Novak20 wrote:Dozer wrote:Jeb'te vi to...
Kad se pogleda ovo CIN-ovo istrazivanje i detalji (ali i mnoga druga dostupna na njihovom webu), i onda ako se to prenese i na sve ostale ministre-qrce-palce, koji su takodjer velikom vecinom totalno isprazni i bez ikakvih realnih znanja i zvanja za sektore na cijem su celu, onda nije uopste tesko skontati da ovu zemlju, u stvari, predvode totalni diletanti, a "savjetuju" ih jos veci diletantni.
I onda se neko cudi zasto smo gdje jesmo...

Oni diletanti a mi debili.
Pa koje su to samo cifre na teret svih nas.
Gledam ovog Novaka, nisam se potrudio da shvatim šta radi i koliko ima škole, ali vidim da ima zdravu logiku i da se bavi bitnim pitanjima, te mi je drago pročitati šta napiše.
Zato mislim da se nije namjestio negdje gdje se uzimaju pare bez rada niti nažalost ima šanse da radi neku javnu funkciju, pa šta god.
Mjesta zauzimaju ovakvi idioti koji ne razmišljaju o požarima, suši, vodi, prevozu, kreditima, pljačkama, sistemu, izgradnji i tako, već kako će napisati vatreni ideološki post.
A u vezi teme, mediji se nisu potrudili da vide kako je tačno angažovan Dautović kod Konakovića, koje to ima iskustvo i koje je poslove radio.
Ako ne mogu pitati kako takav bezveznjaković može biti vijećnik, mogu pitati za savjetnika. I istražiti malo te njegove nevladine organizacije ili firme.