https://www.cdkeys.com/pc/games/fifa-20 ... gin-cd-key
FIFA 20
Moderator: Benq
- Plavo-bijeli
#977 Re: FIFA 20
Jel mi se cini il su mijenjal gameplay...prije svaki sut Neymar i Ben Yedder r2 kocka sa 16-17 metara sve ulazilo...Sad il pored gola il golman brani..mozda mi se potrefilo ovih prvih 5 al :O
Mislim hajd kako meni tako i drugima al ako je tako onda bi prodavao ben Yeddera i prije bi mbappea uzimao za tu poziciju jer ima bolje otkrivanje...Ako bude izabran za POTM pff baš bi bilo dobro da skupim u međuvremenu za nj.
Mislim hajd kako meni tako i drugima al ako je tako onda bi prodavao ben Yeddera i prije bi mbappea uzimao za tu poziciju jer ima bolje otkrivanje...Ako bude izabran za POTM pff baš bi bilo dobro da skupim u međuvremenu za nj.
- Plavo-bijeli
#979 Re: FIFA 20
Prime Icon Pack & Maldini , ovo ću 99%
Znam da neću Zidanea sigurno, a neću ni Guillita za kojeg kažu da je loš.
Lampard mi izgleda primamljivo kao box2box igrač, Dalgish je isto dobar kao i Bergkamp.
To je za neke kombinacije, a ako ćeš sve tokene potrošit i hoćeš igrača za endgame onda carlos alberto, cannavaro ili petit. Sva tri su endgame 100%.
-
MensurM
#980 Re: FIFA 20

Ide r2+kocka sa 16 rutinski s Neymarom i Silvom.
-
febo_acm
#981 Re: FIFA 20
I kod mene nije loše...

