Druže, to se zove motivacija.and1medjed wrote:elsaik me ureko
od onda kad je on reko da svakog casti mene nema nigdje
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
vjecnobordo
SUĐENJE GORE NEGO KOD NAS U LIGI, NAVIJAČI NAPUSTILI STADIONelSaik wrote:vjecnobordo (4/11) - elSaik (4/10) 0:2
Ima još puno da se igra, ali eto. Fina prednost.
-
elSaik
Samo ste krivi. Igrate na kontranapad na domaćem terenu...vjecnobordo wrote:SUĐENJE GORE NEGO KOD NAS U LIGI, NAVIJAČI NAPUSTILI STADIONelSaik wrote:vjecnobordo (4/11) - elSaik (4/10) 0:2
- Neelix
neumorni steelSaik wrote:Samo ste krivi. Igrate na kontranapad na domaćem terenu...vjecnobordo wrote:SUĐENJE GORE NEGO KOD NAS U LIGI, NAVIJAČI NAPUSTILI STADIONelSaik wrote:vjecnobordo (4/11) - elSaik (4/10) 0:2
-
elSaik
Ja sam sa autićima fudbala igrao...Neelix wrote:neumorni steelSaik wrote:Samo ste krivi. Igrate na kontranapad na domaćem terenu...vjecnobordo wrote: SUĐENJE GORE NEGO KOD NAS U LIGI, NAVIJAČI NAPUSTILI STADIONtako sam ja kad sam bio mali pa sa autichima priche izmisljao
maskirani osvetnik i to
PS Utakmica Feyenoord - Alkmaar je odgođena...
PS2 Kada sam napisao kontra-napad mislio sam na to da je nekoliko utakmica prepisao od mene i samo dodao ili smanjio za 1 gol. A dvije tekme je prepisao.
- van Basten
eto vidiš moj Neelix... meni si zamjerao za šupljiranje, a vidi ove dvojice...
btw, poveo sam 1:0 u gostima nakon munjevitog kontranapada 2 na 1 kojeg sam rutinski realizovao
btw, poveo sam 1:0 u gostima nakon munjevitog kontranapada 2 na 1 kojeg sam rutinski realizovao
-
vjecnobordo
elSaik wrote:Ja sam sa autićima fudbala igrao...Neelix wrote:neumorni steelSaik wrote: Samo ste krivi. Igrate na kontranapad na domaćem terenu...tako sam ja kad sam bio mali pa sa autichima priche izmisljao
maskirani osvetnik i to
![]()
PS Utakmica Feyenoord - Alkmaar je odgođena...
PS2 Kada sam napisao kontra-napad mislio sam na to da je nekoliko utakmica prepisao od mene i samo dodao ili smanjio za 1 gol. A dvije tekme je prepisao.
Nisam prepiso ovo kolo nijedan od tebe, samo sam poklopio liverpool i arsenal, a igro sam i ja feyenord, pa sam promjenio sat prije tekme, jer sam sazno za odgodu
-
elSaik
Vidiš. Čak i namještanjem pokušavaš, ali ne ide ti, druže, nikako.vjecnobordo wrote: Nisam prepiso ovo kolo nijedan od tebe, samo sam poklopio liverpool i arsenal, a igro sam i ja feyenord, pa sam promjenio sat prije tekme, jer sam sazno za odgodu, ali izgleda džabe.
-
vjecnobordo
Sve tvoje tekme su završeneelSaik wrote:Vidiš. Čak i namještanjem pokušavaš, ali ne ide ti, druže, nikako.vjecnobordo wrote: Nisam prepiso ovo kolo nijedan od tebe, samo sam poklopio liverpool i arsenal, a igro sam i ja feyenord, pa sam promjenio sat prije tekme, jer sam sazno za odgodu, ali izgleda džabe.
-
vjecnobordo
FT MONACO-LENS 2-0
Hajmo jos Real sutra i bod u džep. A ako bude sreće i Intera, ali eto
Hajmo jos Real sutra i bod u džep. A ako bude sreće i Intera, ali eto
- darius_maximus
Jedno pitanje: smijem li ja sada zamijeniti par Feyenoord-Alkmaar, nekom utakmicom koja pocinje sutra?
