U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
- trimi68
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Stirjelac
#976 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
gdje ćeš
tek je počelo
tek je počelo
- trimi68
- x0z0y0
- scooter21ba
#979 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
aha sad znamshiz wrote:ne prepozanjes kolegu iz struke?jennisjoplin wrote:scooter21ba wrote:a ko je shiz opis molim
budes li puno pitao reci cu te bavki, sto nisi učio gore na igmanu
opet mu prijetis sa bavkom jennis
ali nisam odmah skontao
kolega sto se tice posla a kolega iz struke ne bih rekao ili grijesim
- scooter21ba
#980 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
bio sa na drugoj strani stola pa nisi cuojennisjoplin wrote: pa vidio si na kavici, dok je bavka sjedio do njega nije se živ čuo, mi svi mislili on otiš'o kući
- trimi68
- trimi68
- fishtrija
#983 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Svaka čast nama trojici koji smo popili sjajan Manuel u Srebrnoj lisici, i jedini prepedalali 80tak kilometara. Svaka čast raji koja je došla s kombijem do po puta i koji su se vratili deset minuta nakon našeg dolaska. I ja sam uvjeren da je grah bio odličan, ali mi koji smo išli kroz šumu 3 sata i 25 kilometara uzbrdo po kozjoj stazi i ne znadosmo fazon da ko prije dođe - taj će i ručati... mi ga nismo ni okusili. I svaka čast organizatoru koji nas je kvalitetno izradio i umjesto da idemo asfaltom, išli smo putem na koji su navikli oni koji ne vidješe foruma ni preko tuđeg računara. Ali, fakat, HVALA velika onome ko je smislio ovo, jer da nije, Pax Pro, D2 i ja ne bi skontali neke vrlo bitne stvari u životu...
I da, moram spomenuti - dok smo mi čekali s kahvom na Bjelašnici, kolege profesionalci su nam javili da ne mogu izpedalat do nas i da kreću doma...
Ovo nije vidjelo ni derneka ni druženja. Ne znam za grupu koja je išla dio puta autima, jer s njima smo kao što rekoh proveli tek desetak minuta, ali sve što sam ja vidio danas je lični hedonizam, kolektivni sadizam i vašar samodopadnosti...
Samo da raja ne misli da je sve bilo tako bajno sjajno...
I najjača slika napravljena danas:

Prepoznaće se profesionalac
I da, moram spomenuti - dok smo mi čekali s kahvom na Bjelašnici, kolege profesionalci su nam javili da ne mogu izpedalat do nas i da kreću doma...
Ovo nije vidjelo ni derneka ni druženja. Ne znam za grupu koja je išla dio puta autima, jer s njima smo kao što rekoh proveli tek desetak minuta, ali sve što sam ja vidio danas je lični hedonizam, kolektivni sadizam i vašar samodopadnosti...

- trimi68
- trimi68
#985 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Očekujem od organizatora odgovorfishtrija wrote:Svaka čast nama trojici koji smo popili sjajan Manuel u Srebrnoj lisici, i jedini prepedalali 80tak kilometara. Svaka čast raji koja je došla s kombijem do po puta i koji su se vratili deset minuta nakon našeg dolaska. I ja sam uvjeren da je grah bio odličan, ali mi koji smo išli kroz šumu 3 sata i 25 kilometara uzbrdo po kozjoj stazi i ne znadosmo fazon da ko prije dođe - taj će i ručati... mi ga nismo ni okusili. I svaka čast organizatoru koji nas je kvalitetno izradio i umjesto da idemo asfaltom, išli smo putem na koji su navikli oni koji ne vidješe foruma ni preko tuđeg računara. Ali, fakat, HVALA velika onome ko je smislio ovo, jer da nije, Pax Pro, D2 i ja ne bi skontali neke vrlo bitne stvari u životu...
I da, moram spomenuti - dok smo mi čekali s kahvom na Bjelašnici, kolege profesionalci su nam javili da ne mogu izpedalat do nas i da kreću doma...![]()
P.S.
Garmin je kriv za sve
- trimi68
- trimi68
- trimi68
- trimi68
- trimi68
#990 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
mrak
laku noć

