Vojislav Šešelj

Post Reply
Patriotska_Liga

#976 Re: Vojislav Šešelj

Post by Patriotska_Liga »

breuer

#977 Re: Vojislav Šešelj

Post by breuer »

I obavezno, al obavezno da mu se dodijeli profesura i na pravu i političkim naukama, mada, kako je ispreskakao sviju, moglo bi ga se i na kriminalistiku ugurat...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#978 Re: Vojislav Šešelj

Post by Truba »

kakva ba zabrana... razbucat će to miško samo ga barćite :D
channel10

#979 Re: Vojislav Šešelj

Post by channel10 »

Nemoj zajebati, ako on kaže da nije državljanin BiH, a postoji zabrana ulaska, za koga rade ovi iz Ministarstva civilnih poslova BiH?
breuer

#980 Re: Vojislav Šešelj

Post by breuer »

channel10 wrote:Nemoj zajebati, ako on kaže da nije državljanin BiH, a postoji zabrana ulaska, za koga rade ovi iz Ministarstva civilnih poslova BiH?
Pa nije državljanin, al ima sve uvjete da to postane...taman bi podigao prosjek inteligencije u BiH...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#981 Re: Vojislav Šešelj

Post by Truba »

taman da nam dođe pred izbore :D
da siromašni zaborave da su siromašni
i da neodlučni glasaju za svoje
breuer

#982 Re: Vojislav Šešelj

Post by breuer »

siromašni smo mi svakako, teško će to iko temeljito promijeniti u dogledno vrijeme, zato, nek nam makar bude zanimljivo...
channel10

#983 Re: Vojislav Šešelj

Post by channel10 »

breuer wrote:
channel10 wrote:Nemoj zajebati, ako on kaže da nije državljanin BiH, a postoji zabrana ulaska, za koga rade ovi iz Ministarstva civilnih poslova BiH?
Pa nije državljanin, al ima sve uvjete da to postane...taman bi podigao prosjek inteligencije u BiH...
Kako će postati ako postoje mjere zabrane ulaska u BiH?
breuer

#984 Re: Vojislav Šešelj

Post by breuer »

channel10 wrote:Kako će postati ako postoje mjere zabrane ulaska u BiH?
Preko štele
channel10

#985 Re: Vojislav Šešelj

Post by channel10 »

Znaci ide hapšenje pri ulasku u državu?!

Samo me zanima ko stoji iza ove lopovske izjave iz Ministarstva civilnih poslova BiH gdje se manipulira ovim narodom i gdje se daju lažne informacije.
breuer

#986 Re: Vojislav Šešelj

Post by breuer »

channel10 wrote:Znaci ide hapšenje pri ulasku u državu?!

Samo me zanima ko stoji iza ove lopovske izjave iz Ministarstva civilnih poslova BiH gdje se manipulira ovim narodom i gdje se daju lažne informacije.
A kakve veze ima zabrana ulaska koju je odredio jedan Visoki predstavnik, prihvatio je i sljedeći, i tek onako skoro šapčući pomenuo ovaj današnji maneken. Kakvo hapšenje, na osnovu čega?
sinuhe

#987 Re: Vojislav Šešelj

Post by sinuhe »

Ne treba mu nista drugo nego rodni list. Sve to moze uraditi preko advokata.
Fudo387

#988 Re: Vojislav Šešelj

Post by Fudo387 »

breuer wrote:
channel10 wrote:Znaci ide hapšenje pri ulasku u državu?!

A kakve veze ima zabrana ulaska koju je odredio jedan Visoki predstavnik, prihvatio je i sljedeći, i tek onako skoro šapčući pomenuo ovaj današnji maneken. Kakvo hapšenje, na osnovu čega?
Pa na osnovu zabrane ulaska u drzavu.
Recimo, da ti dobijes zabranu ulaska u Austriju, prvi put kad bi pokusao da udjes u tu zemlju odmah bi te uhapsili i deportovali odakle si dosao.
channel10

#989 Re: Vojislav Šešelj

Post by channel10 »

Pa na osnovu zabrane. Ako ista postoji, mogu ga uhapsiti i deportirati. Sam kaže da nema naše državljanstvo i ne može ga izvaditi jer ima zabranu ulaska u BiH.
Probaj ti uci u neku državu gdje imaš zabranu ulaska.

