Balkanski nazovi "youtuberi"
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#976 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Kad skontam da su ljudi pljuvali Ramiza Zmaja (dobro nije jutjuber ali jeste bio popularan na istom), a evo na ove debilčine nakon njega niko i ne obraća pažnju. Pa djetetu ili bilo kome ko još nije formiran kao osoba je štetnije gledati onog Omču, Mecu Cazina ili eto ovog Vanimya 10 min nego Ramiza 10 dana.
-
Mega Man X
#977 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Barem sam se pošteno ismijao Ramizu svaki put.. od ovih degenerika tipa Vanimy itd. može čovjek samo da sjedi i plače..
-
sarajevo-x.com
#978 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ako nekome treba karta za ovaj teferič, prvi i drugi dan,imam ja po 15 KM, doduše 
-
Naslovnica
#979 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Eo mene u Domu Mladih.
Organizacija katastrofa! NULA!
Pustili 3 puta više karata od kapaciteta.
Mačka li im piterina kriminalna!
Jedno na drugome.
Otvorili 2 ulaza 15min prije 12, na jednom prolaze karte s platoa, na drugom s drugih prodajnih mjesta i ekarte, ljudi uzalud čekaju u pogrešnom redu.
Kriminal!
Samo čekam kada će neko dijete nastradati, tolika je gužva.
Ovo se pod hitno mora zatvarati i evakuisati narod!
Ja sa svojim klincima izlazim vani, drugima neka je Bog na pomoći!
Organizacija katastrofa! NULA!
Pustili 3 puta više karata od kapaciteta.
Mačka li im piterina kriminalna!
Jedno na drugome.
Otvorili 2 ulaza 15min prije 12, na jednom prolaze karte s platoa, na drugom s drugih prodajnih mjesta i ekarte, ljudi uzalud čekaju u pogrešnom redu.
Kriminal!
Samo čekam kada će neko dijete nastradati, tolika je gužva.
Ovo se pod hitno mora zatvarati i evakuisati narod!
Ja sa svojim klincima izlazim vani, drugima neka je Bog na pomoći!
- Warashii
#980 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
A ko ti je kriv, sta ces uopste tu?

-
Naslovnica
#981 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Molila djeca da ih dovedem, zaslužili su, ja ih evo doveo da ih ispoštujem.Warashii wrote:A ko ti je kriv, sta ces uopste tu?![]()
- Warashii
#982 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Naslovnica wrote:Molila djeca da ih dovedem, zaslužili su, ja ih evo doveo da ih ispoštujem.Warashii wrote:A ko ti je kriv, sta ces uopste tu?![]()
Nemam ti pravo pametovati kako da odgajas djecu, al... nece ona tu nista dobroga vidjeti.
Sorry
-
Naslovnica
#983 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ma sve 5, razumijem te.Warashii wrote:Naslovnica wrote:Molila djeca da ih dovedem, zaslužili su, ja ih evo doveo da ih ispoštujem.Warashii wrote:A ko ti je kriv, sta ces uopste tu?![]()
![]()
Nemam ti pravo pametovati kako da odgajas djecu, al... nece ona tu nista dobroga vidjeti.
Sorry
Danas je bila i opcija Muzeja, ali nisu htjeli, bili su ove godine nekoliko puta.
Ruku na srce, nema se šta dobroga vidjeti ni na koncertu Metallice, pa džaba, opet puno. HAHAHA
- triconja
#984 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Jimmy McNulty wrote:Kad skontam da su ljudi pljuvali Ramiza Zmaja (dobro nije jutjuber ali jeste bio popularan na istom), a evo na ove debilčine nakon njega niko i ne obraća pažnju. Pa djetetu ili bilo kome ko još nije formiran kao osoba je štetnije gledati onog Omču, Mecu Cazina ili eto ovog Vanimya 10 min nego Ramiza 10 dana.

- arzuhal
#985 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Koji je prosjek godina posjetilaca, 13-14?Naslovnica wrote: Ma sve 5, razumijem te.
Danas je bila i opcija Muzeja, ali nisu htjeli, bili su ove godine nekoliko puta.
