Milic uparkirao Suzanignjev wrote:Hocel biti kakvog sexa ? Kakve su prognoze ?
Farma šest
Moderator: _BataZiv_0809
-
saabsa
#976 Re: Farma šest
-
nema me tamo
#977 Re: Farma šest
nisam pratio zadnja 2- 3 dana imal šta zanimljivo??
Neko updejt?
Neko updejt?
- trambusek88
#978 Re: Farma šest
Danas u lajvu se na trenutak ukazala balerina bez gaćanema me tamo wrote:nisam pratio zadnja 2- 3 dana imal šta zanimljivo??
Neko updejt?
-
DarkSoul
#979 Re: Farma šest
Jadna Medenica imat ce nocne more zbog Kikijeve masaze 
- P308
#980 Re: Farma šest
Bgm Kristijan i Vlada istracase sve farmere redom, a Tamara i Stanija uglavnom sute i slusaju.
-
nema me tamo
#981 Re: Farma šest
To je to znaci?trambusek88 wrote:Danas u lajvu se na trenutak ukazala balerina bez gaćanema me tamo wrote:nisam pratio zadnja 2- 3 dana imal šta zanimljivo??
Neko updejt?
Uh koliko pjene u kuci.
- urocnoposljedicna
#982 Re: Farma šest
Ja sam mislila da ovo cetvero u hotelu znaju da ih farmeri gledaju. Dok nisam vidjela koliko tracaju ostale.
Da li je na prethodnim farmama isto ovako bio prenos uzivo farmerima? Ako jeste razumljivo je sto Stanija jedina mudro suti, dok ovo troje sve iskomentarisase.
Da li je na prethodnim farmama isto ovako bio prenos uzivo farmerima? Ako jeste razumljivo je sto Stanija jedina mudro suti, dok ovo troje sve iskomentarisase.
- Koshpa
#983 Re: Farma šest
Stanija zna da ostali farmeri gledaju, jer je i proslu farmu bila u hotelu.
- P308
#984 Re: Farma šest
Stanija uglavnom suti, medjutim koliko vidim, ostali farmeri se, iz samo njima poznatog razloga, najvise ljute upravo na nju. Vidim da balerina vrsi pritisak na Medenicu da se okrene protiv Stanije.
- urocnoposljedicna
#985 Re: Farma šest
Joj Stanije uspaljene
Hajde sto cvrkuce i cereka se bez nekog posebnog razloga kako su usli u hotelsku sobu, vjesa se po Kristijanu i lezi mu u krilu, nego jos i legose zagrljeni i isprepleteni. A ona u tangicama, neofirno otkrivena i pravi se da spava. On je pokrije i pomakne se, ona ko priljepak uz njega opet
Za razliku od drugih farmerki koje ga ganjaju i ne znaju sakriti, ona to radi takticki i nevino. Samo je nocas atmosfera ponijela.
Moras bas biti glup da povjerujes da je ona nevinasce kakvim se predstavlja. Premazana je svim bojama.
Edit: malo kasnije ustaju oboje, ona skace u vesu po krevetu, kasnije po njemu. Sjeda mu na ledja i lupka ga po guzici, preko vesa mu se nabija na onu stvar i trlja se od njega
Sreca dodje lik s kafom i prekide ih.
Sta reci, dno dna... A po komentarima drugih dosta je simpatizera izgubila nocas.
Hajde sto cvrkuce i cereka se bez nekog posebnog razloga kako su usli u hotelsku sobu, vjesa se po Kristijanu i lezi mu u krilu, nego jos i legose zagrljeni i isprepleteni. A ona u tangicama, neofirno otkrivena i pravi se da spava. On je pokrije i pomakne se, ona ko priljepak uz njega opet
Za razliku od drugih farmerki koje ga ganjaju i ne znaju sakriti, ona to radi takticki i nevino. Samo je nocas atmosfera ponijela.
Moras bas biti glup da povjerujes da je ona nevinasce kakvim se predstavlja. Premazana je svim bojama.
Edit: malo kasnije ustaju oboje, ona skace u vesu po krevetu, kasnije po njemu. Sjeda mu na ledja i lupka ga po guzici, preko vesa mu se nabija na onu stvar i trlja se od njega
Sta reci, dno dna... A po komentarima drugih dosta je simpatizera izgubila nocas.
