Liga prvaka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
fixer

#976 Re: Liga prvaka

Post by fixer »

Chmoljo wrote:
cikcanga wrote:
Bušman wrote:
Faul jeste bio na liniji jer je napravljen na liniji. To sto se Malouda bacio u sesnaesterac ne znaci da je penal.
Linija je sastavni dio sesnest,tako da je to penal.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pa nije GEOMETRIJA. ne pričamo o KRUGU. dijete drago...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cmoljo, jesi mi brat na forumu :D , ali seres :D . penal ko majka, ne moze biti faul pa onda dati slobodni.
rIder

#977 Re: Liga prvaka

Post by rIder »

Penal je kad sudija pokaze na 11m - vujadin boskov :thumbup:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#978 Re: Liga prvaka

Post by Chmoljo »

cyprus wrote:
karanana wrote:i mene ovo tjera da po prvi put ikad i u bilo kojem takmicenju navijam za manchu.
+1 :thumbup:

Do večeras mi je Manchester United bio najmrži klub, od večeras nije :)

SMRT BARCI, REALU, LIVERPOOLU MANCHESTERU I MILANU!!!
:lol: :lol: :lol: drug majke mi ti ko Dobrica Ćosić i Stiven Sigal :lol: :lol: :lol: sam protiv svih :D :D :D

;-)
Compact

#979 Re: Liga prvaka

Post by Compact »

Chmoljo wrote:
cyprus wrote:
karanana wrote:i mene ovo tjera da po prvi put ikad i u bilo kojem takmicenju navijam za manchu.
+1 :thumbup:

Do večeras mi je Manchester United bio najmrži klub, od večeras nije :)

SMRT BARCI, REALU, LIVERPOOLU MANCHESTERU I MILANU!!!
:lol: :lol: :lol: drug majke mi ti ko Dobrica Ćosić i Stiven Sigal :lol: :lol: :lol: sam protiv svih :D :D :D

;-)
Čmoljkić jesi li to šiljio za Barcelonu ili mi se čini?
LSD

#980 Re: Liga prvaka

Post by LSD »

a šta treba?...da gledamo opet tegobu u finalu i da docekamo opet penale ko i prošle godine.
Veliki strucnjak ima 20 minuta igraca više i on izbacuje Drogbu da bi ubacio Belettija i dodatno pojacao odbranu :lol: :lol: :lol: ...e pa neces proci sa tom pedersko-ziheraškom igrom jer ima Boga....Barcelona je i sa 10 igraca nastavlja napadati i Iniesta ga na kraju šuknu pod precku i to bez vazelina :dance: :dance:
cikcanga

#981 Re: Liga prvaka

Post by cikcanga »

Chmoljo wrote:
Bušman wrote:
topcat wrote:seres crveni je bio cist ko suza igraca koji ide sam na golmana ne smijes dirati
Pogledaj opet na netu tu situaciju. Ni pipnuo ga nije, nego je skontao da ne moze vise da trci i bacio se. Eto...
njega i cikcangu na ignore. spasi svoje ganglije. ima ovdje normalnih ljudi s kojima se može normalno razgovarati ;-)
Sto tebe bole cinjenice?
Mi objektivno komentariseno utakmice,a nismo naklonjeni nekom malom klubu iz Katalonije.
elSaik

#982 Re: Liga prvaka

Post by elSaik »

karanana wrote:
elSaik wrote: Lahko. :dance:

BARCA!!!! INIESTA!!!! HENNING!!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup: :dance: :dance: :dance:

CHELSEA SE SA IGRAČEM VIŠE BRANIO 20 MINUTA I HOĆE FINALE, E PA NE MOŽE!!! 8-)
milion puta i u svakom postu govoris kako se chelsea zadnjih 20 minuta branio. mozda si igrom slucaja ubacio kakvu video kasetu zelje pa si pobrko utakmice i timove u plavim dresovima jer je ocigledno da nismo istu tekmu gledali. u zadnjih pola sata mogli su dati najmanje 3 gola iz sansi i plus im je mogao svirati jos 2 penala plus jos jedan, onaj u zadnjim sekundama. Cuj branili se, naviko si se koristiti terminima i strategijom bh premijer lige pa odmah dolazis do zakljucaka bez ikakvih argumenata. ako su se branili, da vidim barcine statistike tih silnih napada.
Čuj mogli su dati 3 gola. Pa mogla je i Barca, ali nije. Dala samo jedan, ali i to je dovoljno. :mrgreen: :dance:

