De ba skijas nismo djeca, niti srbi vole bosnjake, niti bosnjaci vole srbe, ista formula vazi za hrvate...sad tvrdit da bi drugacije bilo da se desilo u Sarajevu je djecje razmisljanjeSkijaš wrote:To ti tvrdiš.exliberal-ex wrote:bio bi samo "preventivno" sklonjen jer bi vrijedjao gradjane sarajeva I njihovo stradanje u ratuSkijaš wrote:
Ne bi bio uhapšen, pogotovo ne uz objašnjenje da širi mržnju.
Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
- exliberal-ex
#976 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
- BarbaDue
#977 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
I poslije svega toga kažeš Tokić seronja, što li bože!? Ne kontam, zar se država ne treba braniti i u ratu i u miru!?exliberal-ex wrote:obecao sam sebi da necu sa tobom raspravljat zbog glupog nacina pisanja ali posto me prozivaspici wrote:eee moj skijaš nemereš ČiČinim piJonirima objasnit ni da je kandilom maho
ovaj cetnicki pionir je prezivio rat u sarajevu na jebenoj zuci dok su mnoge patriote, ukljucujuci I seronju Tokica hladili muda po zapadu, ovom cetniku su ubijena dva clana familije pod tom istom multikulturnom zastavom, ovom cetniku je pobijena familija I u WWII ....ovom cetniku su svi bili u partizanima ali je ovom cetniku pop mahao kandilom u kuci dok su sadasnji bosnjacki koalicioni partneri (aka moderni cetnici) mahali SKJ clanskim kartama....
mozda tebi treba nesto objasnit..patriJoto
-
155_mm
#978 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
drvosjeca ideja ti nije losa. ali opasnost da se pogresno shvati je velika. vidis i sam ovdje na forumu da niko nije skontao poentu. vecina srba je za odcepljenje samo zbog toga jer vjeruju da ce dobiti citavu rs i bar jos pola brckog ako ne i citav. a posto nikog nema da im to javno ospori oni sve vise vjeruju u to. posebno ova pasivnost sarajeva na sva desavanja u manjem entitetu u zadnje vrijeme pa i ovaj slucaj sa zastavom sigurno doprinose vjeri u miran razlaz kod srpskog stanovnistva. e sad dali je to stvarno tako ili sarajevo cuti po instrukcijama sa strane jer neko nekom priprema navlakusu ostaje da se vidi.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Stvar je da bi trebali da imamo i takvu politiku, radikalnu, da se kaže evo hoćemo da se dijelimo ali minum je izlaz u Neumu, izlaz na Savu i koridor sa Bihaćem, Srebrenica i 5 km oko Sarajeva. Za uzvrat nudimo mirnu disoluciju i još neke ustupke. Niko ne kaže da se pristaje na to ali da vidimo reakcije sa druge strane, da vidimo raspoloženje ljudi.Skijaš wrote: Ko bi i na šta pristao ? Velikosrpska opcija bi pristala da Lukavica pripadne toj nekoj samo bošnjačkoj državici, Srebrenica svakako zbog genocida, i Brčko naravno, Bošnjaci moraju imati izlaz na Savu. Pa more, Neum i cesta preko Svitave, ne može se tek tako ozolovati Bošnjake. Koliko bi Bošnjaci tražili teritorije samo za sebe ? 50 % 60 % Dakle još jednom, ko bi i na šta pristao ?
- Skijaš
#979 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Ljubav je teška riječ, ja govorim da prosječan čovjek ne mrzi. Mrziš li ti druge narode ?exliberal-ex wrote:
De ba skijas nismo djeca, niti srbi vole bosnjake, niti bosnjaci vole srbe
-
hajducka travica
#980 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Ako konstitutivnost znaci i ravnopravnost,zasto onda uhapsise konstitutivnog Sejfudina (mac pravednosti) Tokica.Sta bi se tek desilo meni kao ne-konstitutivnom Bosancu.Skijaš wrote:Ustavni okvir je drugačiji i tri naroda su konstitutivni na tlu čitave države.hajducka travica wrote:Pa,muslimani-bosnjaci nisu mislili da ce pristati ni na 30% svoje historijske teritorije pa su pristali da sa Hrvatima dijele ovih 51%.Ko bi i na šta pristao ? Velikosrpska opcija bi pristala da Lukavica pripadne toj nekoj samo bošnjačkoj državici, Srebrenica svakako zbog genocida, i Brčko naravno, Bošnjaci moraju imati izlaz na Savu. Pa more, Neum i cesta preko Svitave, ne može se tek tako ozolovati Bošnjake. Koliko bi Bošnjaci tražili teritorije samo za sebe ? 50 % 60 % Dakle još jednom, ko bi i na šta pristao ?
