cmoljo, jesi mi brat na forumuChmoljo wrote:cikcanga wrote:Linija je sastavni dio sesnest,tako da je to penal.Bušman wrote:
Faul jeste bio na liniji jer je napravljen na liniji. To sto se Malouda bacio u sesnaesterac ne znaci da je penal.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa nije GEOMETRIJA. ne pričamo o KRUGU. dijete drago...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Liga prvaka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
fixer
#976 Re: Liga prvaka
- rIder
#977 Re: Liga prvaka
Penal je kad sudija pokaze na 11m - vujadin boskov 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#978 Re: Liga prvaka
cyprus wrote:+1karanana wrote:i mene ovo tjera da po prvi put ikad i u bilo kojem takmicenju navijam za manchu.![]()
Do večeras mi je Manchester United bio najmrži klub, od večeras nije![]()
SMRT BARCI, REALU, LIVERPOOLU MANCHESTERU I MILANU!!!
- Compact
#979 Re: Liga prvaka
Čmoljkić jesi li to šiljio za Barcelonu ili mi se čini?Chmoljo wrote:cyprus wrote:+1karanana wrote:i mene ovo tjera da po prvi put ikad i u bilo kojem takmicenju navijam za manchu.![]()
Do večeras mi je Manchester United bio najmrži klub, od večeras nije![]()
SMRT BARCI, REALU, LIVERPOOLU MANCHESTERU I MILANU!!!![]()
![]()
drug majke mi ti ko Dobrica Ćosić i Stiven Sigal
![]()
![]()
sam protiv svih
![]()
![]()
![]()
-
LSD
#980 Re: Liga prvaka
a šta treba?...da gledamo opet tegobu u finalu i da docekamo opet penale ko i prošle godine.
Veliki strucnjak ima 20 minuta igraca više i on izbacuje Drogbu da bi ubacio Belettija i dodatno pojacao odbranu
...e pa neces proci sa tom pedersko-ziheraškom igrom jer ima Boga....Barcelona je i sa 10 igraca nastavlja napadati i Iniesta ga na kraju šuknu pod precku i to bez vazelina

Veliki strucnjak ima 20 minuta igraca više i on izbacuje Drogbu da bi ubacio Belettija i dodatno pojacao odbranu
- cikcanga
#981 Re: Liga prvaka
Sto tebe bole cinjenice?Chmoljo wrote:njega i cikcangu na ignore. spasi svoje ganglije. ima ovdje normalnih ljudi s kojima se može normalno razgovaratiBušman wrote:Pogledaj opet na netu tu situaciju. Ni pipnuo ga nije, nego je skontao da ne moze vise da trci i bacio se. Eto...topcat wrote:seres crveni je bio cist ko suza igraca koji ide sam na golmana ne smijes dirati
Mi objektivno komentariseno utakmice,a nismo naklonjeni nekom malom klubu iz Katalonije.
-
elSaik
#982 Re: Liga prvaka
Čuj mogli su dati 3 gola. Pa mogla je i Barca, ali nije. Dala samo jedan, ali i to je dovoljno.karanana wrote:milion puta i u svakom postu govoris kako se chelsea zadnjih 20 minuta branio. mozda si igrom slucaja ubacio kakvu video kasetu zelje pa si pobrko utakmice i timove u plavim dresovima jer je ocigledno da nismo istu tekmu gledali. u zadnjih pola sata mogli su dati najmanje 3 gola iz sansi i plus im je mogao svirati jos 2 penala plus jos jedan, onaj u zadnjim sekundama. Cuj branili se, naviko si se koristiti terminima i strategijom bh premijer lige pa odmah dolazis do zakljucaka bez ikakvih argumenata. ako su se branili, da vidim barcine statistike tih silnih napada.elSaik wrote: Lahko.
BARCA!!!! INIESTA!!!! HENNING!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CHELSEA SE SA IGRAČEM VIŠE BRANIO 20 MINUTA I HOĆE FINALE, E PA NE MOŽE!!!
@Neelix -
A jesu mi šega ovi "navijači" Chelsea. Kao, nije fer da ekipa koja ne napada prođe dalje...
- Chmoljo
#983 Re: Liga prvaka
ama ako pročitaš gore ja to upravo to i napisahfixer wrote: cmoljo, jesi mi brat na forumu, ali seres
. penal ko majka, ne moze biti faul pa onda dati slobodni.
kažem sudija us*ao utakmicu do temelja.
ono gore je bila reakcija na njegovu nebulozu... jedna u nizu...
