Dešavanja u Srbiji

Post Reply
victory

Post by victory »

Ddur wrote:
branimir_s wrote:Udri udri udri ....- Nemanju Kusturicu..
Emire, Srbine: Gdje ste ba miševi?

Režiser Emir Kusturica na beogradskom protestnom skupu poručio Zapadu da je nepravedan prema Srbima

Proslavljeni režiser Emir Kusturica obratio se emocionalnim govorom na kraju beogradskog protestnog skupa protiv nezavisnosti Kosova "Kosovo je Srbija" na kojem je učestvovalo nekoliko stotina hiljada ljudi.

Kusturica, kojeg je premijer Srbije Vojislav Koštunica najavio kao "velikog srpskog režisera", na početku svog obraćanja je pitao "gdje su domaći miševi koji rade za platu i tvrde da naši korijeni nisu u temeljima evropske civilizacije?"

"Gdje su miševi koji srpskom mitu pretpostavljaju holivudski mit?" pitao je Kustrica.

"Ništa mi nemamo protiv drugih mitova. Ali evo večeras, kojem mi mitu pripadamo? Kosovskom mitu. Svi narodi svijeta imaju svoju mitologiju pa i mi," rekao je Kusturica.

"Ali mi nemamo samo ideju o nebeskom narodu. Imamo naučnike koji su ugrađeni u svjetski naučni sistem: Milutin Milanković je čovjek čije ime nosi jedna nebeska planeta, to je naš čovjek. Ivo Andrić je nosilac Nobelove nagrade -- Srbin!" rekao je Kusturica uz veliko odobravanje okupljenih.

"Miloš Crnjanski je čovjek koji nosi srpsko ime i pravoslavne je vjere. Bodiroga je jedan od najboljih košarkaša svih vremena, naš je čovjek," rekao je Kusturica.

"Ima li nešto što je ulaznica u veliki svijet a da mi nemamo? Nema," rekao je Kusturica kojeg je masa prekidala povicima "Emire, Srbine".

"Sedamnaesti februar je dan iza kojeg bi trebalo da krene osamnaesti ali broj 18 bi trebao da sečeka jer bi trebalo da se napravi novo brojanje, novi kalendar. Taj kalendar će čekati do novog sedamnaestog, dok Kosovo ponovo ne bude slobodno," poručio je režiser.

Kusturica je rekao da su Srbi bili optuženi da su genocidan narod "ali im to nije uspjelo", nakon čega je uslijedilo protjerivanje hrvatskih i kosovskih Srba i bombardovanje od strane NATO-a.

"Poslije toga smo ušli u demokratiju, vjerovatno najtragičniju na svetu, gdje smo isporučili svog predsjednika a onda su nam ubili premijera."

"Sve smo učinili da ta ulaznica koju su naučnici, sportisti i drugi obezbijedili, da je ispunimo ali se ona nije ispunila. Svaki put kad smo činili nešto što je od nas traženo, morali smo ići dublje i dublje."

"Čekamo da se broj 17 pomjeri prema broju 18, da Kosovo bude ponovo slobodno i da bude naše," poručio je na kraju svog govora Kusturica.

"Živjeli. Živjela Srbija. Živjelo Kosovo."

http://www.radiosarajevo.ba
Kusturica da umije gledati u kristalnu kuglu mogla bi mu se ukazati ‘kristalna noc’, koja ce se prije ili kasnije odigrati na onoj Mokroj Gori , i koja uzgred budi receno, jos uvijek ima manju nadmorsku visinu od Emirovog ega.

U toj kristalno-epskoj noci kada se, umjesto poatriotskih floskula i jeftinog mitingasko-jogurtskog dodvoravanja, bude tabirila geneoloska i genetska datoteka, ‘njegov’ Drvengrad ce biti pretvoren u garez i pepeo, i to ne od strane ‘miseva’ nego zapaljivom logikom i macolaskom voljom ovih fasista sto pale i ruse vlastiti grad, osokoljeni reziserovim patriotskim grcanjem i antiglobalistickim naricanjem. Samo sto tada nece biti nikoga da sve to snimi jer kazu da je Kusturica zabranio da se u njegovoj carevini slusa i gleda B 92. Ali zato nema dileme da bi ovaj youtube panegerik sa fasistickog foruma posprajcao, reziserov mokrogorski ego za barem jedno dva metra kvalitetne bukovine.
http://www.stormfront.org/forum/showthr ... ?p=5167830
pesak

Post by pesak »

Slusajte emisiju Pescanik ...sutra je u 15 i 30 repriza... evo, na ovom sajtu, http://www.pescanik.net a moze i da se skine...slusajte pametne ljude.

