Hoćemo li mi ovdje ikada doživjeti da ti napišeš nešto smisleno. ali stvarno da je produkt nekog tvog razmišljanja o bilo čemu.BHCluster wrote:Ali djaba nikako da se okajmacite a vrijeme prolazi.Hafis wrote:Eeee, fina stara vremena kada su se te stvari iskucavale k'o na traci. Još ih samo ponekad čujem, tj. pročitam ali najčešće ovdje na forumu od pokojeg prašinara koji i ne zna dalje iz te zastarjele matrice.tandmand wrote:Kada kovanica ''Na krilima islamofobije'' uđe u širu upotrebu, niko neće znati da je proisetekla iz problema vezanih za sex prije braka. Da je Bakir javno upotrijebi par puta, postala bi općeprihvaćena. Nekad se sjetim onih izlizanih: "srbo-četničko .." "muslimanske snage" ... "ekstremisti HVOa" ....
Ipak, meni se čini da ova ''na krilima islamofobije'' ima nešto moderno u sebi, obećavajuće, tj. ima budućnost i mislim da ćemo je imati prigodu redovno čitati i slušati u budućim dnevnopolitičkim prepucavanjima, i to na višoj razini.
Misliš li čitav život ovdje biti zadnji dosadni prašinar. Svak' nekako naprijed, a ti nikako. Je si li imao problema u toj seoskoj osnovnoj školi?
Ali ako ništa, eto ti nove krilatice - ''na krilima islamofobije''. Možeš je prvi bacati među ostalim prašinarima
uTušuli ste vazda s jednim te istim.