http://www.avaz.ba/clanak/179290/cinjen ... ijeme-nije
-
VjecitiStudent
#981 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Prvi saf bošnjačke politike, bez izuzetka, bi sutra prodo državu za par vila na moru.hajducka travica wrote:Pa,muslimani-bosnjaci nisu mislili da ce pristati ni na 30% svoje historijske teritorije pa su pristali da sa Hrvatima dijele ovih 51%. Sve ze moze i mora kad nemas kuda,kad te sabiju u budzak(cose) i jos budes jos i zadovoljan.Stanje je takvo kakvo je a nije dobro.Ili novi rat i prerezati grkljan ovoj velikosrpskoj i veliko hrvatskoj politici ili razlaz.Ako dodje do razlaza,Bosnjaci su hiljadupostotni gubitnici i nema sanse da opstanu.A, na vidiku nema ni jednog politicara iz muslimanskog naroda koji bi vidio buducnost dalje od svogh nosa.Ko bi i na šta pristao ? Velikosrpska opcija bi pristala da Lukavica pripadne toj nekoj samo bošnjačkoj državici, Srebrenica svakako zbog genocida, i Brčko naravno, Bošnjaci moraju imati izlaz na Savu. Pa more, Neum i cesta preko Svitave, ne može se tek tako ozolovati Bošnjake. Koliko bi Bošnjaci tražili teritorije samo za sebe ? 50 % 60 % Dakle još jednom, ko bi i na šta pristao ?
- sinuhe
#982 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Ne vidim zasto neko ne bi bio zadovoljan mirom koji traje 20 godina.
- exliberal-ex
#983 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
da mrzim nebi bio na ovom forumu nego bi prosipao "srpsko domoljublje" na nekim njihovim forumima....buso se u junacka prsa sa ratkovim majicama I citirao njegosa...ko pravi srbi...ja sam jos uvijek alijin bojovnikSkijaš wrote:Ljubav je teška riječ, ja govorim da prosječan čovjek ne mrzi. Mrziš li ti druge narode ?exliberal-ex wrote:
- Edin H.
#984 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Ili kako je to risto djogo precizno formulisao svojevremeno - Alijin ratnik dzihadaexliberal-ex wrote:da mrzim nebi bio na ovom forumu nego bi prosipao "srpsko domoljublje" na nekim njihovim forumima....buso se u junacka prsa sa ratkovim majicama I citirao njegosa...ko pravi srbi...ja sam jos uvijek alijin bojovnikSkijaš wrote:Ljubav je teška riječ, ja govorim da prosječan čovjek ne mrzi. Mrziš li ti druge narode ?exliberal-ex wrote:
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#985 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
samo manje mantre od čikago-sidnejskih udruga i bićešH ti jopet našH...e vidišH ja nikad nisam bio aljin bojovnik...što liexliberal-ex wrote:da mrzim nebi bio na ovom forumu nego bi prosipao "srpsko domoljublje" na nekim njihovim forumima....buso se u junacka prsa sa ratkovim majicama I citirao njegosa...ko pravi srbi...ja sam jos uvijek alijin bojovnikSkijaš wrote:Ljubav je teška riječ, ja govorim da prosječan čovjek ne mrzi. Mrziš li ti druge narode ?exliberal-ex wrote:
- gospodja profiterka
#986 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Pa ako svakoga dana pališ TV da na CNN-u vidiš kako je u Bosni "puklo" i potoci tuđe krvi teku, onda ti je to 20 godina najgore muke, a ne mira.sinuhe wrote:Ne vidim zasto neko ne bi bio zadovoljan mirom koji traje 20 godina.
Čudan je insan.
- Skijaš
#987 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Zato što pogrešno tumače Ustav i ako bi ovaj njihov potez došao do Ustavnog suda sigurno bi bio definisan kao neustavan. Na primjer, Ustavni sud je grb Banja Luke definisao kao neustavan jer je imao obilježja samo jednog naroda. Možeš ti smatrati da je Banja Luka samo srpska, samo japanska ili samo čileanska, ali Ustav je Ustav.hajducka travica wrote:Ako konstitutivnost znaci i ravnopravnost,zasto onda uhapsise konstitutivnog SejfudinaSkijaš wrote:Ustavni okvir je drugačiji i tri naroda su konstitutivni na tlu čitave države.hajducka travica wrote: Pa,muslimani-bosnjaci nisu mislili da ce pristati ni na 30% svoje historijske teritorije pa su pristali da sa Hrvatima dijele ovih 51%.
- Edin H.
#988 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Zasto?pici wrote:
samo manje mantre od čikago-sidnejskih udruga i bićešH ti jopet našH...e vidišH ja nikad nisam bio aljin bojovnik...što li
- Skijaš
#989 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Kakav je to mir ako se mora platiti proizvoljnim tumačenjima Ustava ?sinuhe wrote:Ne vidim zasto neko ne bi bio zadovoljan mirom koji traje 20 godina.