-
vjecnobordo
To nije po pravilima, ali sad me nebi čudilo da elSaik izmisli da je i to moguce, ali ja mislim da ce i on biti pametan pa ostati pri svom misljenju da mjenjanja pravila nema do kraja sezone. On ionako ima tituludarius_maximus wrote:Jedno pitanje: smijem li ja sada zamijeniti par Feyenoord-Alkmaar, nekom utakmicom koja pocinje sutra?
-
elSaik
Mislim da će završiti sa 2:2 što je sasvim uredu s obzirom na okolnosti. Ne znam kako igra međed, ali eto, i sa ovim (eventualnim) bodom je titula skoro pa osigurana. Ali, opet, možda i Osasuna iznenadi.

Ne. Utakmica koja se prognozira, ali ne odigra, se računa kao promašaj. Jbg, najpoštenije bi bilo da je vjecnobordo javio svima da se tekma odgađa, ali eto nije, ipak mu pobjeda protiv mene više znači nego regularno prvenstvo.darius_maximus wrote:Jedno pitanje: smijem li ja sada zamijeniti par Feyenoord-Alkmaar, nekom utakmicom koja pocinje sutra?
-
vjecnobordo
1.Osasuna neće iznenaditi, jer onaj Real igra na silu pa ako na poluvremenu bude 3-0 za Osasunu, sudija ce svirati 4 penala i zavrsit ce 4-3. I ne zavoravi imam ja i InternazionalelSaik wrote:Mislim da će završiti sa 2:2 što je sasvim uredu s obzirom na okolnosti. Ne znam kako igra međed, ali eto, i sa ovim (eventualnim) bodom je titula skoro pa osigurana. Ali, opet, možda i Osasuna iznenadi.![]()
Ne. Utakmica koja se prognozira, ali ne odigra, se računa kao promašaj. Jbg, najpoštenije bi bilo da je vjecnobordo javio svima da se tekma odgađa, ali eto nije, ipak mu pobjeda protiv mene više znači nego regularno prvenstvo.darius_maximus wrote:Jedno pitanje: smijem li ja sada zamijeniti par Feyenoord-Alkmaar, nekom utakmicom koja pocinje sutra?
2.Konto sam ja javiti, ali kad bolje skontam sam sebe ukopajem. Pobjeda protiv tebe mi znači, jer derbi je derbi, a jos nisa siguran jel prvenstvo regularno s strane ostalih igraca. Ona tekma Neelix-elSaik je dosta sumljiva i tesko je zaboraviti, ali moram vjerovati da Neelix nebi pustio nekog s kim se na drugim temama "kolje" da pobjedi.
-
elSaik
Do sada sam se zayebavao, ali fakat pretjeruješ. Krenimo logički. Kolika je vjerovatnoća da neko da 4 gola u jednoj utakmici u ovoj ligi? Mala. Ja sam dao 3 gola. Kolika je vjerovatnoća da neko pobijedi 4:3? Mala.vjecnobordo wrote: 1.Osasuna neće iznenaditi, jer onaj Real igra na silu pa ako na poluvremenu bude 3-0 za Osasunu, sudija ce svirati 4 penala i zavrsit ce 4-3. I ne zavoravi imam ja i Internazional![]()
2.Konto sam ja javiti, ali kad bolje skontam sam sebe ukopajem. Pobjeda protiv tebe mi znači, jer derbi je derbi, a jos nisa siguran jel prvenstvo regularno s strane ostalih igraca. Ona tekma Neelix-elSaik je dosta sumljiva i tesko je zaboraviti, ali moram vjerovati da Neelix nebi pustio nekog s kim se na drugim temama "kolje" da pobjedi.
I kad već toliko sumnjaš u moje pobjede, što onda svako kolo prepisuješ prepisuješ parove od mene? Pa i u ovom kolu si prepisao dva rezultata i odigrao još 6 identičnih parova.
Pretjeruješ. Uozbilji se.