@Neelix - :thumbup: A šta ću. Mora neko biti i na strani Barce. :dance:

A jesu mi šega ovi "navijači" Chelsea. Kao, nije fer da ekipa koja ne napada prođe dalje... :lol:
Chmoljo

#983 Re: Liga prvaka

Post by Chmoljo »

fixer wrote: cmoljo, jesi mi brat na forumu :D , ali seres :D . penal ko majka, ne moze biti faul pa onda dati slobodni.
ama ako pročitaš gore ja to upravo to i napisah ;-)

kažem sudija us*ao utakmicu do temelja.

ono gore je bila reakcija na njegovu nebulozu... jedna u nizu... :D
jutarnji

#984 Re: Liga prvaka

Post by jutarnji »

cikcanga wrote:Pa Chelski je mogao jos 90 min igra
Sta? Da se brani i napucava loptu u publiku? Pa nije samo 90 min, mogao je i dva dana tako.
video

#985 Re: Liga prvaka

Post by video »

Ne navijam za Barsu (vec za one, kukala im majka, sto ih rasturise na sred madrida), al mi je puuuuno drago sto su prosli u finale. Celzi je obje utakmice igrao kukavicki i nisu,ponavljam NISU zasluzili da pobjede. Cestitke za prolaz u finale, a kad ba zavali iniesta - bi mi drago ko da ga Skoro zabi na sred strumflenda !!!!
fixer

#986 Re: Liga prvaka

Post by fixer »

rIder wrote:
fixer wrote:
brucos7 wrote:Halo, ekipa koja je u prvom poluvremenu sa svoje polovine vratilo loptu golmanu najmanje četiri puta, ekipa koja od 15 minute rasteze igru, ekipa koja igra tvrd,nezanimlji i dosadan nogome, ekipa koja 20 minuta s igracem vise nabija loptu sto dalje od svoga gola... ne moze da igra u finalu Lige prvaka. Istina da penal postajao, ali je Chelse pokazao da je jos mali klub, a Barsa pokazal kako to rade veliki timovi. Dakle: Ne guraj ga Iniesta!!! :dance:
kako to rade timovi veliki? cekaju boziju pomoc?
Hoces da kazes da je iniesta bog? :D
GROHOTOM
:roll: :roll: :roll: :roll:
Šibicar

#987 Re: Liga prvaka

Post by Šibicar »

Barsa me razočarala,djaba im onoliki posjed lopte kad se samo dodaju a ništa napraviti ne mogu,barem protiv Chelsea nisu mogli,sudija je bio katastrofa,mogao je barem jedan penal za Chelsea svirati,iako mislim da nije svirao ni onaj faul nad Messijem,na rubu šesnesterca,pred kraj utakmice...
leo karan

#988 Re: Liga prvaka

Post by leo karan »

nisam fan ni barse ni chelsea kao neki ovdje..al jednostavno u ovoj zavrsnici su mi najdrazi..uvijek igraju srcem, muski, parava su ekipa, bez obzira vidio ih mourinho grant ili hidink
neki kazu pobijedila vveceras 3 puta bolja ekipa
chelsea je ekipa kojoj barselona u 2 utakmice uputi 3 suta u okvir gola
to je chelsea, ne daju protivniku priliku pa makar protivnici bili messi i iniesta
na kraju krajeva sta je barselona pokazala veceras?
peglaju loptu uzaludno, ni sanse ni nista, samo messi i iniesta igraju. sve njima dodaju. loptu im ne mozes uzeti, al nikako
super je njih gledat kad igraju protiv slabih ekipa..
uglavnom, chelsea je ostecen
Chmoljo

#989 Re: Liga prvaka

Post by Chmoljo »

Compact wrote:
olvejz drug ;-)

jako volim te ljude (Katalonce). zbog njih sam i zavolio Barcu. :)
Compact

#990 Re: Liga prvaka

Post by Compact »

Chmoljo wrote:
Compact wrote:
olvejz drug ;-)

jako volim te ljude (Katalonce). zbog njih sam i zavolio Barcu. :)
To care, onda idemo u subotu da deremo one male plave! :lol:
karanana