Neko je pomenuo novinara Cirjakovica...ako je to onaj za koga mislim da jeste, tip je dugogodisnji saradnik udbe. udbas.

Covece, sto je opasno...danas udjem u taxi, taksiata slusa Pescanik. Ja se obradujem, pazi kakav fin taksista, ugasim moj mp3 player, kad on pocne Natasa Kandic nije smela da ide kod Hasima Tacija, ne mogu da joj pridjem, ima gorile oko nje... :shock:
kako moze braniti samo siptare, a ne i srbe...ja probala da mu kazem...on poceo da vice, ja rekla cuvenu idiotsku recenicu - svako ima pravo na svoje misljenje i zacutala..mislila sam da ce da me tuce...posle je stajao ispred ulaza, ja pomislila da hoce da vidi gde ulazim, pa sam usla u neki drugi ulaz. :-?
jbt. koji kreteni. ne smes ni u taxi da udjes. odmah hoce da se svadjaju i biju. a slusa pescanik, verovatno kap sto ja slusam onaj debilni radikalski radio- da vidim sta smeraju.
jos su mi na poslu poceli da *eru kako ja volim hasima tacija , kao -da li ga volim.. :-) .i da ja treba da se zovem nusreta, a ne ovako kako se zovem. ..da li se ja ustvari zovem nusreta.. :-? mos misliti, i sta ja njemu da kazem na to..
blagi boze, koji kreteni ovde zive.
retradicionaliziran

Post by retradicionaliziran »

zweistein wrote:dali postoji glupli narod od ovih srbi nevjerujem, za njima moze covjek samo da propada, primjetio sam da se mnogi srbi sada srame posto je citav svijet video kako je to glup narod, kazu da smo mi glupi, mi smo za njih einstein :D
Smiješno!Kako možeš jedan cijeli narod okarakterizirati kao lud narod!?Pročitaj viceve koji su na račun Bosanaca pa ćeš vidjeti u koji su kontekst stavljani,a svjesni smo da to nije istina.Ako je od pola milijuna protestanata njih nekoliko hiljada divljalo ne znači da su svi takvi.
Ripicipi

Post by Ripicipi »

zweistein wrote:dali postoji glupli narod od ovih srbi nevjerujem, za njima moze covjek samo da propada, primjetio sam da se mnogi srbi sada srame posto je citav svijet video kako je to glup narod, kazu da smo mi glupi, mi smo za njih einstein :D
Mislim da je stvarno vrijeme da se malo smanji sa nacionalizmom i likovanjem oko Kosova. Ponasate se ko djeca. Nit' su svi Srbi isti, kao sto to nisu ni Hrvati i Bosnjaci. Pojedinci se cude sto ljudi u Banjaluci izlaze na proteste zbog druge drzave(Kosova), a ovdje se Kosovo spominje i "velica" kao da je dio nase drzave :roll:
Fakat ne kontam...
Sa Srbima smo zivjeli i zivjet cemo i ubuduce, kao i sa Hrvatima.
Izjave tipa "Idemo u rat", "pobiti sve srbe" itd. kako sam primjetio izjavljuju pretezno dijasporci koju su miljama daleko od BiH, i oni vjerovatno nikada vise nece dijeliti "haustor" sa tim istim Srbima i Hrvatima kao mi sto smo ostali ovdje.
Cudom sam se cudio izjavama nekih Srba(iz RS-a), ali STVARNO ima i "nas" svakakvih... :-?
Last edited by Ripicipi on 22/02/2008 13:21, edited 3 times in total.
foodoo

Post by foodoo »

onaj ko ne divlja a glasa za divljače i podržava politiku i ideologiju je jednak onome ko to izvršava.

problem sa Srbima će prestati onog momenta kada svoju djecu ne budu učili da su Bošnjaci Turci ili poturice koje treba u jamu bacit, kada prestanu učiti svoju djecu da Srbijanije ratovala i da nema ništa sa genocidom u Bosni, kad prestanu djecu učiti da je sve gdje ima Srbin, srpsko, kada prestanu svoje kolege studente muslimane ismijavati što sa bocom idu u zahod, spontano paliti džamije, itd.

