Bolje je da bude prirodna trava.herbion wrote:Na otoci nece biti postavljena vjestacka trava.Ceka se da istekne rok zalbe i opstina zavrsava stadion kada ce moci igrati premijerligaske tekme.
F.K. Olimpik Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
aldinjo
#976 Re: F.K. Olimpic
-
kasparaov
#978 Re: F.K. Olimpic
kako sam presto navijati za ove starije sarajevske premijerligase,ovaj simpaticni tim je prirasto srcu
a ove godine imaju i fin sastav te tako ocekujem evropu od njih
a ove godine imaju i fin sastav te tako ocekujem evropu od njih
-
kasparaov
#979 Re: F.K. Olimpic
ohoh
velibor djuric definitvno ove godine strasni olimpiC
velibor djuric definitvno ove godine strasni olimpiC
- samo_ti
#980 Re: F.K. Olimpic
Ovi se ne šale 
-
miky
#981 Re: F.K. Olimpic
Bogami paklena ekipa nema sta,igracki sigurno medju 3 ekipe...stvarno neznam,sad ako ne uspiju uci medju 4,neznam kad ce vise,puknut ce negdje ako sad ne odu u Evropu,jel su fkt sa ovim igracima dobro izletili 
-
kasparaov
#982 Re: F.K. Olimpic
strasni su:vlada,djura,rascic,jese,subasic(?),harba,alimanovic...miky wrote:Bogami paklena ekipa nema sta,igracki sigurno medju 3 ekipe...stvarno neznam,sad ako ne uspiju uci medju 4,neznam kad ce vise,puknut ce negdje ako sad ne odu u Evropu,jel su fkt sa ovim igracima dobro izletili
-
miky
#983 Re: F.K. Olimpic
Ma Harba i Alimanovic su igraci iz drugog plana,jel nesto nevjerujem da sad mogu uletiti bas u prvih 11 realno,pogotovo Harba...Jese nije njihov igrac,znam da sad trenira sa njima al neznam da je potpisaokasparaov wrote:strasni su:vlada,djura,rascic,jese,subasic(?),harba,alimanovic...miky wrote:Bogami paklena ekipa nema sta,igracki sigurno medju 3 ekipe...stvarno neznam,sad ako ne uspiju uci medju 4,neznam kad ce vise,puknut ce negdje ako sad ne odu u Evropu,jel su fkt sa ovim igracima dobro izletili
Stoperi Skaljic i Regoje...bekovi neznam ,znam desni Rizvanovic,lijevi eto Subasic je otisao neznam sta ovi siptari igraju,moguce da je jedan lijevi bek...Djuric je ofanzivni vezni,Vidovica isto ako ne prodaju odlicnog zadnjeg veznog imaju, tu je i Jugo na toj poziciji,pa i Kiso,Vladavic i Pliska ko krila,gore Rale u spicu...mada ce Cala Hirosa gurati
-
aldinjo
#984 Re: F.K. Olimpic
Iz jake konkurencije dolazi kvalitet.Mislim da se Alimanović nije vratio u ekipu od kada je napustio istu krajem prošle sezone.miky wrote:Ma Harba i Alimanovic su igraci iz drugog plana,jel nesto nevjerujem da sad mogu uletiti bas u prvih 11 realno,pogotovo Harba...Jese nije njihov igrac,znam da sad trenira sa njima al neznam da je potpisaokasparaov wrote:strasni su:vlada,djura,rascic,jese,subasic(?),harba,alimanovic...miky wrote:Bogami paklena ekipa nema sta,igracki sigurno medju 3 ekipe...stvarno neznam,sad ako ne uspiju uci medju 4,neznam kad ce vise,puknut ce negdje ako sad ne odu u Evropu,jel su fkt sa ovim igracima dobro izletili![]()
Stoperi Skaljic i Regoje...bekovi neznam ,znam desni Rizvanovic,lijevi eto Subasic je otisao neznam sta ovi siptari igraju,moguce da je jedan lijevi bek...Djuric je ofanzivni vezni,Vidovica isto ako ne prodaju odlicnog zadnjeg veznog imaju, tu je i Jugo na toj poziciji,pa i Kiso,Vladavic i Pliska ko krila,gore Rale u spicu...mada ce Cala Hirosa gurati
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#985 Re: F.K. Olimpic
Ma Gracic ce do pocetka sezone dovesti jos imena,vidjet cete. A i ovako su jaki pravo,i sada ako po ovoj kolicini ulozene love a i po imenima igraca ne izbore evropu,dolazi do pada sigurno.
Djeluje mi da je Nijaz odlucio rizikovati,velika ulaganja i sve ostalo ali se Evropa mora izboriti.
Jedino ce biti tesko ako ne naprave do pocetka stadion,ali djeluje mi da nece...nema radnika,nista se ne desava...totalni zastoj.
Djeluje mi da je Nijaz odlucio rizikovati,velika ulaganja i sve ostalo ali se Evropa mora izboriti.
