SP Rukomet 2009
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- dalmatinka
-
vjecnobordo
#977 Re: SP Rukomet 2009
I normalno, to cijenim. Dok Josip & co. za BiH navijaju samo u duelima protiv Srbije.Para wrote:para navija za srbiju ali je para iz sarajeva i ponosi se tim a i para navija i za bih i vjerujem da ce dueli bih i srbije proci u prijateljskom tonu uz pobjede domacinavjecnobordo wrote:Iva, nemoj ovuda iznositi svoje ustaške zamisli i komplekse. Kani nas se. Eno ti vaših foruma, pa ih puni.
Boli mene belengija što Hrvati igraju polufinale svijetskog prvenstva. Shvatam da se ti tim ponosiš, al nemoj nas ovdje *ebati u zdrav mozak. Svaki drugi tvoj post. Još citiraš stihove onog ustaše, čije ime ne vrijedi ni spominjati.
Isto ko što ti navijaš za 'Rvatsku, tako i onaj para navija za Srbiju i ponosi se tim. Tako i ja navijam za BiH. Da mi je drago što on ovdje piše svašta, nije, ali brate, ti si još gora.
Ej, ti tvrdiš da Francuzi igraju loš rukomet ili ti ga svaka tekma im loša? Pa ljudi vas redovno deru, kad god hoće da malo jače stisnu.
PS Sad ih i dueli protiv Turske zabole
@ madalen, posljednja rečenica:
- madalen
#978 Re: SP Rukomet 2009
Ne se*i da ti navijas za Bosnu...ivaakaiva wrote:pa i ja navijam za bosnu...
gledala sam kvalifikacije..i zao mi sto nisu uspili doc...
koliko se sjecam prekinuta je bila tekma s madjarima ...![]()
i pratim nogomet bosanski...pratila bi jos nes ali ne znam u cem ste dobri..
nisam iz bosne pa opet navijam za vas
A to da iz Bosne nisi to se vidi ne trebas nam objasnjavati ,a nisi ni iz Hrvatske vec si zna se odakle ...Hercegovka brate
-
mahalas505
#979 Re: SP Rukomet 2009
Cisto me onako informativno zanima, ako neko zna, koliko igraca koji vode porijeklo ili su rodjeni u Bosni i Hercegovini igra u drugim reprezentacijama?
- bato99
#980 Re: SP Rukomet 2009
MNOGO BRATE POLA HRVATSKE I POLA SRBIJEmahalas505 wrote:Cisto me onako informativno zanima, ako neko zna, koliko igraca koji vode porijeklo ili su rodjeni u Bosni i Hercegovini igra u drugim reprezentacijama?
-
Para
#981 Re: SP Rukomet 2009
mozete vi roling stonsi lajati na sarajevo koliko hocete ima ono svojih mana koliko hoces, mrznje svega ima ali brate sto jes jes ja kao srbin kazem da je Sarajevo sto se tolerancije tice Amsterdam i New York u usporedbi sa svim hrvatskim gradovima sto se potvrdilo na utakmici Bosne i Partizana pred punom Skenderijombato99 wrote:Para wrote:para navija za srbiju ali je para iz sarajeva i ponosi se tim a i para navija i za bih i vjerujem da ce dueli bih i srbije proci u prijateljskom tonu uz pobjede domacinavjecnobordo wrote:Iva, nemoj ovuda iznositi svoje ustaške zamisli i komplekse. Kani nas se. Eno ti vaših foruma, pa ih puni.
Boli mene belengija što Hrvati igraju polufinale svijetskog prvenstva. Shvatam da se ti tim ponosiš, al nemoj nas ovdje *ebati u zdrav mozak. Svaki drugi tvoj post. Još citiraš stihove onog ustaše, čije ime ne vrijedi ni spominjati.
Isto ko što ti navijaš za 'Rvatsku, tako i onaj para navija za Srbiju i ponosi se tim. Tako i ja navijam za BiH. Da mi je drago što on ovdje piše svašta, nije, ali brate, ti si još gora.
Ej, ti tvrdiš da Francuzi igraju loš rukomet ili ti ga svaka tekma im loša? Pa ljudi vas redovno deru, kad god hoće da malo jače stisnu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ČUO SAM DA ĆETE BELIM ORLOVIMA CVEĆE DA DATE NA POČETKU UTAKMICE
- ivaakaiva
#982 Re: SP Rukomet 2009
inace iz Kupresa sam...Ja sam ko Karabatic...rano osla..i prilagodila se novoj zemlji...madalen wrote:Ne se*i da ti navijas za Bosnu...ivaakaiva wrote:pa i ja navijam za bosnu...
A to da iz Bosne nisi to se vidi ne trebas nam objasnjavati ,a nisi ni iz Hrvatske vec si zna se odakle ...Hercegovka brate
Pa nisam ni misla ista objasnjavat...Ja iz bosne...i toe to...
ne znam sta se tu mora dodatno objasnit
-
Para
#983 Re: SP Rukomet 2009
sto se srbije tice znam da je jedan 100% iz blmahalas505 wrote:Cisto me onako informativno zanima, ako neko zna, koliko igraca koji vode porijeklo ili su rodjeni u Bosni i Hercegovini igra u drugim reprezentacijama?
- Meho Kodro
#984 Re: SP Rukomet 2009
Para wrote: mozete vi roling stonsi lajati na sarajevo koliko hocete ima ono svojih mana koliko hoces, mrznje svega ima ali brate sto jes jes ja kao srbin kazem da je Sarajevo sto se tolerancije tice Amsterdam i New York u usporedbi sa svim srpskim gradovima sto se potvrdilo na utakmici Bosne i Partizana pred punom Skenderijom
- ivaakaiva
#985 Re: SP Rukomet 2009
u Hrvatskoj ih je cetvero...
