Definitivno pomoze kod mitesera. Nije bas icno iskustvo, ali meni vrlo blisko.
IMa u svakom vecem supermarketu
Moderator: anex
Hvala na savjetu, u zadnje vrijeme me ubise mitiseri, taman ocistim, eto ih za 2 dana ponovo, ludim od njihMichun wrote:NIKAD al' bas nikad ih se ne mozes rjesiti. Kad hormoni prestanu piciti onda prestane i to.swirl wrote:Kad smo vec kod mitisera, ima li neko neki dobar savjet kako ih se rijesiti sa lica?
Nego, svake 2-3 sedmice, malo jaci piling, pa se napari na kamilicu, papir (maramice, toaletni) u ruke i istisni. Kad zavrsis ispljuskaj se hladnom vodom i malo i ledom ako mozes na mjesta gdje su pore velike...da se smanje.
Ja kozmeticarki jednom 2,3, 4 mjeseca. I ona uradi isto, samo bolje naravno.
Dok se tusiram, piling na spuzvicu i malo se izpilingiram. Ne prejako. Kazu da treba 3-4 X sedmicno.
Jednom sedmicno - med, banana ili med, zumance, bademovo ulje, ili samo med.
ma meni nije ni puder... bas mislim da je od smoga i zagadjenosti zraka. sve ocistim, i dosta puta izadjem bez pudera, samo ono krema za lice, i odmah se pocne praviti...bez_ideje wrote:Oprobala i C&C,eno ga jos pola tube visi na vjesalici,i parit i stiskat........
Sve je divno kad ti to sve zavrsis....pa se ledom ukocis,jer nako crven ne mozes nigdje maknut 24 sata......i onda stavis puder i sve padne u vodu
Pa onako te zamisljamMichun wrote:Stooo?Aurora Borealis wrote:i p.s. 2 Michune eno sam te zamislila
Aurora Borealis wrote:Je li iko probao Neutrogenine proizvode za ciscenje lica? Zasto imam utisak da Neutrogena koja se nama prodaje nije vidjela kvalitete one koja se recimo prodaje u Skandinaviji ili na Zapadu? Mislim, znam da je za trziste J-I Evrope sve malo manjeg kvaliteta, ali se sve nadam da cu naletiti na nesto sto je bar blizu kvaliteta proizvoda koje koriste zenice na Zapadu

Eh to za Baleu stoji! Izbjegavala sam je zbog niskih cijena proizvoda, dok nisam bojkotovale fancy brandove. Ne znam ni sama koliko novca bacih na skupe kreme za lice, a dobiješ par ml koje potrošim za mjesec dana. Da bar daju rezultate, pa hajd'... Kupim Baleinu kremu - 200 ml negdje oko 2,50 BAM. Mažem se već par mjeseci, nisam ni trećinu potrošilaMichun wrote:Jeste u pravu si, za par dana se lice opet isprlja. Ali bolje i to nego da se od mitisera naprave potkozne bubuljice. I ja isto mislim da se vise uprlja od smoga, izduvnih gasova, dima u kaficima zimi, zatvorenih prostorija i sl., nego od pudera. Ja koristim puder samo na podocnjake i mrvicu na nos da izjednacim ten.
I da da...sve su u pravu za neutrogenu. Inace se sve sto se proizvodi za istocnu evropu ima slabije odn. jeftinije sastojke pa tako nije ni kvalitet proizvoda isti. Mislim da je sve sto se pravi za dm tj. njihova robna marka balea svugdje ista i oni proizvodi koji maju znak sehr gut su u njemackoj proglaseni za najkvalitetniji u svom razredu cijene. Eto vam tip za kupovinu u dm.

Kako se ponasa na masnoj T-zoni??Ma.Le.Na wrote:
odlican
i imas u DMu akciu kupis ovaj i dobijes korektor gratis

Jel ovo neka nova linija, jel te zanima konkretno ova nijansa ili pitas opcenito? Mozes li napisati koji je ovo brojZelena Carapa wrote:Da li je neka od vas vidjela ove sjene u nasim parfimerijama?
guerlian je u pitanju - zanima me gdje ih ima? eventualno cijena.
Hvala unaprijed.
ovo je sve sto znam Ombre Eclat 4 Shades Eyeshadow - #407 Bal De Minuit 4x1.5gNadinka wrote:Jel ovo neka nova linija, jel te zanima konkretno ova nijansa ili pitas opcenito? Mozes li napisati koji je ovo brojZelena Carapa wrote:
Hvala unaprijed.
FREE 100 EYE SHADOW PALETTE with purchases over £18 (before shipping) on www.eyeslipsface.co.uk. This amazing offer ends 09/12/10 12 Midnight (UK time) Use the code FREE100 at checkout. You do not need to add a 100 palette to your basket otherwise you will be charged for it. Your free 100 palette will appear in your shopping basket when the code is used at checkout. This offer is not valid with any other offer.
Ja imam tester tog Experience i još se nisam "nakanila" da Hapliciram.inspire_me wrote:Nahmunjise meda kupim ovaj:
http://www.maxfactor.com.hr/lice/xperience
Lijepo se nanosi, kao tonirana krema. Sadrži jojobu, osvježavajuću vodu krastavca i šipak. Pruža zaštitu od sunca SPF10. Hajd' vidjecemo kako ce se pokazati.
Ja koristim Olay Daily Fluid i prezadovoljna sam. Imam masnu t-zonu tako da mi vise to odgovara nego krema za liceMichun wrote:Jel' iko kupovao Olay kreme? Nisu skupe, ima ih dm, kozmo...
Zadovoljni?
Guerlain inace imas u Plazi i Martimexu, pa pogledaj imaju li, njihova je cijena oko 100 KM, ne znam imaju li ovu nijansuZelena Carapa wrote:ovo je sve sto znam Ombre Eclat 4 Shades Eyeshadow - #407 Bal De Minuit 4x1.5gNadinka wrote:Jel ovo neka nova linija, jel te zanima konkretno ova nijansa ili pitas opcenito? Mozes li napisati koji je ovo brojZelena Carapa wrote:
Hvala unaprijed.
Ja sam cula da je Olay moisturizerr jedan od boljih, mislim da je to ovajMichun wrote:Jel' iko kupovao Olay kreme? Nisu skupe, ima ih dm, kozmo...
Zadovoljni?