i ja sam to cuojale_lav wrote:imam provjeren info da ce se utakmica prenositi na HS ( na kanalu TV Hema)....carlsberg wrote:Jel ovo sigurnoRusss wrote:Ljudi jeste li culi da famozna Behar tv nece prenositi signal TV1 tj. tekmu Luksenburg-BIH ????????![]()
HS kablovska
Moderator: anex
- siki_sa
#976 Re: HS kablovska
-
tacna
#977 Re: HS kablovska
Ne bi me cudilo da puste opet kalman radio, to bi bilo extra.

-
tacna
#978 Re: HS kablovska
A jes dobar ovaj kanal ARENA SPORT extra i TV1 super slika, svaka cast HS na ovome dabogda im se zgrada srusila gdje im je sjediste. ODRON od kablovske.

- ultima_palabra
#979 Re: HS kablovska
Eno gazde u Havazu današnjem, lafo stipendira studentetacna wrote:A jes dobar ovaj kanal ARENA SPORT extra i TV1 super slika, svaka cast HS na ovome dabogda im se zgrada srusila gdje im je sjediste. ODRON od kablovske.![]()
![]()
![]()
-
tacna
#980 Re: HS kablovska
Nedo bog od njega stipendije fujjjjjjjjj.
-
amer86
#981 Re: HS kablovska
Jel' ko zvao da pita šta je sa večerašnjom utakmicom ? Ja nikako da dobijem.
- burek_in_space
#982 Re: HS kablovska
Imash odgovor na podforumu fudbal/nogomet, tema "tv1" koja ce biti otvorena do kraja vecherashnje utakmice.amer86 wrote:Jel' ko zvao da pita šta je sa večerašnjom utakmicom ? Ja nikako da dobijem.
-
ljeljenca
#983 Re: HS kablovska
al zato ja imam bir radio, behar tv, islamic news, al jazeera, vogsca-al kaida tv i tome slicno. prava talibanska kablovska. dabogda im svi kablovi izgorili!
- ultima_palabra
#984 Re: HS kablovska
Lakapo, ne valja se tako nervirati dok postišljeljenca wrote:al zato ja imam bir radio, behar tv, islamic news, al jazeera, vogsca-al kaida tv i tome slicno. prava talibanska kablovska. dabogda im svi kablovi izgorili!
- vicious
#985 Re: HS kablovska
Jutros sam ovo procitao na hs info kanalu, kao poslali su zahtjev RAK-u da za vrijeme utakmice umjesto heme puste signal TV1, i cekaju odgovor...siki_sa wrote:i ja sam to cuojale_lav wrote: imam provjeren info da ce se utakmica prenositi na HS ( na kanalu TV Hema)....
- smoki_choko
#986 Re: HS kablovska
Za korisnike KATV HS
Utakmica Luksemburg - BiH na programu TV Hema
Utakmicu kvalifikacija za EURO 2012 između reprezentacija Luksemburga i Bosne i Hercegovine moći će gledati i korisnici usluga Kablovske televizije HS (KATV HS), koja će na programu TV Hema emitirati program tv-stanice TV1, koja radi direktan prenos
Ovu odluku za naš portal potvrdio je Rifat Pačo iz pravne službe KATV HS, koji je rekao da će TV Hema preuzeti signal TV1 u terminu od 19 do 22 sata, kada će biti emitovan prenos susreta prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.
TV Hema danas je uputila zahtjev Regulatornoj agenciji za komunikacije (RAK) u vezi sa prenosom utakmice Luksemburg - BiH.
U odgovoru se navodi "da RAK ne iznosi stavove prije samog emitovanja ili distribucije bilo kojih programskih sadržaja, naglasivši da je odabir programskih sadržaja koji se distribuiraju u kablovskim sistemima isključivo pitanje poslovne odluke pružalaca usluga distribucije RTV programa".
