Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
- Dr Kova
#976 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
...sad će još veća prepucavanja i kmečanja... 
-
Drinski
- mO k3
#978 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
mozda nije sam ,ali je smotanpirmin wrote:Ako je tako, poruka podrskemO k3 wrote: Ma tu je on sigurno ...:
Emko, nisi sam.
80% muskih glava jednostavno ne zna sa zenama.
jbg![]()
pozz
Kako mu ono honda nadimak da "vaginalko"
moj emire ....
-
Drinski
#979 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
ja bih je volio upoznatiIza Horizonta wrote:iz svakog njenog slova izbija NEJEBICA
- mO k3
#980 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Da ona valja i da je tako pametna znaci da ne izbjegava verbalni sukob stavila ona svoje ime da znamo ko o cemu piseDrinski wrote:ja bih je volio upoznatiIza Horizonta wrote:iz svakog njenog slova izbija NEJEBICA
- Dr Kova
#981 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
...čini mi se da mu je odgovorila neka adminka sa stranice besnopile.rs, a da je Avaz samo prenio...
- al_akhisari
#982 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
...pitanje da li se neko/ frajer pokajao zbog svega ovog; doduše, moguće je da se samo ljuti na novine i portale koji su priču podastrli javnosti; hm, nešto mi govori da ovakvo nešto nije očekivao i da je znao šta će se desiti, ne bi napisao ono što je; no, ŠBB KBB, nikada nije plaho koristilo...mlijeko je prosuto
- Matzan
#983 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
pirmin wrote:Ako je tako, poruka podrskemO k3 wrote: Ma tu je on sigurno ...:
Emko, nisi sam.
jbg![]()
pozz
Emko, izdrži!
Odupri se vaginalnoj manipulaciji!
Uzmi stvar i svoje ruke!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#984 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Emire nadam se da znas cirilicu, jer:

- mO k3
#985 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Matzan wrote:pirmin wrote:Ako je tako, poruka podrskemO k3 wrote: Ma tu je on sigurno ...:
Emko, nisi sam.
jbg![]()
pozz
![]()
Emko, izdrži!
Odupri se vaginalnoj manipulaciji!
Uzmi stvar i svoje ruke!
No maam , al bundy
-
bosanska rijec
#986 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Kako ce biti normalne ako konzumiraju alkohol i alkohlicarke su, kako onda da se ponasaju fino , kad ne mogu nista shvatiti a pogotovo ovog mladica. Nedo Bog nikom takvih kcerki niti sinova 
- supercali
#987 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Eno ga na pdf auto ugusi sa svojim audijem tricom i 3.0 motorompirmin wrote:Meni samo nije jasno kako to da Emko nije clan ovog foruma.
- Dr Kova
#988 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
...samo se ukopava još više... iako je to haman nemoguće...
Status s Fejsa od prije po' sata..
"Maloprije sam vidio na mnogim portalima izjavu ``anonimne djevojke`` koja daje izjave i odgovore i stoji da sam ``onakav, ovakav te, te da zbog toga nemam djevojku``. Sa ovim želim da završim sve vezano za temu moje objave, i da sumiram sve:
Djevojko draga, to što si se prepoznala u mojoj objavi i što sad pokušavaš da ispadneš tebi na dušu.
Ja ni u jednom dijelu nisam naveo da su sve djevojke iste, niti sam uvrijedio ženski rod! Nemam ništa protiv splavova ni noćnih klubova, već sam se moja objava odnosila na alkohol. Alkohol i blud su u mojoj vjeri zabranjeni. Da se razumijemo, ni jedna vjera ne podržava blud i ostale stvari. To što ti hodaš polugola i provodiš se to je tvoja stvar. A takve kao što si ti će podržavati momci niskog morala kojima je cilj da djevojku iskoriste i odvedu u krevet. Dok je takvih kao što si ti biće i njih koji će podržavati tvoje izjave.
Napisala si da mi je razmišljanje ``prahistorijsko˙˙ što se ne slažem sa tobom. Ako pokazivanjem svog tijela misliš da si moderna, onda su životinje savremenije i modernije od tebe.
