Nisam bas mislio da dokumentuju citavu rimsku imperijukomi wrote:pa to bi bila nova santa barbara![]()
![]()
Ali eto, jos 2-3 sezone, taman mjera.
Moderator: _BataZiv_0809
Nisam bas mislio da dokumentuju citavu rimsku imperijukomi wrote:pa to bi bila nova santa barbara![]()
![]()
vuneni wrote:Iako je naravno sve stvar ukusa, po mom skromnom misljenju kolega Dexter i The wire su neuporedivi .Felidae wrote:ok, stvarno vidim da svi hvale Wire seriju, muz skinuo ja mislim sve sezone, pustio prvu seriju ja zaspala ko klada u prvih 15 minuta.....a nije mi se spavalo....je li to znaci da bi trebala pokusati jos jednom i malo vise se potruditi??
stvarno cijenim dobre serije, Dekstera smo skoro odgledali (za sada 4 sezone za malo vise od dvije sedmice)....
Za mene nedodirljiva serija ,uz naravno Sopranose .
eki dobri ko dobar dan, baš su bezzeVenomousV wrote:Bitte_Halt_ja_ja wrote:VenomousV wrote:
i nije samo zbog toga sto su oni dobri k'o dobar dan![]()
hmm ne gledamo seriju iz istih razloga ali nema veze. Ako nisi pogledaj 15. epizodu seste sezone. Najbolja cijele serije) plakao sam od smijeha
Dean: “Oh crap, I’m a painted whore"
ma tek sam pocela nedavno, sad sam na trecoj sezoni... & napisala sam "i nije samo zbog toga sto su oni dobri k'o dobar dan?
super je serija
da li su siske uopce bitne?zamzija wrote:
eki dobri ko dobar dan, baš su bezze![]()
ih kako bih ja onome ošišala one šiške, padaju mu u oči stalno

Krhljo wrote:Ja sam jedan od onih The Sopranos freakova. Uglavnom imam sve sezone i sve serije tj. nisam imao S06x21 i skinem je ali ne valja zadnje sekunde serije nesto se pojebe i ne vidim kraj moram da skinem citavu ponovo kada obnovim limit
. Uglavnom ja sam se toliko ustelao u pricu da mi ne trebaju uopce subtitlovi i volim da kontam nesto kada cujem po prvi put
kakav kraljKrhljo wrote:Ja necu da citam vise ovaj topic jer ce sigurno neko izbrbljati kako ce se zavrsiti, ja tacno imam do onog djela kada oni sjede u kaficu a Meadow jedvite jade parkirala svog Lexus-a i sada ona treba da udje a onaj tip neki sumnjivi otisao u WC. Eh sta ce da se desi ne znam ali moram da vidim svojim ocima.
clarion_ wrote:pregledao vec 6 episoda THE WIRE i ne mogu da nadjem niti jedno opravdanje zašto ljudi toliko hvale ovu seriju. meni do sada nije ni do koljena Prison break-u. ovdje je sve jasno, nekoliko murjaka lovi nekoliko crnaca zbog droge, nigdje trilera, katastrofa.
puno bolje serije su vec navedena, kao i flashforward, pacific, game of throne...
Zato sto prikazuje realan prikaz zivota, ambicija, politicke i socijalne probleme...Kriminal,droga,politika-finansije...clarion_ wrote:pregledao vec 6 episoda THE WIRE i ne mogu da nadjem niti jedno opravdanje zašto ljudi toliko hvale ovu seriju. meni do sada nije ni do koljena Prison break-u. ovdje je sve jasno, nekoliko murjaka lovi nekoliko crnaca zbog droge, nigdje trilera, katastrofa.
puno bolje serije su vec navedena, kao i flashforward, pacific, game of throne...
Serija je toliko realisticna da je zastrasujuce u pojedinim trenucima. Totalno zaboravim da gledam seriju vec nekad pomislim da je dokumentarac u pitanju sa pravim osobama... Upravo ono sto ti kazes da serija trazi paznju i koncentraciju cini Wire jednom od definitivno najboljih serija ikad snimljenih!art vandeley wrote:Zato sto prikazuje realan prikaz zivota, ambicija, politicke i socijalne probleme...Kriminal,droga,politika-finansije...
A nevjerovatno je koliko gledanje serije trazi paznju i koncentraciju.
Mnogi od likova su autenticni kako bi i sama serija bila sto autenticnija .

vjerovatno je do ukusa... ja uzivam u trilerima i obratima... ima tu elemenata koje ste naveli ali meni definitivno to nije 60 minuta dobre zabave...Chata87 wrote:Serija je toliko realisticna da je zastrasujuce u pojedinim trenucima. Totalno zaboravim da gledam seriju vec nekad pomislim da je dokumentarac u pitanju sa pravim osobama... Upravo ono sto ti kazes da serija trazi paznju i koncentraciju cini Wire jednom od definitivno najboljih serija ikad snimljenih!art vandeley wrote:Zato sto prikazuje realan prikaz zivota, ambicija, politicke i socijalne probleme...Kriminal,droga,politika-finansije...
A nevjerovatno je koliko gledanje serije trazi paznju i koncentraciju.
Mnogi od likova su autenticni kako bi i sama serija bila sto autenticnija .