Pricamo o Messiju koji sam moze pola tima savladati. Ali izbaci jednog Pique-a i eno vidjeli smo, razbi ih Bilbao ko zvecku. Messi se nije ni vidio. O tome ja pricam.Thorgerson wrote:Pa ne bih se slozio da bas Messi ne moze nista sam, kad smo vidjeli hiljadu puta da moze.noiserr wrote:Nemoze jaranu ni Messi sam nista napraviti, bez podrske.Thorgerson wrote:Eto na Dzeki se nije igro flaster..jok, njega pustili da se seta okolo.Pa svaku tekmu ga sataru dole odbrambeni igraci.
Da, jesu stisli Pjanica, ali opet ako si igracina brate onda se pokazi u toj situaciji. A ne da apsolutno nista ne uradis u ovako vaznoj tekmi, protiv ovako jakog protivnika.
Meni ne trebaju njegovi golovi protiv Andore, treba mi da odigra perfektno protiv timova poput Belgije, dakle vrhunskih timova. Da se tu pokaze.
Ono sinoc je bilo blago receno katastrofa. I onaj slobodan udarac bolje da je dao Hajrovicu, legla bi mu na lijevu nogu samo tako.
Pjanke znamo da mozes, digni guzove i pokazi se u ove preostale tri utakmice jeboga.
Ja ne ocekujem od Pjanica to, da predribla 10 igraca i zabije gol.
Ali ocekujem nesto, bilo sta u 90 minuta.
Je li to previse? Dakle, jedan centarsut, priliku, dodavanje koje ce dovesti do neke prilike...bilo sta.
Kad imas par slabih igraca onda to protivnicki tim lako moze iskoristiti i opteretiti ono malo dobrih igraca koje imas. Citav tim mora biti makar solidan da bi to moglo fercerati, a ne ono kao Medo, vraca loptu nazad i Belgijanci mu je uzimaju.