Vojislav Šešelj
-
breuer
#977 Re: Vojislav Šešelj
I obavezno, al obavezno da mu se dodijeli profesura i na pravu i političkim naukama, mada, kako je ispreskakao sviju, moglo bi ga se i na kriminalistiku ugurat...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#978 Re: Vojislav Šešelj
kakva ba zabrana... razbucat će to miško samo ga barćite 
-
channel10
#979 Re: Vojislav Šešelj
Nemoj zajebati, ako on kaže da nije državljanin BiH, a postoji zabrana ulaska, za koga rade ovi iz Ministarstva civilnih poslova BiH?
-
breuer
#980 Re: Vojislav Šešelj
Pa nije državljanin, al ima sve uvjete da to postane...taman bi podigao prosjek inteligencije u BiH...channel10 wrote:Nemoj zajebati, ako on kaže da nije državljanin BiH, a postoji zabrana ulaska, za koga rade ovi iz Ministarstva civilnih poslova BiH?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#981 Re: Vojislav Šešelj
taman da nam dođe pred izbore 
da siromašni zaborave da su siromašni
i da neodlučni glasaju za svoje
da siromašni zaborave da su siromašni
i da neodlučni glasaju za svoje
-
breuer
#982 Re: Vojislav Šešelj
siromašni smo mi svakako, teško će to iko temeljito promijeniti u dogledno vrijeme, zato, nek nam makar bude zanimljivo...
-
channel10
#983 Re: Vojislav Šešelj
Kako će postati ako postoje mjere zabrane ulaska u BiH?breuer wrote:Pa nije državljanin, al ima sve uvjete da to postane...taman bi podigao prosjek inteligencije u BiH...channel10 wrote:Nemoj zajebati, ako on kaže da nije državljanin BiH, a postoji zabrana ulaska, za koga rade ovi iz Ministarstva civilnih poslova BiH?
-
breuer
#984 Re: Vojislav Šešelj
Preko štelechannel10 wrote:Kako će postati ako postoje mjere zabrane ulaska u BiH?
-
channel10
#985 Re: Vojislav Šešelj
Znaci ide hapšenje pri ulasku u državu?!
Samo me zanima ko stoji iza ove lopovske izjave iz Ministarstva civilnih poslova BiH gdje se manipulira ovim narodom i gdje se daju lažne informacije.
Samo me zanima ko stoji iza ove lopovske izjave iz Ministarstva civilnih poslova BiH gdje se manipulira ovim narodom i gdje se daju lažne informacije.
-
breuer
#986 Re: Vojislav Šešelj
A kakve veze ima zabrana ulaska koju je odredio jedan Visoki predstavnik, prihvatio je i sljedeći, i tek onako skoro šapčući pomenuo ovaj današnji maneken. Kakvo hapšenje, na osnovu čega?channel10 wrote:Znaci ide hapšenje pri ulasku u državu?!
- sinuhe
#987 Re: Vojislav Šešelj
Ne treba mu nista drugo nego rodni list. Sve to moze uraditi preko advokata.
-
Fudo387
#988 Re: Vojislav Šešelj
Pa na osnovu zabrane ulaska u drzavu.breuer wrote:A kakve veze ima zabrana ulaska koju je odredio jedan Visoki predstavnik, prihvatio je i sljedeći, i tek onako skoro šapčući pomenuo ovaj današnji maneken. Kakvo hapšenje, na osnovu čega?channel10 wrote:Znaci ide hapšenje pri ulasku u državu?!
Recimo, da ti dobijes zabranu ulaska u Austriju, prvi put kad bi pokusao da udjes u tu zemlju odmah bi te uhapsili i deportovali odakle si dosao.
-
channel10
#989 Re: Vojislav Šešelj
Pa na osnovu zabrane. Ako ista postoji, mogu ga uhapsiti i deportirati. Sam kaže da nema naše državljanstvo i ne može ga izvaditi jer ima zabranu ulaska u BiH.
Probaj ti uci u neku državu gdje imaš zabranu ulaska.
