Zbog Hatunića ?
Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- manijak1
Jasno mi je što ne gotive Jedinstvo
ali Slobodu
Zbog Hatunića ?

Zbog Hatunića ?
- cico x
hahahhaha,dobar,dobar!!!!van Basten wrote:Razgovaraju navijač Slobode i navijač Želje o predstojećem derbiju žačelja u Tuzli.
Fukara: Ma rasturićemo vas
TM: Šta ti je bolan, mi smo klub s tradicijom, imamo titula koliko vi nastupa u prvoj ligi...ž
Fukara: A mi ove sezone uzeli bod Sarajevu u gostima, a vi od njih zijanili i to kući
TM: al mi imamo bolje navijače
Fukara: jeste, onih 316 koji su bili protiv Žepča
TM: Ma daj bolan šta se ja s tobom imam raspravljati uopšte, ma mi smo za vas Sarajevo
-
Celicna_saka
Zato sto supci zadnje kolo negdje tamo oko osamdesetih ili kraja sedamdesetih pogibose protiv Veleza u Tuzli koji bi tom pobjedom postali prvaci ex-yu, a zarad hajduka ili zvezde mostarac svakako zna.manijak1 wrote:Jasno mi je što ne gotive Jedinstvoali Slobodu
![]()
![]()
![]()
Zbog Hatunića ?![]()
- manijak1
-
mostarac
Sloboda je oduvijek bila zvijezdina filijala, uvijek se uvlacila u guzicu i uvijek bila mimo svijet i uvijek se lizala sa najpoganijim klubovima, a mi je uz to i ne volimo vec vise decenija jer imamo nerasciscenih racuna sa njima. Sloboda je takav klub da bi npr. ginula da nas izbaci iz lige, a zrinjskom ili sirokom bi glat dala bodove bez da se sekiraju sto je i pokazala.Santos wrote:Mostarac sto vi nevolite Slobodu.Ni ja je ne gotivim mislim nikako ali sto vi.De malo objasni.
Bila i ostala govno od kluba.
- manijak1
Eh jarane pitari su bili Zvezdina filijala
glavna
-
mostarac
Bio nam je dosta i bod, doduse njima je samo pobjeda igrala za opstanak, ali sve je vec bilo izrezirano, a nasi navijaci su tad doslovno pretuceni od specijalne milicije (ne policije). Nakon toga su istina navijaci Veleza napravili ogromnu materijalnu stetu u Tuzli, ali Sloboda bi i bez njihovog imperativa pobjede ginula da nas dobije. Na kraju krajeva to je uvijek i cinila.Celicna_saka wrote:Zato sto supci zadnje kolo negdje tamo oko osamdesetih ili kraja sedamdesetih pogibose protiv Veleza u Tuzli koji bi tom pobjedom postali prvaci ex-yu, a zarad hajduka ili zvezde mostarac svakako zna.manijak1 wrote:Jasno mi je što ne gotive Jedinstvoali Slobodu
![]()
![]()
![]()
Zbog Hatunića ?![]()
- Isabell
Jao ljudi hahahhahahahahhahahah.
Pa kada cete se prestati nadati tim laganim bodovima u Zepcu ????
Velez i 2???? Teska partija....
A dodjite slobodno, sto vise ljudi bolja tekma
Zao mi Zelje al jbg...... sto vam mozemo kad ne mozete sami
-
mostarac
Daleko od toga da mi mislimo da ce biti lagano, ali velez je dobra ekipa. ne bi bili nezadovoljni ni bodom, ali mislim da mozemo do 3 boda jer objektivno smo kvalitetniji sastav.Isabell wrote:Jao ljudi hahahhahahahahhahahah.
-
PITARKA_SA
Santos wrote:Tako je Mostarac.Najnovije izdanje je Celik koji voli Zrinjskom i Slaviji vise nego nedo bog Zelji ili Sarajevu.Pa vidis kako ginu protiv Sarajevskih klubova.
- Oi
pa dobro ljudi, kome to celik moze dati bodove kad i njemu samom trebaju!?PITARKA_SA wrote:Santos wrote:Tako je Mostarac.Najnovije izdanje je Celik koji voli Zrinjskom i Slaviji vise nego nedo bog Zelji ili Sarajevu.Pa vidis kako ginu protiv Sarajevskih klubova.
i samo da podsjetim, sezona kad je velez ispao, FkS nije nesto bilo prijateljski raspolozen prema Velezu , dok je Celik u toj sezoni Velezu dao bodove na Bilinom i u pocetku se predao u Vrapcicima. Podsjecam, tadasnji trener Veleza je bio K.Hafizovic!
p.s. samo se vi volite medjusobno ! volimo sapunice slatkastog sadrzaja!
"...da nije ljubavi, da nije ljubavii..."
-
PITARKA_SA
..samo vi sikcite na sve oko sebe i nastavite kako ste i poceli....i bice nesto od vas 
-
PITARKA_SA
..vi naj bolje znate kako smo mi "sapunica"Oi wrote:a od vas ipak... samo sapunicaPITARKA_SA wrote:..samo vi sikcite na sve oko sebe i nastavite kako ste i poceli....i bice nesto od vas
- Oi
znamo da volite preuvelicavati stvari u tim "sapunicama"PITARKA_SA wrote:..vi naj bolje znate kako smo mi "sapunica"Oi wrote:a od vas ipak... samo sapunicaPITARKA_SA wrote:..samo vi sikcite na sve oko sebe i nastavite kako ste i poceli....i bice nesto od vas
-
PITARKA_SA
ko zna o cemu pricam,znaOi wrote:znamo da volite preuvelicavati stvari u tim "sapunicama"PITARKA_SA wrote:..vi naj bolje znate kako smo mi "sapunica"Oi wrote: a od vas ipak... samo sapunica
- Oi
ti znas, a ja sam bio TU o cemu ti znas!PITARKA_SA wrote:ko zna o cemu pricam,znaOi wrote:znamo da volite preuvelicavati stvari u tim "sapunicama"PITARKA_SA wrote: ..vi naj bolje znate kako smo mi "sapunica"ko ne zna..nek se informise
pa koje sad vjerodostojniji?!?!
-
PITARKA_SA
gdje TU?
mislim,bilo je vise izdanja "sapunica"
a ja da ne znam,i da nisam upucena u sva izdanja do pojedinosti
ne bih ni pisala o tome...prema tome...
a u svakom slucaju,nemam namjeru za chatavat temu sa tobom,ako te sta zanima imas PM
pa paa

a ja da ne znam,i da nisam upucena u sva izdanja do pojedinosti
a u svakom slucaju,nemam namjeru za chatavat temu sa tobom,ako te sta zanima imas PM
pa paa
- Oi
OK!PITARKA_SA wrote:gdje TU?mislim,bilo je vise izdanja "sapunica"
![]()
a ja da ne znam,i da nisam upucena u sva izdanja do pojedinostine bih ni pisala o tome...prema tome...
![]()
a u svakom slucaju,nemam namjeru za chatavat temu sa tobom,ako te sta zanima imas PM![]()
pa paa![]()
ako nisi upucena onda mojne spominjati te "sapunice", jer neko ti moze povjerovati!
i ja takodjer nemam namjeru s tobom vise "chatavat"!
laka ti noc!
-
PITARKA_SA
istina boli,znam
dovidjenja i prijatno

dovidjenja i prijatno