nadžak wrote:Nevezeno za utamicu, sinoć sam se ispisao i muka mi je više.hrasno38 wrote:djesi znalac nisam te prepozno!!!! A sta je bilo levatu u Zenici...poveli u 5 minuti i zijanili 2:1 i to je kao razlicito samo zato naravno sto je Pape sjedio na klupi a da je sjedio Mesa bio bi ratni zlocinac.leškarenje wrote:Realno,ti si jedna od vecih neznalica uopste na forumima....
Znaci,vodimo 2:0 protiv jebenog Kipra prvo poluvrijeme i ljudi nas demoliraju,ponize ko niko nikad prije u drugom i ti mi naso porediti te utakmice sa ovom....
Ne mogu da ne primjetim kakvu protekciju ti imaš ovdje i kako tebi prolaze uvrede prema drugima a da ne dobiješ ban a tebi neko nešto kaže i pljas ban! Ne kontam zašto?Prije nekih desetak stranica ovdje, čovjek je dobio ban od sedam dana od Čaruge zato što ti je rekao nešto kao kralju gluposti. Po meni je ovo tvoje što sam gore istaknuo barem isto kao i ovo. Ista stvar je vrijeđanje zbog onog slova koji je bio klasični lapsus i ti se čovjeku ismija ono baš u lice. I to prođe ko i kamaru drugih stvari do sada. Nije druže u redu. Jedno je stvar mišljenja a drugo je ovo što ti radiš.
Nije u redu nikako a pogotovo nisu u redu dvostruki aršini nigdje pa tako i ovdje na forumu. Ako nije toliko bitna stvar onda neka ne pucaju banove ni drugim ljudima za takve stvari.
Bajram mubarek olsun ko slavi.
SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mO k3
#976 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
- cyprus
#977 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Niti je uvijek, niti je samo našoj repki...mO k3 wrote:Desava se uvijek nasoj repki...cyprus wrote:Hajmo sad hladne glave: jebiga, dešava se![]()
- omega369
#978 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Jedino rjesenje koje moze sustinski pomoci nasoj reprezentaciji i sportu opcenito je dugme koje drug KIM odugovlaci da pritisne
Bsmo
Bsmo
-
Tipicoti
#979 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Buraz, ja sanjao sinoc kako igra Bosna na Kipru i vodimo do 65. minute 2:0, sve super, mi dali 2 gola, stativa, fanatikosi pjevaju``Ko ne skace...``, Mesa se toliko dere na pomocnoj liniji da se cuje uzivo u eteru, igra Cimirot kojeg forumasi toliko dizu u nebo, ma milina za ne povjerovati, Reporter na BHT vec upisao 3 boda i prica o Gibraltaru, prica on i da Grcka jos igra 0:0 protiv Estonije, svi se potajno nadamo kiksu Grcke..............Point. wrote:Sanjao sam sinoc kako meteor pada na zemlju, stvara veliki gljivicni oblak i pravi apokalipsu. To bi bila mnogo bolja verzija nego ono sinoc da se desilo. Jebem im majku milu svima redom.
i ja tako sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam........
i ja tako sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam, sanjam i sanjam........
Pa se probudim, pa kontam kako smo guzove derali Francuzima u Parizu, kako smo se suprostavili Argenitini u Brazilu, kako smo Iran oderali, sjetim se Dzekine stative protiv Nigerije, sjetim se kako smo protiv Obale Slonovace i Mexika dobro igrali....igrali sigurno i sa jajima u gacama.
Sjetim se Kirin kupa, sjetim se kako smo Svicarcima derali guzove......citav svijet htjeo da igra protiv nas, mogli smo birati protivnike.
Pa se sjetim Ziline i Hajrovica, sjetim se i Kaunasa i Vedatora......one euforije!
ah ah jesmo derali guzove!
Probudim se jutros kad ono
Toliko sam se iznervirao da se ni okupo nisam pred Bajram
Last edited by Tipicoti on 01/09/2017 14:06, edited 2 times in total.