@sinuhe,kako mu mogu izdati državljanstvozbog mjera zabrane ulaska jer samim izdavanjem mu poništavaju mjeru zabrane ulaska?

Edit: evo čovjek napisa identičan post.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#990 Re: Vojislav Šešelj

Post by pici »

Potvrđeno: Vojislav Šešelj se nije odrekao državljanstva BiH niti mu je ono oduzeto
Et vojvode na cevape...

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#991 Re: Vojislav Šešelj

Post by pici »

Lider SRS reaguje na izjavu visokog predstavnika
ŠEŠELJ ZA KURIR: Incko, videću da li ću u BiH ući kao njen državljanin ili na neki drugi način!
Politika
14:05, 06.04.2016.
29

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, reagujući na izjavu visokog predstavnika u BiH Valentina Incka o njegovoj zabrani ulaska u BiH, poručuje za Kurir da će tamo sigurno ući, bez obzira na rampu.
Ne propustite...

INCKO: Šešelj može u BiH samo ako je njen državljanin

Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko izjavio je da Ministarstvo bezbednosti BiH prvo treba da utvrdi da li je Vojislav Šešelj državljanin BiH i ako jeste, on ima pravo da uđe u BiH, a u suprotnom, odluka o zabrani ulaska je na snazi.

Šešelj tim povodom za Kurir objašnjava da odluka o njegovoj zabrani ulaska u BiH postoji od 1998. godine, a doneo ju je tadašnji visoki predstavnik Karlos Vestendorpa.

"Tada su me okupatori proterali iz Banjaluke. Tu odluku je posle produžio i bivši visoki predstavnik Pedi Ešdaun i ona je još na snazi. Ja nikada nisam bio upisan u knjigu državljana BiH, ali bih mogao da budem, jer sam rođen u Sarajevu, a moji otac i majka su iz Hercegovine, rođeni su u Trebinju. Imam sve uslove za to", objašnjava lider radikala za Kurir.

On ponavlja da će u BiH otići, međutim još ne želi da otkrije kako.

"Tamo ću sigurno otići, a da li kao državljanin BiH ili na neki drugi način - još nisam odlučio", zagonetan je Šešelj.

TTAKOO JE VOVJVODOO VLATI SE MATICI...SAVAJEVO TE CEKA
L u c i f e r

#992 Re: Vojislav Šešelj

Post by L u c i f e r »

Nek mu dadnu kakog kabrijoleta da ispozdravlja razdragane narodne mase...

Image
Paul F.

#993 Re: Vojislav Šešelj

Post by Paul F. »

Black swan wrote:ma ja sam najavio da će za predsjedništvo se kandidirati

bio bi fol u ime hrvata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To bi najbolje bilo. :D
muha_sa

#994 Re: Vojislav Šešelj

Post by muha_sa »

pici wrote:
Lider SRS reaguje na izjavu visokog predstavnika
ŠEŠELJ ZA KURIR: Incko, videću da li ću u BiH ući kao njen državljanin ili na neki drugi način!
Politika
14:05, 06.04.2016.
29

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, reagujući na izjavu visokog predstavnika u BiH Valentina Incka o njegovoj zabrani ulaska u BiH, poručuje za Kurir da će tamo sigurno ući, bez obzira na rampu.
Ne propustite...

INCKO: Šešelj može u BiH samo ako je njen državljanin

Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko izjavio je da Ministarstvo bezbednosti BiH prvo treba da utvrdi da li je Vojislav Šešelj državljanin BiH i ako jeste, on ima pravo da uđe u BiH, a u suprotnom, odluka o zabrani ulaska je na snazi.

Šešelj tim povodom za Kurir objašnjava da odluka o njegovoj zabrani ulaska u BiH postoji od 1998. godine, a doneo ju je tadašnji visoki predstavnik Karlos Vestendorpa.