U nastavku odgovora stoji da je "Agencija istakla da je korisnik dozvole dužan obavijestiti Agenciju o izmjenama u rasporedu distribucije prije početka distribucije određenih programa, kao i pribaviti prethodne pismene saglasnosti od vlasnika programskih sadržaja ili njihovih ovlaštenih zastupnika".
Program TV1 još uvijek se ne emituje na signalu KATV HS, zbog nepostojanja tehničkih uslova za uvođenje još jednog tv-programa.
Kako je Paćo rekao, program TV1 u ponudu KATV HS trebao bi biti uvršten 20. septembra nakon nabavke potrebne opreme iz Kine
Utakmicu kvalifikacija za EURO 2012 između reprezentacija Luksemburga i Bosne i Hercegovine moći će gledati i korisnici usluga Kablovske televizije HS (KATV HS), koja će na programu TV Hema emitirati program tv-stanice TV1, koja radi direktan prenos
Ovu odluku za naš portal potvrdio je Rifat Pačo iz pravne službe KATV HS, koji je rekao da će TV Hema preuzeti signal TV1 u terminu od 19 do 22 sata, kada će biti emitovan prenos susreta prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.
TV Hema danas je uputila zahtjev Regulatornoj agenciji za komunikacije (RAK) u vezi sa prenosom utakmice Luksemburg - BiH.
U odgovoru se navodi "da RAK ne iznosi stavove prije samog emitovanja ili distribucije bilo kojih programskih sadržaja, naglasivši da je odabir programskih sadržaja koji se distribuiraju u kablovskim sistemima isključivo pitanje poslovne odluke pružalaca usluga distribucije RTV programa".
U nastavku odgovora stoji da je "Agencija istakla da je korisnik dozvole dužan obavijestiti Agenciju o izmjenama u rasporedu distribucije prije početka distribucije određenih programa, kao i pribaviti prethodne pismene saglasnosti od vlasnika programskih sadržaja ili njihovih ovlaštenih zastupnika".
Program TV1 još uvijek se ne emituje na signalu KATV HS, zbog nepostojanja tehničkih uslova za uvođenje još jednog tv-programa.
Kako je Paćo rekao, program TV1 u ponudu KATV HS trebao bi biti uvršten 20. septembra nakon nabavke potrebne opreme iz Kine
-
tacna
#987 Re: HS kablovska
J...m im majku lopovsko klosarsku, prvo kazu sve zavisi od instaliranja opreme, a ovaj pakas kaze ceka se oprema iz kine zbog jednog kanala mrs djubrad jedna ofirna. Kad lazete bar se dogovoritwe da isto lazete a ne ofirno i razlicito. Dabogda izgorili.
-
luccko
#988 Re: HS kablovska
moćićemo da gledamo, ali kad se nakrivimo!
-
luccko
#989 Re: HS kablovska
"e papci jedni vi dosli ovdje da pisete tekstove i provocirate raju!"
"mars stoko na tv1 pa serite po cijeli dan!"
ppcciiii
ppcciiii
- opa22
#990 Re: HS kablovska
luccko wrote:"e papci jedni vi dosli ovdje da pisete tekstove i provocirate raju!"
ppcciiii
tebe roditelji ocito nisu ucili kulturi i da se druge ne vrijedja samo zbog cinjenice sto nesto nije onako kako ti zelis? tu svoju kulturu prosipaj u svom selu a nemoj po forumu
-
FedEx
#991 Re: HS kablovska
iiiiiiiiii sta bi ono za ARENASPORT.............od 2 septembra-...... i to ste rekli PROVJERENOOOOOO
- zeko071
#992 Re: HS kablovska
Luksemburg - BiH na TV1: Utakmica i na zemaljskoj i na kablovskoj mreži RTV Behar
03. 09. 2010. • 16:30 S. B.