-
bjelave
#980 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Takoe, zbiti redove i probati dobiti Gibraltarcyprus wrote:Hajmo sad hladne glave: jebiga, dešava se![]()
- nadžak
#981 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Jeli ko gdje našao kakvu dobru analizu ili nešto ozbiljno da se pročita u vezi "onog" sinoć?
- Point.
#982 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Niko nista ne zna. Ne zna Sunjic, ne zna Mesa, ne zna Dzeko niko nista ne zna.nadžak wrote:Jeli ko gdje našao kakvu dobru analizu ili nešto ozbiljno da se pročita u vezi "onog" sinoć?
- leškarenje
- micko green eyes
- leškarenje
#985 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Evo momaka
respect ....znaci momci beskucnici
https://www.klix.ba/sport/nogomet/repre ... ook+status
https://www.klix.ba/sport/nogomet/repre ... ook+status
- dale cooper
#986 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ja, srećom, ovo nisam gledao. Pratio rezultat onako po portalima dok sam nešto radio.
Okrenem na klix kad se utakmica završila da vidim konačni rezultat...kad ono...
Sad mi je žao vas koji ste pogubili živce po ko zna koji put (znam osjećaj) ili niste spavali.
Okrenem na klix kad se utakmica završila da vidim konačni rezultat...kad ono...
Sad mi je žao vas koji ste pogubili živce po ko zna koji put (znam osjećaj) ili niste spavali.
-
mikogoago
#987 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ovo da covjek ne vjeruje svojim ocima. Da imaju obraza kao sto nemaju sakrili bi se u misiju rupu i pokrili po glavi shupci jedni. Jos lafo daju izjave u stilu kao zao im je i ne znaju sta se dogodilo .Pa ko je bio na terenu vi ili mi.Retardi Vi pojma nemate sta znaci rjec Sram, po mrezama pokazujete kako tefericite na okupljanjima bjedo ljudska. Sram Vas bilo ljudi koji prelaze stotine i hiljade kilometara da Vas bodre,a Vi... FUJ!!!
- p206
#988 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Sto je najgore kad skontas da je većina njih na milionskim ugovorima,a zalaganje nula
Sve bi ja to na gradjevinu poslao
Sve bi ja to na gradjevinu poslao
- spree
#989 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Fakat mi je pun qrko ovih prica manijaci vs pitari. I pape i Meša su dva degena bez zrna obraza. Neko rece sinoc mesa je los trener, ali dobar covjek. Pa ne znam bas da li dobar covjek moze biti dzon obraz i kao posipati se pepelom, a ne ponuditi ostavku nakon realno najgore utakmice reprezentacije u historiji. Kad su nas Rumuni onomad naguzili cini mi se da smo igrali bolje i ni blizu se lose nisam osjećao kao sinoc. Nadam se da jedini razlog zašto mesi sinoc nije urucen otkaz je utakmica za par dana i valjda nakon te tekme dobije otkaz mada cisto sumnjam. Jos ako pobjedimo to ce biti skoro nemoguće.
- Grean
#990 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Onaj ban za "kralju gluposti" je i meni bio preostar, ali ne smije se komentarisati vec samo nako' kazemmO k3 wrote:nadžak wrote:Nevezeno za utamicu, sinoć sam se ispisao i muka mi je više.hrasno38 wrote: djesi znalac nisam te prepozno!!!! A sta je bilo levatu u Zenici...poveli u 5 minuti i zijanili 2:1 i to je kao razlicito samo zato naravno sto je Pape sjedio na klupi a da je sjedio Mesa bio bi ratni zlocinac.
Ne mogu da ne primjetim kakvu protekciju ti imaš ovdje i kako tebi prolaze uvrede prema drugima a da ne dobiješ ban a tebi neko nešto kaže i pljas ban! Ne kontam zašto?Prije nekih desetak stranica ovdje, čovjek je dobio ban od sedam dana od Čaruge zato što ti je rekao nešto kao kralju gluposti. Po meni je ovo tvoje što sam gore istaknuo barem isto kao i ovo. Ista stvar je vrijeđanje zbog onog slova koji je bio klasični lapsus i ti se čovjeku ismija ono baš u lice. I to prođe ko i kamaru drugih stvari do sada. Nije druže u redu. Jedno je stvar mišljenja a drugo je ovo što ti radiš.
