Uhapšen Naser Orić!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#976 Re: Uhapšen Naser Orić!
Jesmo ih zajebali sto su uzeli milione na nasim glasovima 
- jao_situacije
#977 Re: Uhapšen Naser Orić!
zato kad su humanitarne akcije niko marke nema
a kad se treba za gluposti zvati, zvaće bošnjo i 60 puta ako treba
glup smo mi narod.
a kad se treba za gluposti zvati, zvaće bošnjo i 60 puta ako treba
glup smo mi narod.
-
sha_ba
#978 Re: Uhapšen Naser Orić!
ama saro salim se malo
i naseru je semir favorit, nije dzaba na ovoj temi

i naseru je semir favorit, nije dzaba na ovoj temi
- SaraFina
#979 Re: Uhapšen Naser Orić!
Čuj ovog MILIONE ...EvRa
Lololololoo
Kupi mi tajo top
Lololololoo
Kupi mi tajo top
- jao_situacije
#980 Re: Uhapšen Naser Orić!
nek smo im vala pokazali_BataZiv_0809 wrote:Jesmo ih zajebali sto su uzeli milione na nasim glasovima
- SaraFina
#981 Re: Uhapšen Naser Orić!
sha_ba wrote:ama saro salim se malo![]()
![]()
i naseru je semir favorit, nije dzaba na ovoj temi![]()
Samo ti šalji MILIONE franaka iz Švice i ima da proguramo sve naše
PatriJotkinja sam tim se dičim
- ljevoruki
#982 Re: Uhapšen Naser Orić!
Nije to tako jednostavno - ima tamo srpskog zivlja, prvo njih treba avionima izmjestiti u Trebinje (jedini aerodrom koji moze primiti toliko putnikaKatarinaKosaca wrote:Povodom slučaja Orić, Dodik je najavio referendum... razočarao me je, očekivala sam najmanje da povuče svog ambasadora iz Švice, ili onako , što bi bilo realno da objavi rat Švicarskoj
Pripreme jos traju, imali su nekih problema sa prevozom "banana", zaustavljeni su na granici.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#983 Re: Uhapšen Naser Orić!
Koliko para prosjecan Bosnjo potrosi na Zvezde Granda i Parove, to je za analejao_situacije wrote:nek smo im vala pokazali_BataZiv_0809 wrote:Jesmo ih zajebali sto su uzeli milione na nasim glasovima
Ali nek je Gile pobijedio u mrskoj Srbiji i pokazao kako se pjeva
I onda lik mrtav hladan (i pj'an) kaze: "Mene je Srbija stvorila"
-
sha_ba
#984 Re: Uhapšen Naser Orić!
kraljuljevoruki wrote:Nije to tako jednostavno - ima tamo srpskog zivlja, prvo njih treba avionima izmjestiti u Trebinje (jedini aerodrom koji moze primiti toliko putnikaKatarinaKosaca wrote:Povodom slučaja Orić, Dodik je najavio referendum... razočarao me je, očekivala sam najmanje da povuče svog ambasadora iz Švice, ili onako , što bi bilo realno da objavi rat Švicarskoj), osigurati koridor izmedju francuskih i italijanskih kantona, sacekati utakmicu reprezentacije u Bazelu da se likvidira bosnjacki i albanski zivalj
i tek onda se moze objaviti rat.
![]()
Pripreme jos traju, imali su nekih problema sa prevozom "banana", zaustavljeni su na granici.
saro ja svakako nemam drugog posla
-
ULTRAK
#985 Re: Uhapšen Naser Orić!
Kakva samarcina Srbiji.
Jos kada ga docekamo kao heroja; jos jedan samar.
Jos kada ga docekamo kao heroja; jos jedan samar.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#986 Re: Uhapšen Naser Orić!
ljevoruki wrote:Nije to tako jednostavno - ima tamo srpskog zivlja, prvo njih treba avionima izmjestiti u Trebinje (jedini aerodrom koji moze primiti toliko putnikaKatarinaKosaca wrote:Povodom slučaja Orić, Dodik je najavio referendum... razočarao me je, očekivala sam najmanje da povuče svog ambasadora iz Švice, ili onako , što bi bilo realno da objavi rat Švicarskoj), osigurati koridor izmedju francuskih i italijanskih kantona, sacekati utakmicu reprezentacije u Bazelu da se likvidira bosnjacki i albanski zivalj
![]()
- jao_situacije
#987 Re: Uhapšen Naser Orić!
sutra će on njima uputiti protestnu notu, ma šta notu guardian će poslati i čitavu kajdanku ako trebaljevoruki wrote:Nije to tako jednostavno - ima tamo srpskog zivlja, prvo njih treba avionima izmjestiti u Trebinje (jedini aerodrom koji moze primiti toliko putnikaKatarinaKosaca wrote:Povodom slučaja Orić, Dodik je najavio referendum... razočarao me je, očekivala sam najmanje da povuče svog ambasadora iz Švice, ili onako , što bi bilo realno da objavi rat Švicarskoj), osigurati koridor izmedju francuskih i italijanskih kantona, sacekati utakmicu reprezentacije u Bazelu da se likvidira bosnjacki i albanski zivalj
![]()
samo dok sa đihadistićkim zulumćarima, i bakirovim probosancima riješi ovo oko kupovine papaka.
guardian zauvek, švicarska dok mora!
