zdk najviše izvozi u državi hoćel krezo iz žepča refundirati gubitke firmama i poštenim radnicima koji imaju rok da dovezu nešto u euTercius wrote:Jel pisu pa provjeravaju ili provjeravaju pa pisu? Mislim da je to drugo problem,a krezo je upravu kada kaze da nece nista poduzimati, jer ako krezavi balavci i hordashi mogu blokirati titovu kod preCjednistva pa im to prodje bez batina ne znam sta je problem da radnici fabrike urade isto kod Zepca.Imas nesto protiv ljudi iz Zepca,Zavidovica ili?jao_situacije wrote:obavezno su ga trebali pustiti, isto kao kad pišete kazne pa provjeravate table da nije slučajno ukradeno auto parkirano u zelenih beretkiTercius wrote:Caka je u tome sto ne znas da li je pijan jer da bi to znao moras izvesti neko testiranje jal daha jal krvi jal medicinsko posmtranje strucnih osoba.Kontash
Kontrola i sankcionisanje dva pojma koja su toliko bliska koliko i prosjecni Sarajlija sa kulturom u saobracaju.
![]()
samo vi radite svoj posao savjesno, kao u istrazi oko ubistva onog momka na ilidži
blago državi koja nema policiju kao mi![]()
kaže ti krezavi kolega iz pu žepče da je normalno blokirati najvažniju cestu u državi 2 dana, i da on neće ništa poduzimati
nešto se bojim da neće i da ga boli kita a zna se žaliti što nema plate i prijetiti protestom, samo me zanima naslućuje li da pare u budžet dolaze od tih firmi čiji su kamioni blokirani JER ORTAČKA GRUPA, A NE VLADA ZDK, NE UPLAĆUJE PLATE I DOPRINOSE
što ne odu krezo i genijalci iz krivaje pred kuće ortačke grupe, hmm možda zato jer bi se pojavili kockoglave hrmpalije pa ih pošutali sve zajedno za 10 minuta
najlakše je pišati po poštenom svijetu kud im se nije pojavio neki rvi, sa papirom i ptspom koji kasni u kantonalnu bolnicu, pa sasuo par rafala, al neće grom u koprive jbg..