-
juventus
#986 Re: Farma šest
MIslim da je ovo prvi put da prenose farmerima dešavanja iz hotela.Koshpa wrote:Stanija zna da ostali farmeri gledaju, jer je i proslu farmu bila u hotelu.
- trambusek88
#987 Re: Farma šest
Rekla je da je zanima kako mu izgleda tetovaža na hašimagi.urocnoposljedicna wrote:Joj Stanije uspaljene![]()
Hajde sto cvrkuce i cereka se bez nekog posebnog razloga kako su usli u hotelsku sobu, vjesa se po Kristijanu i lezi mu u krilu, nego jos i legose zagrljeni i isprepleteni. A ona u tangicama, neofirno otkrivena i pravi se da spava. On je pokrije i pomakne se, ona ko priljepak uz njega opet![]()
Edit: malo kasnije ustaju oboje, ona skace u vesu po krevetu, kasnije po njemu. Sjeda mu na ledja i lupka ga po guzici, preko vesa mu se nabija na onu stvar i trlja se od njegaSreca dodje lik s kafom i prekide ih.
Ma kurvetina obična, koja je na sve spremna da bi pobjedila i uzela glavnu nagradu!
Ovako dobra sa Kikijem, a u sebi moli Boga da dođe murija i da ga odvede sa farme na izdržavanje kazne.
Kakvi su to pogledi kad joj neko daje štapić, a poslije toga prozivanje tih ljudi, i tako je bilo i na prošloj farmi. Kad je bila dodjela štapića prigovorila je i Aci što nije bio džentlmen i zamolio da njemu dadnu štapiće
Ja bi na njegovom mjestu rekao - pa koji je onda smisao postavljanja muškog i ženskog sluge i dodjele štapića ako bi se gledalo tako da samo muški sluga ide u izolaciju. Uostalom toliko se borite da budete ravnopravne sa muškarcima, pa zašto nebi bile ravnopravne i u ovom slučaju?
Jednom su nešto spominjali bivše pobjednike, Jelenu, Miloša, Topalka, Katarinu, i kad je neko spomenuo Memu, ona histerično dreknu MA KOJI BRE MEMO? MEMO NE POSTOJI!
Namazana je svim bojama i igra na dobitnu kombinaciju:
-Tužna životna priča
-Ja sam žrtva, svi su ljubomorni na mene, a mnogo je licemjera koji mi se prave prijatelj.
-Oskudno i utegnuto oblačenje obavezno sa oslikanim bradavicama na majici za muške glasove.
-Eventualno ljubavna afera, parovi obično idu do kraja.
Sjećam se kad je bila u vezi sa filipom a u lajvu u kamere pozdravljala šarenog i poručivala da je sve samo igra.
Sinoć je pričala da je Šareni bolji u krevetu od Fifija i da mu se pokušala vratiti.
Jedino mi je bilo pomalo žao kad je ono zlo od Maje maltretiralo.
- dječak sa šibicama
#988 Re: Farma šest
I ti ga sad usra i sefa i stanicu, kad je Kristijan "trebao biti diskvalifikovan" zbog one igre kad je kofol istukao trojicu manekena, jedina se Stanija uzbudila i skakala oko njega, prakticno joj je bilo krivo. Ostali su uglavnom sjedili i cekali razvoj dogadjaja. Osim Krunicke koja je kao i uvijek, plakalatrambusek88 wrote:Ma kurvetina obična, koja je na sve spremna da bi pobjedila i uzela glavnu nagradu!
Ovako dobra sa Kikijem, a u sebi moli Boga da dođe murija i da ga odvede sa farme na izdržavanje kazne.
Cak mu je i rekla "podijelicemo glavnu nagradu".
Ne mislim sad da je ona toliko dobra, ali njoj Kristijan treba jer on joj je kao neki zastitnik na farmi. Njoj i ovoj Medenici.
I fakat se vidilo da je njoj i onoj Krunicki jedinima zao sto ce Kristijan kao ispasti. Obje su i zaljubljene u njega, rekao bih.
Kontam da ne volis Staniju zbog Meme
Samo Stanija, Kristijan, Krunicka tu i tamo i mislim mala Gabrijela koja nije toliko pametna koliko je naivna, oni jedini kazu iskreno sta misle. Kad im neko ne prija, ili su u svadji, kazu otvoreno "evo ti stapic jer te ne volim". Ostali nesto glumataju, "znam da ces se vratiti" i slicne gluposti.