Samo onda će Srbija da krene uzlaznom putanjom.

Ja mislim da ovo nije kraj moralnog i državnog pada Srbije i Srpskog naroda. Slijedi dalje osuda svjetske javnosti, ukidanje RSa, pritisci da se prizna genocid, ukloni crkva iz avlije,
sjever76

Post by sjever76 »

A kako si ti samo nepismen to je tek za pricu.
testament

Post by testament »

retradicionaliziran wrote:
Smiješno!Kako možeš jedan cijeli narod okarakterizirati kao lud narod!?Pročitaj viceve koji su na račun Bosanaca pa ćeš vidjeti u koji su kontekst stavljani,a svjesni smo da to nije istina.Ako je od pola milijuna protestanata njih nekoliko hiljada divljalo ne znači da su svi takvi.

Po tvojoj logici onda ako je 5000 ustaša klalo i ubijalo srbe u drugom svjetskom ratu,onda ne znači da je cijela hrvatska takva,a vi ste je upravo tako okarakterisali,i hrvate(SVE!) kao genocidan narod.Znači kad neko napadne vas zbog vašeg divljaštva ond su tu u pitanju pojedinci,a ako neko vama učini neko zlo onda su svi krivi :?
I jeste istina za pojedine viceve o bosancima,nisu tu samo predrasude,rat i ovaj period poslije rata me je uvjerio da je samo ljudska glupost pored svemira bezgranična,tako da ima dosta istine u vicevima o "glupim" bosancima,kao što ima dosta istine u tome da su srbi lud narod!!
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

RTS ukinuo američke filmove i serije
Radiotelevizija Srbije nakon proglašenja neovisnosti Kosova odlučila je iz svog programa izbaciti američke serije i filmove te iste zamijeniti ruskim i starijim srbijanskim serijama. Iz uredništva RTS-a tvrde da nije riječ o cenzuri nego o "slučajnosti". Direktor RTS-a Aleksandar Tijanić tvrdi da da su serije i filmovi ukinuti zbog velikog broja izvanrednih emisija o Kosovu te da će se nakon smirivanja situacije i program zajedno s američkim televizijskim proizvodima vratiti u normalu. No kako je i gledateljima postalo vrlo očito da je program jednostran beogradski list "Blic" ustrajao je u odluci da direktor objasni činjenicu prema kojoj se osim izvanrednih informativnih emisija uobičajeno emitira i zabavni program, samo ne američke proizvodnje. 'Ruske serije su kratke i uklapaju nam se u trenutnu programsku shemu' – suzdržano je ekstremne odluke uredništva televizije objasnio Tijanić.

Mrak,tama,zlo.......... :? pa Balkanski kasapin je za ove mala maca.
fukara_tz

Post by fukara_tz »

Jel ide ko od vas uskoro u Bg trebale bi mi jedne leviske :?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

De stvarno smanjite malo doživljaje,ne trebaju nam izljevi nacionalizma i mrznje prema bilo kome,generisanje naroda je zaostao i malouman čin od bilo koga.
pesak

Post by pesak »

pici wrote:
RTS ukinuo američke filmove i serije
Radiotelevizija Srbije nakon proglašenja neovisnosti Kosova odlučila je iz svog programa izbaciti američke serije i filmove te iste zamijeniti ruskim i starijim srbijanskim serijama. Iz uredništva RTS-a tvrde da nije riječ o cenzuri nego o "slučajnosti". Direktor RTS-a Aleksandar Tijanić tvrdi da da su serije i filmovi ukinuti zbog velikog broja izvanrednih emisija o Kosovu te da će se nakon smirivanja situacije i program zajedno s američkim televizijskim proizvodima vratiti u normalu. No kako je i gledateljima postalo vrlo očito da je program jednostran beogradski list "Blic" ustrajao je u odluci da direktor objasni činjenicu prema kojoj se osim izvanrednih informativnih emisija uobičajeno emitira i zabavni program, samo ne američke proizvodnje. 'Ruske serije su kratke i uklapaju nam se u trenutnu programsku shemu' – suzdržano je ekstremne odluke uredništva televizije objasnio Tijanić.