laku noć
Last edited by trimi68 on 01/09/2008 00:42, edited 1 time in total.
-
meki
#991 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Samo da se tuspasim na ovu temu i da kazem nekoliko stvari.
1.Duboko samo ogorcen sto ste nam pojeli sam ghar i sitni cevam u Domu
.....
2.Zelio bih da se izvinim ekipi koja je pedalala uzbrdo rutom kojom sam ja odabrao
(kao sto ste vidjeli, ima i finih momenata
)
3.Moram pohvaliti i prelijepu damu (neznam joj nick na formu
) koja je napravila one kolace (da ih nije bilo ne znam sta bi...
)
4.Ludi ste totalno
... koliko ste vec postova nabeshali na ovoj temi samo danas da ozbiljno razmislajm da vas angazujem da nabijate postove i dizete rejting jednom drugom forumu
.. salim se
Nadam se da se vidimo opet nekad na voznji. Recimo, iduci put kombinacija neke lagane voznje oko Velikog Polja u kombinaciji sa nekim laganim rastiljom na kakvoj dobroj lokaciji u blizini?
1.Duboko samo ogorcen sto ste nam pojeli sam ghar i sitni cevam u Domu
2.Zelio bih da se izvinim ekipi koja je pedalala uzbrdo rutom kojom sam ja odabrao
3.Moram pohvaliti i prelijepu damu (neznam joj nick na formu
4.Ludi ste totalno
Nadam se da se vidimo opet nekad na voznji. Recimo, iduci put kombinacija neke lagane voznje oko Velikog Polja u kombinaciji sa nekim laganim rastiljom na kakvoj dobroj lokaciji u blizini?
- fishtrija
#992 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Izvinjenje prihvaćeno, mada ja ne vidim tebe kao krivca. Da je dogovorena ta ruta ovdje na forumu, sve bi bilo ok. Ali mijenjati je pred polazak nije bilo zonfa. Bilo pa prošlo, bilo je i fino i manje fino, ali na kraju se sjajno završilo. Naravno, ponavljamo ovo ako Bog da... uz bolju organizaciju.meki wrote:2.Zelio bih da se izvinim ekipi koja je pedalala uzbrdo rutom kojom sam ja odabrao(kao sto ste vidjeli, ima i finih momenata
)
-
d2
#993 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
evo i slikica, download svih slika koje sam napravio sa ove adrese http://rapidshare.com/files/141662271/p ... e.zip.html
zivjeli
zivjeli
-
MOKE_R
-
MOKE_R
#995 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Sta je ovo
nigdje nikog
niste se valjda umorili 
-
tataratira
#996 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
posebne čestitke D2 na prevaljenoj kilometraži 
-
MOKE_R
#997 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
d2 je ipak ispunio svoj cilj.
Svaka cast.
Svaka cast.
- jennisjoplin
#998 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
pogledaj na sahate kada se ko javljaoMOKE_R wrote:Sta je ovonigdje nikog
niste se valjda umorili
- bavka
#999 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
joj fishtro,profesionalna deformacija...vazda kritikujes.fishtrija wrote:Svaka čast nama trojici koji smo popili sjajan Manuel u Srebrnoj lisici, i jedini prepedalali 80tak kilometara. Svaka čast raji koja je došla s kombijem do po puta i koji su se vratili deset minuta nakon našeg dolaska. I ja sam uvjeren da je grah bio odličan, ali mi koji smo išli kroz šumu 3 sata i 25 kilometara uzbrdo po kozjoj stazi i ne znadosmo fazon da ko prije dođe - taj će i ručati... mi ga nismo ni okusili. I svaka čast organizatoru koji nas je kvalitetno izradio i umjesto da idemo asfaltom, išli smo putem na koji su navikli oni koji ne vidješe foruma ni preko tuđeg računara. Ali, fakat, HVALA velika onome ko je smislio ovo, jer da nije, Pax Pro, D2 i ja ne bi skontali neke vrlo bitne stvari u životu...
I da, moram spomenuti - dok smo mi čekali s kahvom na Bjelašnici, kolege profesionalci su nam javili da ne mogu izpedalat do nas i da kreću doma...![]()
ajd posmatraj to s druge strane...svi su imali adekvatna bicikla i gume osim tebe.znao si za makadam(cak i da smo pedalali uz krupac,opet bi dosao na isti makadam).niko ,osim tebe, nije imao nista protiv odabira rute.cak sta vise,mislim da je ljudima bilo i drago voziti sumskom hladovinom...iako je bilo par dionica malo jaceg uspona.sve ukupno mozda 4km.smijesno.i kad smo stajali dole,opet sam te pitao.,,hajd da idemo uz krupac,nije frka.nisi zelio.od pocetka svega ovoga nisi bio za druzenje.nisi zelio na hrasniciki,nagovorili smo te.s d2 si dogovarao samo pedalanje do marshala.nisi se trebao prijavljivat i zdravo
mozemo sad danima polemisat...svak ce naci nesto svoje.nemam namjeru,zaista.
u globalu...mislim da su svi zadovoljni jer im nedjelja nije prosla u ispijanju kafica po gradu i sl.
- fishtrija
#1000 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
U globalu niko ništa neće da kaže sem mene, što vjeruj mi, ne znači da drugi nemaju šta reći. Ja ti kažem da meni dionica nije bila problem, samo mi je frka bila zbog posuđenog bajka i što ste promijenili rutu pred polazak a ne na vrijeme. I ja sam vas pitao dole da li može moj bajk izdržati obzirom na put, rekli ste da neće biti problema. E hajde ako si pro stisni pa sa onako ćelavim gumama se popni gore, i bez svojih pro amortizera. Nisam bio protiv hrasničkog stana, ali da ste se držali dogovora. U pola planine ste rekli idemo direktno gore a ne da se nađemo svi na Vpolju pa da idemo zajedno ko raja. Pa jarane posudio sam bajk da bi bio s vama i ti mi govoriš da sam protiv svega bio... Ti si se svakako gore popeo samo zbog graha i koliko sam ja vidio ti si izbjegao druženje maksimalno jer si nas doveo gore 10 minuta pred povratak ostatka raje, tako da ja nisam proveo ni trenutka s rajom s foruma. Nešto ne vidim da sam ja krivac za to.
I ne znam koga smo zvali na kahvu na Bjelašnicu i ko je to izbjegao...
Ali elhamdulillah, prošlo sve kako treba. Svi smo živi i zdravi i to je bitno.
I ne znam koga smo zvali na kahvu na Bjelašnicu i ko je to izbjegao...
Ali elhamdulillah, prošlo sve kako treba. Svi smo živi i zdravi i to je bitno.