- trambusek88
#989 Re: Farma šest
Ma vidio sam ja njenu reakciju, možda joj i nebi odgovaralo da sad ispadne, ali tamo na kraju nebi se baš zakleo.
Na onoj farmi je nisam gotivio ni prije Meme, a na ovoj sam na njenoj strani možda jedino u svađama s Majom & Co.
Na onoj farmi je nisam gotivio ni prije Meme, a na ovoj sam na njenoj strani možda jedino u svađama s Majom & Co.
- dječak sa šibicama
#990 Re: Farma šest
Naravno da bi volila da on bude drugi, a ona prva.
50.000 je u pitanju
Mada je ona vec dobila 30.000 unaprijed, i nagadjalo se o tome, i ona je na neki nacin potvrdila u razgovoru na farmi. Ide pjesma "bio si poziv koji se ne odbija" a Stanija dobacuje "na farmu na farmu".
Namazanderka je teska, ali kako rekoh, za vecinu zena na farmi pojam manira i karaktera. Sto je zalosno, Maja ili Tamara su klasicne ulicarke.
50.000 je u pitanju
Mada je ona vec dobila 30.000 unaprijed, i nagadjalo se o tome, i ona je na neki nacin potvrdila u razgovoru na farmi. Ide pjesma "bio si poziv koji se ne odbija" a Stanija dobacuje "na farmu na farmu".
Namazanderka je teska, ali kako rekoh, za vecinu zena na farmi pojam manira i karaktera. Sto je zalosno, Maja ili Tamara su klasicne ulicarke.
- urocnoposljedicna
#991 Re: Farma šest
Potpisujem ovo.trambusek88 wrote: Kakvi su to pogledi kad joj neko daje štapić, a poslije toga prozivanje tih ljudi, i tako je bilo i na prošloj farmi. Kad je bila dodjela štapića prigovorila je i Aci što nije bio džentlmen i zamolio da njemu dadnu štapiće![]()
Ja bi na njegovom mjestu rekao - pa koji je onda smisao postavljanja muškog i ženskog sluge i dodjele štapića ako bi se gledalo tako da samo muški sluga ide u izolaciju. Uostalom toliko se borite da budete ravnopravne sa muškarcima, pa zašto nebi bile ravnopravne i u ovom slučaju?
Svako je tamo dosao za sebe. Ko je ona uopste da se on zrtvuje za nju?
Realno, svi znaju da su ona i Kris najjaci igraci na farmi. S glasovima pomete sve svaki put. I ako se zna da ce se ona najvjerovatnije od svih vratiti iz arene, zasto bi on sebe izlozio riziku i svjesno se nominovao za izbacivanje.
Drugo, ja mislim da niko ne pravi frku nakon dobijenih stapica kao ona. Odmah je to urota protiv nje, ljubomora, zavist... Samo je njegovom klanu opravdano sto njoj daju stapicu, svi ostali su ljubomorni "na jednu Staniju Dobrojevic"
Manire i karakter smo joj vidjeli sinoc.dječak sa šibicama wrote:Namazanderka je teska, ali kako rekoh, za vecinu zena na farmi pojam manira i karaktera.
Vaspitana i postena cura, s kulturom i manirima, se ne trlja i ne valja gola sa ozenjenim covjekom po krevetu. Sta bi tek radila da nema kamera. A Vlada i Tamara, od kojih je takva akcija ocekivanija bila, cijelu noc presjedili i pricali. Ja samo mogu zamisliti kako je Kristijanovoj zeni ono bilo za gledati.
Na neki nacin sam je i podrzavala, do unazad zadnjih par dana. Onda mi je pocela ici na zivce ta njena histerija i paranoja, kao ona je "svila na kaldrmi" a oni hijene. A s ovim sinoc je sve sto o sebi prica bacila u vodu.
Kristijan, koji mi je isto u pocetku bio favorit, me razocarao poslije ovoga sinoc. Ako onako postuje svoju "Srnu"...
Osim toga, proziva balerinu zbog one zurke i provokativnog plesa, da se onako ne ponasa jedna dama, da se ponizava pred svijetom, da je ispala kurva... Sta tek onda reci za ono sto je Stanija s njim radila sinoc? Licemjeran je. Pobija polako sve ono sto o sebi govori, pocevsi od toga da postuje suprugu i zene. Za rad na farmi mu svaka cast i to je sve.
