Narod i Pravda (Konakovic)
- pussysmoke
#976 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
.
Last edited by pussysmoke on 26/12/2019 22:04, edited 1 time in total.
- pussysmoke
#977 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
.
Last edited by pussysmoke on 26/12/2019 22:01, edited 1 time in total.
- MaksprotivMarksa
#978 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa ti si potegao pricu o palamudjenju, meni je Dino SDA i to ce uvijek biti, paradigma svega sto ne valja u nasem drustvu, kad kazem sta mi valja onda sam vlah, tebi je socrealizam patetika, ti si me prozreo, ja sam SDA bot, kao sto sam i Mate sa Poskoka. Dakle, sve sam i svi ste me prozreli. Ako ti Dinina prica nije jadna, ja tu ne mogu nista, ja sam rekao da mi je toliko jadna da mi je cak pobudio simpatije prema Rumenom u ovom slucaju konkretno, a to je debata kod prepotentnog SDA novinarcica.pussysmoke wrote:Onome koji prezire SDA se ne javljaju simpatije prema njihovim članovima koji su instalirani da kradu sve ono što pripada svima nama. Toliko o tome.MaksprotivMarksa wrote:Ja prezirem SDA, ali mi je Dino isto sto i SDA, samo grlatiji i pateticniji od same SDA u ovom slucaju konkretno.
I drug, nije u pitanju patetika nego socrealizam.
Ja imam 130 postova, a ti 2060, ako si vec potegao argument imanja vremena za palamudjenje na forumu.
A što se tiče postova, bilo ih je i više, nego pobrisali teme, pa nestalo... Ali to nije ni važno, jer nisam ja taj koji je rekao da izdržava porodicu od osamnaeste godine starosti, pri tome završavajući dva fakulteta, magisterij, itd., što mi daje apsolutno pravo da "palamudim". Nije bitno, kad si već krenuo tim putem, da razjasnimo, 2060 postova za 8 godina, naspram tvojih 130 za 4 mjeseca. To kad se sabere i oduzme i kod mene i kod tebe znači da imamo oko 1 posta dnevno. Ne znam šta želiš da kažeš s tim?
- denis.istok
#979 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
2015.nije 15 godina, nego 3. Dakle pogledaj jos jednom debatu. Tu mi se Dino nekako pogubio s onom arogancijom, kao kad boksera bacis na konopce, ali se poslije ponovo vratio u fight.pussysmoke wrote:Proziva ga Semir za zemljište, nešto što je bilo aktuelno prije petnaest godina, kada je Semir imao, koliko? Trinaest godina? Daj molim te. Nek govori malo o tenderima i ostalim kriminalnim radnjama u kojima je učestvovao za vrijeme svog mandata. O onome što radi sada.denis.istok wrote:Svako ko kaze neki argument da imalo ide spram SDA odmah je bot, uhljeb i sl. Jesmo li gledali istu debatu? Uvrede i galama ne znaci da je uvijek u pravu, iako dosta jeste. Ali se zabezekao za ono zemljiste, niko o tome nikad nije ni rijeci napisao.
Da se razumijemo nije ni Elmedinovo maslo za ramazana, ali ovaj drugi, glumac, ubica, vjernik, ljubimac naroda... Hm... Ko je ovdje glup i naivan?
- MaksprotivMarksa
#980 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I za nesrece se odgovara, ali nesreca ne moze i ne smije biti argument u politickoj raspravi, koje nije ni bilo, na djelu je bila klasicna mahalska rasprava ko je kome, kad j zasto, samo je nedostajalo neko mahanje rukama i povlacenje rodnih listova, brojanje zrtava porodice u ratu i drugi performansi koje gledamo od 95e na ovamo.pussysmoke wrote:E ne znam dok Kiflja koga ne zgazi autom i ne kaže "nesretan slučaj". Baš me zanima da li bi prošao kao i Semir. Poznat mi je identičan slučaj, s tim da kod istog izvršilac djela leži u zatvoru. A da su ista govna, u pravu si.MaksprotivMarksa wrote:Sve te epitete mozes udijeliti i Kifli, to su iste glave, samo je Kifla ljigavija, vjerujem i mnogo opasnija od Rumenog.
