Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elSaik

Post by elSaik »

and1medjed wrote:elsaik me ureko
od onda kad je on reko da svakog casti mene nema nigdje
:)
Druže, to se zove motivacija. :D
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo (4/11) - elSaik (4/10) 0:2

Ima još puno da se igra, ali eto. Fina prednost. ;)
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:vjecnobordo (4/11) - elSaik (4/10) 0:2

SUĐENJE GORE NEGO KOD NAS U LIGI, NAVIJAČI NAPUSTILI STADION :x
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:

Samo ste krivi. Igrate na kontranapad na domaćem terenu... :roll:
Neelix

Post by Neelix »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote:

neumorni ste :D tako sam ja kad sam bio mali pa sa autichima priche izmisljao :D maskirani osvetnik i to :D
elSaik

Post by elSaik »

Neelix wrote:
elSaik wrote:
vjecnobordo wrote: SUĐENJE GORE NEGO KOD NAS U LIGI, NAVIJAČI NAPUSTILI STADION :x
neumorni ste :D tako sam ja kad sam bio mali pa sa autichima priche izmisljao :D maskirani osvetnik i to :D
Ja sam sa autićima fudbala igrao... :D

PS Utakmica Feyenoord - Alkmaar je odgođena... :x
PS2 Kada sam napisao kontra-napad mislio sam na to da je nekoliko utakmica prepisao od mene i samo dodao ili smanjio za 1 gol. A dvije tekme je prepisao. :D
van Basten

Post by van Basten »

eto vidiš moj Neelix... meni si zamjerao za šupljiranje, a vidi ove dvojice... :D
btw, poveo sam 1:0 u gostima nakon munjevitog kontranapada 2 na 1 kojeg sam rutinski realizovao :lol:
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:
Neelix wrote:
elSaik wrote: Samo ste krivi. Igrate na kontranapad na domaćem terenu... :roll:
Ja sam sa autićima fudbala igrao... :D

PS Utakmica Feyenoord - Alkmaar je odgođena... :x
PS2 Kada sam napisao kontra-napad mislio sam na to da je nekoliko utakmica prepisao od mene i samo dodao ili smanjio za 1 gol. A dvije tekme je prepisao. :D

Nisam prepiso ovo kolo nijedan od tebe, samo sam poklopio liverpool i arsenal, a igro sam i ja feyenord, pa sam promjenio sat prije tekme, jer sam sazno za odgodu :D , ali izgleda džabe.
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote: Nisam prepiso ovo kolo nijedan od tebe, samo sam poklopio liverpool i arsenal, a igro sam i ja feyenord, pa sam promjenio sat prije tekme, jer sam sazno za odgodu :D , ali izgleda džabe.
Vidiš. Čak i namještanjem pokušavaš, ali ne ide ti, druže, nikako. :D
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote: Nisam prepiso ovo kolo nijedan od tebe, samo sam poklopio liverpool i arsenal, a igro sam i ja feyenord, pa sam promjenio sat prije tekme, jer sam sazno za odgodu :D , ali izgleda džabe.
Vidiš. Čak i namještanjem pokušavaš, ali ne ide ti, druže, nikako. :D
Sve tvoje tekme su završene :D -ne računamo Liverpool i Arsenal jer smo isto igrali, a meni jos ostaju real, monaco i inter. Hajde Monaco: DAJTE GOL DAJTE GOL DAJTE GOL DAJTE GOL DA SLAVIMO DAJTE GOL............
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

FT MONACO-LENS 2-0
Hajmo jos Real sutra i bod u džep. A ako bude sreće i Intera, ali eto :D
darius_maximus

Post by darius_maximus »

Jedno pitanje: smijem li ja sada zamijeniti par Feyenoord-Alkmaar, nekom utakmicom koja pocinje sutra?
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

darius_maximus wrote:Jedno pitanje: smijem li ja sada zamijeniti par Feyenoord-Alkmaar, nekom utakmicom koja pocinje sutra?
To nije po pravilima, ali sad me nebi čudilo da elSaik izmisli da je i to moguce, ali ja mislim da ce i on biti pametan pa ostati pri svom misljenju da mjenjanja pravila nema do kraja sezone. On ionako ima titulu :D :D , kako osvojenu, Bog sami zna
elSaik

Post by elSaik »