Mrak,tama,zlo.......... :? pa Balkanski kasapin je za ove mala maca.
Da. Imas pravo. Inace, Tijanic je u vreme Milosevica bio mininistar za informisanje. /cini mi se/. Kostunica ga postavio za direktora televizije, a ima samo srednju skolu koju je zavrsio preko veze. Inace, direktor TV mora da ima fakultet.
Legalista je Kostunica, ko kaze drugacije, klevece i laze... :-)
carla del ponte

Post by carla del ponte »

bosan wrote:
Fair Life wrote:Zapamtite da od tudje stete nema nama koristi...
Nasha je krava crkla ,Fair . Nasha .
Ponašamo se gotovo svi na ovom forumu kao Mirjana Hrga: Kod nas sve salameti a eno komšiji sve krave pocrkaše! Blago nama s njima i njima snama /komšijama/ :(
bijelo_dugme

Post by bijelo_dugme »

fukara_tz wrote:
Anka wrote: Ma šta da mislite o nama, i jasno mi je da se radujete našoj nesreći, jedno jeste činjenica i to niko ne može osporiti: priznavanjem Kosova prekršeni su svi zakoni, prekršeno je međunarodno pravo, principi UN-a i ostalih svetskih institucija. Otvorena je Pandorina kutija....

Image

Image
Al ce im Condelleeza Rice ga zavalit :-)
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Kakav nepismenjakovic...
Sta mislis da probas pisati na njemackom, mozda te budemo bolje razumjeli.
Ti si gori od "njih" kada mozes tako nesto da pises.
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

bosanska rijec wrote:
Ahmmed wrote:
callmethebreeeze wrote: ja se ne radujem vasoj nesreci. meni je samo zao sto ce vase budalastine svima nama o glavu da se obiju.
jednu zanimljivu stvar je mahniti kusturica danas rekao. svi narodi imaju mitove, vas problem ( izvinjavam se sto moram generalizovati) je sto vi, ne samo da imate mit, vec zivite u mitu.

p.s da ne bi bilo zabune, svako normalan osudjuje ustaske zlocine na srbima.
callme,ne samo da osuđuje...Pisao sam na ovom forumu,da je vrijeme da se jasno i glasno progovori o ustaškim zločinima, pogotovo onim koje su činili Bošnjaci, kojih, nažalost, nije manjkalo u ustaškom pokretu.I koji su zauzimali najznačajnije funkcije u vlasti ustaške NDH. I nije ni ovo naše lijepo Sarajevo izašlo iz drugog sv.rata bez ijedne mrlje na obrazu....I moglo se i moralo uraditi više na zaštiti sarajevskih Jevreja i Srba....

Ali, ne možemo mi to govoriti ovoj ženi....Ona to ne razumije.......Na pomen genocida u Srebrenici, ona odgovara, hladno, propračunato, protupitanjem
o ustaškim zločinima!?

I džaba je takvima pričati o našem stidu za svaki nevini srpski život , oduzet u naše ime,u periodu 1992 -1995.....Njima su važni samo "njihovi" životi....Njima je srebrenička krv, tek osveta Turcima....Četnici, nije šala, moj prijatelju, četnici....

dosla sam do ove stranice i zaista nisam mogla dalje citati, najezila sam se od pomisli da vecina ovako razmislja kao Anka, .

Cuj pominje nam Hrvate iz II svjetskog rata, pa su nam dok su nad nama vrsili genocide pominjali Turke , i pored svega toga sta su jada uradili u proteklom ratu, opet nakon Kosova opet prijeti Anka : pominjuci otvaranje pandorine kutije ... jel to malo bilo , hajte opet trazite razloge ne bi li takvi preko drine i ovi prije drine sta usicarili. Vi ste licemjerne, hladne i proracunate ubice. Zao mi je malobrojnih vasih sunarodnjaka koji nemaju kost u mozgu ko vecina vas a najzalivije mi je ovog regiona u kojem zive takvi susjedi. Zamisljam da je makar trecina onih sinosnjih prosvjednika u onim godinama rata prosvjedovala protiv ubijanja Bosnjaka , vasih susjeda, i da ste se pozivali na medjunarodno pravo...... kako ste samo.... nemam rijeci .... vi ste dno dna. Cemu da likujemo, cemu da se radujemo bona ne bila kad od takvog susjeda nikad dobra, jadna je i ova planeta s vama.
neznam cemu ovoliko cudjenje :? vuk dlaku mijenja... i na kraju obicno ujede magarca... tome u prilog govore slike i uzvici sa protesta u Beogradu, Palama, Lukavici, Banja Luci...