Jedino ce biti tesko ako ne naprave do pocetka stadion,ali djeluje mi da nece...nema radnika,nista se ne desava...totalni zastoj.
-
Eborg
#986 Re: F.K. Olimpic
Nije ni Kresser loš ako je još tu, bit će to fina ekipica.
Kako se zove onaj mali što je iz Bayerna došao prošle ili pretprošle sezone, je li još uvijek tu? Znam da je slabo govorio naš jezik kada je došao.
Kako se zove onaj mali što je iz Bayerna došao prošle ili pretprošle sezone, je li još uvijek tu? Znam da je slabo govorio naš jezik kada je došao.
-
kasparaov
#987 Re: F.K. Olimpic
olimpic ima tek sad vidoh mladog kamerunskog reprezentativca visokog 1.94 cm :O
kresser nije tu vise koliko ja znam
-
aldinjo
#988 Re: F.K. Olimpic
Kresser je igrao zadnju prijateljsku tekmu protiv Budućnosti.kasparaov wrote:olimpic ima tek sad vidoh mladog kamerunskog reprezentativca visokog 1.94 cm :O
-
aldinjo
#989 Re: F.K. Olimpic
Azur Velagić je otišao iz Olimpica koliko ja znam.Eborg wrote:Nije ni Kresser loš ako je još tu, bit će to fina ekipica.
-
Eborg
#990 Re: F.K. Olimpic
Tnx!
A kakav je taj Kamerunac?
-
aldinjo
#991 Re: F.K. Olimpic
Visok je,ima 1,94Eborg wrote:Tnx!A kakav je taj Kamerunac?
-
Eborg
#992 Re: F.K. Olimpic
Pa zar nije od prošle sezone tu? Samo neka treniraju kornere. 
-
aldinjo
#993 Re: F.K. Olimpic
Onaj kamerunac nije nikako igrao,moram provjeriti jeli to taj.Eborg wrote:Pa zar nije od prošle sezone tu? Samo neka treniraju kornere.
-
miky
#994 Re: F.K. Olimpic
Taj frajer se pojavio nekad prosle godine i prije cini mi,vidio sam da je bio par utakmica na spisku usao jednom sto sam ja vidio al ne ove sezone,od kako je Cala dosao i kako sam gledao(mislim i prije Cale),nisam vidio ikako da je bio u konurenciji za utakmicu,a i ono malo treninga sto sam gledao nije bio tu,tako da je taj vjerovatno u nekom prolazu bio,jel ove godine nije upisao ni minutukasparaov wrote:olimpic ima tek sad vidoh mladog kamerunskog reprezentativca visokog 1.94 cm :O
-
kasparaov
#995 Re: F.K. Olimpic
kazu kenan hasagic mozda dodje u olimpic nezz koliko je tacno
-
Baudelaire
#996 Re: F.K. Olimpic
Ja nešto ne vjerujem da će Olimpic izaći u Evropu. Imali su oni i prošle i pretprošle godine pravo jak sastav, al kad ne ide ne ide. Nema navijača, tradicije niti jasnog identiteta kluba, rezultat se ne može napraviti, osim ako nemaš astronomski jak sastav, a oni nemaju toliko jači sastav od Sarajeva i Želje. Zapravo uopšte nemaju jači sastav.
-
Rookie
#997 Re: F.K. Olimpic
Subašić pod lupom Rusa
Reprezentativac BiH iz Olimpica Muhamed Subašić, ipak, neće nastaviti karijeru u ukrajinskom Volinu, jer je, kako kažu na Otoci, klub dobio bolju ponudi iz Rusije.
- Kada sve bude gotovo razgovarat ćemo o detaljima, kaže Gracić.
E što se ofiraju sa ovim Subašićem, to nema nigdje.
Reprezentativac BiH iz Olimpica Muhamed Subašić, ipak, neće nastaviti karijeru u ukrajinskom Volinu, jer je, kako kažu na Otoci, klub dobio bolju ponudi iz Rusije.
- Kada sve bude gotovo razgovarat ćemo o detaljima, kaže Gracić.
- ReD aka Socijalista
#998 Re: F.K. Olimpic
Ima li kakvih slika stadiona bas me zanima?
- Impavidus
#999 Re: F.K. Olimpic
Uslikat ću ja ovih dana, ionako visim dole po svaki dan (ne na stadionu, nego na objektu poredReD aka Socijalista wrote:Ima li kakvih slika stadiona bas me zanima?
Uglavnom na više od pola tribine su izlili nove stepenice, nakon toga valjda stolice idu...
- ReD aka Socijalista
#1000 Re: F.K. Olimpic
deder basImpavidus wrote:Uslikat ću ja ovih dana, ionako visim dole po svaki dan (ne na stadionu, nego na objektu poredReD aka Socijalista wrote:Ima li kakvih slika stadiona bas me zanima?)
Uglavnom na više od pola tribine su izlili nove stepenice, nakon toga valjda stolice idu...