Nije u redu nikako a pogotovo nisu u redu dvostruki aršini nigdje pa tako i ovdje na forumu. Ako nije toliko bitna stvar onda neka ne pucaju banove ni drugim ljudima za takve stvari.
Bajram mubarek olsun ko slavi.
To mi je u nivou ovog "dje si znalac" a mozda i grijesim, ne znam.
Sto se tice ovog "lavatu", mislim da se odnosilo na Papeta a ne sagovornika.
- fakat
#991 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ovo je samo jedna u nizu katastrofalno losih igara nase repke i nikakav strasan sok ne bi trebao biti. Imamo naviku da pamtimo samo dobro i zaboravljamo sve lose, sto je u sustini dobro ali gura sve probleme pod tepih, do sljedece "historijske" utakmice koju sigurno necemo zavrsiti uspjesno kao ni toliko njih ranije ali cemo se sjecati neke precke ili stative.
Ostavka? Obraz? Pfff.... nije to tako jednostavno, niko od Mese nije zelio vise pobjedu, i nije drzak kao Pape, sto se mene tice ne mora ici nakon jednog (neocekivanog) poraza niti usred kvalifikacija, neka ide do kraja kvala pa onda dovesti boljeg (koga?). Malo je trenera koji bi mogli natjerati nase zvijezde da trce ako im se ne trci. Kao i u nasim klubovima smjene trenera samo maskiraju los rad uprave.
I jos nesto, prije par sedmica cetiri kiparska kluba su usla u plejof za evropske lige. Mozda oni bas i nisu toliki levati.
Ostavka? Obraz? Pfff.... nije to tako jednostavno, niko od Mese nije zelio vise pobjedu, i nije drzak kao Pape, sto se mene tice ne mora ici nakon jednog (neocekivanog) poraza niti usred kvalifikacija, neka ide do kraja kvala pa onda dovesti boljeg (koga?). Malo je trenera koji bi mogli natjerati nase zvijezde da trce ako im se ne trci. Kao i u nasim klubovima smjene trenera samo maskiraju los rad uprave.
I jos nesto, prije par sedmica cetiri kiparska kluba su usla u plejof za evropske lige. Mozda oni bas i nisu toliki levati.
- Logovan
#992 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Frankfurt, molim te Bože.kamen spoticanja wrote:uefa potvrdila kazne
dakle ili grbavica ili frankfurt
-
mikogoago
#993 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ja jos uvjek sam u shoku i sve mislim da sam sanjao najgoru mogucu moru.I ovo izvinjavanje je vrhunac bezobrazluka prema svim navijacima repke.Njihovo je da igraju ,a ne da pricaju.Onomad prije 10 god. kada su repke sastavljanje po kljucu i da se neko proda,pa igra 1 ili 2 utakmice ,ja sam mislio da je to dno,do sinoc.Nikada niko se do sada nije tako obrukao kao oni sinoc. I ja sam isto mislio ono protiv rRumunije je dno,ali ovi su se zaista potrudili da pokazu da moze igore.NE ZNAM ZASTO ALI STRASNO IMAM OSJECAJ NA POVRACANJE,ALI ONO STVARNOspree wrote:Fakat mi je pun qrko ovih prica manijaci vs pitari. I pape i Meša su dva degena bez zrna obraza. Neko rece sinoc mesa je los trener, ali dobar covjek. Pa ne znam bas da li dobar covjek moze biti dzon obraz i kao posipati se pepelom, a ne ponuditi ostavku nakon realno najgore utakmice reprezentacije u historiji. Kad su nas Rumuni onomad naguzili cini mi se da smo igrali bolje i ni blizu se lose nisam osjećao kao sinoc. Nadam se da jedini razlog zašto mesi sinoc nije urucen otkaz je utakmica za par dana i valjda nakon te tekme dobije otkaz mada cisto sumnjam. Jos ako pobjedimo to ce biti skoro nemoguće.
