Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@karanana
i gorazdak se raspituje za duncana, jer navija za spurse, pa ako si za kakav trade posalji mu ponudu, spreman je dati bilo koja 2 igraca izuzev LBG-a naravno.
pa evo pogledo sam. nema stvarno nista sto me interesuje, pa cak ni da daje 2 za duncana, ne znam sta bih uzeo da su mi konsistentni starteri. naravno izuzimajuci lbj-a.
vau. necu ovaj put laskati i hvaliti sebe, jer 7-3 i nije nesto. ali 10-0 alphonsa zasluzuje cestitku. i nije digo neki beze tim kojeg vlasnik ne prati i ne mijenja postavu, nego je digo ekipu koja je i nakon 0-10 cetvrtoplasirana.
karanana wrote:vau. necu ovaj put laskati i hvaliti sebe, jer 7-3 i nije nesto. ali 10-0 alphonsa zasluzuje cestitku. i nije digo neki beze tim kojeg vlasnik ne prati i ne mijenja postavu, nego je digo ekipu koja je i nakon 0-10 cetvrtoplasirana.
Bogami, B.Wallace skoknu 4x u napadu i hop od 10:0 postade 9:1.. Takav je život
P.S. Imam sreće da su svi zdravi, čekajte da moji počnu da se krše..
Jebena gripa i temperatura, fulim finale kupa u fudbalu, ovdje ne naštimam roster pa mi Mayo sa 28p, 5s i 5a i Shaq sa 14p, 6s i 4b ostanu u utilitiesima
shaqqa wrote:Jebena gripa i temperatura, fulim finale kupa u fudbalu, ovdje ne naštimam roster pa mi Mayo sa 28p, 5s i 5a i Shaq sa 14p, 6s i 4b ostanu u utilitiesima
Nema to nikakve veze, UTIL se jednako broji kao i bilo koja druga pozicija, važno je da nisu ostali u rezervama:) Evo pogledaj svoje poene, pa ćeš vidjeti da je sve ušlo u obračun, pa i Mayo-ovih 7 TO-s
UTIL je nešto kao džoker u kartama - mijenja jednako svaku poziciju , ako imaš npr. 4 PG-s da ti igraju jedan dan, ti možeš dvojicu staviti na PG i G, dok druga obojica mogu na UTIL.
shaqqa wrote:Jebena gripa i temperatura, fulim finale kupa u fudbalu, ovdje ne naštimam roster pa mi Mayo sa 28p, 5s i 5a i Shaq sa 14p, 6s i 4b ostanu u utilitiesima
Nema to nikakve veze, UTIL se jednako broji kao i bilo koja druga pozicija, važno je da nisu ostali u rezervama:) Evo pogledaj svoje poene, pa ćeš vidjeti da je sve ušlo u obračun, pa i Mayo-ovih 7 TO-s
UTIL je nešto kao džoker u kartama - mijenja jednako svaku poziciju , ako imaš npr. 4 PG-s da ti igraju jedan dan, ti možeš dvojicu staviti na PG i G, dok druga obojica mogu na UTIL.
Zato don't panic, nisi se prešaoh;)
Stotinu mi bubnjeva darkwooda, sad si me utješio, hvala ti
E jbg LSD, imaš 3 igrača Minnesote koji sinoć kombinovano zabiju 73 poena
Ne sjećam se kad je Minnesota kao ekipa zabila toliko poena
Inače loš mi je ovaj matchup pravo sa LSD-om, imam feeling da ću zijaniti nekih 2-8 ili 1-9 al eto, vidjećemo...
shaqqa wrote:E jbg LSD, imaš 3 igrača Minnesote koji sinoć kombinovano zabiju 73 poena
Ne sjećam se kad je Minnesota kao ekipa zabila toliko poena
Inače loš mi je ovaj matchup pravo sa LSD-om, imam feeling da ću zijaniti nekih 2-8 ili 1-9 al eto, vidjećemo...
Ma ne mora to ništa znaciti...duga je hefta,tek smo poceli
Ja s Neelixom deveram, valja protiv D.Howarda skupiti blokada, skokova i FG, al haj ako ništa FT# valjda uzimam (iako moj Rondo nista bolje ne puca iste od njega:))