Ruku na srce, nema se šta dobroga vidjeti ni na koncertu Metallice, pa džaba, opet puno. HAHAHA
-
Naslovnica
#986 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ma tako nekako.arzuhal wrote:Koji je prosjek godina posjetilaca, 13-14?Naslovnica wrote: Ma sve 5, razumijem te.
I roditelji koji su doveli ove malo mlađe od 13-14.
- bersK
#987 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ne bacati bisere pred svinje.
Vako nešto se desi kad magarcu daš da se osjeća ko konj. Jbg
-
Nadzorna_ploca
#988 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Jedan je ba Ramiz zmaj. Ne mogu mu ovi kokosari papuce skinuti.
- kEEp1337
#989 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Da samo znate koliko oni zarađuju putem youtubea i sponzora i vi biste počeli snimat
Po 1000 eura taj isti "Mudja" kojeg prozivate zaradjuje na mjesecnoj bazi sto je iznad prosjeka u odnosu na sve prosjecne plate u drzavama koje su na balkanu tako da nemam sta vise pricat. Problem je samo nekim ljudima uzeti kameru u ruke i snimat vjerovatno zbog ljudi i prijatelja koji ih znaju.
Zasto niko od tih velikih youtubera nije rekao koliko zarađuje? Pa kad bi rekli niko ih vise ne bi ni pratio i propali bi.
Nedavno je jedan balkanski youtuber rekao kako je to kao privatna stvar i da ostale ne bi trebalo da bude briga koliko zarađuju iako ga ti isti ljudi koji ga pitaju koliko zaradjuje, keširaju tako što gledaju njegove klipove.
Na YouTubeu ces sve naci sta te zanima i interesuje. Od glupiranja do ozbiljnih klipova. Ima i nasih na balkanu koji prave ozbiljne klipove ali je jako tesko tim kanalima da uspiju na sceni kojom dominiraju djeca od 12-13 godina. Radije ce gledati neka sranja nego ozbilju, morate to shvatit.
Hclhr kanal je jedan od rijetkih koji je bez glupiranja i psovki uspio. Ima ih jos ali su mnogo manji po broju pretplatnika, dok npr. Edin Creations koja je teska seljacina, ospem se kad cujem ono o umjesto a, jos gore je to sto ga djeca koja ga prate oponasaju i onda i oni pricaju kao i on.
Stvarno bi trebalo da poradi malo na pricanju jer je seljober teski, ako ne zbog sebe barem zbog djece koja ga prati.
Po 1000 eura taj isti "Mudja" kojeg prozivate zaradjuje na mjesecnoj bazi sto je iznad prosjeka u odnosu na sve prosjecne plate u drzavama koje su na balkanu tako da nemam sta vise pricat. Problem je samo nekim ljudima uzeti kameru u ruke i snimat vjerovatno zbog ljudi i prijatelja koji ih znaju.
Zasto niko od tih velikih youtubera nije rekao koliko zarađuje? Pa kad bi rekli niko ih vise ne bi ni pratio i propali bi.
Nedavno je jedan balkanski youtuber rekao kako je to kao privatna stvar i da ostale ne bi trebalo da bude briga koliko zarađuju iako ga ti isti ljudi koji ga pitaju koliko zaradjuje, keširaju tako što gledaju njegove klipove.
Na YouTubeu ces sve naci sta te zanima i interesuje. Od glupiranja do ozbiljnih klipova. Ima i nasih na balkanu koji prave ozbiljne klipove ali je jako tesko tim kanalima da uspiju na sceni kojom dominiraju djeca od 12-13 godina. Radije ce gledati neka sranja nego ozbilju, morate to shvatit.
Hclhr kanal je jedan od rijetkih koji je bez glupiranja i psovki uspio. Ima ih jos ali su mnogo manji po broju pretplatnika, dok npr. Edin Creations koja je teska seljacina, ospem se kad cujem ono o umjesto a, jos gore je to sto ga djeca koja ga prate oponasaju i onda i oni pricaju kao i on.
Stvarno bi trebalo da poradi malo na pricanju jer je seljober teski, ako ne zbog sebe barem zbog djece koja ga prati.
