Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moonca wrote:
Nisam ni ja znala.Zar vlasnik ne moze ukloniti neke stranice ili je to specijalna knjiga sa obiljezenim stranicama.?
S druge strane , sta ako konkurencija pocne dolaziti i pisati kojesta? Kako to kontrolisu?
ne može ukloniti ništa, sve stranice su označene brojevima i ne smije pejgamber po njima švrljati korektorom ili bilo šta ispravljati ili kidati listove...to su specijalne knjige koje se takve naručuju i kupuju u knjižarama...sve se provjerava, ne znam da li se upisuje i ime ili neki kontakt podatak na kraju upisa, uglavnom znaju ovi iz inspekcije kako utvrditi je li autentično ili je konkurencija nešto lažirala.
ako ti personal ne htjedne dati knjigu zovi iz istih stopa kantonalnu inspekciju rada
el_bake007 wrote:Veceras u mrkvi na dobrinji udjem i narucim 10 u cijeli za ponjet, platim i racun izlazi a saner sto radi za kasom me gleda ko tele u sarena vrata jer je guzva i ja sacekam, uzmem i donesem kuci kad ono u pola... nazovem da se pozalim i dobijem pitanje hoces da ti dostavimo to pola i podsmjeh...
Koji bezobrazluk. Steta sto narod nije solidaran, pa da zaobidju radnju kada ovako nesto cuju.
Cevabdzinica u kojoj stalno kupujem i kojoj su stalno odlicni cevapi nije radila pa sam u nedostatku drugih opcija morao pare ostaviti u Mrkvi. A to za knjigu gostiju/zalbi ,svratiti cu sutra
inače i u slavnoj Veneri u Nedžarićima hinjski šuknu 10 u pola, narod uglavnom i koji jede na licu mjesta neće da se žali a pogotovo ovi koji nose...to je još jedan razlog što sam ih prekrižila pored toga što im ćevapi konstantno imaju okus kao da su spremljeni u tavi na ulju, mrve na njima nema onog roštiljskog šmeka...dakle em ciganče na somunu em mute s pripremom
Toffee karamela wrote:inače i u slavnoj Veneri u Nedžarićima hinjski šuknu 10 u pola, narod uglavnom i koji jede na licu mjesta neće da se žali a pogotovo ovi koji nose...to je još jedan razlog što sam ih prekrižila pored toga što im ćevapi konstantno imaju okus kao da su spremljeni u tavi na ulju, mrve na njima nema onog roštiljskog šmeka...dakle em ciganče na somunu em mute s pripremom
To sam i ja primjetio, nema one naparenosti i svježine ćevapa
Toffee karamela wrote:inače i u slavnoj Veneri u Nedžarićima hinjski šuknu 10 u pola, narod uglavnom i koji jede na licu mjesta neće da se žali a pogotovo ovi koji nose...to je još jedan razlog što sam ih prekrižila pored toga što im ćevapi konstantno imaju okus kao da su spremljeni u tavi na ulju, mrve na njima nema onog roštiljskog šmeka...dakle em ciganče na somunu em mute s pripremom
To sam i ja primjetio, nema one naparenosti i svježine ćevapa
Cevapi su im se pokvarili nevidjeno, ali je ostalo sve ok.. I dalje smatram da ima najbolje sudjukice u gradu
pa pretpostavljam da se u Mannheimu ne može lako do somuna ako u blizini nema neke bliskoistočne pekare...ali ovakve ćevape, bar po boji i veličini, pola radnji u SA može samo sanjati
Ja se sjecam, prije rata se u mnogim cevabdjinicama sluzio ajvar uz cevape. Kao mali, ja nisam volio ajvar, ali kada mi donesu uz cevape, uvijek bi pojeo,i onda bi mi stara govorila, kako jedes ajvar a kuci neces...
musicman80 wrote:Ja se sjecam, prije rata se u mnogim cevabdjinicama sluzio ajvar uz cevape. Kao mali, ja nisam volio ajvar, ali kada mi donesu uz cevape, uvijek bi pojeo,i onda bi mi stara govorila, kako jedes ajvar a kuci neces...
The 51st State wrote:
kad bi mi ovo gdje u cevabdzinici iznijeli, demonstrativno bih napustio objekat.
jednom u Robotu na Socijalnom naručila ćevape, dijete mi neko iznese u običnom hljebu, kao sendvič ...rekoh šta je ovo, kako ovo služite ćevape...kaže ono NISMO MI ĆEVABDŽINICA...tada sam bila najbliže tome da napustim objekat
služe ćevape ali nisu ĆEVABDŽINICA i to ih oslobađa obaveze da posluže jelo kako bog zapovijeda i to usred SA
The 51st State wrote:
kad bi mi ovo gdje u cevabdzinici iznijeli, demonstrativno bih napustio objekat.
jednom u Robotu na Socijalnom naručila ćevape, dijete mi neko iznese u običnom hljebu, kao sendvič ...rekoh šta je ovo, kako ovo služite ćevape...kaže ono NISMO MI ĆEVABDŽINICA...tada sam bila najbliže tome da napustim objekat
služe ćevape ali nisu ĆEVABDŽINICA i to ih oslobađa obaveze da posluže jelo kako bog zapovijeda i to usred SA
Toffee karamela wrote:
The 51st State wrote:
The 51st State wrote:
boga molim da su propali
Jesu li dobri bili?
pored tog verbalnog assaulta na moj mozak ko bi se sad sjećao jesu li ćevapi bili dobri ...kad @orinoco pomenu luk, njega nisu štedjeli, bio je izrezan na četvero i nabacan na tacnu
musicman80 wrote:Ja se sjecam, prije rata se u mnogim cevabdjinicama sluzio ajvar uz cevape. Kao mali, ja nisam volio ajvar, ali kada mi donesu uz cevape, uvijek bi pojeo,i onda bi mi stara govorila, kako jedes ajvar a kuci neces...