I ja sam luda sto sam iznenadjena ponasanjem krimosa i droce
Ovdje jednostavno covjek ne moze imati favorita. Sve najgore u drustvu i ljudima je sabrano na jednom mjestu.
Samo sto neki glume, a drugi otvoreno pokazuju sta su. I vise cijenim Zoricu koja psuje i nema dlake na jeziku, nego ovu sto je fina i ne psuje, a u sustini je podmukla i takticar. Droca kao i ostale, samo upakovana u fini ukrasni papir
- dječak sa šibicama
#992 Re: Farma šest
Cudni ste, pa to je showbiznis, nisu njih dvoje poslali u hotel da spavaju.
Nisu se jebali, na kraju krajeva.
Sve za gledanost, ovo je ipak emisija, koja trazi svoje.
I mojne Zoricu, ona je pojam namazane osobe. Uvlaci se Tamari, "ti imas stav i odusevljavas me", a ovamo joj puste snimak gdje Maja kaze "zgazicu Zoricu sa sva tri bajpasa" a Tamara dobacuje "i ja cu i ja cu", pa kad je vidjela snimak pravi se blesava i kaze "nisam ja to rekla, rekla sam ja necu". Ko mi gluhi... a Zorica mudro presla preko toga, jer joj treba Tamara posto je jezikara.
Nisu se jebali, na kraju krajeva.
Sve za gledanost, ovo je ipak emisija, koja trazi svoje.
I mojne Zoricu, ona je pojam namazane osobe. Uvlaci se Tamari, "ti imas stav i odusevljavas me", a ovamo joj puste snimak gdje Maja kaze "zgazicu Zoricu sa sva tri bajpasa" a Tamara dobacuje "i ja cu i ja cu", pa kad je vidjela snimak pravi se blesava i kaze "nisam ja to rekla, rekla sam ja necu". Ko mi gluhi... a Zorica mudro presla preko toga, jer joj treba Tamara posto je jezikara.
- dječak sa šibicama
#993 Re: Farma šest
Ne nego se "vaspitana i kulturna cura" kad zna da su kamere zumirane u nju, pretvara da spava i glumi nevinasce.Vaspitana i postena cura, s kulturom i manirima, se ne trlja i ne valja gola sa ozenjenim covjekom po krevetu.
A jebe se kad je zurka, i svako malo izadje iz kreveta i napravi krug po kuci da bi je raja vidjela, pa sutra moze reci "nije istina, nije bilo sexa, vidjeli ste me svi sinoc".
Tako radi Tamara. To je namazano, nisu Stanija i Kristijan glupani pa da ne znaju cemu sluze one kamere u hotelskoj sobi. Namazan lik pred tim kamerama glumi cednost, iako se jebavala i sa Vladom neku noc, sinoc je bila cedna. To je namazanost.
A sto su Stanija i Kristijan skakali jedno po drugom, to ti ga dodje "zadatak". Kako rekoh, nisu poslani u hotel da knjavaju i jedu, nego da prirede nesto za gledanost.
Meni je uvijek smijesno kad raja/gledaoci ili farmeri kazu "Stanija je glupa, Stanija je namazana, ima taktiku". Kako gluo covjek moze imati ikakvu taktiku? kako glup covjek moze biti namazan. Vrijeme je da se odluce, ili je glupa, ili je namazana. Namazan glupan je oksimoron.
- P308
#994 Re: Farma šest
Stanija je daleko od divne, krasne i pristojne djevojke gledajuci je kao individuu ali gledajuci kolektiv na Farmi svima ali bukvalno svima je zadala lekciju iz kulture i odgoja i uz Kristijana, i mozda Medenicu i Radasina jedina zasluzuje pobjedu
- urocnoposljedicna
#995 Re: Farma šest
Ja ne kazem da je glupa, naprotiv.dječak sa šibicama wrote:Ne nego se "vaspitana i kulturna cura" kad zna da su kamere zumirane u nju, pretvara da spava i glumi nevinasce.Vaspitana i postena cura, s kulturom i manirima, se ne trlja i ne valja gola sa ozenjenim covjekom po krevetu.
A jebe se kad je zurka, i svako malo izadje iz kreveta i napravi krug po kuci da bi je raja vidjela, pa sutra moze reci "nije istina, nije bilo sexa, vidjeli ste me svi sinoc".
