije!![]()
![]()
burek_in_space wrote:Draga,28.03. i 1.4. planiraj da idesh sa jaranicama u shopping.Dolaze mi jarani da prisustvujemo istorijskom uspjehu nashe reprezentacije!Kraljica_Suza wrote:vrati se u realnost, miliburek_in_space wrote:Ne pratim red carpet pa nisam znao za to,ali za mushtuluka si kod mene kad je ova vijest u pitanju!![]()
![]()
![]()