Veličina slova: Standardna veličina slova Srednja veličina slova Najveća veličina slova
24sata.info PHOTO
image Utakmica Luksemburg - BiH / 24sata.info
*** SPAM *** - TV1 obavještava svoje gledaoce da će večeras u terminu od 20 sati i 15 minuta uživo prenositi utakmicu kvalifikacija za EURO 2012 između reprezentacija Luksemburga i Bosne i Hercegovine.
TV1 je u pogledu distribucije TV signala do sada postigla sporazume sa svim većim kabel operaterima i građani BiH utakmicu će moći pratiti putem sljedećih kablovskih operatera u BiH:
Elta -MT d.o.o. Tuzla, Telekabel d.o.o. Zenica, Miss - net Bihać, BH Cabel Net Sarajevo, ASK d.o.o. Sarajevo, ART -net Kiseljak, VINET Visoko, MONET Mostar, Velnet Mostar, Moja TV, BHB Cable Tuzla, Elta kabel Doboj, KTV Ege d.o.o. Doboj jug,TV Kabel d.o.o. Višegrad, KT Sara, JU Dom kulture Žepče, KG 1 d.o.o. Goražde, BHB Kabel Sanski Most, CATV SAT d.o.o. Bosanski Brod, Bridistel Brčko Distrikt i Logosoft Sarajevo. Program TV1 sa područja Banje Luke i okoline mogu da gledaju putem mreže kabel operatera ELTA na kanalu C36.
Program TV1 nije prihvatio samo kabel operater KATV HS sa područja Sarajeva. Kako oni koji vole Reprezentaciju BiH, građani Sarajeva, ne bi bili uskraćeni za praćenje ove izuzetno zanimljive i važne utakmice, TV1 postigla je sporazum sa RTV Behar International. Tako će TV1 svoj signal tokom utakmice emitirati i na zemaljskoj i na kablovskoj mreži RTV Behar. Osim Behara TV 1 je postigla dogovore i sa drugim zemaljskim kanalima: na području Tuzle, Hercegovine i Podrinja putem televizija Oskar C, RTV Tuzla i RTV Goražde.
SMRADOVI. otkazujem ovu smrdljivu kablovsku!!
03. 09. 2010. • 16:30 S. B.
Veličina slova: Standardna veličina slova Srednja veličina slova Najveća veličina slova
24sata.info PHOTO
image Utakmica Luksemburg - BiH / 24sata.info
*** SPAM *** - TV1 obavještava svoje gledaoce da će večeras u terminu od 20 sati i 15 minuta uživo prenositi utakmicu kvalifikacija za EURO 2012 između reprezentacija Luksemburga i Bosne i Hercegovine.
TV1 je u pogledu distribucije TV signala do sada postigla sporazume sa svim većim kabel operaterima i građani BiH utakmicu će moći pratiti putem sljedećih kablovskih operatera u BiH:
Elta -MT d.o.o. Tuzla, Telekabel d.o.o. Zenica, Miss - net Bihać, BH Cabel Net Sarajevo, ASK d.o.o. Sarajevo, ART -net Kiseljak, VINET Visoko, MONET Mostar, Velnet Mostar, Moja TV, BHB Cable Tuzla, Elta kabel Doboj, KTV Ege d.o.o. Doboj jug,TV Kabel d.o.o. Višegrad, KT Sara, JU Dom kulture Žepče, KG 1 d.o.o. Goražde, BHB Kabel Sanski Most, CATV SAT d.o.o. Bosanski Brod, Bridistel Brčko Distrikt i Logosoft Sarajevo. Program TV1 sa područja Banje Luke i okoline mogu da gledaju putem mreže kabel operatera ELTA na kanalu C36.