- jutarnji
#984 Re: Liga prvaka
Sta? Da se brani i napucava loptu u publiku? Pa nije samo 90 min, mogao je i dva dana tako.cikcanga wrote:Pa Chelski je mogao jos 90 min igra
- video
#985 Re: Liga prvaka
Ne navijam za Barsu (vec za one, kukala im majka, sto ih rasturise na sred madrida), al mi je puuuuno drago sto su prosli u finale. Celzi je obje utakmice igrao kukavicki i nisu,ponavljam NISU zasluzili da pobjede. Cestitke za prolaz u finale, a kad ba zavali iniesta - bi mi drago ko da ga Skoro zabi na sred strumflenda !!!!
-
fixer
#986 Re: Liga prvaka
GROHOTOMrIder wrote:Hoces da kazes da je iniesta bog?fixer wrote:kako to rade timovi veliki? cekaju boziju pomoc?brucos7 wrote:Halo, ekipa koja je u prvom poluvremenu sa svoje polovine vratilo loptu golmanu najmanje četiri puta, ekipa koja od 15 minute rasteze igru, ekipa koja igra tvrd,nezanimlji i dosadan nogome, ekipa koja 20 minuta s igracem vise nabija loptu sto dalje od svoga gola... ne moze da igra u finalu Lige prvaka. Istina da penal postajao, ali je Chelse pokazao da je jos mali klub, a Barsa pokazal kako to rade veliki timovi. Dakle: Ne guraj ga Iniesta!!!
- Šibicar
#987 Re: Liga prvaka
Barsa me razočarala,djaba im onoliki posjed lopte kad se samo dodaju a ništa napraviti ne mogu,barem protiv Chelsea nisu mogli,sudija je bio katastrofa,mogao je barem jedan penal za Chelsea svirati,iako mislim da nije svirao ni onaj faul nad Messijem,na rubu šesnesterca,pred kraj utakmice...
-
leo karan
#988 Re: Liga prvaka
nisam fan ni barse ni chelsea kao neki ovdje..al jednostavno u ovoj zavrsnici su mi najdrazi..uvijek igraju srcem, muski, parava su ekipa, bez obzira vidio ih mourinho grant ili hidink
neki kazu pobijedila vveceras 3 puta bolja ekipa
chelsea je ekipa kojoj barselona u 2 utakmice uputi 3 suta u okvir gola
to je chelsea, ne daju protivniku priliku pa makar protivnici bili messi i iniesta
na kraju krajeva sta je barselona pokazala veceras?
peglaju loptu uzaludno, ni sanse ni nista, samo messi i iniesta igraju. sve njima dodaju. loptu im ne mozes uzeti, al nikako
super je njih gledat kad igraju protiv slabih ekipa..
uglavnom, chelsea je ostecen
neki kazu pobijedila vveceras 3 puta bolja ekipa
chelsea je ekipa kojoj barselona u 2 utakmice uputi 3 suta u okvir gola
to je chelsea, ne daju protivniku priliku pa makar protivnici bili messi i iniesta
na kraju krajeva sta je barselona pokazala veceras?
peglaju loptu uzaludno, ni sanse ni nista, samo messi i iniesta igraju. sve njima dodaju. loptu im ne mozes uzeti, al nikako
super je njih gledat kad igraju protiv slabih ekipa..
uglavnom, chelsea je ostecen
- Chmoljo
#989 Re: Liga prvaka
olvejz drugCompact wrote:
Čmoljkić jesi li to šiljio za Barcelonu ili mi se čini?
jako volim te ljude (Katalonce). zbog njih sam i zavolio Barcu.
- Compact
#990 Re: Liga prvaka
To care, onda idemo u subotu da deremo one male plave!Chmoljo wrote:olvejz drugCompact wrote:
Čmoljkić jesi li to šiljio za Barcelonu ili mi se čini?![]()
jako volim te ljude (Katalonce). zbog njih sam i zavolio Barcu.
- karanana
#991 Re: Liga prvaka
ne kontam, ako se chelsea branio, kako mi uopste ovdje i raspravljamo o nekakvim penalima koji su mogli biti svirani za njih? ako su se branili otkud cak dvije upitne situacije u barcinom 16-ercu?
- bijelo_dugme
#992 Re: Liga prvaka
Pravda uvijek pobjeduje.