Napisala si da nisam ni lijep ni zgodan, okej poštujem to. Međutim, svako jutro kad se probudim, ustanem i pogledam se u ogledalo. U ogledalu vidim osobu prosječnog izgleda, ali isto tako i vidim osobu koju mnogi vole zbog njenog karaktera i onakvu kakva jeste a ne zbog izgleda kao što je kod većine slučaj. Da je izgled bitan Bog bi uzimao naša tijela a ne dušu!!!
A pojedinim medijima bih poručio da rade svoj posao a ne da prate svaku moju objavu, jer će za pojedine bosanske medije uslijediti tužba zbog lažnih izjava i tvrdnji.
Lijep pozdrav"
"Maloprije sam vidio na mnogim portalima izjavu ``anonimne djevojke`` koja daje izjave i odgovore i stoji da sam ``onakav, ovakav te, te da zbog toga nemam djevojku``. Sa ovim želim da završim sve vezano za temu moje objave, i da sumiram sve:
Djevojko draga, to što si se prepoznala u mojoj objavi i što sad pokušavaš da ispadneš tebi na dušu.
Ja ni u jednom dijelu nisam naveo da su sve djevojke iste, niti sam uvrijedio ženski rod! Nemam ništa protiv splavova ni noćnih klubova, već sam se moja objava odnosila na alkohol. Alkohol i blud su u mojoj vjeri zabranjeni. Da se razumijemo, ni jedna vjera ne podržava blud i ostale stvari. To što ti hodaš polugola i provodiš se to je tvoja stvar. A takve kao što si ti će podržavati momci niskog morala kojima je cilj da djevojku iskoriste i odvedu u krevet. Dok je takvih kao što si ti biće i njih koji će podržavati tvoje izjave.
Napisala si da mi je razmišljanje ``prahistorijsko˙˙ što se ne slažem sa tobom. Ako pokazivanjem svog tijela misliš da si moderna, onda su životinje savremenije i modernije od tebe.
Napisala si da nisam ni lijep ni zgodan, okej poštujem to. Međutim, svako jutro kad se probudim, ustanem i pogledam se u ogledalo. U ogledalu vidim osobu prosječnog izgleda, ali isto tako i vidim osobu koju mnogi vole zbog njenog karaktera i onakvu kakva jeste a ne zbog izgleda kao što je kod većine slučaj. Da je izgled bitan Bog bi uzimao naša tijela a ne dušu!!!
A pojedinim medijima bih poručio da rade svoj posao a ne da prate svaku moju objavu, jer će za pojedine bosanske medije uslijediti tužba zbog lažnih izjava i tvrdnji.
Lijep pozdrav"
- HAVANA
#989 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
E cuj momci hoce djevojku da odvedu u krevet,nemoguce.Kakav je to moral,nizak.Pih.Dje li ih on vodi,na šampitu.
- Dr Kova
-
maida95
#991 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Alkohol i blud su u mojoj vjeri zabranjeni.
Da je izgled bitan Bog bi uzimao naša tijela a ne dušu!!!
- dust in the wind
#992 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
momak podhitno mora psihologa posjetiti. nije on sav svoj fakat.. jadno i bijedno.Buckethead wrote:...samo se ukopava još više... iako je to haman nemoguće...
Lijep pozdrav"
- zeina
#993 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Umjesto što piše nove statuse i samo se srozava sve niže, najbolje bi mu bilo da izbriše fb profil, da se zavuče negdje u mišiju rupu i dugo dugo ne pojavljuje u javnosti, dok bar malo ovo njegovo provaljivanje ne padne u zaborav...ali očito nije dovoljno pametan da naparvi niti jedan pametan potez u svom životu, luzer ostaje luzer, ali zeznuto je biti javni luzer....mada kad bolje razmislim, to njega ne dotiče uopšte jer lik očito nema kapacitet da shvati bilo šta
- i_ja_na_forumu
#994 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
ma sta kazes..
Ja ni u jednom dijelu nisam naveo da su sve djevojke iste, niti sam uvrijedio ženski rod!
..Danas se svašta nažalost naziva djevojkom..