-
MensurM
#982 Re: FIFA 20
Bolji tvoj Ben Yedder. Meni uvalili nekog lošijeg garant.
- TinNBANFL
#984 Re: FIFA 20
Sta li ce genijalci iz EA smislit umjesto TOTW za red picks
-
febo_acm
#985 Re: FIFA 20
Ja stao na 18-8, bilo mi mrsko igrati dalje.
Skupio 5 ovih online swap, još ucl, spanci i bundes i pa ću raditi single polako. Uzet ću sad Gattusa i prodati Verona i falit će mi 70-80k do Messija.
Za drugi swap Maldini ili Dalglish vjerovatno, mada to je već blizu totsa... Ikone će postati besmislene.
Skupio 5 ovih online swap, još ucl, spanci i bundes i pa ću raditi single polako. Uzet ću sad Gattusa i prodati Verona i falit će mi 70-80k do Messija.
Za drugi swap Maldini ili Dalglish vjerovatno, mada to je već blizu totsa... Ikone će postati besmislene.
-
djama
#986 Re: FIFA 20
e ja sam odmorio 10 dana zbog debakla na prosloj WL
malo sam promijenio ekipu pa da vidim sta bi jos moglo da se uradi
trenutno:
4-3-3 (2) ingame predjem na 4-2-3-1 ili 4-4-2 zavisno od situacije
De gea (futmas)
Digne (headliner) - sanchez (Moments) - VVD - Bellerin (moments)
Aouar - kante - pogba
Neymar - Ben yedder - James
VVD bi da mijenjam jer ja ocigledno ne znam s njim igrati obzirom kako sam gubio duele od igraca tipa ben yedder, griezman , el sharawi tako da nezz sta da umjesto njega uzmem
pogbu bi da mijenjam ali mi treba njegov link da james bude na chem 10
malo sam promijenio ekipu pa da vidim sta bi jos moglo da se uradi
trenutno:
4-3-3 (2) ingame predjem na 4-2-3-1 ili 4-4-2 zavisno od situacije
De gea (futmas)
Digne (headliner) - sanchez (Moments) - VVD - Bellerin (moments)
Aouar - kante - pogba
Neymar - Ben yedder - James
VVD bi da mijenjam jer ja ocigledno ne znam s njim igrati obzirom kako sam gubio duele od igraca tipa ben yedder, griezman , el sharawi tako da nezz sta da umjesto njega uzmem
pogbu bi da mijenjam ali mi treba njegov link da james bude na chem 10
- Plavo-bijeli
#987 Re: FIFA 20
Ja nisam nikad luđu po psihu i zdravlje imao weekend ligu. Znate ono kad je nekad loša konekcija... meni ne da je loša bila nego je bila tako užasna da sam snimao moje rage reakcije čitav Youtube bi ih ispratio.
Ne da je kasnilo ono kao sto je normalno, nego kasni sve 1.5 sec. Ben Yedder primi loptu ja hocu nazad da se okrenem on nista...Kako da zabijem jbeni gol kad sam tako sve prije na neke brze okrete u 16 metara , sad sve tako kasnilo da sam poludio i petak navečer i subotu... krenuo dobro 6-0 i onda je to krenulo navečer, a ja se krenuo inatit... i zaredam 4 poraza!! I onda mi jos joystick izbaci za 7-5 prvi dan.
U nedjelju sam imao 7 pobjeda za redom pa sam čak imao opet šansi za Elite 3 iako je konekcija idalje bila vrlo loša, ali nakon što sam izgubio na penale i nakon što mi je nestala konekcija i prekinula partiju u drugoj minuti, tu su mi sve šanse nestale.
Na kraju gold 1, nije loše, ma savršeno za uvjete igranja... bude li ovako u narednim WL nema poente igrat, ali fakat...
Inače ben Yedder mi nikad gori nije bio, prije samo r2 kocka gol sve sa 16 metar aa ovu WL preko gola, golman lako odbrani il ako je 100% onda je stativa. Valjda kako je loša konekcija il kasno opuca pa ga zasmeta štoper, ili se jačina šuta kako treba ne očita il nešto...
Pokušat do petka doći do prime icon packa pa šta bude u njemu....
Ne da je kasnilo ono kao sto je normalno, nego kasni sve 1.5 sec. Ben Yedder primi loptu ja hocu nazad da se okrenem on nista...Kako da zabijem jbeni gol kad sam tako sve prije na neke brze okrete u 16 metara , sad sve tako kasnilo da sam poludio i petak navečer i subotu... krenuo dobro 6-0 i onda je to krenulo navečer, a ja se krenuo inatit... i zaredam 4 poraza!! I onda mi jos joystick izbaci za 7-5 prvi dan.
U nedjelju sam imao 7 pobjeda za redom pa sam čak imao opet šansi za Elite 3 iako je konekcija idalje bila vrlo loša, ali nakon što sam izgubio na penale i nakon što mi je nestala konekcija i prekinula partiju u drugoj minuti, tu su mi sve šanse nestale.
Na kraju gold 1, nije loše, ma savršeno za uvjete igranja... bude li ovako u narednim WL nema poente igrat, ali fakat...
Inače ben Yedder mi nikad gori nije bio, prije samo r2 kocka gol sve sa 16 metar aa ovu WL preko gola, golman lako odbrani il ako je 100% onda je stativa. Valjda kako je loša konekcija il kasno opuca pa ga zasmeta štoper, ili se jačina šuta kako treba ne očita il nešto...
Pokušat do petka doći do prime icon packa pa šta bude u njemu....
-
Ramsey8
#988 Re: FIFA 20
skriptovana igrica sto se nervirate 
-
MensurM
#989 Re: FIFA 20
Pocijepah ovom pičku https://www.facebook.com/MrH7de/, imao jedan šut u 90 minuta, primio četiri komada. I izađe u 90. minuti i počne vrijeđat: "Samo se dodaješ, sretno si zabio gol, dodaj me da igramo prijateljsku, ti si Gold3 igrač..." Čovjek koji je dvaput pogledao na gol i jednom opucao na gol.
Edit: Lažem, nije opucao na gol nijednom, zabio sam autogol s Ramosom nakon ubačaja.

Edit: Lažem, nije opucao na gol nijednom, zabio sam autogol s Ramosom nakon ubačaja.