- gospodja profiterka
#990 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Ravni tabani valjda.Edin H. wrote:Zasto?pici wrote:
samo manje mantre od čikago-sidnejskih udruga i bićešH ti jopet našH...e vidišH ja nikad nisam bio aljin bojovnik...što li
- Skijaš
#991 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
OK, znači prosječan čovjek ne mrzi, stvari treba držati u okviru ustavnog okvira i sve će biti OK.exliberal-ex wrote:da mrzim nebi bio na ovom forumuSkijaš wrote:Ljubav je teška riječ, ja govorim da prosječan čovjek ne mrzi. Mrziš li ti druge narode ?exliberal-ex wrote:
- pici
#992 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
nije...a i nije za foruma...moro bi vasgospodja profiterka wrote:Ravni tabani valjda.Edin H. wrote:Zasto?pici wrote:
- escobar__
#993 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Ne znam je l' čovjeku neko odgovorio, pa da ga citiram:
chupacabra wrote:Hoce li Dodikova policija onda hapsiti i ove kad sa pojave na teritoriji entiteta u drzavi BiH gdje su potpuno legalna institucija:
- sinuhe
#994 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Velis ne valjaSkijaš wrote:Kakav je to mir ako se mora platiti proizvoljnim tumačenjima Ustava ?sinuhe wrote:Ne vidim zasto neko ne bi bio zadovoljan mirom koji traje 20 godina.
Boljeg mirovnog sporazuma od deytonskog neces naci. Wesfallenski mir je znacajniji ali nije bolji.
Last edited by sinuhe on 23/05/2015 16:31, edited 1 time in total.
- gospodja profiterka
#995 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Zasto?
Ravni tabani valjda.
Jah, jah...nije...a i nije za foruma...moro bi vas
Ne sekiraj se, ne mora se puška držati u ruci da se bude patriot. Dovoljno je biti šega i prava raja. I u svom toru naravno.
- Skijaš
#996 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Čitaš li ti šta pišem ? Sistem je dobar, problem su pogrešna tumačenja.sinuhe wrote:Velis ne valjaSkijaš wrote:Kakav je to mir ako se mora platiti proizvoljnim tumačenjima Ustava ?sinuhe wrote:Ne vidim zasto neko ne bi bio zadovoljan mirom koji traje 20 godina.![]()
Boljeg mirovnog sporazuma od deytonskog neces naci. Wesfallenski mir je znacajniji ali nije bolji.
- pici
#997 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
ja sam van tora, tornjavi se laHko prepoznaju, puška je alat...nit sam raja nit klovn i oni su besmisao današnjice, najbolje ladit jaja u sidnejugospodja profiterka wrote:samo manje mantre od čikago-sidnejskih udruga i bićešH ti jopet našH...e vidišH ja nikad nisam bio aljin bojovnik...što liZasto?Ravni tabani valjda.Jah, jah...nije...a i nije za foruma...moro bi vas
Ne sekiraj se, ne mora se puška držati u ruci da se bude patriot. Dovoljno je biti šega i prava raja. I u svom toru naravno.
-
hajducka travica
#998 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Neceee...!!! Jer ce doci Miletova komponenta i to oni sto su polagali zakletvu Republici Srpskoj.Nisi valjda to brze zaboravio. Mujina komponenta ce usi po sebi da ne talasa.escobar__ wrote:Ne znam je l' čovjeku neko odgovorio, pa da ga citiram:
chupacabra wrote:Hoce li Dodikova policija onda hapsiti i ove kad sa pojave na teritoriji entiteta u drzavi BiH gdje su potpuno legalna institucija:
-
hajducka travica
#999 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
pici wrote:ja sam van tora, tornjavi se laHko prepoznaju, puška je alat...nit sam raja nit klovn i oni su besmisao današnjice, najbolje ladit jaja u sidnejugospodja profiterka wrote:samo manje mantre od čikago-sidnejskih udruga i bićešH ti jopet našH...e vidišH ja nikad nisam bio aljin bojovnik...što liZasto?Ravni tabani valjda.Jah, jah...nije...a i nije za foruma...moro bi vas
Nisam htio triput da se Turci ne dosjete.
- Sanjarko
#1000 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Buraz Pici samo na listu stavi na ovopici wrote:Bodkin wrote:
Jarane ajde dodji u sarajevo ili idi u zenicu i stavi srpsku zastavu na retrovizor ili navijaj za srbiju. Ne znaci za djokovica ili partizan nego za srbiju. Mislim ne da mi se raspravljati jer ljudi svakako samo sebe gledaju i njima je najgore. Da, u banja luci je uzasno. U sarajevu je malo bolje ali je i dalje lose. Zato ljudi salju djecu u skolu u lukavicu jer srbin nece biti u sarajevu. Bice bosanac ateista.
Ali ne, svi su francuske sobarice i svi naivni i nevini
nikog policija nebi Apsila zbog mahanja tudjim zastavama ni u sarajvu ni u zenici ni u tuzli...NIKAD !!!
iz lukavice s pala, sokolca itd srbi šalju svoju djecu da studiraju po sarajevskim fakultetima...s mojim sinom na medicini ih ima kolko hočeš... opet lažeš, nije lepo to...
Foes are users which will be ignored by default. Posts by these users will not be fully visible. Personal messages from foes are still permitted. Please note that you cannot ignore moderators or administrators.
Your foes:
To remove usernames select them and click submit.
Add new foes:
You may enter several usernames each on a different line.