- MaksprotivMarksa
#981 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
2015. je vladi nudjeno da to zemljiste vrijedno 200 miliona otkupi po pravu prvenstva za 9, Dino je to odbio, nastavio sa pricom ti si administrativac, lavic, mali i slicne mahalse opaske koje zadovoljavaju mahalastinu u Bosnjana.denis.istok wrote:2015.nije 15 godina, nego 3. Dakle pogledaj jos jednom debatu. Tu mi se Dino nekako pogubio s onom arogancijom, kao kad boksera bacis na konopce, ali se poslije ponovo vratio u fight.pussysmoke wrote:Proziva ga Semir za zemljište, nešto što je bilo aktuelno prije petnaest godina, kada je Semir imao, koliko? Trinaest godina? Daj molim te. Nek govori malo o tenderima i ostalim kriminalnim radnjama u kojima je učestvovao za vrijeme svog mandata. O onome što radi sada.denis.istok wrote:Svako ko kaze neki argument da imalo ide spram SDA odmah je bot, uhljeb i sl. Jesmo li gledali istu debatu? Uvrede i galama ne znaci da je uvijek u pravu, iako dosta jeste. Ali se zabezekao za ono zemljiste, niko o tome nikad nije ni rijeci napisao.
Da se razumijemo nije ni Elmedinovo maslo za ramazana, ali ovaj drugi, glumac, ubica, vjernik, ljubimac naroda... Hm... Ko je ovdje glup i naivan?
- pussysmoke
#982 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
.
Last edited by pussysmoke on 26/12/2019 22:00, edited 1 time in total.
- pussysmoke
#983 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
.
- Lakat Jebić
#984 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
nije nesreca bila argument u debati, nego cinjenica da tuzilastvo nije donijelo odluku u tom slucaju, sto implicira da je SDA uhvatila efendica za jaja, koji je nakon toga klepio usima, nagodio se i prestao pricati protiv rukovodstva stranke, a bio je najgrlatiiji u kritici stranacke vertikale
- pussysmoke
#985 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
.
- denis.istok
#986 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Vidio sam, to je Semir uzeo kao definiciju pojma "Korupcija". Dakle ti neces za 9 miliona nego prepustis nekom drugom, a vrijedi 200. Prema ovom Radeljas ispade mala maca. Ako je istina.MaksprotivMarksa wrote: Svako ko kaze neki argument da imalo ide spram SDA odmah je bot, uhljeb i sl. Jesmo li gledali istu debatu? Uvrede i galama ne znaci da je uvijek u pravu, iako dosta jeste. Ali se zabezekao za ono zemljiste, niko o tome nikad nije ni rijeci napisao.
Proziva ga Semir za zemljište, nešto što je bilo aktuelno prije petnaest godina, kada je Semir imao, koliko? Trinaest godina? Daj molim te. Nek govori malo o tenderima i ostalim kriminalnim radnjama u kojima je učestvovao za vrijeme svog mandata. O onome što radi sada.
2015.nije 15 godina, nego 3. Dakle pogledaj jos jednom debatu. Tu mi se Dino nekako pogubio s onom arogancijom, kao kad boksera bacis na konopce, ali se poslije ponovo vratio u fight.
2015. je vladi nudjeno da to zemljiste vrijedno 200 miliona otkupi po pravu prvenstva za 9, Dino je to odbio, nastavio sa pricom ti si administrativac, lavic, mali i slicne mahalse opaske koje zadovoljavaju mahalastinu u Bosnjana.
-
made_in_sarajevo
#987 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Koliko jedan i drugi debili bili, nista Efendic rekao i dokazao u emisiji. Konakovic bar sto je pricao je i dokazao, Efendic vrti standardnu mi sda moramo biti tu jer dodik kaci zastavu, vi pravite svoju vladu na kantonu, federalna ce biti drugacija i slabite tako drzavu i opet logicno dodik da kaci zastavu. Najgore od svega ljudina javno, svjesno i glasno podrzava stranacko zaposljavanje i jos kaze kakve veze ima jel zaposlen na odredjeno ili na neodredjeno, nikakva razlika. Klasicni sda majmun koji kmeci jer sda mora biti vlast da ovi ne bi kacili zastavu inace eto nam opet rata pa ce nas opet sda morati braniti.
Nek vlada bude ko hoce samo nek skinu vise jebeni sda sa svih pozicija
Nek vlada bude ko hoce samo nek skinu vise jebeni sda sa svih pozicija
- karanana
#988 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
sta ba vrijedi 200 miliona? terme? dulum milion jel ono rece?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#989 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
a jes im krivo sto popusise kantom... ode lova efendicu... izgleda na pederalnim nivou isto bez SDA, dodik kaci zastavu mi branimo BiH a familiju, supruge, svalerke pozaposljavase jedni drudima, drago mi je sto je kifla otvoreno do gola razvalio svoju dojucerasnju partiju mafiju... bice vodze svega... sto rece enfendicu, pripremi se na inspekcije i na zakon o porijeklu imovine...