-
vjecnobordo
vjecnobordo-elSaik 2-2
Nakon vodstva gostiju 2-0 moji igraci su skupili snage i izjednačili rezultat. treba istaći da su elSaik-a na kraju i vile pronosale da megdan ne nappusti pognute glave, ipak Suazo je bio sretan i spretan.
Sve u svemu, i ja i elSaik zadovoljni, josa ako se zna da je međed izgubio...
Nakon vodstva gostiju 2-0 moji igraci su skupili snage i izjednačili rezultat. treba istaći da su elSaik-a na kraju i vile pronosale da megdan ne nappusti pognute glave, ipak Suazo je bio sretan i spretan.
Sve u svemu, i ja i elSaik zadovoljni, josa ako se zna da je međed izgubio...
-
vjecnobordo
Pošto vidim da je gospoda iz saveza nastavla sa svojom nesposobnošću, evo postavit cu ja rezultate, a onda nek oni kontaju tabelu(brzo sam ovo uradio, tako da je mogucnost greske velika):
Edoxxx - Neelix 1-2
Jaguar84 - darius_maximus 2-0
avenged_sevenfil - van Basten 1-2
Patron of Formello - cyprus 2-0
vjecnobordo - elSaik 2-2
Hantraga - and1medjed 2-0
Zanimljivi rezultati. Gosti uzeli dobar dio bodova i na svakoj tekmi barem 1 tim je postigao 2 gola.
Edoxxx - Neelix 1-2
Jaguar84 - darius_maximus 2-0
avenged_sevenfil - van Basten 1-2
Patron of Formello - cyprus 2-0
vjecnobordo - elSaik 2-2
Hantraga - and1medjed 2-0
Zanimljivi rezultati. Gosti uzeli dobar dio bodova i na svakoj tekmi barem 1 tim je postigao 2 gola.
-
vjecnobordo
TABELA(jednako nezvanična kao i rezultati):
1.elSaik 35
2.van Basten 30
3.Patron of Formello 30
4.Jaguar84 29
5.vjecnobordo 29
6.and1medjed 29
7.Hantraga 28
8. darius_maximus 27
9.Neelix 23
10.cyprus 21
11.Edoxxx 19
12.avenged_sevenfil 19
1.elSaik 35
2.van Basten 30
3.Patron of Formello 30
4.Jaguar84 29
5.vjecnobordo 29
6.and1medjed 29
7.Hantraga 28
8. darius_maximus 27
9.Neelix 23
10.cyprus 21
11.Edoxxx 19
12.avenged_sevenfil 19
- van Basten
konačno pobjeda u gostima. Opet se pogodilo podosta stativa i prečki, ali pošto se pobjedilo nećemo kukati. Mora se priznati da sam imao i malo sreće jer su protivniku 2 utakmice holandske lige odgođene.
-
elSaik
@vjecnobordo - smanji doživljaj. Koji ti je fazon nekome govoriti da je nesposoban? Mi to svakako nismo, samo nam se život ne svodi na forum i internet kao nekima već imamo i drugih obaveza.
I da, nisu mene nikakve "vile pronosale" nego te spasilo tvoje hinjsko ponašanje u vezi utakmice Feyenoord - Alkmaar, na osnovu koje su mnogi izgubili priliku da osvoje bod ili bodove. Što se mene tiče, i više sam nego zadovoljan s obzirom da sam imao 2 para manje od protivnika. Prednost mi je ostala 5 bodova i vjerovatno osiguravam titulu naredno kolo.
Rezultati, tabela kao i parovi za iduće kolo bit će objavljeni uskoro. Molim za malo strpljenja.
I da, nisu mene nikakve "vile pronosale" nego te spasilo tvoje hinjsko ponašanje u vezi utakmice Feyenoord - Alkmaar, na osnovu koje su mnogi izgubili priliku da osvoje bod ili bodove. Što se mene tiče, i više sam nego zadovoljan s obzirom da sam imao 2 para manje od protivnika. Prednost mi je ostala 5 bodova i vjerovatno osiguravam titulu naredno kolo.
Rezultati, tabela kao i parovi za iduće kolo bit će objavljeni uskoro. Molim za malo strpljenja.