*za grupnu fotografiju posaljite mi email na PP pa cu proslijediti

Ne mogu obecati nista za veceras... a potrudim se docijasminasab wrote:Evo veceras je jedno pakovanje, od 18h pa nadalje. Dolazis?chinese_water wrote:Moze i pakovanje i nosanje?Pearl wrote:diktator nece nikome odredjivati sta da radi, zabrana pusenja u igraoni je dovoljno "naredjenja" za jedan dan![]()
ali ce nam trebati pomoc oko nosanja paketica
sta je za priredbu, treba li nam bina? Ivy? ako treba, ja to moram na protokol UNITICA prijaviti najkasnije do srijede.. imamo li ozvucenje, bilo kakve druge rekvizite (sve moramo prijaviti u protokol)
sta je sa policijom, je li ih iko obavijestio o priredbi?
ja zaista moram ovo postaviti ta djeca su krasna i za sutra imamo dogovorenu jos jednu ovakvu "turu"Pearl wrote:ucenici Osnovne skole "Behaudin Selmanovic" su za samo 2 dana prikupili 2 auta puna stvari i 230 KM.. svaka cast
![]()

Ja veceras ne bih pakovala, ali mogu prevesti slatkise u igraonu, mozemo ako hoces nas dvije pravo poslije posla po to u Interex. Mogu i prevesti stvari kod nermine (koliko stvari i gdje?), ali ako cemo to obaviti odmah po dolasku u igraonu, posto kasnije imam obaveza. Jesu li te stvari vec spremne ili se tek veceras trebaju pakovati?Pearl wrote:pakovanje opet veceras od 6 pa na dalje ko moze...
srijeda i petak otpadaju, djeca imaju navece priredbe... u subotu ne smije biti udarni dan, valja i u nedelju citav dan biti na nogama...
za veceras nam trebaju volonteri sa autima i "nosaci"- treba pokupovati slatkisa prije odlaska u igraonu, nemamo vise nicega, a trebaju nam bibiji i da prevezemo dio stvari za tuzlu kod nermine kuci i ljudi koje ce to nositi......
srijeda ne moze, petak ne moze...suncica24 wrote:Pearl, ubit cu te zbog ovog pakovanja veceras!
Inace... zovem, zovem...zovem
Vodica se potrudi da obavi sve poslove danas i stigne u 18:00 ...Pearl wrote:dobrovoljci ?
gdje je sad ona kineska voda... c c c c cauta 2 imamo, trebaju nam jake muske ruke
jooooj!jasminasab wrote:Stigle slike iz Ustikoline napokooooon!![]()
Mozete ih vidjeti na: http://picasaweb.google.com/jasminasab/PaketiciZaSve2007?authkey=CfwmTDUFc2A (da ne postavljam sad sve ovdje). Uslikali su ih svih 14, jedno po jedno. Nije neka kvaliteta slika, ali se vidi sta treba da se vidi.
Vjerujem da ce vam osmijesi i okice ove djece reci dovoljno. Puno mi je srce!![]()
Meni je najsladje ispao ovaj djecak (iako su svi medeni):
moze mozeLejla_v wrote:Samo da se prijavim![]()
![]()
Ja sam jutros opet bila u skoli "B.Selmanovic"
puno auto ponovo![]()
![]()
ima jos dosta toga ali cu to veceras ili ujutro
i jos 142km i 20€![]()
DJECO SVAKA CAST![]()
Pearl jelmoze ako budem veceras dolazila da ti predam novac ili sutra (ako neuspijem veceras)