- MaksprotivMarksa
#990 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Istina je, Dino to nije do kraja demantirao, Rumeni ga je sacekao sa dvije stvari, vrlo konkretne, Dino nije odbranio slucaj sa Mrkulic kompanijom koja je to zemljiste kupila za devet miliona i preuzela 27 miliona duga, to je lagani plus od 160 miliona i zemljistu, kad se ubroji i konto pod nazivom na kafu, tu se Dino ogradio i istakao resorno ministarstvo, on je sacekao Rumenog na Lokomu i to je to, a sve to je nasa realnost.
Last edited by MaksprotivMarksa on 25/11/2018 00:12, edited 1 time in total.
- pussysmoke
#991 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
.
Last edited by pussysmoke on 26/12/2019 21:59, edited 1 time in total.
- pici
#992 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
jest kao kifla odbio i prodo nekim privatnicima... e moj efendicu, ako si ti buduca perjanica SDA mladezi, motaj kablove odmahkaranana wrote:sta ba vrijedi 200 miliona? terme? dulum milion jel ono rece?
-
Dzematlija
#993 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I meni to mlogo ba. Čuj milion dulum, pa nije Las Vegas!karanana wrote:sta ba vrijedi 200 miliona? terme? dulum milion jel ono rece?
- karanana
#994 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
ne znam kako nesto na ilidzi moze vrijediti 200 miliona kad cijela ilidza ne vrijedi toliko, ali hajde. ko bi dao 200 miliona za to i na koji nacin bi napravio povrat novca od 200 miliona + profit?pici wrote:jest kao kifla odbio i prodo nekim privatnicima... e moj efendicu, ako si ti buduca perjanica SDA mladezi, motaj kablove odmahkaranana wrote:sta ba vrijedi 200 miliona? terme? dulum milion jel ono rece?
ali nije poenta price. sigurno je zemljiste dato ispod cijene.
sve u svemu, po meni je kifla ispo pobjednik danas. udarao je aperkatima, par nokdauna, par stjeravanja u cosak uz laganu i neodmjerenu i slabu odbranu i odgovor protivnika. odmah se fata dodikove zastave i sda kao garanta ocuvanja drzave, a kad kifla nesto spomenu brani se da to nije njegova i opstinska nadleznost. ali cuvanje od dodika jeste.
Last edited by karanana on 25/11/2018 00:18, edited 1 time in total.
- pussysmoke
#995 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
.
- pici
#996 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
karanana wrote:ne znam kako nesto na ilidzi moze vrijediti 200 miliona kad cijela ilidza ne vrijedi toliko, ali hajde. ko bi dao 200 miliona za to i na koji nacin bi napravio povrat novca od 200 miliona + profit?pici wrote:jest kao kifla odbio i prodo nekim privatnicima... e moj efendicu, ako si ti buduca perjanica SDA mladezi, motaj kablove odmahkaranana wrote:sta ba vrijedi 200 miliona? terme? dulum milion jel ono rece?
ali nije poenta price. sigurno je zemljiste dato ispod cijene.
koje su tu igre bog sami ne moze im stati ukraj... mora se ovo sve posmjenjivat i nulirat da bi se znalo kako dalje... zakon o porijeklu imovine za pocetak i van stranacke clanove u komisijama i revizijama... mozda i nesto krene
- pussysmoke
#997 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
.
- wild roses
#998 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Prvo se Tužilaštvo mora očistiti od stranačkog uticaja i korupcije i tek tada mogu druge promjene.
- pici
#999 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
da i to je spomenuo da nema nepotizma i da ce biti revizije i rece kifla ono hladno, kud ce te sa tim ljudima efendicupussysmoke wrote:+kakvog zakona da ne može komplet familija u jednu državnu...pici wrote:koje su tu igre bog sami ne moze im stati ukraj... mora se ovo sve posmjenjivat i nulirat da bi se znalo kako dalje... zakon o porijeklu imovine za pocetak i van stranacke clanove u komisijama i revizijama... mozda i nesto krene
- pici
#1000 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
wild roses wrote:Prvo se Tužilaštvo mora očistiti od stranačkog uticaja i korupcije i tek tada mogu druge promjene.
to je kriminalna hobotnica, sad dal sijeci krak po krak il odmah glavu, mislim da glava je nedordivljiva to jedino revolucija moze...