Zahiragić opet jaše

Post Reply
Dr. Kuca

#976 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr. Kuca »

Jes zajebancija, ali ironija da su nam jebali majku pametnjakovici iz titinog doba koji su odgajani u bratstvu i jedinstvu.
Banksy

#977 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Banksy »

Dr. Kuca wrote:Jes zajebancija, ali ironija da su nam jebali majku pametnjakovici iz titinog doba koji su odgajani u bratstvu i jedinstvu.
:-)

Kako je 21 milion stanovnika bivše Jugoslavije živio u ''titino doba i odgajan u bratstvu i jedinstvu'' te države, dakle, i žrtve i dželati, i stranački vrhovi i raja, i bogati i fukara, i SDS i HDZ i SDA i SDP, onda je valjda logično da su, između ostalih, i oni koji su ''nam jebali majku'' stigli iz te iste države i iz istog sistema.

Ili su oni zaostali iz bivše države, ti ''titini pametnjakovići'', a mi svi ostali smo nekad pred rat pali s Marsa u Bosnu?
Dr. Kuca

#978 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr. Kuca »

Ne znam sta pokusavas da kazes? :D Ja samo znam da nam titovci jebase nane.
Banksy

#979 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Banksy »

Dr. Kuca wrote:Ne znam sta pokusavas da kazes? :D
Pročitaj opet, napregni se, razmisli, možeš ti to...
Dr. Kuca

#980 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr. Kuca »

Banksy wrote:
Dr. Kuca wrote:Ne znam sta pokusavas da kazes? :D
Pročitaj opet, napregni se, razmisli, možeš ti to...

Dao sam 5% jesam Tita mi i partije. Ja ti opet kazem i dalje vladaju skolovani u tom sistemu.
kudrilo

#981 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kudrilo »

Napisa gore momak da su ljudi davali živote da se može otići petkom na džumu i sl... :-)
Zar se nije borilo za državu Bosnu i Hercegovinu? :bih: :bih: Ili su očito različiti motivi bili u borbama, neko je to shvatao vjerskim ratom, neko državnim.
agnostic_front

#982 Re: Zahiragić opet jaše

Post by agnostic_front »

Je li fakat toliko teško postalo prepoznati trolanje?
hizo ramidovic

#983 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hizo ramidovic »

mudro govori zahiraga atostose komunjarama nesvidza toje njihov problem oklen tai obicai dase kupate svi ito bas nedijeljom panema tolko vode ni paris akamoli sarajvo istse mora te kupat svake nedijelje razgodi te malo adzetij ives pakolko popiete vode anistato nerekene te vego samo pljuje te poviku ipo zahiragi
kolegione

#984 Re: RE: Re: Zahiragić opet jaše

Post by kolegione »

Dr. Kuca wrote:Ne znam sta pokusavas da kazes? :D Ja samo znam da nam titovci jebase nane.
Koga boli kurac sta je bilo prije 50 godina.
Sto ne pogledamo ko nam danas jebe nane?
Ne ti neces pogledati jer tvoja interesna sfera je SDA i kao takav na svako sranje odgovaras kako nam je bilo prije 50 godina.
Sta znam ja kako je bilo ja danas zivim.
I danas je kurac.
Dr. Kuca

#985 Re: RE: Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr. Kuca »

kolegione wrote:
Dr. Kuca wrote:Ne znam sta pokusavas da kazes? :D Ja samo znam da nam titovci jebase nane.
Koga boli kurac sta je bilo prije 50 godina.
Sto ne pogledamo ko nam danas jebe nane?
Ne ti neces pogledati jer tvoja interesna sfera je SDA i kao takav na svako sranje odgovaras kako nam je bilo prije 50 godina.
Sta znam ja kako je bilo ja danas zivim.
I danas je kurac.

Pa mahom su svi zavrsili titine fakultete, ili fakultete bivse jugoslavije. sda, sdp, hdz,sds,ptpsp,df itd. Pa zlaja lagumdjija je bio genijalac sto se tice fakulteta, ali je karinas sto se tice prakse.
piupiu

#986 Re: Zahiragić opet jaše

Post by piupiu »

Dočim kad ZahiragiČ završi fakultet, negdje kod Tarčina namah će osvanuti Silicon Valley... :D
JThomas

#987 Re: Zahiragić opet jaše

Post by JThomas »

ovi kad preuzmu pravićemo mi bakira i zlaju od blata...
dječak sa šibicama

#988 Re: Zahiragić opet jaše

Post by dječak sa šibicama »

Znaci, neki su do pojave Zahiragica, sa sramom isli na dzumu.