-
Spasitelj
#994 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Koja je to stoka neopevana...
-
Spasitelj
#995 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ni u jednoj utakmici nisam vidio mu*da ekipe!u barazu (Irci)dobili anonimuse ali ljude s mudima i srcem koji gore na terenu tako da su naši "znalci"bili smiješni pored njih.
Dalje nas veliki stručnjak ne zna sačuvati 3 boda zadnja 2'(grčka)kad je već dogurano dotle(uvesti izmjenu,odugovlači..)Grci bi 6 izmjena uradili u toj situaciji...
A nas kapiten nazovi(sramota,jalijas obični bez mozga..)glumi frajera ljudima koji su izmislili incidentne situacije!!
I umjesto da ako je kapiten smiruje loptu i iskoristi nabrijanost za čitanje lekcije na terenu pa ih onda ismijavaj oni izlaze na teren jedva čekajući incident(i naravno ništa od igre).
Ovo juce naravno ne treba ni komentarisati(bagra).
Dalje nas veliki stručnjak ne zna sačuvati 3 boda zadnja 2'(grčka)kad je već dogurano dotle(uvesti izmjenu,odugovlači..)Grci bi 6 izmjena uradili u toj situaciji...
A nas kapiten nazovi(sramota,jalijas obični bez mozga..)glumi frajera ljudima koji su izmislili incidentne situacije!!
I umjesto da ako je kapiten smiruje loptu i iskoristi nabrijanost za čitanje lekcije na terenu pa ih onda ismijavaj oni izlaze na teren jedva čekajući incident(i naravno ništa od igre).
Ovo juce naravno ne treba ni komentarisati(bagra).
- Logovan
#996 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Islanđanin sudi utakmicu protiv Gibraltara.
- mO k3
#997 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
mala utjeha , vajda nece ni Holandjani na SP 
- ljevoruki
#998 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Problem je u Savezu i selektoru.
Igraci zaradjuju milione, selektor i treneri hiljade, ne moze se na toj osnovi izgraditi autoritet.
Obje kategorije zaradjuju shodno svojim kvalitetom i znanjem, nije ni cudo da igraci igraju preko neke stvari jer imaju posla sa amaterima i vjerovatno im se smiju iza ledja kad im nesta objasnjavaju.
Mesa je polu-trener, njegovi saradnici su totalni amateri i nema nama napretka dok ne platimo selektora Svabu par miliona godisnje i pustimo da radi dva ciklusa.
Naravno, to je u sferi naucne fantastike za Begica i Co. ali i jedini nacin da iz ove generacije izvucemo barem jos jedno veliko takmicenje.
Ovako tonemo svaki dan sve vise i vracamo se u vrijeme kad smo se bojali Estonije i Farskih Otoka.

Igraci zaradjuju milione, selektor i treneri hiljade, ne moze se na toj osnovi izgraditi autoritet.
Obje kategorije zaradjuju shodno svojim kvalitetom i znanjem, nije ni cudo da igraci igraju preko neke stvari jer imaju posla sa amaterima i vjerovatno im se smiju iza ledja kad im nesta objasnjavaju.
Mesa je polu-trener, njegovi saradnici su totalni amateri i nema nama napretka dok ne platimo selektora Svabu par miliona godisnje i pustimo da radi dva ciklusa.
Naravno, to je u sferi naucne fantastike za Begica i Co. ali i jedini nacin da iz ove generacije izvucemo barem jos jedno veliko takmicenje.
Ovako tonemo svaki dan sve vise i vracamo se u vrijeme kad smo se bojali Estonije i Farskih Otoka.
-
Tipicoti
#999 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Ovaj trener pravi od patuljaka - divove.
Mi smo nazalost jos patuljci.
-
splinter
#1000 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
https://www.klix.ba/scitech/nauka/pokra ... /170901043Point. wrote:Sanjao sam sinoc kako meteor pada na zemlju, stvara veliki gljivicni oblak i pravi apokalipsu. To bi bila mnogo bolja verzija nego ono sinoc da se desilo. Jebem im majku milu svima redom.