samo mi nije jasno da su napali hrvatsku i nasu ambasadu s obzirom da jos uvijek nismo priznali nezavisno Kosovo :? .. ah da... zaboravila sam... to nam je za II svj rat :roll:
luciferino

Post by luciferino »

Anka wrote: Ma šta da mislite o nama, i jasno mi je da se radujete našoj nesreći, jedno jeste činjenica i to niko ne može osporiti: priznavanjem Kosova prekršeni su svi zakoni, prekršeno je međunarodno pravo, principi UN-a i ostalih svetskih institucija. Otvorena je Pandorina kutija....

Image
Šmrc, šmrc...evo da se i ja raskmezim na tužnom sudbinom srBskom. Možda tebi jednom i dođe u glavu da vam je Kosovo kazna (i to minimalna) za zlodjela koja su Milošević i njegovi mali od palube počinili na ovim prostorima. Srbija se lijepo izvukla za genocid u Hagu. I još opšte imate obraza spominjati nekakvo međunarodno pravo i rezolucije? E kada izručite Karadžića i Mladića, javite se. Do tada i dalje sanjajte mitološke snove.
dalmatinka

Post by dalmatinka »

max_power

Post by max_power »

prdimahovina wrote:jao, pozivanje na neku pravdu, kukanje o bjelosvjetskoj nepravdi...jao patetike...
Bas smijesno, pogotovo nama koji smo na svojoj koži '92. to itekako osjetili. I sada, zamislite tu šizofreniju, ljudi kojima je idol u životu Mladić, plaču i u nevjerici se pitaju "Ima li pravde na ovome svijetu". Stvarno ne zna čovjek šta da misli o tome. na momenat pomislim da montipajtonovci snimaju neki novi serijal...
uglavnom srbija je veceras pokazala nekoliko lica
-masa izmanipulisanih debila (citaj: ovce) okupljene po trgovima sa zastavama...
-iskompleksirani paćenici agresivci (sto razbijaju)
- normala ekipa (okupljena oko Čede, B92...) koja osudjuje ove pobrojane i stidi se svega
-itd (nastavite niz)
sada, koje cemo mi lice vidjeti, koliko kojih ima, to je druga priča, ali nije sve crno-bijelo.
upravo tako :thumbup:
zweistein

Post by zweistein »

pa eto mislim da su 90% srba nacionalisti, a sto nisu demonstririla kada je bio rat u hrvatsku,bih,kosovo da kazu stop zlocinci nemoj to u ime srpskog naroda da radis a znali su svi sta se radilo, nene svi su dilazi tri prsta i tako podrzavali ratnezlonice, sta da pisem znate sami kako je to cudan narod (mislim 90%) moje misljejnje :D
pesak

Post by pesak »

Sad koliko posto, ne znam, ali da nisu svi, nisu. Ja bila na mirovnim demonstracijama, protiv rata u BIH, Hrvatskoj...koliko puta. I nisam bila sama.
Liberalism

Post by Liberalism »

Kazu pravo se zakuhalo na granici Srbije i Kosova.

Prvo su razbili demostrante a sada RTS javlja da su studeti vraceni sa granice i da je granica ponov pod UN / EU kontrolom.

ovo se bas ozbiljno zakuhava
luciferino

Post by luciferino »

pesak wrote:Sad koliko posto, ne znam, ali da nisu svi, nisu. Ja bila na mirovnim demonstracijama, protiv rata u BIH, Hrvatskoj...koliko puta. I nisam bila sama.
Nisi lično ti problem, ali jadni ste vi sa ovim ostalima. Eno čovjek bezveze izgori u ambasadi...zbog čega? Kome je to naudio paljevinom osim sebi?
Smatram da si u jako nezavidnom položaju kao "njihova" koja je protiv njih, a nalaziš se među njima.
Šapat

Post by Šapat »