-
ULTRAK
#988 Re: Uhapšen Naser Orić!
jao_situacije wrote:sutra će on njima uputiti protestnu notu, ma šta notu guardian će poslati i čitavu kajdanku ako trebaljevoruki wrote:Nije to tako jednostavno - ima tamo srpskog zivlja, prvo njih treba avionima izmjestiti u Trebinje (jedini aerodrom koji moze primiti toliko putnikaKatarinaKosaca wrote:Povodom slučaja Orić, Dodik je najavio referendum... razočarao me je, očekivala sam najmanje da povuče svog ambasadora iz Švice, ili onako , što bi bilo realno da objavi rat Švicarskoj), osigurati koridor izmedju francuskih i italijanskih kantona, sacekati utakmicu reprezentacije u Bazelu da se likvidira bosnjacki i albanski zivalj
![]()
samo dok sa đihadistićkim zulumćarima, i bakirovim probosancima riješi ovo oko kupovine papaka.
- @mba
#989 Re: Uhapšen Naser Orić!
mislim da je ovo bio dobar potez sa odlaganjem kolektivne dzenaze zrtvama genocida, zamislite da je kojim slucajem dzenaza odgodjena iz tog razloga jer je svicarska uhapsila nasera orica, da svijetske medije o tome pisu, mislim da su svicarci sami skontali da to najvise njima skodi i ugledu svicarske u svijetu, koji je svkako ostecen poslije svih ivih skandala sa banakama!
mislim da je ovaj potez sa odgadjanjem kolektivne dzenaze zrtvama genocida bio odlucujuci, velika shamrcina pashaluku, da vidimo koji su im sljedeci potezi???
mislim da je ovaj potez sa odgadjanjem kolektivne dzenaze zrtvama genocida bio odlucujuci, velika shamrcina pashaluku, da vidimo koji su im sljedeci potezi???
- KatarinaKosaca
#990 Re: Uhapšen Naser Orić!
Možda će i protjerat ambasadora Švice iz Banja Lukejao_situacije wrote:sutra će on njima uputiti protestnu notu, ma šta notu guardian će poslati i čitavu kajdanku ako treba
- SaraFina
#991 Re: Uhapšen Naser Orić!
A kad neko srbofilan iz koristi isključivo
ja imam razumijevanja
Tragikomičniji su ovi Srbofili
bar meni
kmetskog mentalnog sklopa Jugonostalgicari 
Tragikomičniji su ovi Srbofili
- and
#992 Re: Uhapšen Naser Orić!
ja bih rekao bezobraznu._BataZiv_0809 wrote:Spreca, da ne sirimo pricu-vec na samom startu sam rekao da su i oni bas poput nas banana republika, ali da imaju ozbiljniju diplomatiju-imaju.spreca wrote:Neznam koliko cesto boravis u srbiji......imaju losiji zivot i dosta su neuredjeniji od nas.....a korupcije imaju isto kao i mi a mozda i vise.....evo ovdje u Moskvi imas desetine hiljada srba i poznam ih puno i druzimo itd. ali kad oni pocnu pricati kako je kod njih mada i sam znam jer sam bar 3x godisnje u srbiji.....samo sto to oni dobro skrivaju i pakuju u onaj sareni papir_BataZiv_0809 wrote: Nisam ulazio u sustinu problema, samo hocu reci da su ozbiljnija drzava od nas. Manje losa, mozda tako da kazem.
A Srbija je naslijedila i preuzela mnogo toga od bivse drzave.
kakvi su to likovi koji zloupotrebljavaju diplomatiju da bi pokušavali prekrojiti istoriju?a navodno se zalažu za dobre odnose.nakon ovakvih ispada njihove diplomatije i političkog vrha s njima treba prekinuti sve odnose.
kakvu oni pravdu traže i stavljaju se iznad međunarodnog suda i suda bih,a presude međunarodnog suda ne poštuju?
na osnovu čega oni hapse državljane bih za događaje u bih?kakve veze oni imaju s tim ljudima i događajima?
-
zavrzlama
#993 Re: Uhapšen Naser Orić!
Next....vjerovatno se prelazi na plan"B"....nije nemoguce da stab iscenira incident na 11 Juli...vucic i dodik su na istim talasnim duzinama ,obojici treba skretanje sa ekonomskih tema na politicke...jos kad se doda da kosovo nije za srbiju proiritet broj jedan nego BIH bal vampira moze da pocne.
- KatarinaKosaca
#994 Re: Uhapšen Naser Orić!