Program TV1 nije prihvatio samo kabel operater KATV HS sa područja Sarajeva. Kako oni koji vole Reprezentaciju BiH, građani Sarajeva, ne bi bili uskraćeni za praćenje ove izuzetno zanimljive i važne utakmice, TV1 postigla je sporazum sa RTV Behar International. Tako će TV1 svoj signal tokom utakmice emitirati i na zemaljskoj i na kablovskoj mreži RTV Behar. Osim Behara TV 1 je postigla dogovore i sa drugim zemaljskim kanalima: na području Tuzle, Hercegovine i Podrinja putem televizija Oskar C, RTV Tuzla i RTV Goražde.
SMRADOVI. otkazujem ovu smrdljivu kablovsku!!
-
Tehnical
#993 Re: HS kablovska
Upravo gledam...ide TV1 umjesto HemaTV,ipak se drze do rijeci.
-
zindlo
#994 Re: HS kablovska
Vec duze vrijeme ova HS je odron,stalno neke zahebancije sa njima,te jedino oni ne smiju na HRT prokazivati sportske sadrzaje,stalno neki problemi sa internetom,zezaju za gige i kad nisi u gradu pa ne koristis internet,1001 zezancija s njima.Sad jos i ovo jedino se oni prave ludi.Ne znam imaju li kakve veze sa politikom,koliko cujem big bos radoncic mrco je uvezan,ali stvarno nema smisla.
Ne znam da li kojim slucajem neko od njih ovo cita,ali prvom prilikom ako dobiju konkurenciju u dijelu grada gdje zivim mjenjam ih bez razmisljanja. HS zdraoooo....
Ne znam da li kojim slucajem neko od njih ovo cita,ali prvom prilikom ako dobiju konkurenciju u dijelu grada gdje zivim mjenjam ih bez razmisljanja. HS zdraoooo....
- Banksy
#995 Re: HS kablovska
HS - Hajdarević - Foča - SDA - monopol ...zindlo wrote: Vec duze vrijeme ova HS je odron,stalno neke zahebancije sa njima,te jedino oni ne smiju na HRT prokazivati sportske sadrzaje,stalno neki problemi sa internetom,zezaju za gige i kad nisi u gradu pa ne koristis internet,1001 zezancija s njima.Sad jos i ovo jedino se oni prave ludi.Ne znam imaju li kakve veze sa politikom,koliko cujem big bos radoncic mrco je uvezan,ali stvarno nema smisla. Ne znam da li kojim slucajem neko od njih ovo cita,ali prvom prilikom ako dobiju konkurenciju u dijelu grada gdje zivim mjenjam ih bez razmisljanja. HS zdraoooo....
Samo otkažeš, minut posla ...
-
samo_ovaj_put
#996 Re: HS kablovska
meni tv1 ide na behar,a hema se drzi one svoje standardne seme na kojoj nema prakticki nistaTehnical wrote:Upravo gledam...ide TV1 umjesto HemaTV,ipak se drze do rijeci.
-
Dady
#997 Re: HS kablovska
Prvo je receno ovo:smoki_choko wrote:Za korisnike KATV HS
Obavještenje za korisnike kablovskih televizija HS, HKB net i M&H company
Obavještavamo građane i cijenjene korisnike usluga Kablovske televizije HS d.o.o. Sarajevo, HKB net d.o.o. Sarajevo i M&H Company d.o.o. Sarajevo da su usaglašeni stavovi predstavnika uprave Kablovske TV HS d.o.o. i uprave TV1, te da će kanal TV1 u programsku shemu triju sistema biti uvršten najkasnije do 25. septembra 2010. godine a moguće i ranije što zavisi od instaliranja neophodne opreme.
Molimo cijenjene korisnike da ne nasjedaju na razne bespotrebne konstrukcije i pokušaje manipuliranja javnošću, te pripisivanju Kablovskoj TV HS d.o.o. da ne želi imati TV1 u svom sistemu što ne predstavlja stavove Kablovske televizije HS d.o.o. kao što pojedinci i grupe pokušavaju iskoristiti u neke druge svrhe.
