gnjev wrote:Sumnjas da je bosnjak katolicke vjeroispovijesti . Ili mozda cak i hrvat ??
S obzirom na koji način se bakće tim terminom pretpostavljam da je deklarisani ljevičar, a u principu Titoista, njih uvijek možeš prepoznati po tome što im riječ
fašizam izlazi iz usta kad god su suočeni sa svojim neistomišljenicima. A uglavnom veze nemaju o tome šta je zapravo fašizam, što se vidi i iz ovog njegovog posta ispod.
kolegione wrote:
Turska je agresor na moj zemlju Bosnu bila kao i Austrija i dalje Srbija i Hrvatska(prikriveno)
Dali su nam islam pa su bar neki hajr donijeli ali onda tom analogijom i Austrijanci su nam dali infrastrukturu.
Ali Turci su nas prodali vise puta...
Ovi ostali Agresori nam nista nisu dali
Istina koja je sad aktuelna da su nam Turci frendovi pada u vodu na hiljadu i jedan primjer, samo je cilj da se zna ko i kako usicari sitne politicke poene?
Mrsko mi je traziti a znas i ti i ja da oba portala koriste rijeci GENOCIDAS sto je fasisticki

cistimo svoju avliju borimo se ispravno za ispravne stvari.
I kakve to veze ima s činjenicom da je Turska otkupila mlijeko kojem je Hrvatska zabranila da se nađe na tržištu EU? Tebe iritira činjenica što je neko pohvalio Tursku jer ti ne možeš da podneseš da neko lijepo priča o Turskoj čak i kad ima argumente za to, a u tvom postu se vidi frustracija spram Turske i uloge Turaka u našoj historiji. Ta frustracija ti ne dozvoljava da racionalno rezonuješ pa je tvoja reakcija takva kakva jeste. Niko nigdje nije spominjao da je Turska bilo čiji prijatelj ali si ti svejedno potrčao da objasniš kako nije. Sada je valjda jasno šta to govori o tebi.
Korištenje termina
genocidaš da se opiše neko ko jeste genocidaš (a ne bilo koji Srbin) nije nikakav fašizam nego konstatovanje činjenica. To je, kako ranije navedoh, klasični dokaz da ti u principu nemaš pojma šta je fašizam, a tvoj ostrašćeni način pisanja najbolje govori koliko si
(ne)objektivan kada govoriš o navedenoj temi.