Odrecituj tri puta pionirsku zakletvu i biće ti oprošteno.Niemand wrote:dale cooper wrote:
Sukob sa Titom je vala za Banovića.![]()
Sredićemo sa Chmoljom.
Odrecituj tri puta pionirsku zakletvu i biće ti oprošteno.Niemand wrote:dale cooper wrote:
oni piju alkohol ja i ti kafuNiemand wrote:Respo ba, eto ti idriza i velkoskog, pij s njima kafusupercali wrote:ne brini ti ces na kafu s respom a dzakma nek uzima stan na betaniji nek ima pogled na buducnostNiemand wrote:
javi se nekad, ccc... više se čujem s Edisom nego s tobomneruda wrote:održala se ekipa.
al je neruda balio za ujedamneruda wrote:održala se ekipa.
Ne znam jedale cooper wrote:Odrecituj tri puta pionirsku zakletvu i biće ti oprošteno.Niemand wrote:dale cooper wrote:
Sredićemo sa Chmoljom.
ne mogu bolan, frka pred ženidbu, ovo, onoVelkoski wrote:javi se nekad, ccc... više se čujem s Edisom nego s tobomneruda wrote:održala se ekipa.![]()
ti si polupo lončiće jarosupercali wrote:al je neruda balio za ujedamneruda wrote:održala se ekipa.
ona mahne repom a neruda skoci sa bosmala
Sto si to ti navalio da ispadnes duhovit, jos i uputstva pises uz saluCapajebo wrote: Ovaj post je, mlada damo, spoj inteligencije i forumskog staza u jednu duhovitu opasku. A itekako ima svoje mjesto pod ovim vedrim nebom zvanim Leksikon foruma
uh, kad već spominješ ženidbu, jedva čekam iduće ljeto da jaran stane na ludi kamen. to će biti svadba koja završava u crnoj hronici 100%. nisam se nikad bob'o, al' tu ću i to uzet'neruda wrote:ne mogu bolan, frka pred ženidbu, ovo, onoVelkoski wrote:javi se nekad, ccc... više se čujem s Edisom nego s tobomneruda wrote:održala se ekipa.![]()
zivot me nije mazio, k'o ni ti na CS-u...KPNCTNJAH wrote:bio si uzoran forumas, glas razuma, drzao se svojih stavova... ne idi na mracnu stranu, ne zbog zena![]()
![]()
znam da nije dzaba od 2 marke pa gore je kafaMuhamed Đakmić wrote:Otvorio temu o Sinanu Sakiću Velkoski 2006
respo ba nećete popit kafu džaba ti
sjećal se ko kad smo velkoski i ja uz pomoć chmolje provukli psinu da je on varao moju najbolju drugaricu i da sam ja saznao za to i da sad hoću njoj da kažem, a on me moli da to ne radim.
ja dobijao prijetnje da će me neko polomiti ako joj kažem na pp, a on dobijao pp-ove podrške tipa "jebiga jarane, svakom se desi"
Off with her head.Niemand wrote:Ne znam jedale cooper wrote:
Odrecituj tri puta pionirsku zakletvu i biće ti oprošteno.
Sredićemo sa Chmoljom.
moja vala nije, pogrešno si ti to neštoMessier wrote:djecak,to ti leetova varijanta bila nekad.
mislim da je umrla u medjuvremenu
Respo je unisexUSAblues wrote:Stani ba !!!??? Jel respo musko ili zenka ????kako brzo tema ide neuprati![]()
ova tema ce shebat Siriju
![]()
koji jos si fetis otkrio na forumu priznajdale cooper wrote:Neko je spominjao gospođu ministarku ranije. Ja je se u ovo doba noći sjetih po jednom...delikatnom
postu sa lj&s.Kada je opisivala seksualno uzbuđenje sa tadašnjim mužom/dečkom (kojeg je stalno
spominjala) uporedila je svoju...vlažnost sa tropskom šumom. To mi se urezalo u pamćenje jer sam upravo shvatio
da sam postao matori forumski perverznjak.![]()
![]()
On ti je nesto ko Bozo Vreco,lapo lapoUSAblues wrote:Stani ba !!!??? Jel respo musko ili zenka ????kako brzo tema ide neuprati![]()
ova tema ce shebat Siriju
![]()
pa nisam ja balkanac ja nju izvedem na kafu na neko fensi mjestoVelkoski wrote:U Balkanu marka i po.
moja vala nije, pogrešno si ti to neštoMessier wrote:djecak,to ti leetova varijanta bila nekad.
mislim da je umrla u medjuvremenu