seen wrote:ali planiram da prikljucim preko BHtelekoma sad kad se vratim u sa.... pitanje je da li su bhtelekom radnici upoznati s mac'om .... jer ovaj lik sto mi je prikljucio nije znao pa sam moro da zovem, i nakon 2-3 dana i nakon 4-5 sati razgovarajuci preko telefona, naso sam jednog momka koji je bio dobro upoznat s mac's i pomogo mi je da prikljucim internet....
Ja sam spojio Binetov ADSL tamo negdje 2004 te cini mi se, i znam da su i tada bili vise manje uspoznati, mozda cak i previse upoznati, jer su mi rekli da skinem sa neta PPPoE za Mac, ali se ispostavilo da mi i ne treba, stvar je sama proradila cim sam ukucao username/pass

Nego...istina da ovo nije tema za ovo i da ce izgledati kao antireklama ali, jesi siguran da moras uvesti bas taj net, i da tehnicki ne mozes ni jedan drugi?
Ako mozes Logosoft xDSL, ja se ne bih sekunde dvoumio, pa cak i bilo koji drugi provder, GlobalNet, EPN, HS...da ne navodim sad svoje razloge, tek sam prije par mjeseci presao na drugi provider i nadam se da se nikad necu morati vratiti na Bihnet.
A sto se tice i ostalih providera, ma jesu upoznati su, znam po sebi kad su mi dolazili, trebalo je samo konfigurisati modem zapravo, te nasteliti par opcija na specifican nacin bas za Mac, i odradili su sve OK, ovo ostalo ako oni i ne znaju, mozes sam.