Interesantno....
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#989 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chmoljo »

piupiu wrote:Dočim kad ZahiragiČ završi fakultet, negdje kod Tarčina namah će osvanuti Silicon Valley... :D
al sa silikonom u sisama i guzicama.

čipovi tu nemaju šta tražiti!
O'zone
Globalni moderator

#990 Re: Zahiragić opet jaše

Post by O'zone »

Prije silikon za oko prozora....implantate je jbnica napraviti...treba imat nekog intelekta
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#991 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chmoljo »

pa uvozni jeboga ti.

a Karabeg kliniku će svakako srediti preko Seke, svoje dobre prijateljice, također uzorne studentice koja je također zbog svog uspjeha na fakultetu dobila posao.
zavezata-vreca

#992 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zavezata-vreca »

ja sam da se doneze zakon da ni jedna firma ne radi za vrijeme džume mi bošnjaci imamo pravo na to ... tonam je u amanet ostavio naš kralj g. Bakir Izetbegovič
sarajevo999999

#993 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sarajevo999999 »

Jel' on student uopste? negdje na fejsu u komentarima pise da je na biroVu
FreakyStyley

#994 Re: Zahiragić opet jaše

Post by FreakyStyley »

sarajevo999999 wrote:Jel' on student uopste? negdje na fejsu u komentarima pise da je na biroVu
Pa dobro, to teoretski nije medjusobno iskljucivo. Mozes bit na birou i studirat vanredno. :D

Ne znam sta je kod njega u pitanju, al studirace do 30e ako treba, samo da ostane glavni u udruzenju.
Muhamed Đakmić

#995 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Muhamed Đakmić »

FreakyStyley wrote:
sarajevo999999 wrote:Jel' on student uopste? negdje na fejsu u komentarima pise da je na biroVu
Pa dobro, to teoretski nije medjusobno iskljucivo. Mozes bit na birou i studirat vanredno. :D

Ne znam sta je kod njega u pitanju, al studirace do 30e ako treba, samo da ostane glavni u udruzenju.
Ne znam sad kakvo je stanje na pravu, ali generalno vanredan studij više ne postoji na većini fakulteta. To je sad promijenjeno u DL (distance learning) studij, odnosno učenje na daljinu, gdje imaš status haman pa redovnog studenta i ne možeš se prijaviti na biro :D
Dr. Kuca

#996 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr. Kuca »

Ovaj ce da bude sda verzija zeljke komsica
FreakyStyley

#997 Re: Zahiragić opet jaše

Post by FreakyStyley »

Muhamed Đakmić wrote:
FreakyStyley wrote:

Ne znam sad kakvo je stanje na pravu, ali generalno vanredan studij više ne postoji na većini fakulteta. To je sad promijenjeno u DL (distance learning) studij, odnosno učenje na daljinu, gdje imaš status haman pa redovnog studenta i ne možeš se prijaviti na biro :D
Nisam znao.

U moje je vrijeme bilo drugacije. :D Ne znam koje je godiste ovaj, ali mozda ga je zahvatio taj sistem.
kudrilo

#998 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kudrilo »

Ma neće on još dugo na ovoj poziciji biti, eno već po statusima najavljuje političku borbu u svojoj bližoj budućnosti.

Što se tiče DL, više ne postoji "vanredni student", svi su sad kao redovni, što otežava studentima da u isto vrijeme normalno rade i studiraju, ali ne onemogućava im isto. Ima neki fazon u tom, kod mene pola linije radi već negdje i vode se kao redovni. Ne znam kako, ali nešto ima.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#999 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Velkoski »

redovni 'samofinansirajući', a postoji i distance learning na nekim faksovima valjda (na Ekonomiji makar).
kudrilo

#1000 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kudrilo »

Pa na ekonomiji ti je i DL sada redovan samofinansirajući, čak su i neki smjerovi mogući samo na DL-u.
Post Reply