@sinuhe,kako mu mogu izdati državljanstvozbog mjera zabrane ulaska jer samim izdavanjem mu poništavaju mjeru zabrane ulaska?
Edit: evo čovjek napisa identičan post.
Probaj ti uci u neku državu gdje imaš zabranu ulaska.
@sinuhe,kako mu mogu izdati državljanstvozbog mjera zabrane ulaska jer samim izdavanjem mu poništavaju mjeru zabrane ulaska?
Edit: evo čovjek napisa identičan post.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#990 Re: Vojislav Šešelj
Et vojvode na cevape...Potvrđeno: Vojislav Šešelj se nije odrekao državljanstva BiH niti mu je ono oduzeto

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#991 Re: Vojislav Šešelj
Lider SRS reaguje na izjavu visokog predstavnika
ŠEŠELJ ZA KURIR: Incko, videću da li ću u BiH ući kao njen državljanin ili na neki drugi način!
Politika
14:05, 06.04.2016.
29
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, reagujući na izjavu visokog predstavnika u BiH Valentina Incka o njegovoj zabrani ulaska u BiH, poručuje za Kurir da će tamo sigurno ući, bez obzira na rampu.
Ne propustite...
INCKO: Šešelj može u BiH samo ako je njen državljanin
Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko izjavio je da Ministarstvo bezbednosti BiH prvo treba da utvrdi da li je Vojislav Šešelj državljanin BiH i ako jeste, on ima pravo da uđe u BiH, a u suprotnom, odluka o zabrani ulaska je na snazi.
Šešelj tim povodom za Kurir objašnjava da odluka o njegovoj zabrani ulaska u BiH postoji od 1998. godine, a doneo ju je tadašnji visoki predstavnik Karlos Vestendorpa.
"Tada su me okupatori proterali iz Banjaluke. Tu odluku je posle produžio i bivši visoki predstavnik Pedi Ešdaun i ona je još na snazi. Ja nikada nisam bio upisan u knjigu državljana BiH, ali bih mogao da budem, jer sam rođen u Sarajevu, a moji otac i majka su iz Hercegovine, rođeni su u Trebinju. Imam sve uslove za to", objašnjava lider radikala za Kurir.
On ponavlja da će u BiH otići, međutim još ne želi da otkrije kako.
"Tamo ću sigurno otići, a da li kao državljanin BiH ili na neki drugi način - još nisam odlučio", zagonetan je Šešelj.
TTAKOO JE VOVJVODOO VLATI SE MATICI...SAVAJEVO TE CEKA
-
L u c i f e r
#992 Re: Vojislav Šešelj
Nek mu dadnu kakog kabrijoleta da ispozdravlja razdragane narodne mase...

-
Paul F.
#993 Re: Vojislav Šešelj
To bi najbolje bilo.Black swan wrote:ma ja sam najavio da će za predsjedništvo se kandidirati
bio bi fol u ime hrvata![]()
![]()
![]()
![]()
- muha_sa
#994 Re: Vojislav Šešelj
koji je ublehaš ovaj Inckopici wrote:Lider SRS reaguje na izjavu visokog predstavnika
ŠEŠELJ ZA KURIR: Incko, videću da li ću u BiH ući kao njen državljanin ili na neki drugi način!
Politika
14:05, 06.04.2016.
29
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, reagujući na izjavu visokog predstavnika u BiH Valentina Incka o njegovoj zabrani ulaska u BiH, poručuje za Kurir da će tamo sigurno ući, bez obzira na rampu.
Ne propustite...
INCKO: Šešelj može u BiH samo ako je njen državljanin
Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko izjavio je da Ministarstvo bezbednosti BiH prvo treba da utvrdi da li je Vojislav Šešelj državljanin BiH i ako jeste, on ima pravo da uđe u BiH, a u suprotnom, odluka o zabrani ulaska je na snazi.
Šešelj tim povodom za Kurir objašnjava da odluka o njegovoj zabrani ulaska u BiH postoji od 1998. godine, a doneo ju je tadašnji visoki predstavnik Karlos Vestendorpa.