"Tada su me okupatori proterali iz Banjaluke. Tu odluku je posle produžio i bivši visoki predstavnik Pedi Ešdaun i ona je još na snazi. Ja nikada nisam bio upisan u knjigu državljana BiH, ali bih mogao da budem, jer sam rođen u Sarajevu, a moji otac i majka su iz Hercegovine, rođeni su u Trebinju. Imam sve uslove za to", objašnjava lider radikala za Kurir.

On ponavlja da će u BiH otići, međutim još ne želi da otkrije kako.

"Tamo ću sigurno otići, a da li kao državljanin BiH ili na neki drugi način - još nisam odlučio", zagonetan je Šešelj.

TTAKOO JE VOVJVODOO VLATI SE MATICI...SAVAJEVO TE CEKA
koji je ublehaš ovaj Incko :lol: za šta li on služi da mi je znat :-)
oridjidji

#995 Re: Vojislav Šešelj

Post by oridjidji »

Zenička balevina :lol:
arzuhal

#996 Re: Vojislav Šešelj

Post by arzuhal »

Sudija Antoneti haman bio na zadatku...
To što Lukić kaže da nije uradio ništa za šta ga optužuju i za šta je osuđen nije previše za čuđenje. Ali svakako privlači pažnju to što mu je jedan od sudija u Hagu poverovao, ili mu je bar išlo u korist to što je sumnjao. Reč je o francuskom sudiji Žan Klodu Antonetiju, bivšem potpredsedniku apelacionog veća Pariza i bivšem savetniku dvojice predsednika Francuske - Žaka Širaka i Nikole Sarkozija. On je bio član tribunala koji je revidirao presudu Lukiću i koji je glasao da se ponovi suđenje i dozvoli da odbrana predstavi nova svedočenja koja su navodno oslobađajuća. Antoneti je dao ostavku Haškom tribunalu u znak protesta zbog nepravde koja je naneta Lukiću(!). Za razliku od drugih osam sudija i dva tužioca u procesu, Antoneti je potvrdio da su mu Lukićevi svedoci delovali sasvim kredibilno, dok svedoci druge strane nisu bili baš ubedljivi.
http://www.6yka.com/novost/102780/ispov ... oze-i-mene
asurbanipal

#997 Re: Vojislav Šešelj

Post by asurbanipal »

arzuhal wrote:Sudija Antoneti haman bio na zadatku...
To što Lukić kaže da nije uradio ništa za šta ga optužuju i za šta je osuđen nije previše za čuđenje. Ali svakako privlači pažnju to što mu je jedan od sudija u Hagu poverovao, ili mu je bar išlo u korist to što je sumnjao. Reč je o francuskom sudiji Žan Klodu Antonetiju, bivšem potpredsedniku apelacionog veća Pariza i bivšem savetniku dvojice predsednika Francuske - Žaka Širaka i Nikole Sarkozija. On je bio član tribunala koji je revidirao presudu Lukiću i koji je glasao da se ponovi suđenje i dozvoli da odbrana predstavi nova svedočenja koja su navodno oslobađajuća. Antoneti je dao ostavku Haškom tribunalu u znak protesta zbog nepravde koja je naneta Lukiću(!). Za razliku od drugih osam sudija i dva tužioca u procesu, Antoneti je potvrdio da su mu Lukićevi svedoci delovali sasvim kredibilno, dok svedoci druge strane nisu bili baš ubedljivi.
http://www.6yka.com/novost/102780/ispov ... oze-i-mene

Jezuita...
Thorgerson

#998 Re: Vojislav Šešelj

Post by Thorgerson »

Treba Seselja namamit u Sarajevo. Zatim ga uhapsit i deportovat u Srbiju.

Ali ga deportovati preko Slavonskog broda.

Ko da ce znat u kombiju kuda ide. A nigdje ne pise kojom rutom ga se mora deportovat. Progleda Vojo na granici kad ono viori se hrvatska zastava - njegova omiljena.

:evil:
bole1st

#999 Re: Vojislav Šešelj

Post by bole1st »

Seselj je attention whore, bitno mu je samo da se prica o njemu. Gasi temu. :D
hajducka travica

#1000 Re: Vojislav Šešelj

Post by hajducka travica »

y6u4u45u88yuytujtj676i7i67i67 :evil:
Post Reply