- cyprus
#993 Re: Liga prvaka
Ja ne znam kako neki imaju obraza hvalit ovako jadan prolaz Barcelone, a do prije koji sat puna im usta bila "Čelzijevog antifudbala"
Da mi neko ne bi uputio kontra pitanje evo odmah odgovora. Da je Barca pored ovako očajne igre koja se sastojala u igranju ševe samih sa sobom, postigla ovaj golu 93-oj minuti, bih se opet nanerviro pošteno ko i sad, al bih prizno da je to jedna od čari sporta i jbg, čestito bih Barci i njenim navijačima na prolazu. ALI OVO ŠTO JE SUDIJA URADIO NIJE SPORT, OVO JE KRIMINAL!, i ne znam kako neko može reći da je ovo zaslužen prolaz
Da mi neko ne bi uputio kontra pitanje evo odmah odgovora. Da je Barca pored ovako očajne igre koja se sastojala u igranju ševe samih sa sobom, postigla ovaj golu 93-oj minuti, bih se opet nanerviro pošteno ko i sad, al bih prizno da je to jedna od čari sporta i jbg, čestito bih Barci i njenim navijačima na prolazu. ALI OVO ŠTO JE SUDIJA URADIO NIJE SPORT, OVO JE KRIMINAL!, i ne znam kako neko može reći da je ovo zaslužen prolaz
- cikcanga
#994 Re: Liga prvaka
Chmoljo dragi,ti veze nemas o fudbalu.Chmoljo wrote:ama ako pročitaš gore ja to upravo to i napisahfixer wrote: cmoljo, jesi mi brat na forumu, ali seres
. penal ko majka, ne moze biti faul pa onda dati slobodni.
![]()
kažem sudija us*ao utakmicu do temelja.
ono gore je bila reakcija na njegovu nebulozu... jedna u nizu...
Tvrdis da linija nije sastavni dio sesnest.
Stvarno neozbiljno i krajnije smijesno.
Tebi i Better Manu cu davat privatne instrukcije iz pravila fudbalske igre pa da mozemo argumentovano raspravljati.
- charvel.
#995 Re: Liga prvaka
Bolje i Celzi nego svi ljuditelji fudbala.leo karan wrote: uglavnom, chelsea je ostecen
- cyprus
#996 Re: Liga prvaka
Vidi i ovogbijelo_dugme wrote:Pravda uvijek pobjeduje.
- rIder
#997 Re: Liga prvaka
don't worry be happy, igra chelsea finale fa kupafixer wrote: GROHOTOM
![]()
![]()
![]()
-
fixer
#998 Re: Liga prvaka
a sta treba? mogli smo izrezirat odmah prije tekme kako ti ne bi gledao u finalu mucenje penalima.LSD wrote:a šta treba?...da gledamo opet tegobu u finalu i da docekamo opet penale ko i prošle godine.
Veliki strucnjak ima 20 minuta igraca više i on izbacuje Drogbu da bi ubacio Belettija i dodatno pojacao odbranu![]()
![]()
...e pa neces proci sa tom pedersko-ziheraškom igrom jer ima Boga....Barcelona je i sa 10 igraca nastavlja napadati i Iniesta ga na kraju šuknu pod precku i to bez vazelina
![]()
-
Bušman
#999 Re: Liga prvaka
Ukratko, jesam navijac Barce jos od kad je Kodro igrao tamo. Uvijek sam volio kako igraju, jednostavno, preferiram ovaj nas nogomet. Ne krkanski americki
Chelsea nije bas ostecen, ali ni Barca igrom nije zasluzila prolaz. Zato sam maloprije rekao da cestitam Iniesti, ne Barci, na prolazu u finale.
Eto, to kaze navijac Barce.
Chelsea nije bas ostecen, ali ni Barca igrom nije zasluzila prolaz. Zato sam maloprije rekao da cestitam Iniesti, ne Barci, na prolazu u finale.
Eto, to kaze navijac Barce.
Last edited by Bušman on 06/05/2009 23:23, edited 1 time in total.
- Chmoljo
#1000 Re: Liga prvaka
e jbg karanana jesi ikad čuo za kontru?karanana wrote:ne kontam, ako se chelsea branio, kako mi uopste ovdje i raspravljamo o nekakvim penalima koji su mogli biti svirani za njih? ako su se branili otkud cak dvije upitne situacije u barcinom 16-ercu?
@Compact opet ti mene za*ebaješ