#991 Re: Liga prvaka

Post by karanana »

ne kontam, ako se chelsea branio, kako mi uopste ovdje i raspravljamo o nekakvim penalima koji su mogli biti svirani za njih? ako su se branili otkud cak dvije upitne situacije u barcinom 16-ercu?
bijelo_dugme

#992 Re: Liga prvaka

Post by bijelo_dugme »

Pravda uvijek pobjeduje.
cyprus

#993 Re: Liga prvaka

Post by cyprus »

Ja ne znam kako neki imaju obraza hvalit ovako jadan prolaz Barcelone, a do prije koji sat puna im usta bila "Čelzijevog antifudbala" :x

Da mi neko ne bi uputio kontra pitanje evo odmah odgovora. Da je Barca pored ovako očajne igre koja se sastojala u igranju ševe samih sa sobom, postigla ovaj golu 93-oj minuti, bih se opet nanerviro pošteno ko i sad, al bih prizno da je to jedna od čari sporta i jbg, čestito bih Barci i njenim navijačima na prolazu. ALI OVO ŠTO JE SUDIJA URADIO NIJE SPORT, OVO JE KRIMINAL!, i ne znam kako neko može reći da je ovo zaslužen prolaz :roll:
cikcanga

#994 Re: Liga prvaka

Post by cikcanga »

Chmoljo wrote:
fixer wrote: cmoljo, jesi mi brat na forumu :D , ali seres :D . penal ko majka, ne moze biti faul pa onda dati slobodni.
ama ako pročitaš gore ja to upravo to i napisah ;-)

kažem sudija us*ao utakmicu do temelja.

ono gore je bila reakcija na njegovu nebulozu... jedna u nizu... :D
Chmoljo dragi,ti veze nemas o fudbalu.
Tvrdis da linija nije sastavni dio sesnest.
Stvarno neozbiljno i krajnije smijesno.
Tebi i Better Manu cu davat privatne instrukcije iz pravila fudbalske igre pa da mozemo argumentovano raspravljati.
charvel.

#995 Re: Liga prvaka

Post by charvel. »

leo karan wrote: uglavnom, chelsea je ostecen
Bolje i Celzi nego svi ljuditelji fudbala.
cyprus

#996 Re: Liga prvaka

Post by cyprus »

bijelo_dugme wrote:Pravda uvijek pobjeduje.
Vidi i ovog :roll: . Osim što mi čupaš živce na politici, sad si i ovdje došo :x
rIder

#997 Re: Liga prvaka

Post by rIder »

fixer wrote: GROHOTOM
:roll: :roll: :roll: :roll:
don't worry be happy, igra chelsea finale fa kupa :D
fixer

#998 Re: Liga prvaka

Post by fixer »

LSD wrote:a šta treba?...da gledamo opet tegobu u finalu i da docekamo opet penale ko i prošle godine.
Veliki strucnjak ima 20 minuta igraca više i on izbacuje Drogbu da bi ubacio Belettija i dodatno pojacao odbranu :lol: :lol: :lol: ...e pa neces proci sa tom pedersko-ziheraškom igrom jer ima Boga....Barcelona je i sa 10 igraca nastavlja napadati i Iniesta ga na kraju šuknu pod precku i to bez vazelina :dance: :dance:
a sta treba? mogli smo izrezirat odmah prije tekme kako ti ne bi gledao u finalu mucenje penalima. :roll:
Bušman

#999 Re: Liga prvaka

Post by Bušman »

Ukratko, jesam navijac Barce jos od kad je Kodro igrao tamo. Uvijek sam volio kako igraju, jednostavno, preferiram ovaj nas nogomet. Ne krkanski americki :D

Chelsea nije bas ostecen, ali ni Barca igrom nije zasluzila prolaz. Zato sam maloprije rekao da cestitam Iniesti, ne Barci, na prolazu u finale.

Eto, to kaze navijac Barce.
Last edited by Bušman on 06/05/2009 23:23, edited 1 time in total.
Chmoljo

#1000 Re: Liga prvaka

Post by Chmoljo »

karanana wrote:ne kontam, ako se chelsea branio, kako mi uopste ovdje i raspravljamo o nekakvim penalima koji su mogli biti svirani za njih? ako su se branili otkud cak dvije upitne situacije u barcinom 16-ercu?
e jbg karanana jesi ikad čuo za kontru? ;-)

@Compact opet ti mene za*ebaješ :D meni je bolan dedo (rahmet mu duši) bio mašinovođa. i krv svoju za plavu boju. :D
Locked