Buntic, Alilovic, Anusic....i jos jedan ....
Buntic, Alilovic, Anusic....i jos jedan ....
-
mahalas505
#986 Re: SP Rukomet 2009
Mislim da ima jedan i u Svedskoj, mislim da se zove Doder.
-
Para
#987 Re: SP Rukomet 2009
Mate Kodro ne edituj ono sto pisemMeho Kodro wrote:Para wrote: mozete vi roling stonsi lajati na sarajevo koliko hocete ima ono svojih mana koliko hoces, mrznje svega ima ali brate sto jes jes ja kao srbin kazem da je Sarajevo sto se tolerancije tice Amsterdam i New York u usporedbi sa svim srpskim gradovima sto se potvrdilo na utakmici Bosne i Partizana pred punom Skenderijom
- madalen
#988 Re: SP Rukomet 2009
Zaboravila si broj osobne i broj cipela ,hehhehehe nidje vezeivaakaiva wrote:inace iz Kupresa sam...Ja sam ko Karabatic...rano osla..i prilagodila se novoj zemlji...madalen wrote:Ne se*i da ti navijas za Bosnu...ivaakaiva wrote:pa i ja navijam za bosnu...
Pa nisam ni misla ista objasnjavat...Ja iz bosne...i toe to...
ne znam sta se tu mora dodatno objasnit
- bato99
#989 Re: SP Rukomet 2009
oplakahPara wrote:Mate Kodro ne edituj ono sto pisemMeho Kodro wrote:Para wrote: mozete vi roling stonsi lajati na sarajevo koliko hocete ima ono svojih mana koliko hoces, mrznje svega ima ali brate sto jes jes ja kao srbin kazem da je Sarajevo sto se tolerancije tice Amsterdam i New York u usporedbi sa svim srpskim gradovima sto se potvrdilo na utakmici Bosne i Partizana pred punom Skenderijom
- ivaakaiva
#990 Re: SP Rukomet 2009
wtfmadalen wrote: Zaboravila si broj osobne i broj cipela ,hehhehehe nidje veze
- madalen
#991 Re: SP Rukomet 2009
je je Dalibor Doder ima i onaj stari mali Vranjesmahalas505 wrote:Mislim da ima jedan i u Svedskoj, mislim da se zove Doder.
- ivaakaiva
#992 Re: SP Rukomet 2009
Pa nisi mi odgovorila kako si zakljucila da ja nisam Hrvatica
jer si nes srala da hrvati nemaju ljudi u drzavi nego svi u dijaspori...
ne sjecam se....
jer si nes srala da hrvati nemaju ljudi u drzavi nego svi u dijaspori...
ne sjecam se....
- bato99
#993 Re: SP Rukomet 2009
s kojeg brda si ti šljegla čuj je jemadalen wrote:je je Dalibor Doder ima i onaj stari mali Vranjesmahalas505 wrote:Mislim da ima jedan i u Svedskoj, mislim da se zove Doder.
- Zwanziger
#994 Re: SP Rukomet 2009
@Iva, bavis li se ti cim u zivotu, radis li, studiras li? Za 7 dana nakucati 150 komentara
Ili ti je mozda raspust u skoli

-
mmostar
#995 Re: SP Rukomet 2009
Porijeklo(otac) Dodera je iz okoline Foče,ako se ne varammadalen wrote:je je Dalibor Doder ima i onaj stari mali Vranjesmahalas505 wrote:Mislim da ima jedan i u Svedskoj, mislim da se zove Doder.
- madalen
#996 Re: SP Rukomet 2009
Sa cumurskog brdabato99 wrote:s kojeg brda si ti šljegla čuj je jemadalen wrote:je je Dalibor Doder ima i onaj stari mali Vranjesmahalas505 wrote:Mislim da ima jedan i u Svedskoj, mislim da se zove Doder.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ivaakaiva
#997 Re: SP Rukomet 2009
pa kako nebi nakupila kad svi u napad na mene...cim dodem 100 postova upuceno meniZwanziger wrote:@Iva, bavis li se ti cim u zivotu, radis li, studiras li? Za 7 dana nakucati 150 komentaraIli ti je mozda raspust u skoli
![]()
svi me vole..staces
- bato99
#998 Re: SP Rukomet 2009
@ivaakaiva
legendo ti si naša kraljica ovde ne daj da te bošnje iznerviraju
- ivaakaiva
#999 Re: SP Rukomet 2009
bato99 wrote:@ivaakaiva
- x generation
#1000 Re: SP Rukomet 2009
Ja mislim da se na ovoj temi ubrzo priprema jedan ili vise "tomahawk raketa" za BANanaland.
Hrv-Fra ocekivano,puno rotacija,slabije izdanje i jedne i druge reprezentacije,cuvaju se za polufinale sto je i logicno.
Pol-Nor drama gledao zadnjih 10-ak min.
2 min do kraj ako se dobro sjecam norvezani vode sa dva razlike,i onda izgleda neki sok da bi mogli ici dalje,i pljas...vikinski snovi ostaju za neka druga prvenstva.
Hrv-Fra ocekivano,puno rotacija,slabije izdanje i jedne i druge reprezentacije,cuvaju se za polufinale sto je i logicno.
Pol-Nor drama gledao zadnjih 10-ak min.
2 min do kraj ako se dobro sjecam norvezani vode sa dva razlike,i onda izgleda neki sok da bi mogli ici dalje,i pljas...vikinski snovi ostaju za neka druga prvenstva.