Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Harrys wrote: Tek kad ja opipam u subotu,vidjecu kakav vam je ukus.
ma kakav ce vec biti kvalitet je onako ok ali stvari mi se nedopadaju ali slobodno ti opipaj
joj, najgori je onaj kao kimono iz jednog dijela. Onaj crni sa rajfeslusom. Kad ga pipnes da prostite materijal ko prezervativ (malo deblje )
Mislim kada bi malo se duze boravilo na suncu u onome da bi dim poceo sukljat
jedino sto sam nasla (a nije iz madonine kolekcije) a da mi se svidjelo jeste jedna ljubicasta ljetna haljina. Ali, tolika je navala bila da mi se zaista nije dalo to probat One zene ko pomahnitale.
ja jos uvijek imam neiskoristen bon za H&M i moram nesto odabrat da mi ne bi propalo. U krajnjem slucaju otici cu uzet vesa ili onu lijepu tasnicu. I salovi su im mrak.
Harrys wrote: Tek kad ja opipam u subotu,vidjecu kakav vam je ukus.
ma kakav ce vec biti kvalitet je onako ok ali stvari mi se nedopadaju ali slobodno ti opipaj
joj, najgori je onaj kao kimono iz jednog dijela. Onaj crni sa rajfeslusom. Kad ga pipnes da prostite materijal ko prezervativ (malo deblje )
Mislim kada bi malo se duze boravilo na suncu u onome da bi dim poceo sukljat
jedino sto sam nasla (a nije iz madonine kolekcije) a da mi se svidjelo jeste jedna ljubicasta ljetna haljina. Ali, tolika je navala bila da mi se zaista nije dalo to probat One zene ko pomahnitale.
ja jos uvijek imam neiskoristen bon za H&M i moram nesto odabrat da mi ne bi propalo. U krajnjem slucaju otici cu uzet vesa ili onu lijepu tasnicu. I salovi su im mrak.
Jao u pravu si nije samo da je materijal ko prezervativ nego je i neugodno kad obuces Ma bezze kolekcija nista posebno...i ja htjela probati jen dio kad sam vidjela koliko moram cekati direktno otisla do kase a tamo jos veci stroj i sve me prodje u sekund