Mislim da će završiti sa 2:2 što je sasvim uredu s obzirom na okolnosti. Ne znam kako igra međed, ali eto, i sa ovim (eventualnim) bodom je titula skoro pa osigurana. Ali, opet, možda i Osasuna iznenadi. :D
darius_maximus wrote:Jedno pitanje: smijem li ja sada zamijeniti par Feyenoord-Alkmaar, nekom utakmicom koja pocinje sutra?
Ne. Utakmica koja se prognozira, ali ne odigra, se računa kao promašaj. Jbg, najpoštenije bi bilo da je vjecnobordo javio svima da se tekma odgađa, ali eto nije, ipak mu pobjeda protiv mene više znači nego regularno prvenstvo. ;)
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:Mislim da će završiti sa 2:2 što je sasvim uredu s obzirom na okolnosti. Ne znam kako igra međed, ali eto, i sa ovim (eventualnim) bodom je titula skoro pa osigurana. Ali, opet, možda i Osasuna iznenadi. :D
Ne. Utakmica koja se prognozira, ali ne odigra, se računa kao promašaj. Jbg, najpoštenije bi bilo da je vjecnobordo javio svima da se tekma odgađa, ali eto nije, ipak mu pobjeda protiv mene više znači nego regularno prvenstvo. ;)
1.Osasuna neće iznenaditi, jer onaj Real igra na silu pa ako na poluvremenu bude 3-0 za Osasunu, sudija ce svirati 4 penala i zavrsit ce 4-3. I ne zavoravi imam ja i Internazional :D
2.Konto sam ja javiti, ali kad bolje skontam sam sebe ukopajem. Pobjeda protiv tebe mi znači, jer derbi je derbi, a jos nisa siguran jel prvenstvo regularno s strane ostalih igraca. Ona tekma Neelix-elSaik je dosta sumljiva i tesko je zaboraviti, ali moram vjerovati da Neelix nebi pustio nekog s kim se na drugim temama "kolje" da pobjedi.
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote: 1.Osasuna neće iznenaditi, jer onaj Real igra na silu pa ako na poluvremenu bude 3-0 za Osasunu, sudija ce svirati 4 penala i zavrsit ce 4-3. I ne zavoravi imam ja i Internazional :D
2.Konto sam ja javiti, ali kad bolje skontam sam sebe ukopajem. Pobjeda protiv tebe mi znači, jer derbi je derbi, a jos nisa siguran jel prvenstvo regularno s strane ostalih igraca. Ona tekma Neelix-elSaik je dosta sumljiva i tesko je zaboraviti, ali moram vjerovati da Neelix nebi pustio nekog s kim se na drugim temama "kolje" da pobjedi.
Do sada sam se zayebavao, ali fakat pretjeruješ. Krenimo logički. Kolika je vjerovatnoća da neko da 4 gola u jednoj utakmici u ovoj ligi? Mala. Ja sam dao 3 gola. Kolika je vjerovatnoća da neko pobijedi 4:3? Mala.

I kad već toliko sumnjaš u moje pobjede, što onda svako kolo prepisuješ prepisuješ parove od mene? Pa i u ovom kolu si prepisao dva rezultata i odigrao još 6 identičnih parova. :roll:

Pretjeruješ. Uozbilji se. ;)
elSaik

Post by elSaik »

I da, zaboravio sam da čestitam uvaženom članu Saveza i suigraču cyprusu rođendan. Sretan rođendan sa željama da se iduće sezone boriš sa mnom za titulu... :D
Image
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

vjecnobordo-elSaik 2-2
Nakon vodstva gostiju 2-0 moji igraci su skupili snage i izjednačili rezultat. treba istaći da su elSaik-a na kraju i vile pronosale da megdan ne nappusti pognute glave, ipak Suazo je bio sretan i spretan.
Sve u svemu, i ja i elSaik zadovoljni, josa ako se zna da je međed izgubio...
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

Pošto vidim da je gospoda iz saveza nastavla sa svojom nesposobnošću, evo postavit cu ja rezultate, a onda nek oni kontaju tabelu(brzo sam ovo uradio, tako da je mogucnost greske velika):

Edoxxx - Neelix 1-2
Jaguar84 - darius_maximus 2-0
avenged_sevenfil - van Basten 1-2
Patron of Formello - cyprus 2-0
vjecnobordo - elSaik 2-2
Hantraga - and1medjed 2-0

Zanimljivi rezultati. Gosti uzeli dobar dio bodova i na svakoj tekmi barem 1 tim je postigao 2 gola.
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

TABELA(jednako nezvanična kao i rezultati):
1.elSaik 35
2.van Basten 30
3.Patron of Formello 30
4.Jaguar84 29
5.vjecnobordo 29
6.and1medjed 29
7.Hantraga 28
8. darius_maximus 27
9.Neelix 23
10.cyprus 21
11.Edoxxx 19
12.avenged_sevenfil 19
van Basten

Post by van Basten »

konačno pobjeda u gostima. Opet se pogodilo podosta stativa i prečki, ali pošto se pobjedilo nećemo kukati. Mora se priznati da sam imao i malo sreće jer su protivniku 2 utakmice holandske lige odgođene.
elSaik

Post by elSaik »

@vjecnobordo - smanji doživljaj. Koji ti je fazon nekome govoriti da je nesposoban? Mi to svakako nismo, samo nam se život ne svodi na forum i internet kao nekima već imamo i drugih obaveza.

I da, nisu mene nikakve "vile pronosale" nego te spasilo tvoje hinjsko ponašanje u vezi utakmice Feyenoord - Alkmaar, na osnovu koje su mnogi izgubili priliku da osvoje bod ili bodove. Što se mene tiče, i više sam nego zadovoljan s obzirom da sam imao 2 para manje od protivnika. Prednost mi je ostala 5 bodova i vjerovatno osiguravam titulu naredno kolo. ;)

Rezultati, tabela kao i parovi za iduće kolo bit će objavljeni uskoro. Molim za malo strpljenja. ;)
elSaik

Post by elSaik »

elSaik wrote: Rezultati, tabela kao i parovi za iduće kolo bit će objavljeni uskoro. Molim za malo strpljenja. ;)
Kao što sam i obećao, rezultati prošlog kola i tabela su postavljeni... :)

TABELA NAKON 19.KOLA
Image
elSaik

Post by elSaik »

:oops: PAROVI ZA 20.KOLO SU POSTAVLJENI :zzzz:

Image
elSaik

Post by elSaik »

cyprus, darius, Hantraga, Jaguar84, Neelix i vjecnobordo - niste odigrali svoje parove.
Post Reply