Ma dobro sad zasad je to na tankom ledu i nedovoljno realno za rec da su tu. A i jos je nerealnije rec da se uopce i komunicira, a i ako komunicira nijedan drugi vid komunikacije ne vidim osim one za gluhonijeme. Pa ne govore engleski il sta ti ga znam neki drugi od postojecihDozer wrote:Ja sam, recimo, ubijedjen da su oni odavno ovdje, kao i da mnoge vlade znaju za to.Fallen Angels wrote:Evo pitanje za tebe ali i za sve ostale na ovoj temi. S obzirom na to da si rekao "ako postoje" postavit cu pitanje u skladu s tim dijelom tvog posta. Kazite mi sta je realnije, da postoji Bog ili izvanzemaljski inteligentni zivoti s tim da ni prvo a ni drugo nismo nikad vidili?
To se, jednostavno, jos uvijek krije od svijeta samo radi procjena (ispravnih) da ljudska vrsta jos nije spremna za takav susret.
Ali, eto, sacekacemo i tu 2025. i ono neko najavljeno prikazivanje. A najavljeno je na vise nacina - onaj KGB-ovac rece da je jedna vrsta rekla da ce se tada prikazati ljudima jer se ne slazu s tim da se to krije, a nesto kasnije je i NASA rekla da oko 2025. ocekuju da se otkrije vanzemaljski zivot.
Meni malo previse koincidentno
U biti mi i ne znamo kako izgleda taj vanzemaljski inteligentni zivot. Ko zna kakav vid komunikacije koriste i kako izgleda njihov zivotni kod. Stoga je jos poglupo rec da su oni tu ili da komuniciraju s vlastima i NASA-om te slicnim pickama materinama.