hrle1976 wrote:
Moguce je da te udari sa 40km/h i da odletis i da slucajno tako padnes kao sto je on. Sta je tu ne moguce. Nista. Ima ljudi padnu ne zgodno i gotova prica. Desava se. Sacekusa. Ako je to tako bilo onda mali nije bio bez prstiju umjesanih u nesto. Da je to bila sacekusa na prazno eto samo da se neko ubije. Molim vas.
Nista stranso da je stradao o udesa odnosno udara od auta kao posljedica. Desava se.
Sacekusa, moguce ali na prazno 0% Znaci mora neki razlog biti. Kojim krimilaom se mali Dzenan u tom slucajo bavio to on najbolje sam zna, evt. otac, neki prijatelj ili ljudi sa kojima je bio u talu.
vidiš li ti šta pišeš? ono što tužilaštvo navodi kao štetu na autu skroz isključuje tvoje besmislene teze. da ga je odbacio, valjda bi bilo i udubljena, polomljena šajba na autu, i smrskane kosti kod malog dženana. te tvoje paušalne teze na bazi udarilo ga auto, on odletio par metara i pogunio, a na auto samo polomljen far i blatobran.
ulaziti u karakter osobe, koja usput rečeno nema dosije u policiju, niti bilo kakav prekršajni nalog i optuživati ga da se bavio kriminalom je bespotrebno.
evo ja imam kontra tezu, možda mu je djevojka napravila neko sranje, možda je koketirala sa nekim momkom prije njega i izabrala džanana i onda taj momčić proganjao dženanovu djevojku i na koncu završilo kako je završilo. jer njena amnezija je zaštita osobe koja je to i učinila. što je za par nijansi realnije od tih besmilica koje si iznio/la.
To da ga je ubio onaj cije se ime povlaci po medijima, molim vas to samo ljudi u BiH mogu povjerovati, jer galama na ljude sa dubokim dzepovima je u BiH ogromna. U BiH po definiciji svak ko ima pare je kriminalac neke vrste. Postaje ta teza manje vise pateticna. Najlakse je za vlastiti ne uspjeh optuziti sve druge.
Sve drugo je 0% vjerovatnoce.
Znaci ja dajem prednost 90% da je rezultat nesrece (PEH) izazvao smrt. Kao sto bi rekao neko pao nesrecno. Desava se. Imas smrtnih slucaja covjek padne sa bicikla vozeci ga 15km/h i pogone.
Ubistvo, moguce ali onda ne u prazno. Znaci mali je necim izazvao sam svoje ubistvo.
Licno ne vjerujem da ga je ubio ko se povlaci po novinama odnosno koga optuzuje njegov otac.
nema potrebe licitirati imenima na osnovu članka nedžada latića i na osnovu riječi one muslimovićeve blentovine josipa šimića, jer je i nedžad latić u svom tekstu stavio veliki upitnik na sve to. ako već otac zna ime ubice, a ne sumnjam da je saznao u međuvremenu, onda tužilaštvo mora istragu okrenuti u tom pravcu, privesti one za koje postoji osnovana sumnja da su počinili zločin ubistva (ima ih trojica, kako reče memić) i početi rješavati slučaj na način da odgovara oštećenoj strani. ako nisu u mogućnosti to učiniti, neka daju kolektivne ostavke, a slučaj neka preuzme fup i sipa. oni bi ga riješili za manje od mjesec dana.
ps. da se osvrnem da budnju, ako muamer budnjo posjeduje ovjeren pasoš na granici sa eu, dan prije ubistva, onda on ima čvrst dokaz da nije učinio ono za šta ga terete, samo što to ne pokaza prije 4-5 mjeseci kada se njegovo ime prvi put povezalo sa slučajem dženan memić...