Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Btw - možda malo glupo pitanje: da li gasite tvbox-ove ili je dovoljno da kada se odabere drugi HDMI izlaz oni sami odu u hibernaciju?
Nije to zaseban addon, nego stranica unutar Castaway addona, isto kao i LiveTv.ru unutar SportDevilsa, u njima se nalaze hrpa acestream i sopcast linkova.
Gasim ga na daljinski. Nema potrebe da ti gori, ako već ne gledaš, ne košta te ništa jedan klik na daljinskom.
KvaziExpert wrote:
OK, hvala puno, probaću ovo s acestream
Za ovo prvo, na mobitelu i tabletu može (oba androidi), ali na windows laptopu uopšte ne mogu dodati source fusion u kodi . Na koraku add from zip neće da ga otvori (mogu ga kreirati, unijeti adresu, ali dalje ne ide). To sam riješio tako što sam pješke skinuo i exodus i castaway na računar, pa ih dodao s lokalnog diska, tako da to i nije problem. hvala još jednom
Ako je ono sto ja mislim da te jebe je kosa na kraju adrese znaaci
ja koristim KODI na tv-u, i primjetio sam u zadnje vrijeme dosta novih stvari, recimo Woody nestao iz Phoenixa, u Croatia on demand vise nema Arena sport 1 i 2 (samo 3,4 i 5)
thekupus wrote:ja koristim KODI na tv-u, i primjetio sam u zadnje vrijeme dosta novih stvari, recimo Woody nestao iz Phoenixa, u Croatia on demand vise nema Arena sport 1 i 2 (samo 3,4 i 5)
Zna li iko gdje gledati arene?
sportdevil pa trazi, imaju sve arene, jutros gledao
vicious wrote:Ključaj temu, gasi internet, taureg počeo dijeliti savjete za kodi!
Idi u vraga, ode mi kafa kroz nos kad pročitah.
A do prije mjesec dana je bilo te jebo ovo, te zrnasta slika, te ne rade linkovi, veceras uninstall kodi ha hu...
Ali dobro, svi učimo dok smo živi
Nego na temu: neki dan sam malo čačkao po ZemTV addonu, i ima nova sekcija IpBox Sports koja je odlična! Pored u zagradi stoji neka napomena (Beta 1 requires F4mTester) ali to se downloaduje automatski kada klikneš, ako nije već instalirano. Kvalitet kanala je izvrstan, sve što sam otvarao je u 720p. Sinoć doduše poneki link nije radio ili je trebalo duže vremena da se otvori, ali sve u svemu odlično za sportske kanale.
Više o addonu ovdje (konkretno ovaj dio ide negdje od 1:20):
ma imaš na gearbestu jedno 10 probrat, a i na drugim šopovima od bangood, dealextreme, klix, focalprice, pandaville, everbaying, pa ebay....sve prošaraš dok ne nađeš gdje je najpovoljnije
Ražalostio sam se ,Exodus ukinuo documentary (kako je bilo sve posloženo i svi linkovi radili) , dobro imaju alternative ali ni blizu kao što je bilo na Exodusu!
btw: android Box još nije stigao a posljednji info na tracking: 2016-02-29 12:10 BOSNIA AND HERZEGOVINA, BASJJA - SARAJEVO 71003, Otprema pošiljke u uvozu prema .
12 dana do Sa , od tada prošla hefta i još ga nema!
joyjoy wrote:Ražalostio sam se ,Exodus ukinuo documentary (kako je bilo sve posloženo i svi linkovi radili) , dobro imaju alternative ali ni blizu kao što je bilo na Exodusu!
btw: android Box još nije stigao a posljednji info na tracking: 2016-02-29 12:10 BOSNIA AND HERZEGOVINA, BASJJA - SARAJEVO 71003, Otprema pošiljke u uvozu prema .
12 dana do Sa , od tada prošla hefta i još ga nema!
Zovi postu, mozda su ti ostavili zuti papiric i neko ga bacio... Moze se posiljka i vratiti ako je ne preuzmes