Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moderator: anex
- Secer_033
#976 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Jel jos uvijek otvoren onaj frizerski salon sto je radio 24/7? Nesto su ga reklamirali a ne mogu da se sjetim imena. Negdje na C.Vili cini mi se.
-
Balaševićka
#977 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Imam tamno smeđu boju kose, bez ikakvog farbanja, netretirana
Želim ovakve pramenove http://www.dicandiafashion.com/wp-conte ... tumblr.jpg, da li neko zna frizera koji mi to može uraditi? Kakav je Karišik i kako se kreću cijene?
- Nekatamo
#978 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Juce isla kod Elvira u Holiday inn i platila 2oo km da me unakazi
Nikad vse
Nikad vse
- šatirana_ljubičica
#979 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
@nekatamo, pa šta si to radila pa je 200 KM? i fakat, nisi zadovoljna jel? 
- Nekatamo
#980 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Sisanje,pramenovi i maske za kosu.200 maraka prvo je izracunao 190 kasnije kada sam placala mrtav hladan kaze 200.I nimalo nisam zadovoljna govorim da me ne sisa vise on po svome.Unakazio me bujvalno.Nikad vise kada bi mi dzaba dali kod njega
-
Shaptach kobilama
#981 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Greška ...mi bi te za joju zvali "unakažena" 24/7Nekatamo wrote:Sisanje,pramenovi i maske za kosu.200 maraka prvo je izracunao 190 kasnije kada sam placala mrtav hladan kaze 200.I nimalo nisam zadovoljna govorim da me ne sisa vise on po svome.Unakazio me bujvalno.Nikad vise kada bi mi dzaba dali kod njega
- šatirana_ljubičica
#982 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ma užas, ne znam šta da ti kažem.... nauči lekciju i to je to.A jesi se raspitala prije nego si otišla, ja sam baš čula da je kriza ....Nekatamo wrote:Sisanje,pramenovi i maske za kosu.200 maraka prvo je izracunao 190 kasnije kada sam placala mrtav hladan kaze 200.I nimalo nisam zadovoljna govorim da me ne sisa vise on po svome.Unakazio me bujvalno.Nikad vise kada bi mi dzaba dali kod njega
- Nekatamo
#983 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
A ja sam cula da je najbolji frizer da je cak nagradu dobio.Moje je iskustvo totalno lose
- honky tonk
#984 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
frizeraj na olimpijskom bazenu otoka, cijene usluga?
- LaLuna
#985 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Mozes li nam reci gdje se tacno na Malti nalazi salon, ili dati broj telefona pliz? Sta si ti radila kod njih? Meni treba neko da zna fino osisati kracu kosu, a radila bih i pramenove. Lokacija mi bas odgovaraBaby Jane wrote:Probala, odusevljena. Frizerski salon Fresh na malti...zena se zove Senada...stvarno, odusevljena sam..
Sent from my C6903 using Tapatalk
Ima li neko preporuku jos kakvog salona na Malti ili tu negdje?
- Nisrin
#986 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ombre? Cijena na dugu kosu i gdje ste radile?
- manekenka u penziji
#987 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja sam pisala za svoj ombre negdje na nekoj temi, trebalo bi da je na ovoj.
Radila u mangu, kupila njihov kupon za 19KM (a bude i po 17KM).
Kosa mi je do ramena i nisam nista nadoplacivala.
Dodaj ih na fejs pa uprati.
Ima dana kada se na dugu nista ne nadoplacuje, a ako ima doplate, mislim da nije vise od 5KM.
Radila u mangu, kupila njihov kupon za 19KM (a bude i po 17KM).
Kosa mi je do ramena i nisam nista nadoplacivala.
Dodaj ih na fejs pa uprati.
Ima dana kada se na dugu nista ne nadoplacuje, a ako ima doplate, mislim da nije vise od 5KM.
-
obala
#988 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja sam ombre radila prosle godine u julu, frizerski salon Sarh u zgradama gdje se snimala Viza za buducnost, na Zeljeznickoj stanici...malo je reci da sam zadovoljna! Na dugu kosu 50km....za koju sedmicu namjeravam opet da ih radim....stvarno, toplo preporucujem!