-
Zux
#991 Re: FIFA 20
Kakvih budala ima, rekao bi čovjek dijete neko, a ono konjina od preko 20 godina. I meni juče neki levat posla poruku vodio do 85 minute i ja okrenem, u sudijskom vremenu zabijem identičan go kao on, i on meni kaze lucky blabla. Nego mogao je i ea šta pokloniti u ovo vrijeme corone, cigani
- TinNBANFL
#992 Re: FIFA 20
Ide neki totw moments veceras valjda, po meni su mogli barem ostaviti ikone u draftu, najbolji mode na fifi kad su sve ikone dostupneZux wrote: ↑18/03/2020 13:20 Kakvih budala ima, rekao bi čovjek dijete neko, a ono konjina od preko 20 godina. I meni juče neki levat posla poruku vodio do 85 minute i ja okrenem, u sudijskom vremenu zabijem identičan go kao on, i on meni kaze lucky blabla. Nego mogao je i ea šta pokloniti u ovo vrijeme corone, cigani
-
febo_acm
#993 Re: FIFA 20
Upalim danas malo na ps rivals... Vodim 5-0, lik u 80 mi zabija zs 5-1 i trči po terenu sa onom ššššš celebration... i u 90 min za 5-2 i opet do centra i šššššššš.....
Tim mu vrijedi 10 mil, meni milion. Stvarno kakvi debili igraju ovu Fifu to nije realno.
Tim mu vrijedi 10 mil, meni milion. Stvarno kakvi debili igraju ovu Fifu to nije realno.
-
MensurM
#994 Re: FIFA 20
Da vidite kakve derbije igramo @MaksprotivMarksa i ja. Kako god da se rezultat kreće, završi u prosjeku dva razlike za mene. Bolesno.
Bolja ti je obrana puno s Tomorijem i Van Dijkom, samo što ja koristim činjenicu da imaš Cancela
Bolja ti je obrana puno s Tomorijem i Van Dijkom, samo što ja koristim činjenicu da imaš Cancela
- MaksprotivMarksa
#995 Re: FIFA 20
Nemoj tako, nekada ja i povedem pa izgleda da ce biti zanimljivo, a zavrsi se sa 3plus razlike, najbolje bude kada ti rano povedes pa ja izdrzim na jedan razlike
Kanselo je rupa, ali bice valjda uskoro puyol umjesto van dijka pa cw i solidan desni bek leci
Supalj mi jw tim, nedostaju mi dva vingera, jedan cdm ala petit, ali necu to izganhati do kraja fife, bice 21 bolje, valjda sutra zabodem walkera da zaradim 300k prodajom van dijka. Nemam vise ni ideju sta da promijenim.
-
MensurM
#996 Re: FIFA 20
Tebi je najbitnije zabiti još dva gola u prvih pet minuta nakon što primiš prvi gol. Valjda se iznervirašMaksprotivMarksa wrote: ↑18/03/2020 21:25Nemoj tako, nekada ja i povedem pa izgleda da ce biti zanimljivo, a zavrsi se sa 3plus razlike, najbolje bude kada ti rano povedes pa ja izdrzim na jedan razlike
Kanselo je rupa, ali bice valjda uskoro puyol umjesto van dijka pa cw i solidan desni bek leci
Supalj mi jw tim, nedostaju mi dva vingera, jedan cdm ala petit, ali necu to izganhati do kraja fife, bice 21 bolje, valjda sutra zabodem walkera da zaradim 300k prodajom van dijka. Nemam vise ni ideju sta da promijenim.
-
MensurM
#997 Re: FIFA 20
E šta uradih igraču Stuttgarta, ne vjerujem. Dugo nisam nekog ovako pregazio u prvoj diviziji.

Izašao je u 70. minuti.

Mislim, momak je u kolicima i nekakva esport zvijezda u Njemačkoj https://www.instagram.com/nik_lugi/?hl=hr, ali da ima jedan šut u 70 minuta dok igra s najjačom ekipom...

Izašao je u 70. minuti.

Mislim, momak je u kolicima i nekakva esport zvijezda u Njemačkoj https://www.instagram.com/nik_lugi/?hl=hr, ali da ima jedan šut u 70 minuta dok igra s najjačom ekipom...

- MaksprotivMarksa
#998 Re: FIFA 20
Sutra te cekam sa novim desnim bekom, bice pakleno 
-
MensurM
#999 Re: FIFA 20
Ja sam tek ovih dana skontao da je najbolje lopte u 16 metara gurati s X+X ili 2xtrokut. Neymar gurne, Ben Yedder iz prve zabija.
-
febo_acm