kucicemo zajednoLace wrote:imam ja bolju ideju...skupiti pare za lace...moram se kuciti polako
N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU...
- bpsang
- bpsang
ili GRINGOLace wrote:hm zar nije mogao uzet nick ronaldo...lakse je za izgovoritiG.O.D. wrote:ZIZIS VRIZAS kako ne mozes et probaj i vidjeces da je lako...Lace wrote: a ja sve i da hocu ne znam izgovoriti to vryzas /asocira me na cesku ne znam zasto/
![]()
a i odmah se zna sta je
tj ko je
- stella_k
Nisam stigla sve ovo procitati, i na zalost, sinoc nisam uspjela doci na sastanak. Ne mogu vam opisati koliko mi je zao.
Nisam zvala Bosnalijek niti Apoteke Sa jer ste napisali da odustajemo od lijekova. Javljam se da znate da sam (iako ne bas aktivna) uz vas.
Nisam zvala Bosnalijek niti Apoteke Sa jer ste napisali da odustajemo od lijekova. Javljam se da znate da sam (iako ne bas aktivna) uz vas.
-
farky
nisi samo slatka..stella_sa wrote:a ko je decko sa 202?Vingo wrote:Ko je bre onda Farky? Jel on sjedio izmedju g.o.d -a i decka sa 202?
Komplikujem ga i ja....farky je onaj sto je dosao s onom djevojkom kratke kose, mislim...
- bpsang
slatka ko dorina sa keksomfarky wrote:nisi samo slatka..stella_sa wrote:a ko je decko sa 202?Vingo wrote:Ko je bre onda Farky? Jel on sjedio izmedju g.o.d -a i decka sa 202?
Komplikujem ga i ja....farky je onaj sto je dosao s onom djevojkom kratke kose, mislim...
znas i misliti
![]()
- bpsang
i ja stalno mjesam G.O.D. i D.O.G.G.O.D. wrote:poslije danasnje jurnjave po jacamapi pocinjem da te shvatam mirci...
SAF'TA mi mog...![]()
nego mali ukor za mirci:
aj' mi izgovori VRZYAS...zar nije lakse VRYZAS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
buni mi se buraz,primjetio na spisku stamparsku gresku i trazi da se cijeli spisak donatora povuce iz javnosti i nanovo stampa...ili ti revizija spiska![]()
![]()
![]()
za vingo : onaj do G.O.D.-a je gospon VRYZAS![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ispravljeno.....mIRCerka wrote:mIRCerka wrote:papak_eliminator wrote:
Donatori:
- Hor Corona
- Ragib
- Vodenjak (preko rodjaka)
- Penda i stella_k
- 100_KA
- g.o.d. (to nam je novi kolac na forumu)
- perke
- tigris + njena rodica koja je bila sprijecena da dodje
- privremeni + supruga
- stella_sa
- edu
- daduli_sa
- vodolija_33
- xy_girl
- elvis83
- bug
- BigusDickus
- Zlata
- Shoshana
- Digger
-Crna Pantera
Soul_Sista
PR80.
DS
boki
manijak1
flora.sa
muha_sa
vryzas
denga
vingo
legolas
maccarona
lace
ivy
forum 202
farky
pitt
danas
ladyDiana
--------------------------
Total
mIRCerka: 1305 KM
farky: 207.69 EUR
digger: $ 120 (kanadskih)
javljaju mi da jos ima para, moram sutra u shumu da uberem...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
mIRCi je izgubila smisao za humorG.O.D. wrote:mirci ba....salio se ja....nisi trebala...al hajde de
-----------------------------------------------------
shalu na stranu, u ova dva dana cemo dobit spisak i za Kosevo, tako kad budemo kupovali bojanke i ostalo, znacemo cega nam koliko treba....
onda cemo farkyju uvaliti materjal za paketice za Kosevo, mi cemo kupusat ove vamo, sve spakovat, dostavit i onda ja odo u Fojnicu
- bpsang
nacice te je na ovoj adresimIRCerka wrote:mIRCi je izgubila smisao za humorG.O.D. wrote:mirci ba....salio se ja....nisi trebala...al hajde de![]()
-----------------------------------------------------
shalu na stranu, u ova dva dana cemo dobit spisak i za Kosevo, tako kad budemo kupovali bojanke i ostalo, znacemo cega nam koliko treba....
onda cemo farkyju uvaliti materjal za paketice za Kosevo, mi cemo kupusat ove vamo, sve spakovat, dostavit i onda ja odo u Fojnicu :D
http://www.fojnica.ba/reumal/

-
vryzas
Lace wrote:G.O.D. wrote:ZIZIS VRIZAS kako ne mozes et probaj i vidjeces da je lako...Lace wrote: a ja sve i da hocu ne znam izgovoriti to vryzas /asocira me na cesku ne znam zasto/
![]()
![]()
![]()
hm zar nije mogao uzet nick ronaldo...lakse je za izgovoritia i odmah se zna sta je
tj ko je
-
stella_sa
sve informacije ovdjevesela wrote:Ima te li konto sa OCR brojem da uplatim preko Interneta?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=21529
ostalo pitaj mirci
- bpsang
Da se malo proveselimo,
znam zasigurno da stella_k voli mace al da li stella_sa voli mace
vidjecemo poslije pogleda ovog linka
http://www.badongo.com/vid.php?file=Mac ... y_cats.wmv
uzivajte mace su mace

znam zasigurno da stella_k voli mace al da li stella_sa voli mace
vidjecemo poslije pogleda ovog linka
http://www.badongo.com/vid.php?file=Mac ... y_cats.wmv
uzivajte mace su mace