-
MrsJ
#989 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja sam radila u Image-u i platila 80 KM na dugu kosu. Odlicno je uradjeno, mada eto mogla sam dosta dosta jeftinije proci da sam znala tada za Mango i te njihove kupone.Nisrin wrote:Ombre? Cijena na dugu kosu i gdje ste radile?
-
sombra
#990 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moze li mi neko preporuciti povoljan salon u gradu, gdje se ne moram najaviti prethodno. Ne mora da bude nista posebno jer mi treba samo za feniranje. Prosli put u BBI platih 26 KM samo za feniranje 
-
ad0o
#991 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
mozel' preporuka za muskog frizera
- elixiaboy
#992 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
zna iko jel radi onaj jasmin jos na ciglanama? nekad davno sam redovno isao kod njega na sisanje.
- soraya93
#993 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Vec duze vrijeme pokusavam da predjem iz plave u tamno smedju boju kose ali se uvijek ispere i kosa mi bude zelena, nebitno farbala se sama kuci sa farbama tipa garnier ili u salonu sa "profesionalnim" farbama. Postoji li ijedan frizerski u Sa da mi moze rijesiti taj problem?
-
mekentas
#994 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
cao ljudi.
juce sam bila u al shidiju i zena koja radi u keune radnji mi je rekla da samo madonna i inea rade sa njihovim farbama pa jel mi neko preporucuje da odem tamo na skidanje boje i farbanje? i jos nesto, jednom sam uletila u jedan frizerski u skenderiji, odmah preko puta ulaza na sajam knjige se nalazi, i tamo radi neki lik, ne znam kako se zove frizerski, al mi je rekao da radi sa nekim dobrim skidacima boje.. jel zna neko kako on radi? hvala
juce sam bila u al shidiju i zena koja radi u keune radnji mi je rekla da samo madonna i inea rade sa njihovim farbama pa jel mi neko preporucuje da odem tamo na skidanje boje i farbanje? i jos nesto, jednom sam uletila u jedan frizerski u skenderiji, odmah preko puta ulaza na sajam knjige se nalazi, i tamo radi neki lik, ne znam kako se zove frizerski, al mi je rekao da radi sa nekim dobrim skidacima boje.. jel zna neko kako on radi? hvala
-
pufipufnica
#996 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
....
Last edited by pufipufnica on 11/08/2014 08:35, edited 1 time in total.
-
mekentas
#997 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
pufipufnica wrote:Ja sam skidala boju prošle godine iz crne u svijetlo smeđu. Fino odrađeno, nisam bila šarena, kosa nije oštećena, ako želiš mogu ti dati ime frizera..
naravno, svaka informacija je dobrodosla. hvala
-
MrsJ
#998 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Madonna je preskupa, ali ako ces ici kod njih trazi Nizamu (salon u Mula Mustafe Baseskije), ako jos radi tamo jer sam ja bila prije godinu i po. Mene je farbala par puta i super smiksa boje. Inea se meni ne svidja jer je prilicno neuredno, pusi se uzasno, ispijaju kafe i slicno, uglavnom pravi mahalski salon. Ja ne volim takve salone, sto ne znaci da mozda neko drugi ne voli.mekentas wrote:cao ljudi.
- CherryLips
#999 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
je li neko isao u salon Ena,vidjeh ponudu na ekuponu za pramenove pa da priupitam...?
- Cherry-Cherry
#1000 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Može se boja skidati sa uljanim skidačem. Skida farbu, al ne svijetli prirodnu boju kose. Znači skine ofarbanu boju, dođe do prirodne i to je to.
Ja sam imala tamno smeđu kosu i skidala mi je frizerka boju sa tim skidačem i došla do prirodne svijetlo smeđe, pa sam bez problema otišla u plavu bez blanša.
Nije mi taj skidač oštetio kosu.
Ja sam imala tamno smeđu kosu i skidala mi je frizerka boju sa tim skidačem i došla do prirodne svijetlo smeđe, pa sam bez problema otišla u plavu bez blanša.
Nije mi taj skidač oštetio kosu.