Hm...pozivanje na "pravdu" u slucaju Srbije, a pogotovo RS, u najmanju ruku je patetican. Vrlo sovinisticki, licemjerno i nadasve neubjedljivo i hinjski je tvrditi kako je cin otcjepljenja Kosova i proglasenja nezavisnosti "nelegitiman", "nelegalan", "nevazeci", "protivan medjunarodnom pravu", itd., a svi znamo sta je ta ista Srbija radila proteklih 17 godina. Evo redom, cisto radi podsjecanja.
- '90: napali Sloveniju, radi proglasenja nezavisnosti od SFRJ, i izgubili...
- '91-'95: napali Hrvatsku, radi proglasenja nezavisnosti od SFRJ, i izgubili...
- '92-'95: napali BiH, radi proglasenja nezavisnosti od SFRJ, i izgubili...

Dalje, RS je nastala vrlo krvavim ratom koji je ta ista Srbija vodila protiv svih nesrba na prostoru BiH, i to sredstvima koja su zabranjena po svim tim medjunarodnim pravilima i pravima na koja se danas tako svesrdno pozivaju, a u to spada: etnicko ciscenje, bespravno zatvaranje, mucenje, silovanje i na kraju - genocid (koliko god se oni batrgali, genocid je dokazan i presudjen za Srebrenicu, a nova tuzba pred sudom pravde ce biti kad-tad).

Uspostavljali su kojekakve SAO-MAO-TAO po cijeloj teritoriji i Hrvatske i BiH, sve samoproglasene srpske teritorije (navodno, vjekovna srpska ognjista...), a danas placu kada se njima radi isto.

Uz to, cijelom svijetu pokazuju svoje pravo lice, koje ima vise nalicja:
- lopovsko (i u HR i u BiH su, inace, popljackali sve sto su mogli, i to najcesce od ubijenih nesrba),
- licemjerno (dok se ovamo k'o fol bore za Kosovo, na drugoj strani to koriste da opet malo kradu i pljackaju. I pri tome im apsolutno nista ne znaci sto izgledaju usminkano - lopov je lopov, kreten je kreten...)

I to je to "braco" srbi - Kosovo je nezavisno, konacno, nakon stotina godina.
RS to nije ni sada niti ce ikada biti, koliko god se Dodik uvlacio u pakas kojekakvim Beogradskim i Srbijanskim vodjama (citaj: istinskim lopovima i kriminalcima).
I uz to - Dodik je danas svjestan svoje nemoci i svi koji ga podrzavaju su studenti koji nemaju dovoljno mozga s kojim bi sami za sebe razmisljali, i starci koji su zadojeni kako ne treba jos prije 50-60 godina. Normalni ljudi od njega zaziru i u Banja Luci, i Bijeljini i Zvorniku i Prijedoru i svim ostalim mjestima. Svesto danas moze uraditi je kupovati glasove za izbore drzavnom imovinom i obecavati naivnima kule i gradove i zlatne kasike.

A g. Nostradamus je davno rekao (parafraziram): "...na Balkanu ce postojati narod koji ce povesti mnoge ratove, ali sve ce ih izgubiti i na kraju ce ih ostati toliko da ce moci stati pod jednu krosnju drveta...". Igrajmo se asoijacija - koji li je to narod...hmmmm
max_power

Post by max_power »

carla del ponte wrote:
bosan wrote:
Fair Life wrote:Zapamtite da od tudje stete nema nama koristi...
Nasha je krava crkla ,Fair . Nasha .
Ponašamo se gotovo svi na ovom forumu kao Mirjana Hrga: Kod nas sve salameti a eno komšiji sve krave pocrkaše! Blago nama s njima i njima snama /komšijama/ :(
Ne moze nama biti bolje dok ni njima ne bude bolje. To su kao spojene posude. Realno, bolje da u susjedstvu imamo dvije normalne i uspjesne pravne drzave jer bi to i nas povuklo prema naprijed. Ali sve dok su radikali i nacionalisti najjaci faktor u Srbiji, ta formula ne vazi.
pitt

Post by pitt »

Citam na B92 sve zemlje cije su ambasade napadnute su ostro reagovale i uputile protesne note ambasadorima srbije.......sta ovi nasi dorati rade? :roll: :?
Post Reply