Brcko ;-)
-
district-beg
#977 Re: Brcko ;-)
hehe, ma nije ba, vec ja to nako, nek se raja malo nagleda...al evo nema huda haman vise ko ni gledat, svi nas izdaliBRCAK27 wrote:Ja ja BVeže ovo ti meni odrzavas čas kako se postaju slike ,heheheheh SELAM
-
district-beg
#978 Re: Brcko ;-)
pozdrav i tebi...sjedi, bujrumhocu wrote:Pozzz iz sehera DC ekipi na Sa-x![]()
![]()
ljudi ba, jos nam nema macce
- new_jazzWa
#979 Re: Brcko ;-)
nemoj ja da ti noge polomim radi te dijaspore,ili mene ne smatras njima,hehe...evo me boni,napokon mobilna i u mogucnosti da se forumam s vremena na vrijeme,tacnije svaki dan...sv e ok,neki dan se cula s maccom,fakat u banovicima...nesto je truHlo u drzavi danskoj,kazu ljudi...eto tako...pozz svima, ljubac starima i mig novimadistrict-beg wrote:ma bjeri ba, mani dijasporeBRCAK27 wrote:Nego nesto mi naumpade ,,kako se vi osjecate kako nam nema cuka po čarsiji ,,,eh ja miline ,,ima jos po gdje koji ali se da izdurati ,, uglavnom se lakse hodi po nasoj čarsiji ,,no da neduzim sad ce i juli ,,pa kas se vrate svi brcaci ,, eh tada mi je milina ,,mada mi je milina ionako ,,ali nekako mi je draze ,,ipak smo svi na okupu ,,,well eto svi koji se pakujete u nas lijepi šeher... WELCOME !![]()
![]()
-
district-beg
#980 Re: Brcko ;-)
hehe...konacno da nam se neko vratio, uh..ja se tamam zabrino oca mi...sta je s brodicom? ma kakva ti i dijaspora, ionako ti niko i ne vjeruje da si tamonew_jazzWa wrote:nemoj ja da ti noge polomim radi te dijaspore,ili mene ne smatras njima,hehe...evo me boni,napokon mobilna i u mogucnosti da se forumam s vremena na vrijeme,tacnije svaki dan...sv e ok,neki dan se cula s maccom,fakat u banovicima...nesto je truHlo u drzavi danskoj,kazu ljudi...eto tako...pozz svima, ljubac starima i mig novimadistrict-beg wrote:ma bjeri ba, mani dijasporeBRCAK27 wrote:Nego nesto mi naumpade ,,kako se vi osjecate kako nam nema cuka po čarsiji ,,,eh ja miline ,,ima jos po gdje koji ali se da izdurati ,, uglavnom se lakse hodi po nasoj čarsiji ,,no da neduzim sad ce i juli ,,pa kas se vrate svi brcaci ,, eh tada mi je milina ,,mada mi je milina ionako ,,ali nekako mi je draze ,,ipak smo svi na okupu ,,,well eto svi koji se pakujete u nas lijepi šeher... WELCOME !![]()
![]()
-
district-beg
#981 Re: Brcko ;-)
opet nigdje zive duse

-
BRCAK27
#982 Re: Brcko ;-)
Ev mene beže no sikiriki ,,sto vas nejam na kahvu?BUJRUM 
-
district-beg
#983 Re: Brcko ;-)
e dobro je masallah, jos nas ima! pa ne znam, hajd mozda veceras navrnemo dok onaj nije doso iz one suboteBRCAK27 wrote:Ev mene beže no sikiriki ,,sto vas nejam na kahvu?BUJRUM
- dacina_curica
#984 Re: Brcko ;-)
vraca nam se Simedistrict-beg wrote:hehe...konacno da nam se neko vratio, uh..ja se tamam zabrino oca mi...sta je s brodicom? ma kakva ti i dijaspora, ionako ti niko i ne vjeruje da si tamo![]()
..jest jest, maccu nam otjerase k kodru, ali ja sam se isto cuo s njom, i vraca se akobogda uskoro pa et
-
BRCAK27
#985 Re: Brcko ;-)
A JA ???? Hocu i ja u ST.L. hehehehdacina_curica wrote:vraca nam se Simedistrict-beg wrote:hehe...konacno da nam se neko vratio, uh..ja se tamam zabrino oca mi...sta je s brodicom? ma kakva ti i dijaspora, ionako ti niko i ne vjeruje da si tamo![]()
..jest jest, maccu nam otjerase k kodru, ali ja sam se isto cuo s njom, i vraca se akobogda uskoro pa et
![]()
![]()
....pa cete skupa ovamo meni u "sestrinski" St. Louis
Jesmo se ono tako dogovorili?
- dacina_curica
#986 Re: Brcko ;-)
Bujrum, djuture svi kod mene na kafu
a moze i na rostilj

