Hiddinkov agent je rekao da su ga kontaktirali iz Juventusa dok ovi iz Juventusa su to odlucno demantirali. Ko ce ga znati... Mislim da ce se ta prica ponovo razbuktati poslije ovog poraza, navijaci vise nemaju strpljenja, autobus u kojem su bili Juventusovi igraci, po dolasku na stadion, navijaci su zasuli trulim jajima. Mislim da je Hiddink odlicna opcija za klupu Juventusa. Samo koliko ce on biti voljan za to i koliko ce uprava pokazati zelje da ga dovedu ostaje upitno.burek_in_space wrote: Shta je bilo sa onom prichom oko Hiddinka, novinarska patka ili...?!
Ove godine Juve ima dosta jaci tim nego prosle a duplo su losiji nego sto su prosle bili. Mislim da je za lose rezultate jedino trener kriv.profil wrote: Ma ja, vazda Ciro kriv. Blazevic, Ferrara, nije ni bitno![]()
Malo ozbiljnije sad. Juventusu bi cilj trebao biti ponovni plasman u LP. Juce sam citao analizu engleza koliko klubovi profitiraju od LP, ne samo od UEFA-e, gdje su oni konstantan nastup ista 4 engleska kluba u LP istaklu kao glavni razlog tolikom jazu izmedju velike cetvorke i ostalih u Engleskoj.
Juventusu je vazda cilj bio samo osvajanje titula. Sada kada su se vratili iz Serie B zelje su malo splasnule sto je i realno. Ali ove godine su se dobro pojacali i svi su ocekivali barem jedan trofej, a kako sada stvari stoje nece dobiti ni jedan osim ako ne dodje do promjena, a jedino sto se trenutno moze mjenjati je trener. Ja sam ubjedjen da ce Juve obezbjediti direktan plasman u Ligu Prvaka. Sada smo u Ligi Europa i tu bi trebalo gurati sto dalje, zasto ne i osvojiti taj pehar. Mozda ce upravo taj pehar biti to nesto sto ce pokrenuti Juventus da se vrati na puteve stare slave.
Ma stoji sve to za Ligu Prvaka i Engleske klubove. Tu su jos i tv prava u domacoj ligi u kojoj englezi prednjace a valjda ce povoljnija situacija biti sljedece sezone i u Serie A. Ne treba zaboraviti jos i privatiziranje engleskih klubova i ogromna ulaganja u iste. Dosta je tu faktora u igri i sve to doprinosi domininaciji engleskih klubova.