- Bullet Tooth Tony
#990 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
i btw meni do sada jedini sa balkana koga vrijedi pratiti ... nesto korisno covjek snima
-
sarajevo-x.com
#991 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Spominjao sam ga i ja prije, najkorektniji i najnormalniji sa ovih prostora 
- Dinostula
#992 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Samo je jedan faktor bitan za uspijeh na youtube da psujes i da nemas problema da glumis budalu.I eto ti para.kEEp1337 wrote:Da samo znate koliko oni zarađuju putem youtubea i sponzora i vi biste počeli snimat![]()
- Hasan006
#993 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Pa u jednom klipu se javno izjasnio povodom svog religijskog opredjeljenja i rekao kako se deklarisao kao agnostik na popisu. Ne znam sad koji je to video, vjerovatno neki Q&A.Dinostula wrote:Ima dosta stvari koje su tacne ali i stvari izadjenih iz konteksta.bersK wrote:http://stav.ba/roditeljska-paznja-sta-gledaju-djeca/
Da sam na Amirovom mjestu, jebo bi ih im mater u pola pičke. Kakav naručen članak i kakva bljuvotina od novinara. Grob te jebo, ne vjerujem šta žena izasra.
Kao prvo Amir je 100% ateista ali to raja nikako da skonta.
U jednom klipu kad mu je neko postavio pitanje zasto nesto vise ne kaze o vjeri odgovorio je "kad bi dao svoje pravo misljenje mogao bi slobodno da ugasim kanal" sto implicira da lik ne vjeruje u Boga.Dosta ljudi ne vjeruje ali ne prica javno o tome jer je to nepopularno.
Jos odgovor za forumasa koji je pitao koga zabraniti da djeca ne gledaju pa mislim da nijedan Youtuber nije za djecu ispod 18 godina.Pa cak ni Amir ili komplexas koje redovno pratim.
A inače ovo za Dom mladih me uopšte ne iznenađuje, čim sam čuo da se tamo održava znao sam da će bit premal prostor, al jbg neće u Zetri pravit BTF.
- Hasan006
#994 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ona glupača Enn Rush ili kako već pjeva onu svoju retardiranu pjesmu o parama kajlama kurčevima palčevima, čitava dvorala urla u glas. Kompla provaljuje nešto na bini, muk ko na mezarju. Dokaz ko većinskim dijelom prati našu YT scenu i kakav se content cijeni.
-
ovo_mi_je_nick
#995 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Pravi vrtić. I ono se fura da ima 100.000 foloversa koji još strogo pišu u svesku grafitnom olovkom.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#996 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
tito dragi ukucam Enn Rush da vidim o čemu je riječ
jbt koja glupost ali to ima po 150 000 pregleda jbt koliko su cure u prednosti s ovim sranjima
jbt koja glupost ali to ima po 150 000 pregleda jbt koliko su cure u prednosti s ovim sranjima
-
handžar88
#997 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Muka mi kad vidim sta nam rade od djece ovi jutuberi.. a ovaj btf sve pod pokroviteljstvom eu, unistavanje totalno drustva a kako to najbolje uraditi nego s najmladjim koji gutaju sve sto im se servira.. jos kad vidim da roditelji svoju djecu tamo vode i pustaju im da gledaju to pa ne znam stvarno imaju li ti ljudi mozga
samo udarat treba prvo roditelje pa onda ove klosare jutubere
- mufa1
#998 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Jah eto djeca su nam zlatna bila prije youtube-a.. Ja rezona i kur...
- SmokingMan
#999 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Djeca su prije bila kreativnija,sada niti imaju smisla za humor,niti su spontani,niti zainteresirani za aktivno učešće u društvu.Opasani su slojem "neslomljivog ega",lošom glumom,opsjednuti alteregom,matarijalnim stvarima kojima previše pridavaju pažnje.
-
pinkman
#1000 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Izmedju ostalog, ali mora se jos nekih stvari poklopiti. Koga je sramota da snima jer ce ga ismijavati prijatelji, porodica i slicno, moze snimati pod "umjetnickim" imenom na engleskom jeziku. Tamo su 10x veci prihodi.Dinostula wrote:Samo je jedan faktor bitan za uspijeh na youtube da psujes i da nemas problema da glumis budalu.I eto ti para.
Stavise, mogu to biti neke strucnije teme kao sto su kako nesto na laptopu uraditi, itd.