Kablovske televizije HS d.o.o., HKB net d.o.o. i M&H company do sada su na bezbroj primjera pokazale da su korisnici njihov prioritet, a što se vidi iz bogate ponude naših usluga koje drugi nemaju.
UPRAVA KTV HS d.o.o. Sarajevo
Lafo potpisan dogovor sa TV1 ali nema opreme. Pa kako bi onda mogli pustati TV1 na HemaTV ako nema opreme?!
Znaci moglo bi da se hoce
Bas vam hvala sto nas pravite ludim. Za sada nemam alternative za promjenu operatera, ali i to ce se brzo promjeniti , pa se onda ne vidimo
- respo
#998 Re: HS kablovska
pu jbt tek sada vidim
nisam "prijavljivao" da ne zelim hbo 2 kanala s namjerom da ih gledam jel logicno i sada prebacim kad pise smartcard out of date
resetovao kontam da nije do toga kao sto je znalo nekad biti ma ni naglavacke
jbt oni ili fakat ne znaju kome treba ukljuciti iskljuciti ili namjerno jos ako mi dodje 6 maraka ima da im sve po spisku naravno sa naglaskom da mi sljedeci mjesec ne naplate
jbg odjavio bi ih al zbog interneta (flat) ne zelim jer nemam alternativu
nisam "prijavljivao" da ne zelim hbo 2 kanala s namjerom da ih gledam jel logicno i sada prebacim kad pise smartcard out of date
resetovao kontam da nije do toga kao sto je znalo nekad biti ma ni naglavacke
jbt oni ili fakat ne znaju kome treba ukljuciti iskljuciti ili namjerno jos ako mi dodje 6 maraka ima da im sve po spisku naravno sa naglaskom da mi sljedeci mjesec ne naplate
jbg odjavio bi ih al zbog interneta (flat) ne zelim jer nemam alternativu
- Banksy
#999 Re: HS kablovska
Promijenio dres, zato sva frka oko HS-a i TV 1 ...Banksy wrote:HS - Hajdarević - Foča - SDA - monopol ...zindlo wrote: Vec duze vrijeme ova HS je odron,stalno neke zahebancije sa njima,te jedino oni ne smiju na HRT prokazivati sportske sadrzaje,stalno neki problemi sa internetom,zezaju za gige i kad nisi u gradu pa ne koristis internet,1001 zezancija s njima.Sad jos i ovo jedino se oni prave ludi.Ne znam imaju li kakve veze sa politikom,koliko cujem big bos radoncic mrco je uvezan,ali stvarno nema smisla. Ne znam da li kojim slucajem neko od njih ovo cita,ali prvom prilikom ako dobiju konkurenciju u dijelu grada gdje zivim mjenjam ih bez razmisljanja. HS zdraoooo....
Ličnost dana - Biznismen dobrog srca
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/licn ... -srca.html
-
StupskaBitanga
#1000 Re: HS kablovska
davno sam ja rekao zašto NEMA tv1 u ponudi hsBanksy wrote:Promijenio dres, zato sva frka oko HS-a i TV 1 ...Banksy wrote:HS - Hajdarević - Foča - SDA - monopol ...zindlo wrote: Vec duze vrijeme ova HS je odron,stalno neke zahebancije sa njima,te jedino oni ne smiju na HRT prokazivati sportske sadrzaje,stalno neki problemi sa internetom,zezaju za gige i kad nisi u gradu pa ne koristis internet,1001 zezancija s njima.Sad jos i ovo jedino se oni prave ludi.Ne znam imaju li kakve veze sa politikom,koliko cujem big bos radoncic mrco je uvezan,ali stvarno nema smisla. Ne znam da li kojim slucajem neko od njih ovo cita,ali prvom prilikom ako dobiju konkurenciju u dijelu grada gdje zivim mjenjam ih bez razmisljanja. HS zdraoooo....
Ličnost dana - Biznismen dobrog srca![]()
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/licn ... -srca.html