"Tada su me okupatori proterali iz Banjaluke. Tu odluku je posle produžio i bivši visoki predstavnik Pedi Ešdaun i ona je još na snazi. Ja nikada nisam bio upisan u knjigu državljana BiH, ali bih mogao da budem, jer sam rođen u Sarajevu, a moji otac i majka su iz Hercegovine, rođeni su u Trebinju. Imam sve uslove za to", objašnjava lider radikala za Kurir.
On ponavlja da će u BiH otići, međutim još ne želi da otkrije kako.
"Tamo ću sigurno otići, a da li kao državljanin BiH ili na neki drugi način - još nisam odlučio", zagonetan je Šešelj.
TTAKOO JE VOVJVODOO VLATI SE MATICI...SAVAJEVO TE CEKA
- arzuhal
#996 Re: Vojislav Šešelj
Sudija Antoneti haman bio na zadatku...
http://www.6yka.com/novost/102780/ispov ... oze-i-meneTo što Lukić kaže da nije uradio ništa za šta ga optužuju i za šta je osuđen nije previše za čuđenje. Ali svakako privlači pažnju to što mu je jedan od sudija u Hagu poverovao, ili mu je bar išlo u korist to što je sumnjao. Reč je o francuskom sudiji Žan Klodu Antonetiju, bivšem potpredsedniku apelacionog veća Pariza i bivšem savetniku dvojice predsednika Francuske - Žaka Širaka i Nikole Sarkozija. On je bio član tribunala koji je revidirao presudu Lukiću i koji je glasao da se ponovi suđenje i dozvoli da odbrana predstavi nova svedočenja koja su navodno oslobađajuća. Antoneti je dao ostavku Haškom tribunalu u znak protesta zbog nepravde koja je naneta Lukiću(!). Za razliku od drugih osam sudija i dva tužioca u procesu, Antoneti je potvrdio da su mu Lukićevi svedoci delovali sasvim kredibilno, dok svedoci druge strane nisu bili baš ubedljivi.
- asurbanipal
#997 Re: Vojislav Šešelj
arzuhal wrote:Sudija Antoneti haman bio na zadatku...
http://www.6yka.com/novost/102780/ispov ... oze-i-meneTo što Lukić kaže da nije uradio ništa za šta ga optužuju i za šta je osuđen nije previše za čuđenje. Ali svakako privlači pažnju to što mu je jedan od sudija u Hagu poverovao, ili mu je bar išlo u korist to što je sumnjao. Reč je o francuskom sudiji Žan Klodu Antonetiju, bivšem potpredsedniku apelacionog veća Pariza i bivšem savetniku dvojice predsednika Francuske - Žaka Širaka i Nikole Sarkozija. On je bio član tribunala koji je revidirao presudu Lukiću i koji je glasao da se ponovi suđenje i dozvoli da odbrana predstavi nova svedočenja koja su navodno oslobađajuća. Antoneti je dao ostavku Haškom tribunalu u znak protesta zbog nepravde koja je naneta Lukiću(!). Za razliku od drugih osam sudija i dva tužioca u procesu, Antoneti je potvrdio da su mu Lukićevi svedoci delovali sasvim kredibilno, dok svedoci druge strane nisu bili baš ubedljivi.
Jezuita...
- Thorgerson
#998 Re: Vojislav Šešelj
Treba Seselja namamit u Sarajevo. Zatim ga uhapsit i deportovat u Srbiju.
Ali ga deportovati preko Slavonskog broda.
Ko da ce znat u kombiju kuda ide. A nigdje ne pise kojom rutom ga se mora deportovat. Progleda Vojo na granici kad ono viori se hrvatska zastava - njegova omiljena.

Ali ga deportovati preko Slavonskog broda.
Ko da ce znat u kombiju kuda ide. A nigdje ne pise kojom rutom ga se mora deportovat. Progleda Vojo na granici kad ono viori se hrvatska zastava - njegova omiljena.
-
bole1st
#999 Re: Vojislav Šešelj
Seselj je attention whore, bitno mu je samo da se prica o njemu. Gasi temu. 
-
hajducka travica
#1000 Re: Vojislav Šešelj
y6u4u45u88yuytujtj676i7i67i67