-
district-beg
#987 Re: Brcko ;-)
e jel stvarno se vraca, kolko je to pouzdano?? pa naravno, dogovor je dogovor, spakovali smo kofere, spemili vize i to i sam cekamo maccu iz banovica i eto naaasdacina_curica wrote:vraca nam se Simedistrict-beg wrote:hehe...konacno da nam se neko vratio, uh..ja se tamam zabrino oca mi...sta je s brodicom? ma kakva ti i dijaspora, ionako ti niko i ne vjeruje da si tamo![]()
![]()
![]()
....pa cete skupa ovamo meni u "sestrinski" St. Louis
Jesmo se ono tako dogovorili?
- maccarona
#988 Re: Brcko ;-)
evo me opet drugoviiiiiii
malo sam zalutalaaaa 
dje ste misevi, sta ima?
aman sto sa vas pozeljela
neopisivo 
pusica svima

dje ste misevi, sta ima?
pusica svima
-
Leonid Breznjev
#989 Re: Brcko ;-)
dje si gujo savska? kakve si nam nove objesenjaluke donijela?

-
district-beg
#990 Re: Brcko ;-)
ooooooooooooooo, evo je..e dobro je masallah, ziva i valjda zdrava...jelde jest ruzno "kopat ugalj"maccarona wrote:evo me opet drugoviiiiiiimalo sam zalutalaaaa
dje ste misevi, sta ima?aman sto sa vas pozeljela
neopisivo
pusica svima![]()
![]()
ev vidis, ima jedno 5 novih postova kako si ti o'sla, nidje zive duse
- maccarona
#991 Re: Brcko ;-)
za vas , zdrava i ziva
o mojim psihickim bolestima
sutra
bice zabavno

bice zabavno
- maccarona
#992 Re: Brcko ;-)
Arslan wrote:dje si gujo savska? kakve si nam nove objesenjaluke donijela?![]()
sta ti treba drug
veceras ispunjavam zelje
-
BRCAK27
#993 Re: Brcko ;-)
Beg sto vas nejma na kahvusiju ili je to opet zavladalo ludilo nogometa ,,al onog elektronskog !? 
-
BRCAK27
#994 Re: Brcko ;-)
Nego zaboravih vas pitai jestel slusali novog Merlina ,album je super ,svaka pjesma je za sebe priča! Nesto najbolje u 2008
-
district-beg
#995 Re: Brcko ;-)
ma kakvi, hodamo po rajvusa ba..ih, ja i zaboravio da je pocelo prvenstvo u fudbalu- zbog fudbalaBRCAK27 wrote:Beg sto vas nejma na kahvusiju ili je to opet zavladalo ludilo nogometa ,,al onog elektronskog !?
- maccarona
#996 Re: Brcko ;-)
zdravo djeco, sta ima?
ne spominjite mi fudbal, pokupila sam juce 0 bodova
to od merlina ne vidjoh....ima li na youtube i kako se pjesma zove???
ne spominjite mi fudbal, pokupila sam juce 0 bodova
-
BRCAK27
#997 Re: Brcko ;-)
Ima ima i na youtube a ima i spot ovdje na pocetnoj stranici Sarajevo x , album se zove ISPOCETKA, spot je uradjen za pjesmu et pa degustiraj !maccarona wrote:zdravo djeco, sta ima?![]()
![]()
ne spominjite mi fudbal, pokupila sam juce 0 bodova![]()
![]()
![]()
![]()
-
BRCAK27
#998 Re: Brcko ;-)
Auu be Beg zavidim ti ,znas da ja volim RajevoSa,, uzivaj !!!!district-beg wrote:ma kakvi, hodamo po rajvusa ba..ih, ja i zaboravio da je pocelo prvenstvo u fudbalu- zbog fudbalaBRCAK27 wrote:Beg sto vas nejma na kahvusiju ili je to opet zavladalo ludilo nogometa ,,al onog elektronskog !?
- maccarona
#999 Re: Brcko ;-)
beg se folira
zaboravio je odakle je
hvala brcak
pogledala sam 
hvala brcak
-
BRCAK27
#1000 Re: Brcko ;-)
maccarona wrote:beg se folirazaboravio je odakle je
![]()
hvala brcakpogledala sam
Nema na cemu , i drugi put ,,jelda da je extra?? a tek ostale pjesme!!!