Nema Srbija pojam diplomacije, ali da ima najbolje u ex Yu, sigurno ima, što i nije čudo, obzirom da je ex Yu diplomacija bila uvijek u Srbiji, odnosno Beogradu. Dakle, nasljedili su kadar, infrastrukturu, škole, sve.. Sukcesijom imovine, na primjer, ambasada ex Yu u Madridu (velelepna vila u najboljem dijelu grada, jednom od skupljih kvartova, hajemo reći) je pripala BIH. Do dan danas, BIH ambasada je u iznajmljenom stanu, i nije uspjela da uđe u vilu, jer su jednostavno ona krnja Yugoslavija 1992 nastavila sjediti u ambasadama. Što podrazumjeva kontakte u zemljama, i sve ostalo...
- dr socrates
#995 Re: Uhapšen Naser Orić!
Još kada bi Maca Diskrecija trijumfovala sreći Bošnjaka ne bi bilo kraja.
Sve nešto protiv Srbije i Beograda a da vam oni ne omoguće pobjede na "Velikom bratu", "Zvezdama Granda" i drugim sličnim takmičenjima ne biste ni znali šta je pobjeda u internacionalnim okvirima.
Ono jeste da te pobjede masno plaćate srbijanskim produkcijskim kućama, ali ko sad mari za to...
Vama je najpametnije uhvatite se do kraja Srbije jer od tog braka imate koristi i vi i oni, vama opštenarodno veselje njima novac.
I vuk sit i ovce na broju.E sada još kada bi mogli da pogodite ko je vuk a ko ovca?
Sve nešto protiv Srbije i Beograda a da vam oni ne omoguće pobjede na "Velikom bratu", "Zvezdama Granda" i drugim sličnim takmičenjima ne biste ni znali šta je pobjeda u internacionalnim okvirima.
Ono jeste da te pobjede masno plaćate srbijanskim produkcijskim kućama, ali ko sad mari za to...
Vama je najpametnije uhvatite se do kraja Srbije jer od tog braka imate koristi i vi i oni, vama opštenarodno veselje njima novac.
I vuk sit i ovce na broju.E sada još kada bi mogli da pogodite ko je vuk a ko ovca?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#996 Re: Uhapšen Naser Orić!
Nego PatriJote potrosite koji evro i kupite Ditine proizvode, to je patriotizam a ne davanje para Telekom Srbiji
On topic: Dobro je sto ce biti izrucen BiH, jer u Srbiji ne bi imao pravedno sudjenje.
On topic: Dobro je sto ce biti izrucen BiH, jer u Srbiji ne bi imao pravedno sudjenje.
- SaraFina
#997 Re: Uhapšen Naser Orić!
zavrzlama wrote:Next....vjerovatno se prelazi na plan"B"....nije nemoguce da stab iscenira incident na 11 Juli...vucic i dodik su na istim talasnim duzinama ,obojici treba skretanje sa ekonomskih tema na politicke...jos kad se doda da kosovo nije za srbiju proiritet broj jedan nego BIH bal vampira moze da pocne.
Misliš dolaskom Vučić iscenira incident?
Nema govora...
A svaki drugi scenariji nema svrhe.
- jao_situacije
#998 Re: Uhapšen Naser Orić!
načuo sam da guardian sprema velike financijske sankcije švicarskojKatarinaKosaca wrote:Možda će i protjerat ambasadora Švice iz Banja Lukejao_situacije wrote:sutra će on njima uputiti protestnu notu, ma šta notu guardian će poslati i čitavu kajdanku ako treba
kaže da će sve svoje pare sa švicarskih računa prebaciti
ubs i credite suisse na aparatima
snb razmatra uvođenje vanrednih mjera zbog ovih sankcija
-
ULTRAK
#999 Re: Uhapšen Naser Orić!
Sve zavisi koliko ce kriza u Ukrajini trajati. Ako potraje jos 5 ili 10 godina i ako se udje u pravi hladni rat; Srbi su unisteni. NATO ce ih razvaliti skroz na skroz.@mba wrote:mislim da je ovo bio dobar potez sa odlaganjem kolektivne dzenaze zrtvama genocida, zamislite da je kojim slucajem dzenaza odgodjena iz tog razloga jer je svicarska uhapsila nasera orica, da svijetske medije o tome pisu, mislim da su svicarci sami skontali da to najvise njima skodi i ugledu svicarske u svijetu, koji je svkako ostecen poslije svih ivih skandala sa banakama!
- Sinapsa
#1000 Re: Uhapšen Naser Orić!
Srbija ima pravo ili je sebi uzela za pravo?GandalfSivi wrote:Da se u BiH ne vodi postupak protiv Nasera, bio bi izrucen Srbiji, jer jedino u slucaju da i kod nas ima otvoren proces, mi imamo pravo prvenstva. Svi ovi procesi protiv osoba koje su oslobodjene od strane Haga su pro forme, jer Srbija ima pravo (koliko god bilo nelogicno i nakaradno), da trazi izrucenje bilo koga ako je postupak protiv te osobe otvoren. Svi mi znamo da se njihova politika nije promijenila zadnjih 20 godina, zato se i mora ulaziti u ovakve pravne zavrzlame. Naser se, kao i sve ostale osobe protiv kojih Hag nije nasao dokaze, redovno javlja na rocista, ako su zakazana, tako da nema osnove zabraniti mu putovanje...