što se ti peglaš sa mnom tri godine?Mutivoda wrote:Je l on ista dobro uradio u toj vezi, il si samo ti, ti I ti?![]()
Ako jes', sto si sve to "zaboravila"?!
Ako nije, sto si ostala u toj vezi?!
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#976 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
-
Mutivoda
#977 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa dopustamo jedno drugom izlaske s drustvom <3
Definicija uspjeha.
A i ti ne letis
Definicija uspjeha.
A i ti ne letis
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#978 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
hvala što nisi ljubomorna kad te varam 
- KPNCTNJAH
#979 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nasla si od koga ces savjet traziti, tanak sam ti ja za to
al' et' bar da odgovorim... nisam pratio pricu od pocetka, al' meni djeluje kao da si ti u toj vezi radila na tome da njega promijenis i poboljsas i sad kad si to uspjela, on skontao da moze bolje, pa te odjebao
Ne znam koliko imas godina, ali sto se prije okrenes svom zivotu i pocnes misliti na buducnost, prije ces zaboraviti na to... sve sto ti sad kaze neko sa strane, prijatelji, poznanici, forumasi, tebi djeluje kao da ne znaju o cemu pricaju i da si ti jedina osoba koja prolazi kroz to, ali nije tako... naletit ce neko s kim ces shvatiti da si bila dalabu sto si potrosila i minutu vremena na pogresnog lika, pogotovo vrijeme koje ulozis u taj nekakav proces ozdravljenja nakon prekida...
Ako se desi da ne nadjes tu novu pravu osobu, nije ni to smak svijeta... uvijek ima neka komsinica koja poklanja macice... sretno
Ne znam koliko imas godina, ali sto se prije okrenes svom zivotu i pocnes misliti na buducnost, prije ces zaboraviti na to... sve sto ti sad kaze neko sa strane, prijatelji, poznanici, forumasi, tebi djeluje kao da ne znaju o cemu pricaju i da si ti jedina osoba koja prolazi kroz to, ali nije tako... naletit ce neko s kim ces shvatiti da si bila dalabu sto si potrosila i minutu vremena na pogresnog lika, pogotovo vrijeme koje ulozis u taj nekakav proces ozdravljenja nakon prekida...
Ako se desi da ne nadjes tu novu pravu osobu, nije ni to smak svijeta... uvijek ima neka komsinica koja poklanja macice... sretno
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#980 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pogotovo ovosve sto ti sad kaze neko sa strane, prijatelji, poznanici, forumasi, tebi djeluje kao da ne znaju o cemu pricaju i da si ti jedina osoba koja prolazi kroz to, ali nije tako
-
Mutivoda
#981 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Olvejz bejbVelkoski wrote:hvala što nisi ljubomorna kad te varam
I otjera hurmasicu, ccc -.-
Vidi Kris ozbiljan :O
@hurmasice, javi na pp, laku noc
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#982 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
malo smanji alkohol, vidiš da ti nije dobroMutivoda wrote:Olvejz bejbVelkoski wrote:hvala što nisi ljubomorna kad te varamsamo glavu cuvaj.
![]()
-
hurmasica:D
#983 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
uradio je, kako nije al nisma ja rekla -pauaz, raskid il sta vec ... bio je uz mene u najtzetim trenutcima, gubitak voljene osobe, obecao je da me nikad nece ostaviti ..u njemu sam vidjela sve sto sam zeljela ikad i zato sam i bila s njim ..nego se prekko noci doslovno promijenio, hladnoca 1'00 %Mutivoda wrote:Je l on ista dobro uradio u toj vezi, il si samo ti, ti I ti?
Ako jes', sto si sve to "zaboravila"?!