Tako radi Tamara. To je namazano, nisu Stanija i Kristijan glupani pa da ne znaju cemu sluze one kamere u hotelskoj sobi. Namazan lik pred tim kamerama glumi cednost, iako se jebavala i sa Vladom neku noc, sinoc je bila cedna. To je namazanost.
A sto su Stanija i Kristijan skakali jedno po drugom, to ti ga dodje "zadatak". Kako rekoh, nisu poslani u hotel da knjavaju i jedu, nego da prirede nesto za gledanost.
Meni je uvijek smijesno kad raja/gledaoci ili farmeri kazu "Stanija je glupa, Stanija je namazana, ima taktiku". Kako gluo covjek moze imati ikakvu taktiku? kako glup covjek moze biti namazan. Vrijeme je da se odluce, ili je glupa, ili je namazana. Namazan glupan je oksimoron.
A ako je to njihovo zadatak i igra za gledanost, onda pod istim izgovorom svi mogu svaki postupak opravdati.
Ja znam da ce Kris reci da je to bila bezazlena igra s njihove strane da bi pravi show, ali zasto onda ne bi i balerinin ples bio isto show i privlacenje gledatelja?
Ne volim to licemjerje i opravdavanje svojih postupaka, a iste takve postupke kod drugih pljujes i osudjujes.
- urocnoposljedicna
#996 Re: Farma šest
Radasin tamo najvise zasluzuje pobjedu.P308 wrote:Stanija je daleko od divne, krasne i pristojne djevojke gledajuci je kao individuu ali gledajuci kolektiv na Farmi svima ali bukvalno svima je zadala lekciju iz kulture i odgoja i uz Kristijana, i mozda Medenicu i Radasina jedina zasluzuje pobjedu
Ali covjek je meni kao zivotinja, nedovoljno inteligentan da bi bio iskvaren i namazan
- trambusek88
#997 Re: Farma šest
Tamara i Stanija pripremaju show
- dječak sa šibicama
#998 Re: Farma šest
Meni licno balerinin show jeste show, ona cijelo vrijeme budalese i to je ok.urocnoposljedicna wrote: Ja ne kazem da je glupa, naprotiv.
A ako je to njihovo zadatak i igra za gledanost, onda pod istim izgovorom svi mogu svaki postupak opravdati.
Ja znam da ce Kris reci da je to bila bezazlena igra s njihove strane da bi pravi show, ali zasto onda ne bi i balerinin ples bio isto show i privlacenje gledatelja?
Ne volim to licemjerje i opravdavanje svojih postupaka, a iste takve postupke kod drugih pljujes i osudjujes.
Kristijan je njoj samo zamjerio sto se nabacuje svim muskarcima na onu stvar, ne sto je on nekakva moralna velicina, vec sto bi joj to svako rekao. Svaki posten muskarac, kad ides okolo i nabacujes se muskarcima redom bez biranja, ja kao musko znam da ce je neko na kraju i iskoristiti.
To vec nije show.
Zakljucak da je balerinka malo luda, pa ono, to je zakljucak 99% ljudi. Djevojka ima zestoke prenose, ja ne znam u cemu je njen problem. Ako samo glumi, onda ok.
-
juventus
#999 Re: Farma šest
P308 wrote:Stanija je daleko od divne, krasne i pristojne djevojke gledajuci je kao individuu ali gledajuci kolektiv na Farmi svima ali bukvalno svima je zadala lekciju iz kulture i odgoja i uz Kristijana, i mozda Medenicu i Radasina jedina zasluzuje pobjedu
-
chombe trajla be
#1000 Re: Farma šest
Ja vjerujem da je ona nevinašce. A ovi što kažu da nema zvanje lažu jer sam čuo da je zanatlija. Bavi se nekakvim starim zanatom, šta li već.urocnoposljedicna wrote:Joj Stanije uspaljene![]()
Hajde sto cvrkuce i cereka se bez nekog posebnog razloga kako su usli u hotelsku sobu, vjesa se po Kristijanu i lezi mu u krilu, nego jos i legose zagrljeni i isprepleteni. A ona u tangicama, neofirno otkrivena i pravi se da spava. On je pokrije i pomakne se, ona ko priljepak uz njega opet![]()
Edit: malo kasnije ustaju oboje, ona skace u vesu po krevetu, kasnije po njemu. Sjeda mu na ledja i lupka ga po guzici, preko vesa mu se nabija na onu stvar i trlja se od njegaSreca dodje lik s kafom i prekide ih.