..Džamija, biblioteka, park, stadion, kafić, noćni klub,.... Sve su to mjesta na kojima sam ``tražio neku normalnu`` ali je nema. Priđeš im uživo sa cijeljem da se upoznaš, kukaju kako momci ne prilaze a onda se zadesi danas takozvano isfuravanje, mmm-kaju samo, glumataju nešto, ne znaju ni ćao reći, tako da svaki momak doživi poniženje. Prilazio sam i ``lijepim˙˙ i ``ružnim`` djevojkama, i onim nepopularnim u društvu ali isto se dešava, sve je to isto u dva grama..
-
Drinski
#995 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
ma stvarno ne znam sto mu je trebala ovakva negativna reklama, moguce je da mu je neko slomio srce u zadnje vrijeme, ali je pretjerao.
- beniciodeltoro
#996 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ovaj Avaz izvještava kao da Obama odgovara Putinu a ne neka curica jednom balavcu. Tako ti je kada je Fahro svoje novinare obučavao 10 godina da samo pljuju po Bakiru i SDA pa sada kada je šef stupio u koaliciju sa dotičnim sada ti novinari hodaju po selu ko bibe bez glave i moraju sada druga prepucavanja prenositi (makar to bile šonje vs curice) umjesto prepucavanja Fahro vs Bake
- ferratilis
#997 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Meni u svemu ovome samo jedna stvar nije jasna. Dok sam koristio fb, bilo je i kod mene u raji paćenika koji su pisali slične duge postove o krizi morala kod suprotnog spola blablabla, nije mi jasno kako baš ovaj da dobije toliko pažnje, bilo je prije njega hiljadu pacijenata koji su slične ispade imali...
-
prog321
#998 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Hoda suvog *urca a bludnice mu smetaju. Wtf?
U njegovom slučaju bludnice bi i trazio. Što vise to bolje
- beniciodeltoro
#999 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Neko će reći tražiš na pogrešnim mjestima, ali to nije tačno! Džamija, biblioteka, park, stadion, kafić, noćni klub,…. Sve su to mjesta na kojima sam "tražio neku normalnu" ali je nema. Priđeš im uživo sa ciljem da se upoznaš, kukaju kako momci ne prilaze a onda se zadesi danas takozvano isfuravanje, mmm-kaju samo, glumataju nešto, ne znaju ni ćao reći, tako da svaki momak doživi poniženje. Prilazio sam i "lijepim" i "ružnim" djevojkama, i onim nepopularnim u društvu ali isto se dešava, sve je to isto u dva grama.Djevojko draga, to što si se prepoznala u mojoj objavi i što sad pokušavaš da ispadneš tebi na dušu.
Facebook grupe:Nemam ništa protiv splavova ni noćnih klubova, već sam se moja objava odnosila na alkohol. Alkohol i blud su u mojoj vjeri zabranjeni.
Emir Begović likes PIVNICA BJELAŠNICA
90% djevojaka u njegovim Facebook prijateljima izgleda ovako. On je ovoj slici dao jedan veliki likeTo što ti hodaš polugola i provodiš se to je tvoja stvar. A takve kao što si ti će podržavati momci niskog morala
Njegovo pravo da razmilja tako ali gdje je puklo uTo što ti hodaš polugola i provodiš se to je tvoja stvar. A takve kao što si ti će podržavati momci niskog morala kojima je cilj da djevojku iskoriste i odvedu u krevet. Dok je takvih kao što si ti biće i njih koji će podržavati tvoje izjave.
"Džamija, biblioteka, park, stadion...Sve su to mjesta na kojima sam "tražio neku normalnu" ali je nema."
Kada je mislio da će mu pomoći da umoči nije mu smetalo što drugi prate njegove objave, postavljaju mu sliku i ulaze u profil a sada kada je skontao da će i dalje ostati suhog i da je još gore napravio jer mu se pola Bosne smije sad bi tužio, duša slatkaA pojedinim medijima bih poručio da rade svoj posao a ne da prate svaku moju objavu, jer će za pojedine bosanske medije uslijediti tužba zbog lažnih izjava i tvrdnji.
Lijep pozdrav
- ultima_palabra
#1000 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Kiselo je grožđe...prog321 wrote:Hoda suvog kurca a bludnice mu smetaju. Wtf?