Ako nije, sto si ostala u toj vezi?!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#984 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ih i ti mu vjeruješ? šta bi mi sve uradili za malo međunožja, nisi svjesna
-
#985 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
KPNCTNJAH wrote:Nasla si od koga ces savjet traziti, tanak sam ti ja za toal' et' bar da odgovorim... nisam pratio pricu od pocetka, al' meni djeluje kao da si ti u toj vezi radila na tome da njega promijenis i poboljsas i sad kad si to uspjela, on skontao da moze bolje, pa te odjebao
![]()
nisam zeljela da ga promijenim, jer je on imao ono sto me i privuklo..samo sam zeljela da uspije u zivotu, da mu krene na bolje ..ucinila za njega sto rodjeni nisu .. bila tu uvijek ali i on je bio ...ne mogu dusu grijesiti .. kad nismo imali nista, da se tako izrazi, mastali smo o svemu i uvijek se cudili onima koji od nicega stvore nesto i razjebu stvar..mi smo drugaciji trebali biti .. i ovo sto sad ima "zahvaljujuci meni" , i to je od danas do sutra kao i sve u zivotu a ako moze bolje, nek mu je sretno ..a ja cu od sada samo karijeru ganjat ...a imam 25
-
#986 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Velkoski wrote:ih i ti mu vjeruješ? šta bi mi sve uradili za malo međunožja, nisi svjesna
nazalost
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#987 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ne pokušavaj se pomiriti samo
-
#988 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Velkoski wrote:ne pokušavaj se pomiriti samo
zasto to kazes ?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#989 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
gubljenje vremena, pročitaj kristijanov post
Sent from my D6503 using Tapatalk
Sent from my D6503 using Tapatalk
-
#990 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ookej, ali opet, tesko mi je fakat ..u jednom trenutku zelim da smo skupa opet a onda skontam pa kako da mu se vratim kad je to i to uradio na takav nacin .. ne znam, nisam pametna ..zeli da ga pustim jedno vrijeme ...da nemamo kontakt ..da li je to vrijeme kao da skonta na cemu smo ili sta ..ja ne mogu nekome dati pauzu ako ga volim ..eto sad kao raskid , da se ja ne bih dumala kad ce se dohavizati ..trenutno mu je i na posu zaguzvano i pred otkaz pa ne znam da nije sve nekako uticalo ..nekad kaze da jeste, nekad da nije .. previse mi je 5 godina sa nekim da ih bacim a opet, znam ko je on u dubini duse i sad kao da je vrag usao u njega ..ne znam , nisam pametna ..ne znam kako da se ponasam u ovoj situaciji..kako da odbolujem, kako da mu se ne javljam ..
bio je moja svakodnevnica i sad puf, nista 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#991 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
blok iz d solušn
okreni se sebi, radi na sebi, zabavi se poslom, ppaj se s respom...
okreni se sebi, radi na sebi, zabavi se poslom, ppaj se s respom...
-
#992 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
nemam posao, imam fax al ne mogu se skoncentrisati ...da mi je naci posao, lakse bi mi mozda bilo jer se ovako ubijam od razmisljanja ...glupo zvuci al kako da se okrenem sebi, da radim na sebi..cijelo vrijeme sam u njega gledala,..debilno zvuci al fakat sam ga voljela, vise od sebe ..krenula sam na fitnes al sta je to, sat dnevno mozak okupiram ..on mi samo kaze : ne sikiraj se, uci ispite, meni to najvise znaci ..sta je htio reci s tim, ne kontam, osim da ubrzam sa faxom, da ne duljim ..ev ne mogu ni spavat ni jest nit sta 
-
sha_ba
#993 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne bih ti ja na muku pristajala ali nažalost nisam jednom vidjela sličnu situaciju.... ukratko, sto se prije kutarises biće tebi bolje... ni u snu ne pomisljaj da se mirishurmasica:D wrote:nemam posao, imam fax al ne mogu se skoncentrisati ...da mi je naci posao, lakse bi mi mozda bilo jer se ovako ubijam od razmisljanja ...glupo zvuci al kako da se okrenem sebi, da radim na sebi..cijelo vrijeme sam u njega gledala,..debilno zvuci al fakat sam ga voljela, vise od sebe ..krenula sam na fitnes al sta je to, sat dnevno mozak okupiram ..on mi samo kaze : ne sikiraj se, uci ispite, meni to najvise znaci ..sta je htio reci s tim, ne kontam, osim da ubrzam sa faxom, da ne duljim ..ev ne mogu ni spavat ni jest nit sta
Kako god, sretno
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#994 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Cuj sto kaze, zato sto: ako ti se i vrati, najebala si ko zuta.hurmasica:D wrote:Velkoski wrote:ne pokušavaj se pomiriti samo
zasto to kazes ?
