ma volim i ja tebeEdin H. wrote:Ti si promuski sovinista.Connaisseur Karlin wrote:
emocinalnasistematska manipulacija je gora od svake pepeljare
ja volim musko da prsti od muskosti ,ali do vas je da skontate sto to znaci
ma volim i ja tebeEdin H. wrote:Ti si promuski sovinista.Connaisseur Karlin wrote:
emocinalnasistematska manipulacija je gora od svake pepeljare
ja to rijesavam komunikacijom,i to se moze vrlo lako rijestiti,nije to tako komplikovano,ali je komplikovano kad ljuima nije cilj da rijese problem komunikacijom iz niza nelogicnih i preglupih razlogakudrilo wrote:Znam više muškaraca koji će reći "Jesam, usro sam stvar", nego što znam žena da će priznati grešku za bilo šta.
Kad god je neki sukob, vi žene formirate već priču u glavi u kojoj ste vi u potpunosti upravu i onda kad vam se priloži u raspravi BILO ŠTA što se kosi sa tom pričom, to ne prihvatate uopšte, kao i da čule niste, jer se onda remeti taj "ispravni redoslijed" u kojem ste pobijedile.
Je'l da je celav?Connaisseur Karlin wrote:ma volim i ja tebeEdin H. wrote:Ti si promuski sovinista.Connaisseur Karlin wrote:
emocinalnasistematska manipulacija je gora od svake pepeljare![]()
nije celav ,eh jesi izabrao pitanjeEdin H. wrote:Je'l da je celav?Connaisseur Karlin wrote:ma volim i ja tebeEdin H. wrote:
Ti si promuski sovinista.![]()
Eto ti znaš kakvo je istraživanje biloConnaisseur Karlin wrote:udaranje muza torbicom nije adkvatan nacin istrazivanja maltertiranja muza od strane zeneBosanski_kralj wrote: Rađena su određena istraživanja gdje se pratilo reagiranje javnosti na zlostavljanje muškarca prema ženi i obrnuto. U prvom slučaju ne mali broj prolaznika je stao u odbranu žene, dok u drugom slučaju svi su s podsmijehom gledali dok ona udara njega.
pa zakljucila sam na osnovu tvog pisanjaBosanski_kralj wrote:Eto ti znaš kakvo je istraživanje biloConnaisseur Karlin wrote:udaranje muza torbicom nije adkvatan nacin istrazivanja maltertiranja muza od strane zeneBosanski_kralj wrote: Rađena su određena istraživanja gdje se pratilo reagiranje javnosti na zlostavljanje muškarca prema ženi i obrnuto. U prvom slučaju ne mali broj prolaznika je stao u odbranu žene, dok u drugom slučaju svi su s podsmijehom gledali dok ona udara njega.
Connaisseur Karlin wrote:nije celav ,eh jesi izabrao pitanjeEdin H. wrote:
Je'l da je celav?
aha,to je kako ti dozivljavas vlasititu muskost ,e pa nije takokudrilo wrote:@ Edin H.
Ma to ti je ona ženska priča "da je jak i snažan, a u isto vrijeme fin i nježan, da je kulturan i ljubazan, a u isto vrijeme dovoljno drzak i sirov..."
"Da se jebeš, a da ti ne uđe" priče.
pa kako ti dozivlajvas vlastitu muskostEdin H. wrote:Connaisseur Karlin wrote:
nije celav ,eh jesi izabrao pitanje, negdje procitah da su celavi muzevni.
Znaci opako se lozis na feminizirane?Connaisseur Karlin wrote:aha,to je kako ti dozivljavas vlasititu muskost ,e pa nije takokudrilo wrote:@ Edin H.
Ma to ti je ona ženska priča "da je jak i snažan, a u isto vrijeme fin i nježan, da je kulturan i ljubazan, a u isto vrijeme dovoljno drzak i sirov..."
"Da se jebeš, a da ti ne uđe" priče.![]()
sirovost i drskost su mi odrvatne
Lijep ko slika, al zadrt.Connaisseur Karlin wrote:pa kako ti dozivlajvas vlastitu muskostEdin H. wrote:Connaisseur Karlin wrote:
nije celav ,eh jesi izabrao pitanje, negdje procitah da su celavi muzevni.
Da li se vise lozis na Andjelu Merkel ili Terezu Mej?walter kurtz wrote:Zene su superiornije od muskaraca i treba im dati moc u zivotu osim u krevetu tu ih treba izdominirati
aha,to tako posmatrasEdin H. wrote:Znaci opako se lozis na feminizirane?Connaisseur Karlin wrote:
aha,to je kako ti dozivljavas vlasititu muskost ,e pa nije tako![]()
sirovost i drskost su mi odrvatne
opa opa lijep i tvrdoglav ,ouch sexyEdin H. wrote:Lijep ko slika, al zadrt.Connaisseur Karlin wrote:pa kako ti dozivlajvas vlastitu muskostEdin H. wrote:
, negdje procitah da su celavi muzevni.
Connaisseur Karlin wrote:aha,to tako posmatrasEdin H. wrote:Znaci opako se lozis na feminizirane?Connaisseur Karlin wrote:
aha,to je kako ti dozivljavas vlasititu muskost ,e pa nije tako![]()
sirovost i drskost su mi odrvatnedrskost i sirovost nisu pozitivne osobine,i nemaju veze sa polnom odlikom
ti volis da se zene ne mrdaju u krevetuwalter kurtz wrote:Zene su superiornije od muskaraca i treba im dati moc u zivotu osim u krevetu tu ih treba izdominirati
a to je taaa drskost i sirovostEdin H. wrote:Connaisseur Karlin wrote:aha,to tako posmatrasEdin H. wrote:
Znaci opako se lozis na feminizirane?drskost i sirovost nisu pozitivne osobine,i nemaju veze sa polnom odlikom
moj osvrt je bio na radna mjesta da ne bude zabune kad već pričamo o bosni i radnicima (koje si naveo gore)Bosanski_kralj wrote:Šta trpe, daj primjere?vješalica wrote:šta žene trpe u ondosu na muškarce i može li se to izjednačavati?Bosanski_kralj wrote:Dokazuje diskriminaciju na osnovu problema sa kojima se i sami muškarci susreću. Eto u Bosni radnici imaju sva prava, dok su samo žene diskriminisane.
naravno da ne može
Ne mogu vjerovati da ne volis sirovine.Connaisseur Karlin wrote:
ima tu vise znacenja,a izgleda da ti pises o nekoj seksi meksoj varijatni zancenja obe rijeci
ja ne znam stvarno sto podrazumejvas pod sirovinomEdin H. wrote:Ne mogu vjerovati da ne volis sirovine.Connaisseur Karlin wrote:
ima tu vise znacenja,a izgleda da ti pises o nekoj seksi meksoj varijatni zancenja obe rijeci
U principu prizemno ponasanje.Connaisseur Karlin wrote:ja ne znam stvarno sto podrazumejvas pod sirovinomEdin H. wrote:Ne mogu vjerovati da ne volis sirovine.Connaisseur Karlin wrote:
ima tu vise znacenja,a izgleda da ti pises o nekoj seksi meksoj varijatni zancenja obe rijeci![]()
meni je to osoba bez bontona
to prvi put cujemEdin H. wrote:U principu prizemno ponasanje.Connaisseur Karlin wrote:ja ne znam stvarno sto podrazumejvas pod sirovinomEdin H. wrote: Ne mogu vjerovati da ne volis sirovine.![]()
meni je to osoba bez bontona