Nema tu hljeba.
-
almir90
#995 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nemoj tako bolan, đe će ti duša.hurmasica:D wrote:
necu kicmu al nesto slicno![]()
- annoy
#996 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne davaj mu nikakve pauze. Covjek se ili ohladio ili nasao drugu.
To sto ti je "obecao da te nikad nece ostavit" je mozda u tom trenutku slatko, ali ne mozes se hvatati za to a ljudi ne bi trebali davat obecanja koja ne mogu ispunit
Bila sam i ja u situaciji da je doslo do "pauze" i kazem ti ja da je ta pauza cisto sranje, u ljubavi nema potrebe za ikakvom pauzom
Mlada si, odjebi to, prezivit ces, nađi posao i nemoj zamrzit cijeli muski rod zbog njega
To sto ti je "obecao da te nikad nece ostavit" je mozda u tom trenutku slatko, ali ne mozes se hvatati za to a ljudi ne bi trebali davat obecanja koja ne mogu ispunit
Bila sam i ja u situaciji da je doslo do "pauze" i kazem ti ja da je ta pauza cisto sranje, u ljubavi nema potrebe za ikakvom pauzom
Mlada si, odjebi to, prezivit ces, nađi posao i nemoj zamrzit cijeli muski rod zbog njega
- jao_situacije
#997 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
otiđi s respom na kafu
- supercali
#998 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ganjaj i kafu isplatit ce ti sehurmasica:D wrote:KPNCTNJAH wrote:Nasla si od koga ces savjet traziti, tanak sam ti ja za toal' et' bar da odgovorim... nisam pratio pricu od pocetka, al' meni djeluje kao da si ti u toj vezi radila na tome da njega promijenis i poboljsas i sad kad si to uspjela, on skontao da moze bolje, pa te odjebao
![]()
nisam zeljela da ga promijenim, jer je on imao ono sto me i privuklo..samo sam zeljela da uspije u zivotu, da mu krene na bolje ..ucinila za njega sto rodjeni nisu .. bila tu uvijek ali i on je bio ...ne mogu dusu grijesiti .. kad nismo imali nista, da se tako izrazi, mastali smo o svemu i uvijek se cudili onima koji od nicega stvore nesto i razjebu stvar..mi smo drugaciji trebali biti .. i ovo sto sad ima "zahvaljujuci meni" , i to je od danas do sutra kao i sve u zivotu a ako moze bolje, nek mu je sretno ..a ja cu od sada samo karijeru ganjat ...a imam 25
- supercali
#999 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Da postoji utjeha u konzervi na njoj bi bila moja slika 
- JaneEyre
#1000 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Interesuje me mišljenje forumaša o provođenju vremena s prijateljima vs provođenje vremena s partnericom(djevojkom/zenom). Naime, imam slučaj u mojoj bližoj okolini da je prijateljica u ozbiljnoj vezi gdje se planira brak za nekih par mjeseci, a oboje su osobe starosti izmedju 30-35 godina. Međutim, smetaju joj partnerovi redovni noćni izlasci sa drugovima subotom gdje se zna zalomiti do dva, tri a nekad i pet ujutro. Što se tiče njega i on joj tvrdi da nema ništa protiv da i ona izlazi s prijateljicama do neka doba noći medjutim u tim godinama njoj nije do toga (sve je to ranije prošla, ne interesiraju je noćni izlasci više, dosadilo joj...što bi rek'o svijet ''smirila se''
) . Njoj ne smeta da on ima prijatelje, smatra to nečim pozitivnim i podržava ga u tome jedino bi željela da on s njima ne živi taj neki momački život već da se nalazi s prijateljima na nekim dnevnim kafama i slično. U posljednje vrijeme se sve više svadjaju zbog ovoga, a stekla sam dojam da bi on bio u stanju i prekinuti samo da održi taj ritual noćnih izlazaka subotom s jaranima.
Šta vi mislite o ovome?
Šta vi mislite o ovome?